Header

hej! ligger i soffan nu å kollar tv, väntar även på maaaat hehe.
förlåt att jag aldrig blogga igår men hann faktiskt aldrig det! jag å jannice gick upp 9 å åkte en timma senare, så åkte jag hem och sov några timmar.. sen börja fixa mig. vid 4 mötte jag jannice i sätila igen så åkte vi hem till henne och fixa färdigt allt. sen kom folk och ännu mera folk! blev väldigt många iallafall å de va ju bra. askul va de med:D men vid halv 2 tiden när dom flesta hade dratt ville jag bars gå å lägga mig så jag duscha å la mig eftersom jag fick gå upp kvart i 8 idag!!! så drog jag till jobbet, va rätt jobbigt idag för att de fanns för LITE att göra haha.
men så sluta jag 2 och drog hem å har nu sovit 2 timmar. får se om martin kommer sen eller ej annars blir de sängen å vänner:):) men vi höres

jag,jannice,kim&albin!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 405 Readers

Likes

Comments

hej! 
har haft fullt upp hela dagen! gick upp och åt frukost hos martin, så hämta mamma mig. fick stressa sönder i en halvtimma att fixa mig för skulle möta jannice vid hh för å ta bussen till stan! hann iallafall med den så skulle vi egentligen bara vara där en stund och sen till borås men de kaozaaa så vi gjorde aldrig deeeet. utan vi gick i stan bara. träffade även michaela en stund:) 
vi köpte lite grejer och sen satte vi oss med varsin ischai & jordgubbar innan bussen gick!! 
DOCK hittade jag inte mitt fritidskort!!!!!!!! så de är helt borta nu, kulkulkulkul, och de som gick ut i augusti och allt.....
aja, sen tog vi min moppe hem till jannice och började hämta bord och stolar.. ställde in allt i "tältet" och fixa i ordning, tog ju sin tid! har nog inte nämnt de haha men jannice ska ha fest imon så aa. de blir säkert asbra med härligt folk! men mer om det då.
har ätit kvällis nu och duschat så ska lägga oss och sova för ska upp tidigt imon eftersom jannice ska jobba hehe. 
men aa vi hörs som sagt imorgon, godnatt!


lägger in lite bilder från idag + kläderna jag köpte.

blus från missäy

top från chelsea

bikinitrosor från stadium

trosor från h&m

Likes

Comments

hejsanhejsan:):)
idag gick jag upp tidigt för jag skulle jobba kl 10. de va ganska stressigt mitt på dan men senare va de riktigt chill, & asgött folk som jobba där! ska bli ännu roligare att jobba i cafet på måndag:)
slutade klockan 7 och åkte hem å åt och duscha. sen skjutsa mamma mig till martin så sitter å kollar film med han å gabbe nu.
fick min bikini överdel idag med, asgullig:D

Likes

Comments

hej. är hemma nu och har precis ätit lite. åkte till sätila vid 2 där jag mötte jannice på båthuset. så fick vi schemat osånt! ska jobba onsdag, lördag i båthuset och nästa vecka börjar vi jobba i brygghuset som är cafet brevid:) så det blir göttt. händer inget annat idag eftersom de är så dåligt väder igeeen!!!!
men ja, vi hörs.

Likes

Comments

åh.kom hem från martin ett tag sen. ska lägga mig i min gosiga säng och kolla på vänner hela kvällen!
igår då så gick jag å martin upp till gabbe vid 5, chilla mest i början innan mer folk kom. då grilla vi å hade de grymt:)
hände bara lite jobbiga grejer i slutet av kvällen som inte var lika roligt.. men ja de blev väl en bra midsommar iallafall! jag,robin,jannice å älskling gick hem till honom vid 3 och somna runt 5 haha. vi mådde ju sådär lagom bra när vi vakna vid 11 mja.
men sen åkte robban å janne så somma jag om sen har vi bara degat vid tvn resten av dagen.
så nu ska jag dra till min säng hihi hoppas ni haft en trevlig midsommarafton:DLikes

Comments

hej & glad midsommar!
är hemma hos martin nu och har ätit midsommar lunch. senare åker vi till gabbe på fest, börjar bli tradition nu haha.
men de blir säkert roligt. vi hörs imon eller något.
lägger in två bilder från igår när jag va med världens bästa brooooor!


Likes

Comments

sitter och väntar på att bion ska börja! blev ett väldans tjaffs men tillslut bestämde jag jannice robin och martin oss att kolla på snowhite! sen sover jag hos martin med:) men vi hörs imon.

Likes

Comments

sov ju som sagt hos martin igår. idag gick vi upp vid 1 och kolla massa avsnitt med criminal minds! så tog jag moppen hem, sen när jag kommer hem ser jag att min husnyckel är borta!!! de va ju sådär kul å sitta ute en timma i regnet tills mamma kom hem:P
men nu ligger jag i min säng och kollar vänner, kommer säkert göra de resten av kvällen också är fortfarande förskyld så..men vi hörs väl!

Likes

Comments

hej! ska ta nåt och äta snart sen ska jag åka till martin och så sover jag där.
hade iallafall väldigt roligt igår. tog bussen med jannice,robin,aron&adam så satt vi vid skolan en stund innan vi drog ner till stranden.. va inte så mycket folk i början men sen vid 10 kanske kom de fler. tog bussen hem halv 2 och egentligen skulle jag och jannice sova hos mig men hamnade hos robin istället haha. käka lite och snacka sen gick vi å la oss. vakna astidigt idag. gick å väckte jannice så hämta vi min moppe, åkte till mig, somna i soffan hahah. sen körde jag henne till hh och jag åkte hem och somna om till kl 3:):)
men ska som sagt åka snart så hörs nog imon istället!Likes

Comments