Hejsan!

Nu är det en vecka sen jag kom hem från Dubai och det var verkligen en speciell resa. Jag har aldrig varit där förut. Vi var där i en vecka och solade, badade, shoppade och kollade runt i staden. Vi var upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och det var verkligen något utöver det vanliga. Drygt en halv kilometer upp i luften var vi och på kvällen såg vi alla lampor uppifrån molnen! Jag köpte en beige väska från Mango och en rosa t-shirt med lite volang från en affär som Garage.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 65 readers

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören och klippte av ungefär tio centimeter av mitt hår. Jag var så nervös innan men jag blev jättenöjd! Hade funderat på det ett tag och idag gick jag äntligen dit. Jag älskar dessutom nyklippt hår som är sådär tjockt i topparna.

Före:

Efter :

Likes

Comments

Hejsan, när jag kom hem idag låg denna äntligen i brevlådan. Det är ett cremecotourkit från beauty uk. Det är tre färger en kall och varm brun och en highlighter ish. Highlightern är dock inte skimrig utan mer som en conceler. Du hittar den här.

Likes

Comments

Hejsan, denna helgen har varit ganska lugn. Har haft lite besök av min kusin och hennes familj. Det var mysigt och så fint väder var det också!

På badmintonlägret för någon vecka sen överansträngde jag mitt knä, armbåge och handled så jag har inte kunnat spela badminton på mer än en vecka. Idag var jag ute och sprang cirka en kilometer. Sjukgymnasten sa att jag skulle börja långsamt så jag sprang bar en lite sträcka. Jag ska nog försöka spela på tisdag men vi får väl se så att det inte blir sämre igen.

Likes

Comments

Jaha då har man kommit till sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar det sista året på högstadiet och jag känner att det gärna kunde få vänta ett tag till. Dessutom ska vi byta massa lärare och ha nationella prov. Men när jag väl tagit mig igenom detta året så hoppas att det blir bättre med en linje på gymnasiet som jag själv valt. Och även om det är superjobbigt och stressigt i skolan så ska det bli kul och skönt med mer regelbundna träningstider. Denna säsongen måste jag träna mycket för att jag ska kunna komma in på ett gymnasie med specialidrott badminton som jag vill gå på.

Likes

Comments

Vardag, Badminton

Idag har varit en ganska lugn dag. Jag gick upp vid tio och åt frukost sen kollade jag lite på en ny serie som heter "Grey anatomy ". Jag har blivit typ beroende haha. Det finns dock 12 säsonger så jag har att göra ett tag.

Jag vet inte om jag har nämnt det men jag ska söka till ett gymnasie med specialidrott badminton. Dom tar bara in fyra personer per år så man måste vara riktigt bra men tränaren hade frågat om jag var intresserad så en chans har jag väl iallafall.  Blev så glad för hade kollat på det gymnasiet jättelänge!

Iallafall nu när jag fick veta att jag hade en chans att komma in har jag blivit så taggad och ska försöka springa mer osv. Så jag var ute idag och sprang efter lunchen.

Likes

Comments

Kläder och mode, Vardag

Kl. 18.00 på lördagskvällen tog vi spårvagn till Stockholms stadion där vi skulle gå på Veronica Maggios konsert. Förband var Miss Li och någon annan tjej som jag inte kände igen. Egentligen hade vi sittplatser men det var ingen som höll koll på vem som stod vart så vi gick ner och ställde oss bland allt folk framför scenen.

Jag tyckte det var jättebra! Hon är verkligen inte bara bra på inspelningar utan live också! Var någon där?

I slutet kom Håkan Hellström också! Har ni varit på någon av hans konserter? Dom var riktigt bra iallafall.

Igår gick vi lite på stan också och jag fick med denna röda snyggingen från bikbok och ett par tajta, svarta, jeans från gina tricot. 

Likes

Comments

Kläder och mode, Vardag

När jag var i Rom förra veckan köpte jag tre tröjor och ett halsband. En utav tröjorna var ett vitt linne men jag har tyvärr ingen bild på det men det är från "Brandy Mellville" och kostade ungefär 120 kronor.

Militärgrön, off shoulder tröja från "Subdued". Kostade ungefär 400:-

Svart halsband från"Brandy Melville". Kostade ungefär 50 :-

Marinblå t-shirt från "Gap". Kostade ungefär 250:-

Likes

Comments