1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

I tisdags var vi uppe med tuppen vilket innebar att vi faktiskt kunde gå på babymassagen. Kom 10 minuter sent pga världens värsta snöoväder. Det var plusgrader och tö men det slutade aldrig snöa. Vagnen vägrade röra sig så jag fick putta för kung och fosterland. Svetten och snoret RANN. MEN vi var med på hela massagen och denna gång var lilla A vaken. Han älskade att få massage vilket jag tyckte var så kul att se. Alla barn gillar nämligen inte massage.

PS fortsätter det att snöa såhär måste vi köpa terränghjul. Hoppas inte att vi behöver det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Det var FANTASTISKT väder ute och vi passade på att *ta vara på dagen*. Vi gick ut på Storsjön men det blåste väldigt mycket där så vi vände rätt fort. På kvällen gick vi till pappa och åt middag. Pappa skulle ta en bild på oss men råkade hålla in knappen på telefonen för länge så vi slutade upp med över 200 bilder av exakt samma sak. Haha så roligt!! Efter middagen stannade vi en stund men sen gick vi hemåt.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Förra helgen släppte SQRTN deras nya kollektion "midnight moments" och självklart ville jag och lilla A stötta pappan! Vi åkte dit en stund och minglade. Han fick träffa sin farmor, farbror, kusin Frank, moffa och så kusin Erik. Alla på samma ställe! Några kartonger bak i butiken (WeSC) fick funka som skötbord och ett ombyte senare var vi påväg hemåt. När vi kom hem ringde min telefon och det var Frida som ville komma och hälsa på. Det fick hon såklart och en kort stund senare satt hon i min soffa och drack kaffe. (Den första bilden är från när vi en morgon scrollade igenom sociala medier. Tyckte den var lite rolig hihi. )

Likes

Comments

Bebe, Föräldraledighet, 1-3 mån

Den 16:e mars skulle vår lilla prins vaccineras i samband med tremånaderskontrollen. Han hade gått upp närmare ett kilo och vuxit tre centimeter. Han fick en sputa i varje ben och blev först väldigt upprörd men sjukt nog gick det över väldigt fort. Någon minut senare var han precis som vanligt. Han somnade i bilen påväg hem och sov i flera timmar efteråt. Han var som vanligt under kvällen men halv två på natten vaknade han med feber. Stackars lilla hjärtat. Han var så ledsen. Har aldrig hört honom skrika så. Det gjorde ont i mamma-hjärtat ska ni veta. Det passerade dock rätt fort och sedan sov han som vanligt igen. Tänk att han redan är 3 månader!!

Likes

Comments

Bebe, Föräldraledighet, 1-3 mån

Vår älskade lilla son har börjat överraska oss med att somna i bilen. Någonting vi ALDRIG trodde skulle hända. Dessa är från förra helgen när vi hade storhandlat.

Förra lördagen var det flera plusgrader och strålande sol. Vårvintern visade sin bästa sida.

Varför sova i sitt lilla baby nest när en kan sova precis bredvid?

Ibland är det bara pappan som gäller har jag märkt. Typ som här när någon (nämner inga namn) VÄGRADE sova. :):):):):):)

Kusinträff! Att Vega är 4 månader äldre syns knappt rent storleksmässigt. Det märks ju såklart på andra sätt, men just på storleken... not so much. Har en stor bebis hihi.

Åh! Fick ju upp ett *blogger flow* förra veckan men det varade inte länge. Dessa bilder är som vanligt i oordning och endast ett axplock från de senaste tiden. Någonting som jag seriöst har ångest över typ jämt är oordningen i mina bilder på mina hårddiskar, på min telefon och på mitt bildbibliotek i datorn. VILKET i-landsproblem va!! 

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Åh. Kollar igenom min kamerarulle och blir så varm i hjärtat. Tänk vad han växer och utvecklas hela tiden. Samtidigt som jag vill ta vara på alla ögonblick och vara i nuet är det svårt att inte ta fram kameran och fota. Har nog tagit flera tusen bilder sedan han föddes. PLUS: Har gått från att inte uppdatera instagram typ någonsin till att uppdatera flera gånger i veckan. Ibland två gånger om dagen (?!) lite galet....... men det är svårt att inte uppdatera. Han är ju min lilla ögonsten. Tänker att ifall jag uppdaterar bloggen med bilder faller de inte i glömska i min kamerarulle. Här är fyra bilder från förra veckan då vi tränade nacken. Min gofis ❤

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Förra veckan var Måns borta ons-sön på jobb i huvudstaden. Under dessa dagar myste jag och bebi hemma hos pappa, mamma och hemma hos Lisa. Så lyxigt att ha sin familj så nära när man är ensam och vill ha sällis.

"Onesien" lilla A har på sig köpte jag när han fortfarande var i magen. Kommer ihåg första gången han hade på sig den. Då var den så stor och vi fick vika upp både ärmar och byxben. Sen en dag passade den helt plötsligt. Den här gången (som f.ö. blev sista gången) var den för liten??? Det är på detta sätt jag verkligen märker hur mycket han växer!!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Igår, innan vi skulle iväg, la jag honom på sängen för att amma lite. Två minuter in släpper han bröstet och somnar. I nya kläder från *newbie* (köpte dessa typ i augusti) kunde jag inte låta bli att fota. Att han vaknade precis efter att jag fotat låtsas vi inte om.

Mitt älskade hjärta. Du betyder allt för mig. Precis allt i hela vida världen. Och en sak ska du veta; det finns ingenting som jag inte gör för dig.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebe, Föräldraledighet

Förra onsdagen dvs för en vecka sedan åkte jag och min bättre hälft ut till min mormor och morfar. Är så otroligt tacksam över att de finns och att de får se mitt barn växa. Vi stannade på lunch och fika men sedan åkte vi hemåt för Måns skulle med tåget till Stockholm.

Runt 17-tiden gick jag och bebi till pappa. Jag bjöd in mig själv på middag #hatarattlagamat och vi stannade en stund. Mitt lilla liv hade ju sovvägrat och sovit ca 45 minuter på precis heeeela dagen. Svettigt för lilla mamman kan man säga.

Likes

Comments