4-6 mån, Bebis, Föräldraledighet

Har supermånga bilder osv osv från senaste veckan men har precis kommit hem typ (någon timme sedan) och är jättetrött så det får bli uppdatering någon annan dag. A sover bredvid mig och Måns hänger tvätt. Som jag har saknat vår säng och lägenhet ❤️skönt att vara hemma igen och få återhämta oss lite haha. Har haft det så himla bra i huvudstaden! Men det blir intensiva dagar med mycket på agendan så skönt med lite paus nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Föräldraledighet, Bebis, 4-6 mån

Runt 8-tiden igår gick vi på promenad. I solen var det jätteskönt men det var guld värt att ha vantar och halsduk ändå. FY vad kyligt det blev till och från. Vi gick i alla fall runt i några timmar innan jag skulle träffa Sara. Vi gick på promenad vi med men slutade upp på vetekatten där A vaknade. När vi suttit där ett tag blev bebi trött så vi gick ut igen. Strax därefter mötte jag upp min vän PC och sa hejdå till Sara som skulle vidare. Jag och Anna tänkte *mysa på cafe* men det hade inte A tänkt så vi "bråkade" lite med vagnen men efter en snabb matpaus och ett blöjbyte på coffee by George somnade mitt lilla hjärta sött i vagnen.

Likes

Comments

4-6 mån, Bebis, Föräldraledighet

Strax innan 10 i tisdags kom vi fram till vårt andra hem. Eller ja, vi bor ju inte här längre men det känns fortfarande som hemma. Jag och Måns pratade om det. Att vi faktiskt har två "hemstäder" eller vad man nu vill kalla det. Känns så fint på ett sätt tycker jag. Tågresan gick finfint! A sov inte så mycket men var ändå på strålande humör.

På eftermiddagen/kvällen träffade jag Rebecca en stund men som jag nämnde tidigare så hade ju inte bebin sovit mycket och det märktes kan jag säga haha. Han körde skrikfest deluxe i vagnen. Tror knappast att Rebeccas äggstockar hoppade av bebislängtan efter den promenaden haha. Tillslut somnade han och jag gick hemåt igen.

Likes

Comments

4-6 mån, Bebis, Föräldraledighet

Min älskade unge! Så himla fin❤️ Idag har vi packat våra väskor, för imorgon åker lilla familjen till Stockholm. Vi stannar i ca 1,5 vecka och vi ser verkligen fram emot vår resa. Till skillnad från förra gången jag och A åkte ned så är jag inte ensam denna gång. Tacksamt på typ tåget osv. Att Måns har ryggskott och att jag har nackspärr (sedan skärtorsdagen) är en annan historia. Vi hoppas att det kommer gå bra på tåg och tunnelbana osv men förväntar oss såklart det värsta haha. Vår kille verkar gå igenom någon fas eller nåt just nu vilket har visat sig i hans humör. Absolut att han alltid har haft stark vilja men nu har det nått nya höjder. Han är glad som vanligt men har mycket lättare till gallskrik och till att bli "arg" eller hur jag nu ska förklara. Nåväl det är inte förevigt får vi hoppas hihi.

Likes

Comments

4-6 mån, Bebis, Föräldraledighet

I veckan har vi haft fullt upp! Jag har varit hos frisören, bytt telefon, varit barnvakt till mina syskonbarn, varit på massage osv osv. Plus att mitt i allt blev vår skatt sjuk för första gången någonsin. FY vad jobbigt det var. Han hade feber och var så himla tussig. Det gick dock över på två dagar men det var inte roligt. Vi har även hjälpt min syster och hennes familj med deras flytt och ätit middag där. De har precis byggt hus nämligen. SÅ mysigt! På tisdagmorgon åker jag, Måns och bebi till Stockholm. Långben ska jobba lite och jag ska träffa vänner. Ser så fram emot det!!

Likes

Comments

4-6 mån, Bebis, Föräldraledighet

Idag har vi varit på badhuset för första gången någonsin för A. Det var lyckat! Han var riktigt fascinerad och gjorde inte ifrån sig ett pip på hela tiden. (Förutom skratt såklart haha) Min lilla skatt ❤ han somnade direkt när vi kom hem. Somnade i min famn från bilen och in. I overall och allt... haha nåväl. Så länge han är nöjd är jag nöjd. 

Likes

Comments

Bebis, 4-6 mån

Idag var vi på BVC för mätning och vägning. När han föddes vägde han ca 4100g och var 54cm lång. Idag väger han 7300g och är 66,5cm lång.
Mycket som hänt alltså! På de nedersta bilderna syns det att han provat på lite mat (smaksensation som det kallas) till vänster sötpotatispuré och till höger gröt. Han älskar fortfarande att stå upp, ligger gärna och leker på mage samt älskar att bita/gnaga på typ allt. Han är glad 99% av tiden och har nära till skratt.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis

Hej! För precis en vecka sedan, den 16 april 2017, döptes vår älskade bebis. Dagen var felfri och så himla lyckas. Vår bebis gjorde inte ett knyst ifrån sig på hela dagen (förutom joller och skratt såklart) och skötte sig exemplariskt under ceremonien. Vår präst var fantastisk och så lättsam. Är så tacksam över all hjälp vi fick med allt både innan och efter. Allt från fix i samlingslokalen till att laga diskmaskinen haha ❤ väldigt blandade bilder av olika kvalité och det saknas många men jag gillade dessa!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

Dagarna bara RUSAR förbi och jag hinner knappt med. Mitt lilla hjärta bara växer och växer. På söndag blir han redan 4 månader. 4 månader sedan våra liv förändrades till fullo och seriöst endast till det bättre. Blir lite blödig när jag tänker på det haha. Dessa bilder är från någon vecka sedan. Förra veckan var det förberedelse inför dop och massa familj var här och hälsade på. Vi har senaste tiden kämpat på med vagnen (han gillar den inte ibland och skriker sig svettig) och nu sover han oftast i vagnen mellan 1-4 gånger om dagen vilket är fantastiskt då han sover så bra där. Vi går en stund sedan ställer vi honom vid altandörren och där kan han sova upp till 2,5 timma. (PEPPAR PEPPAR) Så himla nice tycker jag . BRa för både mamma och bebis.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

För någon vecka sedan hade vi en liten mamma-brunch hemma hos min kompis Veronica. Det blev fyra mammor och fyra bebisar. Vi alla hade med oss något litet vilket resulterade i määäängder med mat/plock. Det var i alla fall väldigt lyckat. Så himla roligt eftersom alla våra bebisar är precis lika gamla (förutom Gabbe som är prematur men han passar in ändå)

Likes

Comments