12-18 mån

Igår var vi bjudna på middag hos våra bästa grannar. När vi kom dit blev jag välkomnad av Gabriel som skulle kramas. Då kunde ju inte Alvar vara sämre så då skulle han sitta i mitt knä.
Så himla mysigt!! Tänk att vara tvillingmamma. Holy moly! Vilket jobb.

Det var i alla fall HUR mysigt som helst. Alltid lika trevligt när vi är där. Vi fick supergod middag och ännu godare efterrätt. Hihi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

12-18 mån

Igår fick vi tid på HC för Alvar. Har har nämligen haft hosta i snart 3 månader. Han hostar som mest på nätterna och hans (läs vår (hehe nerå) sömn störs något fruktansvärt. Han skötte sig exemplariskt och fick en inhalator utskriven och en luftrörsvidgande spray som han ska andas in. Jag hoppas hoppas hoppas hoppas det räcker och att han blir frisk. Mitt lilla gullegryn. Efter vår tid på HC träffade vi upp Mirella inne i stan för lite lunch. Lika trevligt som alltid! När vi skildes åt somnade barnet i vagnen och jag gick runt i lite butiker.

Likes

Comments

12-18 mån

Hej och hå! Nu är vi alltså inne på 2018. För mig är vi fortfarande och nosar på typ 2016 men det är väl bara att hänga med. Sedan det blev ett nytt år så har hunnit mysa med kompisar som är hemma under julen och så har vi fått leka med Gabriel och Veronica. Äntligen!!

Snön fortsätter att falla. Haha. Enligt en av mina grannar (❤️) så har det inte varit såhär mycket snö sedan 80-talet. Vilket jag kan tro på. Har ALDRIG i mitt 24-åriga liv sett så mycket snö. Tycker att det är precis lika mysigt nu som för en vecka sedan. Känns som att jag går runt i en sagovärld när jag är ute på promenad med Alvis.

Likes

Comments

Allmänt, 10-12 mån

Vi hade en superfin nyårsafton. Vi åt trerätters tillsammans med tre andra familjer hemma hos min syster. Vid 22-tiden orkade inte barnet längre så då gick vi hem. Vi lyckades hålla oss vakna till tolvslaget men däckade kort därefter haha.

Likes

Comments

Allmänt

Det slutar aldrig snöa. Vi vaknar till ett snöparadis varje dag. Så otroligt mysigt. Och vackert. Jag hörde någon säga att det skulle snöa upp till 50(!) cm tills i helgen.

Jag tackar mig själv över att vi köpte terränghjul till vagnen. Det hade ALDRIG gått annars.

Likes

Comments

Allmänt

Hade en helt underbar jul tillsammans med min egna familj, mina systrar, syskonbarn och stamceller. Den bästa julen på länge faktiskt. Hoppas ni också haft en bra och mysigt jul tillAmmans med nära och kära.

Likes

Comments

10-12 mån

I lördags hade vi kalas för ettåringen tillsammans med nära och kära. Det blev superlyckat tycker jag, trots att vi inte hann tända ljuset och sjunga innan någon hade skurit en bit av pannkakstårtan haha. Alvar fick så himla bra och fina presenter. Vi har så otroliga bra människor kring oss. Det är ren och skär lycka att få se andra människor bry sig om ens barn nästintill lika mycket som en själv gör. Ellen och Saga (kusiner till Alvar) stod för paketöppningen men det brydde födelsedagsbarnet sig inte om. Han fattar ju ändå inte vad som händer liksom haha.

Likes

Comments

Det går ju inte att förstå att han har varit så liten. Mitt lilla hjärta ❤️ nu har vi en ettåring vilket känns helt sjukt men mest kul. Och så naturligt såklart. Han leker och stökar på i vanlig ordning här hemma. Det är så kul att se tycker jag. Han utvecklas varje dag. Storbarnet mitt.

Likes

Comments

10-12 mån

I fredags var vi på ettårskalas. Vi hade med oss ett paket som Alvar förstörde i bilen påväg dit (:):):)):) men det gjorde ingenting för det skulle ju ändå öppnas. Haha. Vi blev bjudna på sockerfri tårta och kaffe. Bilden till höger är från någon morgon när Alvar upptäckte vårt ena skåp. Inom loppet av 1 min så var det tömt. Heja!

Vi pottränar för fullt här hemma. Ibland går det, ibland inte. Vi försöker att göra det till något kul i alla fall. Med böcker, sånger och typ leksaker.

Just skenet från julgranen är det något speciellt med tycker jag. Den här bilden tog jag igår faktiskt. Klockan var halv åtta och det var bara jag och Alvar vakna. Så mysigt. (Med Musikhjälpen i bakgrunden såklart)

Kommer nog aldrig tröttna på denna utsikt. December har verkligen varit magisk. Så tacksam för det.

För en uttråkad mamma och bebis finns det inget bättre än att ha en moster som bor 5 minuter bort. Vi smet iväg en sväng ikväll och hälsade på.

Just. Precis. Nu.

Likes

Comments

Bebis, Graviditet

För precis ett år sedan var vår lilla avkomma beräknad att komma till oss. Jag hade inga känningar alls utan var mest superless och otymplig. Kommer ihåg att tiden gick såååå långsamt. Hade räknat ut att jag fick max gå över tiden 17 dagar dvs 4 januari och eftersom jag inte hade några sammandragningar eller förvärkar räknade jag nästan med en januaribebis. Eller att ungen aldrig skulle komma och att allt var ett practial joke för att se hur länge en kvinna kan orka vara gravid typ.

Men fem dagar senare kom han till oss. Vår lilla ärta. Ganska sjukt att tänka på ändå. Är fullt medveten om att jag är Alvars mamma (well duh) men jag kan inte riktigt förstå det. *djupt*

Måns sa häromdan vid middagsbordet ”kan du fatta att han snart är ett år? Att han funnits i ett år?!” Och det slår mig liksom hela tiden. För jag kan inte fatta. Jag hänger inte med. MEN oavsett om jag fattar det eller inte så är jag oändligt glad över att han är hos oss. Vår älskade Alvar.

Likes

Comments