Jaha vars börjar jag? Har sen sist (dvs babyshowern) jobbat, träffat kompisar, varit i vinterstaden för att gå på Kents avskedsturné, myst med syskonbarn och firat världens bästa människa som fyller år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bebe

Igår hade jag Sofia och Matilda bestämt att vi skulle på Ikea. Matilda hade bil och Sofia hade sovit där så de hämtade upp mig. Innan vi skulle dit skulle vi "hämta upp ett paket hos Matildas kompis syster" ute på Djurgården. Haha jovisst va! Detta var endast en ursäkt till varför vi skulle till Djurgårdsbrunn Bar och Restaurang. Där väntade 10 av mina närmsta vänner för brunch och baby shower!!!!!!! Fick så fina paket, och en sån fin diaper cake och det var så god mat! Blev så överraskad och så himla glad. ❤️

Likes

Comments

Såhär ligger jag efter jag jobbat klart på föris. #tröttafötter Tänk att min bebbe väger närmare ett kilo nu?!

SÅ FINT UTE I NATUREN! Älskade färger och älskade höst.

Jag och min babydaddy!

​Taggade för att gå på Justin Bieber!!!!!!! 

Likes

Comments

Vilken söndag va!! Började med frukost på Café Pom & Flora med Lina. Det var så himla mysigt och framförallt GOTT! Efteråt mötte jag upp Sofia. Vi skulle nämligen till MOS (typ tredje gången vi är där inom loppet av en månad hehe.) Vi var där i några timmar men sen begav vi oss hemåt pga trötta i fötterna. Väl hemma hann jag i princip bara att vända för jag och Måns skulle till Fridag och Adam på middag. Sagt och gjort åkte vi dit och blev bjuda på både middag och efterrätt. SÅ mysigt. Strax innan 22 var vi hemma och den här lilla mamman däckade på en sekund. Denna vecka blir min sista heltids-vecka på ett bra tag framöver. Efter detta kommer jag endast jobba strödagar fram tills styck flyttar. Känns så himla skönt. Är helt slut i kroppen varje dag och har konstant halsbränna. #livetsomgravid

Likes

Comments

​Förra helgen var min pingla här! Hon var ute på andra äventyr också men vi hann minsann med en middag på fredagen samt lite häng OCH brunch på söndagen. Helt fantastiskt mysigt att få rå om na lite tyckte jag i alla fall. På den nedersta bilden är Nanne bakis, trött och less. Till skillnad från översta bilden. Då är hon pepp, snygg och glad haha. 

Likes

Comments

Igår skrev Måns "var på Starbucks kl16" och jag ba oki vad nu?? Så jag gick dit och fattade ingenting pga Måns jobbade och jag var trött. Helt plötsligt hör jag någon säga "Nämen hej Kajsa" och när jag tittar upp såg jag denna fantastiska varelse. Min bästaste bästaste som kommit hit tidigare från Berlin och överraskade. Vilken tjej va!!

Likes

Comments

Idag har vi varit på Ikea i Barkaby. Vi har kollat efter grejer att fylla vår lägis med. Jag är helt slut men vi kom i alla fall därifrån med en bättre idé om vad vi behöver och vad vi vill köpa. Innan vi åkte till Ikea myste vi med en viss Turebus. Det var så mysigt!! Det är häftigt att se honom och hur han utvecklas just eftersom vår bebis kommer vara född kring samma datum fast ett år senare. 

Likes

Comments

Bebe

Igårkväll somnade vi med en varsin hand på magen samtidigt som bebisen sparkade sig trött. Ord är otillräckliga för den oändliga kärlek jag känner.

Likes

Comments

Bebe

Förra helgen åkte jag och den långa farbrorn aka Måns till vår hemstad. Vi har varit på jakt efter lägenhet i flera månader och i måndags när vi fortfarande var i Öset, skrev vi kontrakt för en tvåa. En tvåa som snart är vår. Med våra namn på brevlådan, med våra egna möbler inne i lägis. Sakta men säkert håller det på att sjunka in i våra huvuden. Det är så spännande!! Det är så mycket roligt som väntar framöver och jag är så tacksam över att jag får göra allt det tillsammans med min bästa vän. 

Likes

Comments

Bebe

Haha dessa *never ending* hissbilder. Men vad ska jag göra då???? Det är ju så perfekt fototillfälle på mornarna. Detta är för några minuter sedan och nu är jag påväg till jobbet för ett köttigt pass på 8-17. Idag är det inte bara fredag, det är också 100 dagar kvar tills bebi kommer. Imorgon är det nämligen tvåsiffrigt!!!!!! YABADABADOOOOO!!! Tiden bara flyyyyyyger iväg.

Likes

Comments