Bebis, 4-6 mån

Idag var vi på BVC för mätning och vägning. När han föddes vägde han ca 4100g och var 54cm lång. Idag väger han 7300g och är 66,5cm lång.
Mycket som hänt alltså! På de nedersta bilderna syns det att han provat på lite mat (smaksensation som det kallas) till vänster sötpotatispuré och till höger gröt. Han älskar fortfarande att stå upp, ligger gärna och leker på mage samt älskar att bita/gnaga på typ allt. Han är glad 99% av tiden och har nära till skratt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis

Hej! För precis en vecka sedan, den 16 april 2017, döptes vår älskade bebis. Dagen var felfri och så himla lyckas. Vår bebis gjorde inte ett knyst ifrån sig på hela dagen (förutom joller och skratt såklart) och skötte sig exemplariskt under ceremonien. Vår präst var fantastisk och så lättsam. Är så tacksam över all hjälp vi fick med allt både innan och efter. Allt från fix i samlingslokalen till att laga diskmaskinen haha ❤ väldigt blandade bilder av olika kvalité och det saknas många men jag gillade dessa!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

Dagarna bara RUSAR förbi och jag hinner knappt med. Mitt lilla hjärta bara växer och växer. På söndag blir han redan 4 månader. 4 månader sedan våra liv förändrades till fullo och seriöst endast till det bättre. Blir lite blödig när jag tänker på det haha. Dessa bilder är från någon vecka sedan. Förra veckan var det förberedelse inför dop och massa familj var här och hälsade på. Vi har senaste tiden kämpat på med vagnen (han gillar den inte ibland och skriker sig svettig) och nu sover han oftast i vagnen mellan 1-4 gånger om dagen vilket är fantastiskt då han sover så bra där. Vi går en stund sedan ställer vi honom vid altandörren och där kan han sova upp till 2,5 timma. (PEPPAR PEPPAR) Så himla nice tycker jag . BRa för både mamma och bebis.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

För någon vecka sedan hade vi en liten mamma-brunch hemma hos min kompis Veronica. Det blev fyra mammor och fyra bebisar. Vi alla hade med oss något litet vilket resulterade i määäängder med mat/plock. Det var i alla fall väldigt lyckat. Så himla roligt eftersom alla våra bebisar är precis lika gamla (förutom Gabbe som är prematur men han passar in ändå)

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

Idag efter vi ätit frukost åkte vi till polisen för att fixa pass till vår lilla bebis! Vi ska ju till USA i juni och då kände vi att vi ville vara ute i god tid. Det gick så fort! Vi fick fylla i ett papper och sedan togs en bild (han fick sitta på en hög stol så satt jag på huk bredvid och höll honom) Vi var nog klara på knappt 10 minuter. Älskar när saker som dessa går smidigt och snabbt!

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis, Föräldraledighet

Dessa bilder är från förra veckan då vi var med på föräldragrupp på BVC samt när vi hjälte moffis med att koppla in hans nya tv. Min bebis tyckte tydligen att det var EXTREMT spännande på BVC som man kan se på bilderna haha. Så söt!! Lite gott och blandat helt enkelt.

Sedan jag blev mammaledig har jag rensat väldigt mycket bland mina grejer. Har sålt, gett bort och kastat allt mellan himmel och jord. Det känns så bra tycker jag. Tror dock jag inte slängt någonting mer än typ gamla papper eller så. Kläder osv har jag mest lyckats ge bort och sålt. På tal om det så köpte min gamla klasskompis ett par klackskor till sin flickvän av mig. Ett par skor som är hur fina som helst MEN som jag köpte allt för hetsigt i somras när jag skulle på bröllop. De var ju alldeles förstora.... I alla fall så kom min kompis Jacob förbi och hämtade skorna och med sig då hade han ett gosedjur till A! Så himla gulligt tycker jag. Det gjorde mig väldigt glad. Det är den man kan se honom gosa med på en av bilderna. (En älg)

(Att jag sov och inte blev väckt av Måns och inte kunde ta emot gosedjuret själv låtsats vi inte om)

Likes

Comments

Bebis, 1-3 mån, Föräldraledighet

Jahaapppp och så har det gått massa dagar sedan sist. Jag är riktigt dålig på att komma ihåg att blogga. I alla fall så har vi hunnit med en hel del såklart! Vi har varit ensamma hemma då Måns jobbat i sthlm, vi har umgåtts med Veronica och hennes lilla bebis, vi har varit lite med min familj och så har vi firat Erik som fyllde 6 år osv. Tyvärr har jag inte bilder på nåt av det nämnda ovan. Däremot har jag massa andra bilder på min bebis haha 😁

På en av bilderna provsitter A sin tripp trapp stol med den nya dynan (detta var när han var precis 3 månader så han är inte så stadig), på en annan sitter han i soffan och älskar livet sådär som bara han kan, på en annan är han alldeles nyvaken och helt underbart mysig och på den sista (tror jag) är han lite tokig på badrumsmattan. När jag är ensam med honom får han följa med på toalettbesök ibland och då hamnar han ibland på mattan haha. Han går ju såklart inte att lämna på skötbordet så så får der bli så. Det verkar inte göra honom något dock

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis

Jag skulle kunna gosa med dessa ben dygnet runt. Vår lilla kille har ju sedan födseln varit väldigt lång och "smal" (inte underviktig på nåt sätt dock) men nu har han äntligen börjat bli riktigt go om låren hihi. Kommer ihåg för flera år sedan när jag kikade igenom olika pins på pinterest då jag såg en liknande bild som ovan. Tänkte då, att en sådan där bild ska jag också ta på min bebis när jag har en. Sagt och gjort! Måns tog dessa för någon dag sedan. Precis som jag ville ha dem.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis

Idag har vi varit hos Måns mamma. Där var det fullt hus! 3 kusiner, en faster och en farbror var där plus farmor såklart. Nu sover han i bärsjalen som pappan går runt med men vi passade på att fota lite innan han somnade.

Likes

Comments

1-3 mån, Bebis

Tre bilder från när vår lilla pojke blev 3 månader. Veckan innan var vi på BVC. Då var han 63 cm lång och vägde 6445g. Han följer sin kurva perfekt vilket känns bra i mammahjärtat. Han har alltså vuxit 9 cm sedan föddes och gått upp ca 2,5kg. Hans favoritsysslor vid 3 månader är att leka i babygymmet, att bada, rulla från mage till rygg och såklart att stå. Det här med att stå har varit en favorit sen han var typ 5 veckor gammal. Han tycker också om när jag sjunger. Om det är för att jag sjunger så falskt eller vad det beror på vet jag inte men han älskar det i alla fall!

Likes

Comments