Godmorgon!

Ligger just nu och försöker plugga till två av mina största prov detta året, nämligen tyskaprov och mitt teoriprov ang moppe. Satte på en utav mina favoritpoddar och started to get shit done!

Tänkte att det kanske skulle vara någon som är intresserad av poddar eller skulle vilja lyssna på någon ny? Mina topp tre just nu är;

Tom Ljungqvist & Petters Egnefors podd, SÅ härliga människor.

Under 30 med Sabina Deciree och Mohammed Touzari<3

och sist men inte minst Sanningens mammor med Zara Larsson och Olivia Gateau.

Har börjat lyssna mer och mer på poddar då det är typ rehab för hjärnan och bara lyssna på alla dom??? Annars brukar jag lyssna på min lista på spotify som för övrigt är så jävla toppad just nu. Herrejissesssss. Listan kan ni hitta här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtisar!

Hoppas ni har en lika najs fredagskväll som jag har just nu med absolut inga krav what so ever. ÄLSKAR!! Ska strax ner och titta på idol och min älskling, Kevin Olsson<3<333<3 Han är så ball och sjunger som en gud??? Helt sinnessjukt verkligen. Brukar inte kolla på idol längre då jag tycker den nya juryn suger. Alltså förlåt mig men tycker att det var såååå mycket bättre förr:(

Ännu en vecka avklarad och nästa vecka händer en hel del kul grejer i mitt liv så håll er uppdaterade för mer infooo!

Ta hand om er och ha en fin fredag<3

Likes

Comments

Hej. Jag vet verkligen inte hur jag ska börja skriva. Känns som att jag borde skriva om så mycket annat, men inte om detta. Som många av er vet kan nian vara ett helvetsår för många vilket är förståeligt liksom sista ''viktiga'' året innan gymnasiet. För mig är det helt ärligt inte asjobbigt i skolan, utan mer i mitt huvud. Tanken på att jag inte kommer träffa mina allra bästa kompisar i skolan varje dag skrämmer mig mer än att misslyckas på ett prov jag skulle kunna göra om igen. Högstadiet går inte att göra om. Inte mina bästa kompisar heller.

Det är klart skolan är viktig, det vet jag och jag gör alltid mitt bästa. Räcker det inte till, tar jag det därifrån helt enekelt. Men för mig har mitt mående alltid varit min prio ett vilket jag är tacksam för. Hade inte pallat stressen som hade blivit om skolan var min prio ett. Mår jag inte bra kan jag inte prestera alls, utan allt blir ett svart, stort tomt hål. Alltså går skolan och mående ett i ett för mig. Många utav mina kompisar kämpar bokstavligen röven av sig för att få ut så höga bokstäver som möjligt, men kommer inte ens i närheten av det dom vill pga sämst betygsystem??? Jag vill bra säga till er att försöka ta det lugnt. Jag vet att det inte är lätt men försök, snälla. Det viktigaste är inte hur många poäng du får på det där teknikprovet eller hur högt betyg du har i alla ämnen, utan att du faktiskt fattar vad du sysslar med och att du mår bra. <3

Ta hand om er!

Likes

Comments

Inga ord för denna helg, TACK!!! Spenderade den med världens finaste vänner och kom hem med träningsvärk i både mage och ben pga skrattat så mycket??? Visste inte att man kunde skratta så mycket som jag gjort..

Likes

Comments

<33

Likes

Comments

Tror det är runt 17 dagar av lovet. SATAN vad fort det går...vad har jag ens gjort i 8 veckor? Sen börjar jag alltså nian???? What the fuck. Förlåt men vadå så om ett år börjar jag gymnasiet och om 4 år har jag tagit studenten? Snart har jag väl flyttat hemifrån och skaffat barn också haha.

Nog om skolaaaan. Jag ska verkligen ta vara på det sista som finns kvar men som alltid tror jag att jag vill tillbaka också<\3. Ska börja packa litegrann för imorgon kl 8.40 (???) rullar tjejerna och jag från Göteborg och åker upp mot Grebbestad för gött häng, recap på sommarn och tältning haha kaos kan ju garanteras..! Vi hörs!!

Likes

Comments

Ja hörni! Drygt två månader sen sist... fan vad längesen??? Är helt ovan? Hur bloggar man ens?

Hur mår ni? Vad har hänt mig sen sist kanske ni undrar och ja, en hel jävla del har hänt. Jag har spräckt min mobil (igen), varit i Kroatien, läst om
min favoritbok 3 gånger, kommit över killen jag skrev om i vintras, ätit glass så jag nästan spytt och insett att jag förr eller senare behöver skaffa p-piller.

Detta och mycket mer har varit det jag sysslat med den senaste tiden. Just nu gör jag ingenting. Alltså ingenting. Är inte på humör pga mycket. Speciellt för att det har regnat typ konstant senaste 5 dagarna med lite paus för 10 min sol? Well, fuck gbg ibland. Ska ta igen mig nu för man blir så jädra sleten av att inte göra någonting, right?

Bildbombar lite från Kroatien<333

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra?

Sitter just nu nerbäddad i min bästaväns säng och skriver detta, men ska strax dra mig hemåt och plugga till ett matteprov som jag har imorgon. Uschhh jag vill inte!!! Men förmodligen är det sista provet för denna termin och för hela 8an! Whaaat? Börjar alltså nian nästa år? Jag är så inte där än, men försöker att ta det som det kommer och inte hetsa med betyg som många gör just nu. Jag är ingen rusher om vi säger så;)


Vädret här i gbg SUGER asså nej fyfan vad less man blir </3 Vi hade sommar för bokstavligt talat en vecka sen men nu ba nej vi kör på med konstant regn :-) Vi kämpar iallafall på nu sista 10 skoldagrna...

Likes

Comments

Hej finisar!

Igår hade vi en (omedveten) ledig dag från skolan. Det var nämligen en vattenläcka i hålan där jag bor så skolorna där fick ställas in, såå najs!!!! Så vi gick bara någon timme sen fick vi sluta runt 10.

Efter det bestämde jag och några kompisar för att åka in till stan och bara se vart vi hamnade. Vi gick och köpte mat och satte oss i en jättefin park i solen<333 Vi hade det mysigt där ett tag och sen gick vi in till palmhuset. Herregud jag älskar palmer!

Idag står grillhäng och mys med kompisar på schemat. Uppdaterar mer senareeee

Likes

Comments