När det kommer till mode och stil skulle jag säga att min stil är ganska ledig, enkel och streetinspirerad i kombo med lite hipster.

Där uppe ser ni lite olika outfits som jag tycker är gaaalet najs och som jag absolut skulle ha på mig. Tycker om mode även om det inte märks av här på bloggen så tänke försöka kasta in mer moderealaterade inlägg. Hade det varit något eller? Känner att jag kan gå bananas med med stil idag vilket var absolut helt otänkbart för ett år sedan. Fuck the norms och fuck försöka vara ''normal''. Det finns inget normal tycker jag. Ha på dig vad fan du vill och låt ingen stoppa dig!!!!!

puss på er<3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett så laddat ord verkligen. Ångest för att splittras med mina bästavänner. Lyckan för att få testa något nytt. Beslutsångest om skolor..

Ja hörni, nästa år är det dags för val. Hajar ni det eller? Did you saw what i did there?;)

Jag känner mig ganska bekväm i mina tankar och åsikter inför gymnasiet. Funderar på att skriva mer ingående i ett annat inlägg om just mitt val, om hur jag tänker kring framtiden liksom? Har ganska klart vilken linje och funderar mellan två olika skolor så för mig känns det rätt okej. Den åsikten delar jag tyvärr inte med så många då jag vet att fleeera bryter ihop under denna period och kan inte tänka på annat än valet.

Till er, keep going och försök att ta det lugnt. Det blir bättre.<3

Likes

Comments

...har gått så jäääädra fort! Herregud har inte ens hunnit andas mellan varven??? Men klagar inte då allt flytit på som satan så nu återstår det endast en veckan till i skolan innan jag går på två veckors praktik. Life att jag fick praoplats på ett sushiställe och kommer föräta mig på det för att sen aldrig mer vilja se sushi igen<3

Under veckan har det varit två muntliga nationella prov, en diskussionsuppgift i SO och en hel del skratt. Känner sådan extrem hatkärlek till min klass. Alla är så fina och bra och galna and i love it.

Imorgon blir det ingen direkt sovmorgon för mig då jag nästan ska upp med tuppen för att kila iväg på öppet hus på ett gymnasie här i Göteborg. Kommer nog känna av vibbarna från skolan och kunna avgöra ganska direkt om det är en hiss eller diss.

Lagom torr uppdatering men alltid något.

Vad gör ni denna fredag? Hemmakväll eller utekväll?


Take care!

Likes

Comments

Olika bilder, olika kontraster. Bilden ni har fått av mig är skev och orättvis därför lägger jag upp detta inlägg utan direkt anledning med ofixade, råa bilder direkt från snapchat. På en av bilderna står jag i baddräkt vilket anses vara jobbigt enligt många, shit skulle frågat om lov först;) Gör det nästa gång. Detta är också jag! Lovar.

Enjoy!

  • Filed under: Update

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och funderar på om det bara är jag. Är det bara jag som någon gång undvikt ögonkontakt med människor jag känner för att jag inte orkar gå fram och vara trevlig? Är det bara jag som på helgerna medvetet loggar ut från sociala medier och undviker att svara på sms för att slippa hänga på kompisarna ut? Det kan inte bara vara jag. För jag, precis som många andra är varken enbart extrovert eller introvert. Skulle säga att jag är en ganska bra blandning. Mellanmjölk ännu en gång.

Att vilja vara ensam ibland och att tycka om det är så förbjudet i samhället idag. Allt är gjort för att du ska göra det med någon annan och jag hatar det. Vill jag sätta mig på en biosalong ensam med popcorn och läsk ska jag få göra det utan att bli utstirrad. För att det är okej att vilja vara ensam. Det är okej att stanna hemma en fredag och bädda ner sig i sin säng. Det är mer än okej att vilja sätta sig själv och sina viljor framför andras ibland.

En utav de saker jag har lärt mig i år är att vara min egen bästa vän och för mig har det varit allt. Missförstå mig rätt, jag älskar mina kompisar, min familj och jag älskar att umgås med dem men ibland vill jag vara ensam. Vissa grejer kan jag inte göra tillsammans med andra, det går bara inte. Att åka buss med andra till exempel, är helt utanför min comfortzone (läs nära kompisar eller släkt är undantag). Jag behöver tid för mig själv att tänka, känna och bara vara. Inte ha någon att tänka på eller anpassa mig efter och då är att åka kollektivt är det ultimata för mig . Där får sitta och vara mig själv, hänga med i musiken och bara skita i allt för några miuter.

Jag älskar att vara själv men jag älskar sällskap. Vad är jag? Mellanmjölk som vanligt.

Jag hoppas och tror att ni förstår lite hur jag tänker. Men om ni inte gör det förstår jag det också. Ta hand om er.

<3

Likes

Comments

Alltså Halloween på Liseberg här i Göteborg kan verkligen slänga sig i väggen för JÄKLAR(!!!) vad fint de hade gjort tivolit i Danmark.

Några av de säkert hundra bilder jag tog i torsdags och fredags i Köpenamn. Vill flytta dit asap assåååå.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Hur är det? Mår ni bra? Har ni också höstlov?

Känslan imorse när jag inte behövde vakna till en väckarklocka var AMAZING. Obeskrivligt.
Har faktiskt inga direkta planer för lovet förutom att jag ska till Köpenhamn på torsdag så tänker att jag tar med min bra kamera och försöka ta fett med bilder??? Planerna där är bara att mysa, shoppa och hänga med min syster och mami<3

Idag bär det in mot stan lite senare och fika med min brors ex. Ni ba va??? Jag förstår att ni tänker så, det hade jag också gjort. Saken är den att hon har blivit som en syster i mitt liv då hon har varit i mitt liv sen jag var sju år. SJU ÅR.

Likes

Comments

Godmorgon!

Då var det ny vecka igen och vi har gått in i sista veckan innan loooov! Herrejesus vad skönt. Under denna veckan är det rätt mycket i skolan men inte värre än vanligt;) Har ett tyskaprov, ett matteprov, en engelska redovisning och ett hemkunskapsprov typ?? Rätt basic, rätt okej.

Angående att det blivit vinter på 2 min är galet, eller? Vad hände? Fick ta på mig mössan idag men det gjorde inget då min hipsteroutfit blev 10/10. Älskar när en accessoar gör hela outfiten komplett<3

Jag har verkligen idétorka och det suger. Ibland får jag flow och bara skriver, skriver och skriver. Skrev ner en lista igår på saker jag vill skriva om. Ber till högre makter att det blir bra!!!

Funderar just nu på att skriva ett inlägg om introvertism och extrovertism. Heter det ens det? Känns rätt att säga men ser ju helt tappat ut när man skriver det. Tycket iallafall att det är viktigt att skriva om det och att lyfta fram ämnet för jag tror att jag inte är den enda...

Glöm inte att ta hand om varandra.

Vi höres!

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag!

Idag är dagens planer ganska lugna men det händer ändå en hel del. Tog en paus från städandet och kände att jag ville skriva lite på bloggen så jag frågade kära mami om hon hade någon tanke på vad jag kunde skriva om, och det hade hon.

Hon skev att jag kunde skriva lite om reaktionerna jag fått när jag har berättat för mina nära och kära att jag ska göra singelfransar senare i eftermiddag (what). Jag vill testa enbart för att det är kul och för att jag har tönkt på att göra det ett tag så kände att today's the day.

Reaktionerna jag har fått är väääldigt blandade men majoriteten tycker det verkar kul och spännande vilket såklart gör mig glad medans en del tycker det är onödiga pengar och att jag redan har fina fransar. En del har sagt till mig att det kommer bli dyrt för att jag kommer bli beroende men tycker det är bullshit. Testade att göra naglar en gång när jag var i Mexiko och jag är inte fast i det? Alla tycker olika, fine, men jag blir lite ledsen ändå att folk tycker det är konstigt och onödigt att testa nya grejer. Känner nästan att folks åsikter kan styra och ställa lite för mycket angående mina val ibland.

Jag struntar i vad folk säger och testar för att jag vill, för att jag kan, och för att jag ska göra det.

Låt ingen trampa på er!


Likes

Comments

Klockan är just nu 00:01 och jag ligger på rygg med telefonen i handen och skriver. Kan inte sova. Kan inte vara vaken. Mitt huvud har fått någon typ av psykbryt eller något? Är extremt känslokall också liksom that’s not me för fem öre.

Svettas. fryser. skrattar. gråter. allt går i ultrarapid. allt går i slowmotion. är så lycklig. är så nedstämd.

Juste, ang gymnasiet och det.. Ska det vara så att man kan mer om valet än syv på ens skola? lol

Likes

Comments