Tack för en fantastisk visit i din nya hemstad @Sarastrom <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Brogyllen lunch med @Sarastrom :)

Hade tänkt försöka komma igång med bloggkungen igen efter ett lååååångt uppehåll! Allt tack vare mitt lunchsällskap.

Likes

Comments

​En av de absolut bästa dagarna på hela sommaren, häng på Lyngskär med min bejbe!!

Likes

Comments

Saknar mina lovebugs <33

De va flera veckor sedan Paris nu. Konstigt nog. Detta sommarlovet har inte varit packat med fest och uteserveringar utan mer mitt nya (underbara) jobb. Det har varit de bästa sommarlovet för mig, jag mår bra igen. Trots att världen är bäst, är hemma alltid bättre.

Sova i mammas och pappas säng, åka västtrafik bussar och komma igång med träningen. Mina kompisar. ÅKA MIN BÅT, som numera har 90 hk istället för 70. Allt stämmer in så bra igen. Mår så bra. Är lycklig.

Önnered kommer alltid ligga närmast hjärtat.

Likes

Comments

​Idag har jag 48h kvar i Paris, jag packar och ska snart duscha inför mottagningen på Svenska ambassaden! Igår kväll var nästan hela SSP på svenska klubben på Rue de Rivoli (precis mitt emot Jardin Des Tuileries) ​. Det var en avslutningsmiddag/studentmiddag så många fina tal från studenternas föräldrar, roliga nomineringar för folk i klassen, allsång och vårt grymma rim som framfördes under te/kaffestunden. 

Likes

Comments

Idag, just nu, är jag evigt tacksam för detta paris år. Tacksam som in i bänken är jag, det är nästan så jag ler när jag skriver.

Anledningen till att jag är såpass taggad på att komma hem är antagligen för att jag känner att detta Paris år har gjort nytta för mig. Det har prövat mig, utmanat mig och lärt mig en hel del. Jag känner mig inte längre liten och försvunnen, jag känner mig stark och självständig. En fantastisk känsla, en av de bättre må jag säga.

Tack vare lite vägledning från de erfarna så som den bästa värdmamman Marina, bästa familjen hemma och bästa mentorn Åsa har jag kunnat ta mig igenom perioder då jag var 3 sekunder från att avbryta mitt år helt och sticka hem för att jag var så långt ner i skiten. Och idag sitter jag här, som en ny utvecklad person som känner sig själv ännu bättre än någonsin. Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag ska sikta på och jag vet minsann vad jag ska hålla mig undan från. Det trodde jag aldrig när jag satt där ständigt gråtandes i Februari.

Med 9 dagar enbart kvar känns det både skönt och sorgligt. Lite chockartat, skräckblandad förtjusning. Det känns nästan läskigare att komma hem än det var att komma hit. Det är så mycket som ändrats hemma, som tagit på mina krafter under året, samtidigt som tiden har stått stilla på andra plan. Jag är pirrig inför hur mitt "jag" kommer funka hemma.

Ex; Kommer folk klara av min numera väldigt överdrivna raka kommunikation? Kommer folk klara av den spontaneitet jag utvecklat? Kommer jag få panik för att Göteborg är för litet och invecklat? Kommer jag klara av att hålla mig från att "snacka skit" på bussen om andra med kompisar för att jag tror de inte förstår mitt språk? Hur kommer jag, med den självinsikt jag fått, klara mig i lilla landet lagom med sossarna som styr? Nej, för många funderingar som om 9 dagar besvaras. LÄSKIGT VÄRRE.

Bilderna är tagna förra året, 1 vecka innan jag stack hemifrån. Sjukt. Åkte som en vilsen liten snobb utan självinsikt eller självkontroll. Kommer hem som en annan person. Insett vad som är viktigt, insett vad jag vill och stabilare än någonsin. Underbart.

Likes

Comments