Ny vecka betyder nya möjligheter.. Den här veckan så blir utmaningen att träna minst en gång per dag, om ni inte har tid att åka iväg till gymmet, kör hemma eller gå på en långpromenad i högt tempo! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

10:00-12:00 gym, sprang 3 km och körde hoppreps intervaller, dödade även rygg och axlar sen blev det hem och duscha för att ha möte med mina blivande kollegor och även träffa revisorn. Sen blev det gymmet en andra gång då det blev 10 min crosstrainern 10 min löpning 10 min roddmaskin + magstyrka. NU top model!

Likes

Comments

Har spenderat hela dagen i Hammarö och tävlat RT 1 med våra tjejer födda 02. Dem fick guld och är nu vidare till final som är i Ängelholm! Stolt tränareLikes

Comments

Har precis sprungit 5 km och kört bröst och magmusklerna! Nu äre lång stretchning som gäller!

Likes

Comments

Startade min dag som vanligt på gymmet blev både gym och simning, sen när jag kom hem så städade jag och nu har jag precis gjort trixie och Grynet fredagsfina!

Likes

Comments

Gym 09:30-11:30 och sen direkt iväg och klättra upp på kvarntorp, mina ben är nu som spagetti..

 

Likes

Comments

Helt slut efter två aktiva dagar, tänkte försöka att sova tidigt för att orka gymma imorgonbitti!

Likes

Comments

Har spenderat min dag i örebro på färgkurs för märket artego. 10:00-ca. 15:00 så fick vi massa terori och sen jobba praktiskt på en varsin modell. Sen blev det direkt till gymnastiken 


Likes

Comments

Precis kommit hem från en hel dag som hårmodell helt slut nu, imorgon väntar färgkurs för artego!

Likes

Comments                      

Jaha ny vecka betyder ny utmaning, den här veckan är utmaningen att simma minst 1 km springa minst 2 mil, jag tänker göra det men tänker du? Nu kör vi!!

 

Likes

Comments