Postad i: SUNSET BELL, TÄVLING/TRÄNING, VARDAG

Torsdagkväll och inga vanliga lektioner imorgon. Känns väldigt skönt, träningsvärk i hela kroppen bokstavligen både från idag och igår. Inte det bästa jag vet, men då har kroppen fått jobb vilket är mening.

Det var ett bra pass idag också tycker jag verkligen. Vi har mycket som vi ska jobba på, men det flyter ändå på. Känns skönt. Då han gått två träningar i rad blir det ett lugnt pass i skogen imorgon.

Idag så kom det två bra saker på posten, Tidningen Ridsport & ett skal jag beställt. Kan knappt bli bättre!

Peder & Allan såklart!

Snyggt, snyggt om ni frågar mig <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, TÄVLING/TRÄNING, VARDAG, FOTOGRAFERING

En dag med mycket känslor. Länge har jag pratat om att hösten kommer att se annorlunda ut vilket den gör från och med idag. Syrran har nämligen flyttat, fått jobb på en annan plats. Ni som följt mig och min resa ett tag vet att hon har varit en nyckel i min framgång & i motgång. Men från och med idag kommer jag att stå på helt egna ben tillsammans med mamma, pappa & tränare såklart. Blandade känslor, men jag ska äntligen få visa vad jag går för.

En fin, fin bild till från fotograferingen för ett tag sedan. Fotograf: Fanny Petersson

Detta har varit en del i varför jag avstår att tävla några veckor till. Just för att jag vill lägga all tid på träning & känna att det faktiskt är skillnad nästa gång jag rider in på tävlingsbanan.

Har tränat ikväll, hoppträning. Kändes väldigt bra, Sunny var pigg med väldigt fin och det blir bättre för varje pass.

En väldigt fin bild från dagen träning, kommer fler efterhand. Fotograf: Hanna Dagmyr.

Imorgon har jag markabete/dressyrträning, lite oplanerat. Men det behövs mer än någonsin.

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, VARDAG, FOTOGRAFERING

Vilket kväll, känner att jag varit effektiv och fått mycket gjort. Ändrat om lite på bloggen, inte helt säker på vad jag tycker ännu och allt är inte helt klart. Ni får mer än gärna säga vad ni tycker. Alla kommentarer uppskattas, frågor, åsikter eller vad som. Alltid kul att se vad ni har att säga.

Jag har fått undan svenska och även gjort lite engelska. Ska läsa lite till i en bok jag har. Som jag, ändrat lite här. Planerat lite framöver, jag är planeringsmänniska. Nu ska jag bara genomföra det också. Beställt ett skal till telefonen. Ja, känner att jag varit effektiv.


Här är en bild från fotograferingen. Helt kär, fotograf: Fanny Petersson.

Får se hur mycket jag uppdaterar imorgon, en del saker på gång som jag sagt länge. Dagen närmar sig.

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, VARDAG

En tisdag eftermiddag som består av lite plugg, lite chill & lite stall.

Direkt efter skolan var jag en sväng i stallet. Lisa red Gul, en sväng i skogen & lite på ridbanan. Jag var inte där speciellt länge, en sväng hade kameran med mig fotade lite. Jag har även fått bilder från fotograferingen som vi gjorde för ett tag sen. Ska bli kul med ännu mer bilder!

Som sagt, kvällen ägnas åt svenska & engelska.

Som sagt, kvällen ägnas åt svenska & engelska. Engelska är inte mitt bästa ämne, tyvärr. Men jag ska verkligen ägna all ledig tid till det. Det är väldigt viktigt och något man behöver ha med sig känner jag.

Imorgon är det träning imorgon.

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, TANKAR/ÅSIKTER, VARDAG

Datorn är framme och tänkte avsluta min kväll där jag trivs som bäst, att få dela med mig till er.

Kom hem för ungefär en timme sedan, vi har varit iväg och fått lyssna på olika arbeten. Men vad jag vill göra är långt i från satt i sten om vi säger så. Jag har fortfarande tid och jag funderar dagarna långa. Men såklart kommer jag att uppdatera er kring detta. Jag kommer inte att kasta bort ett sånt här val, tar det här blir säkert bra. Nej, nej, nej. Kommer aldrig att ske, jag vill ha min plan när jag tar nästa kliv vidare.

Den sista timmen har jag ätit lite och pluggat. Har gjort en av två svenska uppgifter som ska vara klara på torsdag, gör den andra imorgon. Då jag har tid till det då och känner att nu behöver jag vila och sova. Känns som det blir färre timmar för varje natt, även om det inte riktigt är så.

Innan jag säger godnatt så tänkte jag även berätta en sak. Ni storhästryttare, den 13 - 15 Oktober har Karlshamns Ridklubb som jag tävlar för och står uppstallad på stora regionala & nationella tävlingar. En av årets höjdpunkter, det som väger högre är när jag själv får rida in på tävlingsbanan. Varmt Välkomna, tävlingen går såklart att hitta på TDB.

Ibland är jag stolt över mig själv, jag gör saker som leder mig till nästa steg. Jag planerar, tränare & lyckas och tar mig vidare. Vi alla ska älska oss själva lite mer än vad vi ibland för <3

Likes

Comments