Godmorgon, idag är det dax för första starter eller ja andra också.
Mamma och jag har fodrat och gått banan. Sunny verkar ha sovit väldigt gott så jag hoppas han är ordentligt utvilad nu för den väldigt fina gräsbanan!
Och solen skiner även idag
❣️

En fin bild från 2015, Öland☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är verkligen hur härligt som helst här. Allt är inpackat och solen skiner. Det ska vara riktigt varmt hela helgen. Hoppas Sunny orkar med solen ordentligt☀️ Men han är ju en sol så.
Tar det mest lugnt för en stund, Sunny ska strax ridas och sen ska vi äta och njuta av kvällen! Så härligt att ha hela familjen med, kunde inte haft det bättre!
Men imorgon, då där det dax för de vita ridbyxorna igen. Men efter träningen förra veckan ska vi klara detta utan problem hoppas och tror jag!
Puss
🌸

Likes

Comments

Torsdag och just nu på Ölandsbron!
Kan det bli bättre, är laddad på denna helgen till max ska bli så sjukt kul.
Allting rullar på, något sena då det är sjukt med trafik på bron men snart framme! Då ska allt packas in och sen senare ska vi trimma. Imorgon gäller det, äntligen!
Uppdaterar mer senare, puss!

Likes

Comments

Herregud, så himla härligt att bara vara i stallet timme efter timme. Är ju som en dröm!!
Idag var vi där strax före 5 och hemma halv 10 ungefär. Och Lisa och jag ska släppa ut imorgon, så ska vara där runt halv 7. Sen ska vi leva i stallmiljö hela helgen! Whoop!
Allt är iallafall färdigt, Sunny är badad och ja som ni vet. Imorgon bär det av och jag ska försöka hålla er super uppdaterade!
Puss
❤️

Denna bilden tog vi 2014 tror jag, på Öland vid havet! Hur fin bakrund?

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder är det onsdagen före avfärd.

Ikväll ska vi packa klart och imorgon är det avfärd, mycket saker som ska med och man vill ju inte glömma något.

Imorgon kör vi någon gång innan lunch, så vi är där efter lunch någon gång. Bo i stuga i tre nätter, hur härligt!

Ikväll kommer mer uppdatering, hoppas alla har en fantastisk dag!


Likes

Comments

Återigen en dag med sol, hur härligt! Ska bli väldigt bra väder hela helgen.
Idag ska jag eventuell stanna lite längre i skolan och sen typ direkt till stallet för ridning och packa lite i sadelskåp och så vidare. Får se vad jag gör med Sunny idag, tänker lite trim på banan iallafall som lite genrep och så. Sen ska Lisa träna lite lugnt imon och sen rider vi när vi kommit fram på torsdag! Hur härligt?

Sen ikväll ska jag även fortsätta packa hemma och försöka få med mig allt. Det viktigaste är ju ändå tävlingskläder och bikini! Eller vad säger ni?!
Puss

Vi kör en väldigt stor favorit igen <3
Foto: Fanny Petersson

Likes

Comments

Vad passar bättre en tisdagsmorgon än lite bilder från en fantastisk lördag med sol och också bal för bland annat min finaste syster!

Hon var hur fin som helst i sin klänning och håruppsättning och så vidare.

(Alla bilder är tagna av mig, fniss)

Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Jag har prov, sen till stallet för ridning, packning och så vidare, lika så på onsdag. Sen rullar vi på torsdag! <3

Likes

Comments

För ungefär 11 år sen började jag med hästarna.

Tiden går så fort, det är ofattbart. För 11år sedan, alltså 4 år gammal började jag på ridskolan. De första åren gick jag på det så kallade "knatteridning". Vi var små killar och tjejer som tillsammans red shettisar en dag i veckan. Till hjälp hade vi våra föräldrar, ridlärare och de äldre tjejerna och killarna i stallet.

Efter några år började jag i en annan grupp, där vi hade möjlighet att rida större hästar också (på samma ridskola). Och även shettisarna blev nerflyttade till samma stall som de lite större hästarna. Men de stora föll mig inte riktigt smaken och jag red på shettisarna så ofta jag fick. Jag hade också en favorit, Fimpen. Jag var skötare på honom en eller två dagar i veckan, minns inte riktigt.

>Datumen på bilderna stämmer inte riktigt<

Allting rullade på och hästarna var det bästa jag visste. Men så kom det en dag, min ridlärare ringade hem och av en slump svarade jag. Jag skulle hyrt Fimpen den dagen då det var jullov och inga vanliga lektioner. Men han hade "ont i magen". Hade hon sagt kolik hade jag antagligen inte fattat då jag inte var jättegammal, detta var 2013.

Mamma och jag åkte senare till stallet och det var ingen vidare med honom, men jag var såklart hos honom <3

Kommer inte ihåg exakt om det var samma dag eller dagen efter. Men det var på kvällen och mamma och jag hade precis kommit hem från stallet. Det sista i princip min ridlärare sa innan vi åkte, var att hon ringer om det är något. Det tog tyvärr inte alls lång tid, innan mammas telefon ringade. Vi åkte tillbaka igen, för att säga hejdå en sista gång <3


Det är såklart än idag väldigt känslomässigt att prata om honom. Men jag är så evigt tacksam för att våra vägar korsades och allting vi fick ihop. Han lärde mig rida, mina första tävlingar både i dressyr och hoppning.

Det var faktiskt inte jättelångt efter som Sunny kom till familjen, bara ett par månader. Resan med hästarna började om på nytt. Men en betydligt svårare sådan.

Från låga höjder på Pay and Jumper har vi idag klättrat en bit påväg, men vi är inte i mål ännu!

Ni är såklart med under resans gång! <3

Ha en fantastisk måndag, puss.

Likes

Comments

Idag är en sån där dag, ni vet man bara är fett lycklig. Solen skiner och allt rullar på.

Jag tänkte att det är dags för en ordentlig uppdatering om vad som kommer att ske här framöver.

Till helgen rullar vi till Öland, för fyra dagars "semester". Jag ska tävla en dag och Lisa två. Jag kommer att hoppa på fredag, det blir LD & LC, båda är A:0 + A:0. Tanken var från början att jag skulle hoppat LC+, men för att få ihop det så ändrade vi lite. Ska i vilket fall bli fantastiskt roligt.

Efter det rullar det på och veckan därefter ska vi till Karlskrona med skolan och jag ska även skriva upp för mitt moppekörkort. Sen är det typ 1 vecka kvar innan sommaren. Lisa tar studenten och jag slutar skolan och sen veckan efter skolan börjar jag jobba. Har fått ett jobb i sommar så kommer att jobba lite till och från.

Under vecka 25 och 26 ska jag då gå på konfirmation och sen konfirmeras jag den 1 Juli.

Jag är faktiskt glad att ha mycket planer för sommaren och det ska bli väldigt roligt, skolan börjar bli långtråkig när man är såhär nära nu och speciellt eftersom solen skiner! <3

För er som var i Frosta och hoppade förra helgen, fotade jag en del som nu finns uppe på PHOTO BY KAJSA, kolla gärna in det!

Han gör mig lyckligast på jorden, tillsammans med honom vill jag uppfylla mina drömmar och mål! Jag vet att vi kommer att lyckas och påvägen ska vi ha väldigt roligt! Tack till alla som gör allt med hästarna och den världen så fantastiskt underbart! <3

Njut av solen, puss <3

Likes

Comments

Efter mycket om och men är här nu tävlingsfilmen från förra helgen. Mycket har kommit i mellan och jag har helt enkelt inte hunnit fixat den, tyvärr.

Hoppas ni har en fin söndag, lämna gärna en kommentar på videon kanske? <3

Som jag sagt innan och många av er säkert vet räckte det till en tredje plats!

Likes

Comments