Jag har försökt samla tankarna sen sist och ta nya tag. Idag händer inte jättemycket, ska antagligen iväg och fota hos en kompis ikväll. Ganska länge sen jag använde kameran faktiskt. Men jag hoppas på i höst att det ska kunna bli lite bilder från träningar och så.

Men fram till dess tänkte jag vill titta lite på höstens tävlingar och försöka börja planera lite. Jag har några tävlar vi bruka åka på som jag ska försöka få till även iår. Mycket träning, uteritter och timmar i stallet kommer det att bli. Sunny ska snart få flytta tillbaka igen också.

Denna bilden beskriver sista tiden väldigt bra <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sista tiden har min frånvaro varit väldigt hög här. Något jag inte gillar men ibland behövs det. Jag kan väl inte säga att jag varit på topp sista dagarna. Saker jag inte kan berätta (ännu förhoppningsvis senare) har tyngt mig. Det kommer ske förändring i mitt liv, både bra och dåliga. Ganska stora förändringar som varit jobbiga och är svåra att inse. Men det känns på samma gång väldigt bra och att det kommer bli hur bra som helst på alla håll.

Vi alla har nog perioder som man inte är på topp och jag tycker det är viktigt att få ha det också men det tar såklart också på en. Jag är glad att det inte är mitt i skolan eller tävlingssäsongen. Det ända jag velat sista tiden är att krypa ner under täcket. Idag är det bättre och det kommer bli ännu bättre. Sen känns det såklart sådär att berätta för er att jag mått sådär utan att kunna säga varför, men jag vill ändå förklara min frånvaro. Jag hoppas att allt är bra med er eller att det iallafall är bättre än det kanske varit <3

Framöver blir det mycket kul, planer för hösten, tävlingsplanering, träningar och såklart mycket Sunny.


Likes

Comments

Fredag igen, skit vad veckorna går. Idag vakande jag upp till regn. Min tanke var att rida Sunny i skogen och vi hade turen med oss att det sprack upp och blev hyfsat väder. Precis när jag var klar och skulle åka hem igen så börja det regna. Snacka om tur. Sunny fortsätter att vara pigg och glad men också arbetsvillig. Ställer inte speciellt mycket krav ännu utom han ska mer få komma igång till en början. Ikväll ska vi till stan igen, äta lite med några vid känner och så.

Likes

Comments

Solen skiner och dagen rullar på bra än så länge. Jag vaknade vid halv tio idag, ja det är faktiskt sant. Till och med pappa reagerade och frågade om jag var sjuk. Jag bara nej, men trött. Var väldigt trött i morse men sen kom jag igång. Pappa och jag har tillägnat större delen av dagen på travet. Väldigt roligt och spännande.

När vi kom hem körde jag till hästarna. Pysslade, fixade och myste med de. Ikväll ska vi till stan, men innan dess väntar lite mat med familjen.

Likes

Comments

Hur har ni det denna kväll/natt?

Denna dagen har varit väldigt roligt och väldigt mycket. Började med jobb och efter det nästan direkt till stallet. Sunny reds en sväng idag också, lite upp och ner för backar. Ställa lite, rätta ut och så vidare. Inget avancerat utom mest att han ska börja komma igång igen. Lika pigg och glad idag. Efter det åkte vi hem, åt lite lunch. Sen åkte jag en sväng igen på annat håll.

Sen åt mamma och jag lite middag innan vi drog till stan där festivalen sakta men säkert dragit igång. Här där jag bor har vi då Östersjöfestivalen varje sommar. Helgen inleds alltid med en konsert på onsdagskvällen. Tanken var inte att vi skulle gått, men jag fick en biljett av en person, tack! Så vi gick faktiskt ändå och det var Magnus Uggla som var en av de som spelade. Det var mycket folk och väldigt bra. Lyssnade av någon anledning mycket på hans musik när jag var liten.

Likes

Comments

Fick inte tillfälle till att uppdatera er igår kväll på hur det gick med Sunny igår. Men Lisa skrittade en sväng och han var väldigt glad och arbetsvillig trots att hon inte ställde några krav. Väldigt roligt att se att han är det och är väldigt taggad på att komma igång igen. Idag ska jag skritta en sväng men det blir lite senare ikväll. Inte gjort jättemycket idag, chillat mest. Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och sen till hästisarna. Inget strandväder direkt, blåser en del. Men nu vi ska börja rida igen blir det mer tid där, vilket är superroligt.

Likes

Comments

Då var det måndag igen, detta är en vecka jag verkligen sätt framemot. Sunny ska äntligen börja ridas igen efter ett par veckor vila. Helgen har varit fullspäckad så har inte hunnit uppdaterat. Denna dagen började jag ganska tidigt. Pappa och jag har varit iväg en sväng och nu ska vi snart till hästarna där vi ska tillägna eftermiddagen. Hovslagaren kommer, Sunny ska skrittas en sväng. Han ska skrittas imorgon också och antagligen på onsdag med. Sen ska han successivt börja få komma igång. Det blir mer uppdatering ikväll om hur det har gått, kan tänka mig att det är en del energi i honom.

Likes

Comments

Det är ungefär ett år sedan om jag inte har helt fel sen jag startade min blogg. Nästan hela vägen har jag varit tydlig med att gymnasiet och min framtid är väldigt oklar för mig själv. Men senaste tiden har det sakta börjat falla på plats. Jag vet inte exakt vilken gymnasielinje det kommer att bli men efter skolan är min tanke att driva ett eget företag. Vad för företag återstå att se. Under gymnasietiden kommer jag absolut kunna tänka mig att driva ett UF-företag för att helt enkelt testa på.

Hur har denna dagen varit? Vi var i stallet i runt lunch och sen hemma i eftermiddag, chillade mest då jag sista tiden känt mig ganska slut i kroppen. Varit en sväng till i stallet och sen var la familja en sväng i stan och åt middag. Även om jag inte äter speciellt mycket så är jag konstant mätt. Åt typ halva min pasta som jag beställde, även om den var riktigt god.


Likes

Comments

Asså oj, denna kvällen har tankarna verkligen svämmat över. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men helt plötsligt kändes allt så himla nära i tiden. Denna hösten kommer antagligen att se annorlunda ut jämfört med innan. Om ungefär en månad tar jag plats i skolbänken igen för att kämpa mig igenom det sista året på högstadiet. Jag vet precis vad jag vill med året som ligger framför mig i tiden, men jag vet också att året kan tänkas bli helt bakvänt. Tiden kommer ifatt mig ibland och jag tycker allt är fantastisk men också fruktansvärt. Jag som för några år sedan kände mig liten ska om ett år ta plats på gymnasiet och en ny värld ska öppnas för mig. Allting har innan känts så långt borta men helt plötsligt insåg jag att skit, det är snart nutid istället för framtid. Många val ska göras och nya mål ska sättas. Men en sak är säker, alla känslor är glädje. Jag hoppas denna hösten blir bra, hur den än blir. För jag tänker gå in i min bubbla och göra allt precis som jag vill. Jag ska kämpa, svetten ska rinna, tårarna kommer att falla och det kommer bli tidiga morna och sena kvällar. Men jag tänker visa vad jag går för tillsammans med er.

Likes

Comments

Mycket som ska göras och planeras på samma gång, men jag klagar inte. Jag är verkligen en sån som älskar det. Jag gillar verkligen att ha saker att göra.

Jag började denna dagen med jobb, ungefär fram till lunch. Sen dess har jag mest gjort saker som behövts. Hjälpt pappa och hämtat plankor till ett plank vi ska bygga i trädgården, jag skulle kunna tänka mig att det kan bli bra bilder framför det när det är klart. Vi ska strax äta lite sen lunch/middag och sen bär det av till hästarna.

Till helgen ska jag träffa lite vänner, vi ska övernatta vid havet. Ska bli superroligt men jag hoppas på bra väder.

Jag har lite bra saker på gång som jag sagt förut, men det verkar dra ut lite på tiden tyvärr. Håll ut, jag lovar er det kommer.

Likes

Comments