Header

Just nu sitter jag bakom ridhuset vid början på hagarna och bara glor på Romeo och dem andra hästarna. Det är jätte fint väder och en perfekt dag för en uteritt! Tänkte faktiskt ta en tur barbacka senare. Kom hit ungefär vid 10:30 kanske, jag tog in Romeo och har pysslat om honom rejält och tvättat honom och fixat manen och svansen, masserat honom med linnement men så fort han kom ut i hagen igen så rullade han sig i jorden och eftersom han fortfarande var blöt så blev han ännu smutsigare än han var innan👎 men Aja! Han får gå och villa en stund till i hagen och sen blir det en ritt! Ska bli skönt att komma ut och rida nu!👍✌️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En jätte bra uteritt på Romeo i solnedgången, han var jätte fin idag och faktiskt väldigt pigg. Han gick på bra hela tiden och är väldigt nöjd med honom, tänkte tvätta av honom men det får bli imorron istället. Provade även alla nya täcken (vi bara höll upp dem brevid honom) och alla var för stora så vi får byta dem tyvärr men annars var det en toppen dag!

Likes

Comments

Idag hämtade vi hem Romeo👍 han fick komma till det nya stallet och möta alla hästar där! Han och Zebbe kom bra överens och går i samma hage. Han var hyfsat lugn, ganska taggad när vi först kom dit men sedan lugnade det sig fort. Han tog ett varv runt hagen och sedan ställde han sig och åt och bara sket i alla nyfikna hästar som stog och kikade över staketet. Efter ett tag släppte vi ut honom med Zebbe för att se hur det funkar och det gick hur bra som helst👍

Likes

Comments

Min fina Romeo har blivit halt :(( så nu får han vila i några dagar, på måndag ska vi kolla honom igen och om det inte blivit bra då så får det bli veterinären på tisdag. Vi håller tummarna för att det blir bra så fort som möjligt!

Likes

Comments

En kort video från när jag provred Romeo!
Vet att sitsen är KAOS och det ser ut som att jag håller på att falla ur sadeln vilken sekund som helst men tänker att jag kan väll bjuda på det😂 är inte den mest rutinerade ryttare och vet att jag har mycket kvar att lära men vet också att jag kan rida 1000 gånger bättre. Men eftersom det var första gången jag red honom så får det väll vara ok!

Likes

Comments

Romeo

Ras: Korsningsponny

född: 1999

typ: D-ponny

kön: valack

mankhöjd: 147cm

MÅL: Jag vill stärka Romeo inom hoppning och få honom säkrare på de högre höjderna för att möjligtvis börja tävla i framtiden! vill även lära mig mer om dressyr, det har aldrig varit min starka sida men kämpar på och vet att Romeo har mycket att lära mig som den självsäkra läromästaren han är!

Likes

Comments