Header

Allmänt

Hej bloggis, var ett tag sen. Tänkte börja skriva här igen, saknar faktiskt att ha denna lilla dagbok, att skriva ner vad jag gör om dagarna och sen kunna kolla tillbaks på det. Som sagt, som en dagbok, bara att den är öppen att läsa.

Sist jag uppdaterade här var för ungefär ett år sedan, så mycket har hänt som ni kanske förstår. Pallar inte sammanfatta mitt liv men kan iallafall berätta att vi har sålt vår älskade Starlight och istället köpt en 7åring från Irland. Kommer nog främst skriva om henne här så slänger in en bild så ni får se henne, fina Greta 🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var hos frisören imorse och fräshade upp mitt alldeles för slitna hår. Egentligen hade jag tänkt färga det också, har tröttnat lite på mitt mellanblonda svenne hår men vågar inte chansa med ny hårfärg när det bara är några dagar kvar till skolan börjar, så jag avbokade det igår. Håret gör ändå väldigt mycket, och har aldrig färgat det så kan lika gärna vänta lite.
Köpte även lite hårgrejer där som jag kan visa i ett inlägg om ni vill? 

Likes

Comments

Startade dagen med frukost på Waynes & lite catch up w/mina tjejer. Sen gick vi runt och kollade lite i affärer en stund men åkte hem ganska tidigt. Jag fick sån huvudvärk så har lagt mig i sängen igen och tänkte vila tills jag ska till stallet. Hoppas det hinner bli bättre men annars är det bara att bita ihop, lill ponnyn måste trimmas.💦

Likes

Comments

Här är lite bilder från min skolavslutning för nån vecka sen. Jag trodde inte jag skulle grina så mycket som jag gjorde, men trots att jag inte haft bästa kontakten med alla i klassen så kommer man ändå sakna allihop & allas roll i klassen på nåt sätt. Man har ändå träffats nästan varje dag i 3 år, och på den tiden hinner man få en hel del minnen.

Likes

Comments