Hej där hemma!!
Nu har jag ju landat, flyttat in i huset och fått en tour i Kapstaden. Många nya intryck, ansikten och namn hittills men än så länge har jag klarat mig bra. Det har blivit en rätt bra ingång eftersom många var på camping under helgen, så fick en mjukstart med halvmånga volontärer i huset.

Jag har hunnit prova Brai, afrikansk bbq, ha en citytour i Kapstaden, druckit sydafrikanskt vin i waterfront, ätit middag ute och idag har jag surfat nästan hela dagen i Muizenberg. Och till min och alla andras förvåning kom jag upp. Paddlade och fångade tillochmed mina egna vågor och surfade hela vägen till stranden. Tyvärr var det väääldigt mycket folk, så ser fram emot nästa gång. Ska egentligen ha en del lektioner nu till veckan men om prognosen inte ändras kommer de nog ställas in...

Folk är iallafall väldigt öppna och det är väldigt kul att göra det här själv och köra sitt eget race med människor. Det är också roligt det är engelska som gäller, har redan börjat tänka på engelska. Snubblar däremot på orden så fort jag blir trött.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här blir mitt första riktiga inlägg, och nog passande så sitter jag på mitt första plan mot Qatar och Doha med slutdestination-SYDAFRIKA.

Det har redan varit en hektiskt dag och jag och mamma har hunnit med mycket. Elgiganten, Ikea, stan, Lidingö centrum, lunch och shopping på Arlanda. En tom ryggsäck till handbagage fylldes plötsligt med ny mobil, ny kamera och en extern laddare. Mycket strul med telenor men sen kom tomten tidigt :-) dessutom valde jag att unna mig en liten smidig kamera som kan ta grymma bilder på playan ;).

När stressen lagt sig var jag så nervös och pirrig att ansiktet brann upp i gaten och skämdes knallröd i T-shirt, har dessutom glömt deo. Men efter (förvånansvärt god) flygplansmat och en nap så känner jag mig redo och det brinner inte längre i ansiktet. Har tyvärr redan insett att jag glömt två saker: myggspray och en adapter. Meeen allt som jag glömmer kan jag ju köpa där, så det går ingen nöd på mig.

Hörs när vi hörs

Likes

Comments