​Alltså ja. Kikade in på topplistan så att säga. Alla är väldigt unga. Okej att jag inte är supergammal själv, men många är sisådär minst fem (eller tio) år yngre än jag själv. Ibland är jag 26, snart 27, precis som min biologiska ålder. Ibland är jag ungefär som många på topplistan, sisådär tio år yngre. Innerst inne. Men oftast(?) är jag nog närmare pensionsålder. Mentalt. Pensionär i förtid, that's me helt enkelt. Hur som, åter till topplistan. Alla dessa fucking barn och graviditeter. Missförstå mig rätt. Glad för er skull, så att säga. Men helt ärligt, inte så intresserad att jag vill se typ sjutton (överdrift jag vet) inlägg om dagen om era barns utveckling, era graviditeter, osv. Alltså, när det kommer till folk jag känner, och brur mig om, så har jag inget emot det, . Oftast inte i alla fall,(om det inte går till överdrift). Och ja, jag kan skita i att läsa. Så ja, det gör jag nog. Förutom doem jag bryr mig om som sagt var. Puss på er så att säga. Och massa kärlek och sådär. Som alltid. Och (Och ja, jag kommer att bli preis likadan den dagen det är min tur, när den dagen än komme. Så egentligen vet jag inte varför jag skriver det här.). Jo, kanske.... För at jag vill säga att jag kommer att läsa  bloggar som handlar om själven. Ocm tankar. OPsykisk ohälsa är, och har kanske alltid varit, min grej. Eh, Det där lät så jävla fel. Men ja, ni som änner mig, ni förstår vad jag menar. Självupplevd. Erfarenhetslärtd. Alltid engagerad. Alla gör som dom vill, som sagt var. Och kanske att det är det som är det fina? Heheheh. Fyfan vad tråkigt detta måste var aat läsa egentligen. fast ja, jag skulle som sagt var skriva för att skriva av mig, inte för att någon skulle vara särkilt road av att läsa. Med vänlig hälsning, / jag_ar_inte_sa_bitter_so_jag_verkar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kött eller fisk
När jag och R grillar kött ute kan det i och för sig bli ganska gott ibland,

Kaffe eller te
Försökt mig på te kanske hundraelva gånger men det är faktiskt inte gott för fem öre.

Svart eller vitt

Bok eller film
Med R går ju film faktiskt bra ibland, men ja, annars så.

Havet eller pool

Sommar eller vinter
Om det någonsin skulle vara typ 35 grader varmt i Sverige på sommaren skulle jag kunna tänka mig att överväga att byta, men nä, vintern är bäst helt enkelt. Helst snökaos och sisådär minst tjugo minusgrader.

Chips eller popcorn
Måste man välja? Nä. Jag vill ha ostbågar. Ostkråkor är "the love of my life".

Lyx eller budget

Potatis eller pasta
Nu äter jag ju sällan något av det. Men potatis har aldrig varit min grej, så pasta i så fall då...

Guld eller silver

Biljard eller bowling

London eller New York
Alltså jag vill inte välja något av det. Väljer hellre Alcudia på Mallorca liksom. Mitt paradis på jorden, näst efter mitt hem såklart.

Morgon eller kväll

Choklad eller vanilj

Sola eller bada
Ja, nu gillar jag ju att bada också, men mest sola förstås. Oftast med alldeles för lite solkräm för mitt eget bästa.

Skidsemester eller solsemester

Julafton eller midsommarafton

Hemmakväll eller utekväll
Hemma är "the love of my life" liksom. Alltid.

Bärbar eller stationär dator

Glass eller godis
Alltså ja, återigen... Helst inget av det. Men om jag måste välja så.

Jeans eller mjukisbyxor
Fast om man har det för många dagar i rad kan man lätt känna sig som världens lodare förstås.

Ringa eller sms:a
På äldre dar i alla fall.

Enkel eller dubbelsäng
Efter att R kom in i mitt liv förstås. Puss.

Blyerts eller bläck

Halsband eller armband
My god vad svårt. Bara mitt silvriga "två-hjärtan-halsband" alltså. Eller något eller några pärlarmband eller så.

Linne eller t-shirt

Skridskor eller skidor

Varm eller kall o’boy
Som sagt var... Om jag måste välja. Annars helst inget av det. Kaffe är grejen. Men ja.

Höst eller vår

Födelsedag eller julafton

Skånska eller göteborgska
Hata göteborg, typ. Och skånskan ger mig flashbacks från mitt tidigare SHEDO-liv. Hjärta osv.

Rosa eller lila

Klänning eller kjol

Lägenhet eller hus

Jordgubbe eller hallon

Nagellack eller läppstift

Långt hår eller kort hår
Fast jag brukar ju ibland tänka att jag ska raka av mig skiten, men ja, innerst inne alltså, långt.

Hockey eller fotboll

Superstark eller supersnabb

Konsert eller spa

Bröstförstoring eller läppförstoring
Alltså nej, inget av det, tack ändå.

Skräckfilm eller romantisk komedi

Vin eller öl
Öl är ju gott det med, men måste jag välja så. Vilket jag ju måste, eftersom jag valde att lägga upp denna lista av alldeles egen fri vilja. Fast ja, nu inser jag att jag inte gjort alla val här ovanför heller, men well then.


Likes

Comments

Här om dagen blev jag minsann jättesugen på att blogga igen... Sådär som jag gjorde en gång way back, eller nåt. Jag har ingen aning om jag verkligen kommer att skriva dagliga blogginlägg eller om det kommer att bli nån gång då och då eller om det kanske rent utav är så att det här blir mitt första och sista inlägg i denna "kajsa-bengt-blogg"? 

Hur som... Jag gillar nog faktiskt att skriva en del... Eller skriva kanske var en halvlögn. Men jag gillar att tänka. Eller gör jag? Gillar? Det vet jag väl ändå inte men det är ett faktum att jag tänker en hel jäkla massa. Nästan hela tiden. (Ibland för mycket för mitt eget bästa tror jag). Ibland kommer jag fram till bra saker, ibland till dåliga, och ibland (för det mesta?) kommer jag fram till ingenting alls. Min absolut bästa tankeprocess brukar pågå i duschen av någon oförklarlig anledning..

Javisstja, sen är jag en hejdundrande perfektionist också. Om ni inte redan visste det. Vilket innebär att det är lite jobbigt att skriva ibland. För jag måste alltid ögna genom det jag skrivit sisådär hundramiljoner gånger, och är det inte bra, "då kan man lika gärna skita i det" brukar jag tänka ganska ofta. Eller för det mesta kanske. Och det kan väl vara en av anledningarna till att det här möjligen blir mitt första och sista "kajsa-bengt-blogg-inlägg".

Ni som känner mig, ni känner mig. Och ni andra.. Ni kanske kommer att lära känna mig lite genom denna blogg? Den som lever får se! (Jag har för övrigt aldrig använt denna bloggportal och känner mig lite lost än så länge, men kanske, om jag har tid/ork/lust, att jag sätter mig in i den lite mer. Eller så gör jag det inte. Det spelar väl ingen roll hur det ser ut om man ändå bara ska skriva? För det tänker jag väl ha det här till? Instagram är väl där jag försöker lägga ut lite bilder då och då. Och någon fotograf är jag inte, och kommer troligtvis aldrig att bli heller. "Klickklick", ibland blir det bra, ibland mindre bra. Visst är det coolt med fina foton ibland, men jag är nog mer för att skriva innerst inne...)

OM det blir fler inlägg än detta kan jag i alla fall lova att jag kommer att vara hundratio procent ärlig i denna blogg. Till vissas glädje, andras sorg? Det finns antagligen inte utrymme för mig att dela med mig av allt som händer i mitt liv men jag tänkte i alla fall att jag ska försöka börja skriva av mig lite. Sådär som jag gjorde en gång i tiden för vad som känns som ungefär hundra år sedan. När jag var "ung" bloggade jag nog ganska mycket, på olika portaler och diverse forum, och under olika "nicknames". Ibland för mig själv, ibland för mina nära och kära och ibland för en hel bunt massa främligar. Jag tror ändå kanske att jag skulle må lite bra av att skriva av mig ibland. Det kanske alla skulle göra? Vem vet? Who knows? Osv... 

Nu tänktej ag be om ursäkt för ett totalt värdelöst och helt ogenomtänkt blogguinlägg men det tänker jag inte göra. För det är jag annars kanske expert på..? Att be om ursäkt alltså. För allt jag gör och för allt jag inte gör. Men försöker kanske att öva på att sluta med det. Fan vad man kan jobba med sig själv innan detta så kallade "lyxliv" är slut alltså...

Hur som... Vi får se när jag skriver mitt nästa blogginlägg, om ens någonsin? Hipphipphurra för denna torsdag alltså.. (Har hela dagen tyckt att det känns som fredag. Men så kan det kanske gå när man är patetisk, värdelös och sjukriven..? Eh, alltså... patetisk var väl kanske att överdriva säkert. Men så har jag känt en mängd gånger de senaste nio dagarna... Åter till det en annan dag. Kanske. Kanske inte. Vi får se helt enkelt).

Puss och kram vettja!

Likes

Comments