HOLA AMIGOS
Lång onsdag stod på schemat idag, fick börjat med mitt teori arbete och de känns ganska bra att vara igång med de nu också. Har för de mesta koll över vad som sker framöver med skolarbetet och de känns super. Sista lektionen fick vi dock gå o hämta våra MÖSSOR!! Nu känns de verkligen som om det är på riktigt detta, 149 dagar kvar tills det är dags för vår tur att springa ut från skolan och ha världens bästa dag tillsammans med mina bästa kompisar! Men innan den dagen kommer så är det en del saker och göra, gymnasie arbete, teorin och en del andra små uppgifter. Dock önskar jag att tiden går fort så att det är dags.
Nu har jag gjort mig en smarrig smoothie och ska snart byta om och bege mig till Arenan för ett 4 timmars pass, efter det blir det mys med pojkvännen då vi båda har sovmorgon imorgon så de kan inte bli bättre. Hörs senare.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
det blev inget gym ikväll då jag halvt somnade och kännde mig rätt seg. Har ätit en god middag med mamma som bestod av lax och grönsaker. Och nu har jag hunnit duscha och borstat tänderna och gått och lagt mig. Tänkte ta ett avsnitt av Wentworth nu innan jag går och lägger mig. Upp tidigt imorgon då verkligheten har hunnit ikapp oss och nu väntas verkligheten igen. Hörs imorgon! Godnatt!

Likes

Comments

Hola!

kände att det var dags igen för att börja blogga, dels för att de kan vara skönt och skriva av sig ibland men dels för att jag själv har 6 fantastiska månader framför mig, bland annat STUDENTEN som är 150 dagar kvar till just idag. Sista terminen börjar imorgon och jag laddar själv upp med några avsnitt Wentworth och en riktig slappe dag. Om någon timme eller så när mamma kommer hem tänkte jag bege mig till gymmet för lite träning.
Kvällen kommer inte bli lång då jag börjar redan kl 8 imrn, men på något sätt är känns de bra att komma tillbaka till rutinerna.

Sista terminen HERE WE COME.

Likes

Comments