... To make you feel my love.
Kärlek suger. Nej obesvarad kärlek suger. Jag skrev fan ett tal om det i skolan. Varför existerar kärlek? Det slutar ändå alltid bara i smärta. Jag får inte små crushes, jag blir helt och fullkomligt förälskad. Direkt. Att inse att det aldrig kommer bli något är lika jobbigt för mig som ett break up. Så life suger. Vad ska man göra.
I've known it
From the moment
That we met
No doubt in my mind
Where you belong

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på biografen Skandia och "jobbar" på stockholms filmfestival, men just nu är det mitt i filmen och jag har därför inte särskilt mycket att göra! Ikväll ska jag hem till gosis och sova, känns dock inte jättekul att åka till salem typ 23.30 haha, är lite rädd för sånt.. Imorgon skulle jag ha varit med mina systrar hela dagen men det blev ändrade planer så som det ser ut nu har jag inget för mig! Vi får se vad det blir :-)
Babe är hon ❤❤

Likes

Comments

Idag har jag på något sätt lyckats ha massa diskussioner om både feminism och hur vi ska hantera "flyktingsituationen" och annat politiskt. Som jag egentligen inte alls orkar med, för jag är stressad. Över att jag måste skriva en uppsats om stress. I min skola som gör mig stressad. Som jag precis hyllat för massa 00or på gymnasiemässan. Men min skola är faktiskt bäst i världen så det gör inget <3 Och så fick jag umgås med min älsklingsjänta och ta gosiga bilder!
​Dessa fick sitta på min spegel <3

Likes

Comments

Idag var en ganska bra dag, skolan var nice och jobbet var bättre än vanligt! Är barnvakt åt en 4åring, och idag bad han mig läsa boken "spännande saker i kroppen" vilket slutade med ett samtal om hur barn kommer till haha. Mycket spännande ;-)
Här hemma har vi fullt av gäster från värmland vilket jag inte är överdrivet positiv till då det betyder att man alltid måste vara trevlig och fin och allt sådant, vill hellre kunna slappna av i mitt eget hem.
Nu sitter jag i min säng och kollar på PH, haha tycker om det programmet lite för mycket!
Fick testa mina målarkunskaper, detta ska föreställa harry potter...

Likes

Comments

Haha jo det blev ju inte riktigt som tänkt, men nu vill jag försöka iallafall! Har galet mycket plugg just nu och alltså egentligen inte alls tid att blogga, men kan vara skönt att göra något annat än 100% plugg hela tiden därför tänker jag att det kan funka ändå ;-)
Så vad har hänt sen sist? Bilderna jag pratade om har kommit upp nu!
Det gick från detta (ca 2 år sen kanske?)

Till detta (som jag älskar sååå mycket)

Just nu sitter jag i min säng och borde förmodligen sova, imorgon har jag min längsta skoldag och sedan jobb direkt efter, och måste även plugga när jag kommer hem så det blir tufft. Har kört lite på "övertrötthet" senaste veckorna för att orka haha, så går runt och är konstant hype och flummig. Mina vänner måste hata mig! Avslutar med en bild på dem, de är så fina <3

Godnatt stay ++

Likes

Comments

​Har bloggat mycket tidigare i mitt liv men aldrig särskilt seriöst, ofta är det för att jag själv vill skriva av mig och tycker det är roligt att gå tillbaka och läsa och minnas saker :) Är i en period nu då jag känner att jag ofta vill skriva av mig lite så jag tänkte att om jag skapar en blogg så kanske det händer att jag faktiskt skriver då och då! Vi får se hur det går helt enkelt. 

Idag har jag slappat lite för mycket haha, men har även hunnit städa mitt rum och dragit igång veckans projekt vilket är att få ordning på bilderna som sitter på väggen i mitt rum! Ska byta ut några och lägga till några, och dessutom hänga upp en ny liten sektion med polaroidbilder, kommer bli fint! Under ser ni några av bilderna som får komma upp på väggen denna gången! 

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel (guilty pleasure okej??) och sedan sova :) Godnatt, vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments