Header


Idag har det inte hänt så mycket, gick upp som vanligt och märkte att Cat inte kommer ner så går upp och ska väcka henne och då seger hon till mig att skolan är försenad och att dem börjar 2 timmar senare än vanligt pga vädret. Förstod inte riktigt då de va typ 10+ grader haha, men hon brukar aldrig ljuga om sånna saker. Så gick ner och la mig igen tills jag får massa sms ifrån Karen o säger att skolan inte är försenad att den börjar som vanligt, så jag och Cat fick smått panik.. hon kom lite halv sent men de va okej haha.
Under dagen städade jag mitt rum och fixade med tvätt. Hämta sen upp Catt vid 415 och åkte hem, lagade lite mat (som är på bilden nedanför) och sen åkte vi på Cats basket träning. När vi kom hem igen så åt jag lite tills Moa och Wanada kom över och vi hängde bara lite i mitt rum.
Så hade en ganska bra dag förutom att jag aldrig blir helt frisk.. vilket suger!!! Men vi hoppas de blir bättre nu till helgen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags vaknade alla upp hos mig efter lördagkvällen. Jag åkte senare och träffade Karolina för lunch i downtown och vi hängde där ett tag och bara pratade om allt. Hon är så himla mysig o va med. Sen så åkte jag hem och Wilma och Moa kom och plockade upp mig vi åkte mot DC och gick på en lucia träning då vi ska vara med i DC's lucia tåg haha och jag jag vet att jag inte kan sjunga, satt mest och mima där inne då alla var så bra på att sjunga? nån hade till och med varit med i idol? Kände bara att jag inte passade in där så bra men det var ju mysigt iallafall hahha.
Sen efter det så åkte vi till BWI flygplats och hämtade upp Wilmas tvillingsyster som har kommit hit och hälsat på. Så när vi hade plockat upp henne så åkte vi till downtown och åt sushi, kunde inte ha avslutat veckan på ett bättre sätt än sushi i downtown.

Likes

Comments

Idag hämtade jag upp Cat ifrån skolan då hon behövde åka hem ganska snabbt o byta om då det kom över en fotograf för att ta bilder på Quinn inför hans graduation. Samtidigt tog vi alla lite familje foton. Vi åkte sedan ner till stranden och tog bilder. När dem var klara så åkte vi och åt middag på Gordon Biersch med dem för fotografen var tydligen Karens nära vänner. S å åkte och åt mat med dem vilket var jätte mysigt sedan åkte vi hem igen.

Likes

Comments

Gick upp som vanligt 7 och gjorde lunch åt Cat och Quinn och sen vid 730 körde jag Cat till skolan eftersom "det är såååå himla kallt på bussen på morgonen" men inte så man kan sätta på sig mer kläder eller så nej, haha. Så körde henne sen om jag hem och fixade lite här sen tog jag en nap till 11 ca. och sen vid 12 åkte jag ner till downtown och mötte upp Karolina för lunch, så vi gick till sakura. Haha vi går verkligen alltid dit när vi äter i downtown. Sen gick vi runt lite för det var sol och inte såå himla kallt ute så det var mysigt.

Sen åkte jag och hämtade Cat och hennes kompis ifrån skolan så nu är vi hemma och dem hänger på hennes rum och vi ska snart plocka upp Rachel och så ska vi alla åka till Noodels and Company för det är en tradition att vi alltid åker dit och äter på onsdagar så kan ju inte vara ett undantag idag haha. Hoppas ni alla där hemma har det bra, snart är jag hemma igen!!! lite mer än en månad kvar bara!!!

Likes

Comments

Halloween, hade en sån bra och rolig halloween verkligen. Jag, Emma, Wilma och Moa åkte till Virginia till James Madison University, där Emma kände Yasmine. Så vi tog en tre timmars roadtrip dit över helgen. Så när vi kom dit bytte vi om för vi kom på eftermiddagen och började göra oss iordning sen gick vi över till någon annans dorm och förade lite, tills vi drog på frat party, det var kul men blev så mycket folk i slutet så då åkte vi till ett annan fest och hängde där ett tag och sen skulle vi till en tredje fest men vi va så hungriga haha så vi stack och åt mat och sen drog vi hem och sov. haha, men vi hade iallafall såå himla kul!!

Likes

Comments

Så vi alla var ledig under dagen så Wilma tog med oss och åkte skridskor, haha det var himla kul men ja man är ju inte så jätte bra haha. Kan ju säga att jag endast ramlade en gång så ganska stolt ändå haha.
När vi hade varit och åkt skridskor så åkte vi till gallerian och kolla lite kläder och åt mat.
Sen åkte jag hem och jobbade som vanligt.

Likes

Comments

När jag ochMoa var lågväg hem ifrån Anna i lördags så såg vi efter vägen att dem hade pumking patch eller vad du kallar det så vi stannade där. Gick runt tog lite bilder och klappade getter och kolla på höns haha. Dem hade även en "Maze" bland majsen så den gick vi med alla ungar som var där med haha men det var så mysigt och roligt att vara där.

Likes

Comments

Så i lördags var det match, Jag, Antonia, Montse och Moa åkte och kollade på den. Den började runt 3, vi hade platser på gräset, men gick över till andra sidan då dem ändå inte kollar vart man sitter så vi fick ännu bättre platser. Efter matchen så hade jag en kompis som bjöd in oss till taligate. (vilket är att ute på parkeringen så sätter dem upp massa tält överallt och lagar mat och dricker innan/under/efter matchen) Så vi gick dit och mötte upp han och hans kompisar och hängde där ett tag. Tror runt 9 så åkte vi hem igen, bytte om och åkte downtown igen och Cody o Valerie och alla andra mötte vi upp där. Var så mycket folk ute denna kväll. Träffade även dem ifrån taligatet igen när allt börja stänga. Så efter det gick jag, Moa och Montse och dem ut på bryggoron och låg och kolla på stjärnorna haha lite mysigt ändå. Sen skulle vi köra tillbaka dem till Naval Academy då dem bara kommer in igenom en port senare på kvällen. Men vi körde först runt i hela Annapolis och hade allsång i bilen i kanske två timmar?? haha men hade en jätte kul kväll verkligen! 
När vi kom hem igen var det precis tid för att köra Antonia till flyget, så körde henne dit och plockade upp Jonna samtidigt som precis hade landat. Så jag kom hem 7 på morgonen så sov som en lite bäääbis då haha.

Likes

Comments

Jobbade som vanlig på morgonen, sen var jag off till ca 4 då jag plockade upp Cat ifrån skolan och vi åkte in till Collage Park och åt hamburgare där som McCalls hus hade fixat. Så det va jätte kul, på vägen hem plockade vi även upp Montse. Så vi åkte och släppte utav Cat på open gym, och vi åkte hem och gjorde oss iordning och åkte och möte upp resten och firade Valeries födelsedag.

Likes

Comments