Header

13 september 1997,alltså 20 år sedan. Jag kan ändå inte fatta att jag precis har fyllt 20? Känns som om att jag verkligen är vuxen på riktigt nu.. haha. 
Men hade en mysig dag, jag och Jonna fixade lite brunch och Anna och Emma kom över och hängde under dagen. Jonna spenderade även hela dagen här så hon var med här när jag jobbade. När Quinn kom hem runt 6 så åkte vi alla och åt glass vilket va så mysigt. Vi hade middagen den här veckan ost för Karen och Rob var hemma så sent den kvällen. Men hade en jätte bra dag!!!

Likes

Comments

Så jag och Jonna tog bussen upp till New York en lördag dag, kom upp där runt tre tiden. Gick runt lite överallt och kollade tills vi hittade varåt hotell. Gjorde då iordning oss för kvällen, mötte upp några andra tjejer och killar som vi sedan hängde med resten utav kvällen. Vi var på en rooftop bar och det var så fin utsikt!! Dagen efter hängde vi mest i central park tills vi åkte hem på kvällen.

Likes

Comments

Förra veckan va det Cat's sista dag av sommarlovset på måndagen. Och jag jobbade egentligen inte mer än en timme under förmiddagen. Men tjejerna vill åka downtown och äta sushi så jag tyckte bara det var mysigt att hänga med dem. Vi gick runt massor i downtown hitta massa fina ställen att ta bilder på så jag agerade lite fotograf åt tjejerna haha. Men vi hade en jätte mysigt sista dag utav sommaren vilket även tjejerna också tyckte. 

Likes

Comments

Har alltså fått en ny liten kusin, hon ska heta även heta Lii. Världens sötaste liten prinsessa ❤️

Likes

Comments

Såå jag började morgonen med att jag åkte till MVA och skulle börja att fixa mitt körkort. Var där i cirka två timmar och när jag väl lämnar in alla mina papper och hon fyller i allt så säger hon att dem inte har någon svensk som kan översätta mitt körkort till engelska? så jag får alltså lämna.. när jag väl kommer hem igen så pratar jag med Rob och han ringer sin kompis som jobbar där så har samsat med honom och han har löst det, eftersom dem ville att jag skulle åka in till svenska ambassaden för att få det översatt(?) så jag ska dit igen på torsdag och han ska hjälpa mig.. bättre lycka nästa gång haha.

När jag sedan kom hem så åkte vi till gallerian, började med att prova skor. Men ni kan va lugna jag köpte faktiskt inga haha. Sen gick vi runt i några andra butiker, hittade ingenting. Tjejerna hittade några saker. Vi avslutade med att gå till Sephora och hade en tävling, haha jag tog tid och tjejerna skulle sminka sig själva och ja här ser ni resultatet. haha så söta. Sen gick dom runt och fråga främlingar vilken som dem tyckte var bäst, för att se vem som vann..

Till kvällsmat gjorde vi svenska pannkakor <333 Yey, kan aldrig få nog av det så gott haha!
När jag va off vid 8 så åkte jag och mötte upp Jonna i downtown och vi bara hängde där och pratade, så hade en jätte bra kväll.

Likes

Comments

Haha började dagen med att försova mig en timme?? Men när jag kom så låg alla fortfarande och sov, haha så de var ju tur. Runt 11 började alla att vakna upp och Rob åkte även till jobbet då. Så jag och Cat åkte först och fixade nya glasögon till henne då hon har tappat bort sina,, hon hade dem alltså en månad? Men aja det fixade vi, sen åkte vi och plockade upp Lexi på vägen hem. När vi kom så kom även Rachel över och vi började baka macaroon, alltså dem smakade ju gott men ser ju inte alls ut som dem ska göra, haha ja ni kan ju också se det på bilderna.

Efter ett tag så kom Jonna över till mig och hån åt middag med oss och hängde här tills jag var off. Då åkte vi till downtown och hängde på starbucks. Vi bokade även våra bus biljetter upp till New York (!!!) vi ska dit igen helgen innan jag fyller år, så är så taggad.
Vi träffade även Emma och Anna ett tag så det var mysigt.

Likes

Comments

Så när jag hade slutat på fredag kväll beståmde vi oss för att åka in till Montse som precis har börjat på UMD. Så jag och Anna åkte dit och slutade med att vi gick ut på några fratpartyn, vi hade så kul. Sms även McCall när jag var där då hon går på samma skola som Montse. Så slutade med att vi hängde med henne tills vi stack tillbaka till hennes sorority hus och åt upp all mat dom hade haha.

Vi åkte sedan tillbaka till Annapolis under kvällen och sov hos mig. När vi vaknade så gjorde vi pannkakor och åt till frukost/lunch. Efter det tog vi bilen tillbaka in till Collage Park och släppte utav Montse och skjutsa sedan hem Anna också. Senare på kvällen träffades jag, Montse, Jonna och Montse's kompis ifrån Naval academy (det är där min hat kommer ifrån haha) så vi åkte senare och åt sushi i downtown. Gick sedan till en bar och sjöng kareoke haha sååå dåliga. Och avsluta sen kvällen på buddys.

Likes

Comments

Så runt 10 tiden så åkte jag, Cat och Rachel till Six Flags!! Där mötte vi även upp Savannah och Lexi. Vi hade en super kul dag, så lägger upp lite bilder som ni kan få se ifrån dagen.

Likes

Comments

Godmorgon det är fredag och jag kan inte vara gladare!! Vaknade för ett tag sedan, så sitter uppe i soffen nu och kollar instagram och lite annat. Ska snart ställa mig och laga frukost, då jag Cat och Rachel ska till Six Flags idag!!! Är så taggad, haha! Ha en super bra dag, kram.

Likes

Comments