Header


Införskaffade mig en ny svart blus förra helgen som jag glömt bort att visa. Använde den när jag träffade några vänner på fredagen och är verkligen supernöjd! Blusen hittar ni på BikBok.

Likes

Comments


Först och främst vill jag bara säga TACK för i lördags. Vi var ute ett gäng tjejer för att fira att min bästa vän, Sanna, nu har fyllt 20! Vi hade en mysig tjejmiddag som slutade med utgång, grattis igen Sanna!

Likes

Comments


Godmorgon! Vaknade klockan 06.00 idag för att Anton sov hos mig. Vi har ganska annorlunda jobbschema så höll honom lite sällskap vid frukostbordet innan jag gjorde i ordning en äggmacka och en stor kopp te i en av mina stora favoritmuggar och la mig i sängen för att fortsätta kolla på lite game of thrones (jag vet jag är seg när det gäller serietittande...) Eftersom jag inte börjar jobba förrän klockan 16.55 idag har jag en hel dag på mig att hitta på saker. De tre stora områdena idag kommer vara: 1. Åka till gymmet 2. Städa 3. Gå långpromenad med min hund!

Likes

Comments


Funderar just nu på att införskaffa mig en ny dator i och med att vi har haft inbrott och min dator var en av sakerna som blev stulna, så just nu använder jag mig av min mammas laptop vilket inte är den snabbaste datorn i världen och jag börjar typ tro att det är någonting allvarligt fel på fläkten... MEN jag är lite kluven i frågan om vilken slags dator jag ska köpa, stationär eller laptop? Apple eller inte? Åh, blir galen... För en laptop är så smidig att ta med sig i handväskan men en stationär har plats för så mycket mer... Får väl fundera ett tag till men bör absolut införskaffa mig en ny rätt snart.

Likes

Comments


Min torsdag har varit helt okej. Efter att jag har ändrat mitt schema på jobb så jag istället jobbar kväll/natt har jag rätt mycket ledig tid på dagarna, så idag har jag gått en runda med hunden sen dragit till gymmet för ett pass som höll på att döda mig... Nej men efter en kvart kände jag typ att jag ville spy, så jobbigt var det! Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att min lunch ska bli klar. Jag börjar inte jobba förrän vid 16.00 idag så man har verkligen hela dagen fri vilket är så skönt. Jag känner liksom att nu med mitt nya schema så kan jag ta vara på soltimmarna på dygnet mycket flitigare än vad jag tidigare kunnat! Sen är det ju alltid lyxigt att det är fredag imorgon och att jag faktiskt också är ledig då!

Likes

Comments


När jag gick i stan i lördags gick jag in i Akademibokhandeln med förhoppningen om att hitta en särskild bok som förövrigt var slutsåld... Då gick jag hur som helst förbi en hylla där Akademibokhandeln uppmanade vuxna att köpa målarböcker  till sig själva då det påstods vara stimulerande osv. Så jag tänkte att jag faktiskt skulle testa då jag kan bli otroligt rastlös många gånger och jag måste säga att det är ett fantastiskt sätt att varva ner på. En väldigt bra hobby helt enkelt!

Likes

Comments


Jag har länge velat testa att göra bananpannkakor men har inte kommit till skott, tills nu! Det var godare än jag förväntade mig. Jag trodde det skulle smaka mer ägg då de innehåller sex hela ägg, men faktiskt inte!

Ingredienser:

6 ägg
3 bananer
1,5 dl kokosflingor
Blåbär

Serveras med:

​Valfri frukt, keso eller kvarg.

Gör såhär:

Mosa bananerna och vispa ihop alla ingredienserna. Stek sedan som vanliga pannkakor!

Likes

Comments


Goodbye october - Hello november

Likes

Comments


Efter en liten sovmorgon idag lagade jag denna goda frukost åt mig själv. Nu ska jag hoppa in i duschen för att snart möta tjejerna i stan för vi ska åka till Danmark idag!

Likes

Comments


Det nagellack jag föredrar är NUDE SKIN från Isadora. Jag tycker det ser så rent och fräscht ut, perfekt!

Likes

Comments