View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!

Alltid lika skönt med fredag!

Idag jobbade jag några timmar på förmiddagen och efter det åkte jag med familjen till Furuögrund. Vi fikade och sedan promenerade vi på vandringsleden som finns där.

Nu har jag precis duschat och ikväll ska vi fira pappa som fyller år imorgon! Så stadsfesten får vänta tills imorgon men gud vad taggad jag är!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!

Dagarna rullar på. Börjar jobba klockan 7 och får sluta redan vid 11. Önskar verkligen att en arbetsdag alltid vore så kort. Men om ett par veckor börjar allvaret igen men tills dess ska jag njuta av mina korta arbetsdagar, haha.

Nu ska jag ut till stallet och senare kommer Ellen så så blir det ut på en ridtur med hästarna.

Hoppas ni har en bra tisdag!

Hade besök av en hare igår!

Likes

Comments

Hej Hej!

I fredags blev det midsommarfirande. Åkte till Brännvalla med Ellen, Sanna och Freddie för att dansa runt midsommarstången, fika och köpa lotter.
På kvällen lagade jag och Freddie middag sedan så kom Sandra, Ellen och Jesper. Vi drack drinkar och sedan vid 11 cyklade vi till Sanna för att umgås med dem och köra 5-kamp. Var en jätterolig kväll och midsommaren blev jättelyckad.

Igår var vi bjudna på middag hos Ellen och Jesper. Åt en jättegod 3-rättersmiddag och sedan for vi på midsommartravet.

Idag jobbar jag 11-17. Sedan får jag se vad som händer.

Hoppas ni haft en bra midsommar.

Likes

Comments

Hej hej!

Har varit otroligt dålig på att uppdatera den senaste månaden känner jag. Men det är mycket som har hänt och har inte känt för att blogga men nu så känner jag att det är dags igen.

Det absolut jobbigaste som varit är att vi tog beslutet att ta bort Fatin. Efter 6 år tillsammans var det ett otroligt jobbigt men rätt beslut. Hon har haft så mycket problem med hennes onda ben så nu kände vi att det var dags för henne att få vandra vidare och slippa ha ont. Men jag saknar henne varje dag, hon var verkligen en fantastisk häst på alla sätt och vis


Sedan så slutade jag på mitt assistent jobb också, jag kände att det inte alls var något för mig och har insett hur viktigt det är att trivas på jobbet då man faktiskt spenderat så pass mycket tid där.

Men med ett nytt jobb och en hel sommar framför mig så känner jag mig riktigt taggad. Med två fina och friska hästar, fina vänner och underbar familj och pojkvän. Så ser jag verkligen fram emot sommaren och det känns som om den kan bli riktigt bra!

Nu ska jag kliva upp och göra mig klar inför midsommar. Blir midsommarfirande här i klutmark med vänner!

Likes

Comments

Hej Hej!

Efter en vecka fullspäckad med jobb så känns det otroligt skönt att få gå på långledigt en vecka!

Imorgon är mina planer för dagen att hänga med Sandra på hopptävling då hon ska tävla och sedan ska jag rida Moalina. Sedan måste jag även ta och packa då flyget mot Tjeckien går tidigt på söndags morgon.

Jag ska verkligen försöka vara duktig på att uppdatera i vecka när vi är där!

Hoppas nu får en fin helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej!

Här ekar det tomt men det enda jag gör är typ att sova,äta, träna, jobba , vara med Freddie och motionera hästarna haha.

Men på söndag så åker jag och Ellen till Tjeckien för att hälsa på Lucie och fira hennes födelsedag, ser framemot det så mycket! Och det känns så himla skönt att få åka iväg ett par dagar för sedan har jag en hel sommar framför mig med en massa jobb.

Hoppas ni har det bra och lämna gärna en kommentar om det är något speciellt ni vill läsa om.

Likes

Comments

Hej Hej!

Har inte så mycket att skriva utan tänkte bara säga att jag lever haha. Nä men livet rullar på, börjar lära mig allt mer om hur det funkar på jobbet, försöker träna så ofta jag kan och hästarna har fått börja gå ute dygnet runt och det känns så härligt! Då känns det verkligen som om det är sommar och man slipper mocka vilket alltid är ett plus.

Hade inte så mycket mer att säga så lägger upp bilder från det senare dagarna istället!

Likes

Comments

Hej hej!

Idag blev det jobb 7-16. Sedan träffade jag upp Freddie och vi gick till 360 för ett träningspass. Efter det blev det att äta på Subway och sedan åkte jag hem, tog in hästarna och gav de mat. Känns knappt som om jag inte varit något i stallet i veckan men ska verkligen dit imorrn och ta hand om pållarna!

Nu ligger jag i sängen, är helt slut efter denna arbetsdag. Imorgon är det jobb som gäller och sedan kanske ett gympass innan stallet.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments