Allt jag skriver här på bloggen om hur jag tycker att saker och ting ska vara osv, det betyder inte att jag är sån. T.ex inlägget om sex, bara för jag skrev att jag tycker tjejer ska ha samma rätt att göra vad dem vill som killar BETYDER INTE att jag själv ligger runt. Eller när jag skrev "Sex utan kärlek" istället för "Kärlek utan sex". Betyder inte att jag ligger runt utan att vilja hitta kärleken, för jag ligger fortfarande inte runt. Så nej jag ligger inte runt och vill inte det heller, men dem som vill det tycker jag sak få göra det utan att folk ska döma dem för det, okej? Det är klart jag vill hitta kärleken men när jag svarade "Sex utan kärlek" menade jag på att sex är lättare än kärlek, kärlek är inte lätt men att gå och lägga sig i säng med någon är lätt.

Sluta misstolka allt jag skriver, bara för jag skriver en sak att jag tycker vissa saker är okej så behöver det inte vara så att jag gör dem sakerna själv. Jag tycker bara inte om när folk dömer andra, om nån vill ligga runt LÅT DEM, de är inte ditt problem, ta hand om dig själv så får väl den människan som håller på skylla sig själv om den ångrar sig sen? Låt folk göra vad dem vill!

Likes

Comments

Vi kör på en hiss eller diss idag. Tänkte hissa eller dissa kläder, mode, trender inom det typ. Så vi kör!

Näsring
Jag tycker det är så sjukt snyggt, har en själv som jag använt en gång. Känner mig ju inte bekväm för fem öre men tycker ju de är så coolt så kommer nog använda den mer framöver. Så en stor tumme upp för näsring!

Byxdress
Detta tycker jag också är så sjukt snyggt, men verkar lite kompicerat att ha på sig, när man ska på toa och grejer men vad gör det? När man ska va fin så får man ta sånt, ska försöka inför skaffa mig det!

Choker
Detta är också något jag tycker är sjukt snyggt och det ser lite bad ut, men det ska inte vara tjocka eller typ med massa glitter på. Det ska va clean som på bilden så snyggt!


Magtröja
Alltså är inte det lite ute? Jag tycker det ser så billigt ut på något sett? Innan tyckte jag det var skitsnyggt men nu ser jag verkligen inget snyggt med det alls asså, haha nej big thumb down!

Genomskinliga tröjor
Samma sak här, ser det inte lite billigt ut? När man ser Bh:n rätt igenom, du kan lika gärna gå utan tröja haha. Tycker det är så fult och det går inte få de att se snyggt ut hur man än gör alltså. Det är heller inte snyggt att ha typ ett linne under för då blir det lager på lager och det är inte heller najs. Ingen like på det heller.Likes

Comments

Frukost: Alltid gröt med kanel, älskar! Äggmacka har varit standard i flera år sedan morfar gjorde de till oss när vi va små, bästa.
Sedan körde jag armar på gymmet, gjorde ett riktigt grymt pass. Allting gick superbra verkligen, även om det inte är de roligaste jag vet liksom.. menmen vi fick käk hos mormor efter det och sedan har jag varit i stallet och ridit. Det var sååå roligt! Har inte ridit på 1,5 år så de va riktigt kul och göra de igen, har saknat de så mycket!
Sen var mamma och jag duktiga och nyttiga och gjorde fruktsallad, nomnom!

Detta är vad jag har gjort idag, har varit en jättebra dag! Lägger mig med ett leende och hoppas att jag vaknar lika glad. Nu ska jag nog slagga om en stund, hadeee!

Bjussar på en gammal bild på mig och Ambo, gosen!

Likes

Comments

Godmorgon!

Klockan är 12 och jag har precis käkat frukost, dethär med lov är ganska gött ändå. Ska träna om en stund, armar idag och lite löpning tror jag också. Ikväll ska jag kanske rida, ska bli riktigt kul. Men det är sånt riktigt oklart väder, det blåser så in i asså. Så kallt! Men får hoppas det lugnar ner sig lite till i eftermiddag. Mycket mer än så ska jag inte göra idag faktiskt.

Vi hörs senare, ha en grym dag!

Likes

Comments