Hejsanhoppsan.

Häromdagen på gymmet kom det fram en tjej till mig. Hon sa att jag va duktig, hon berättade att hon pluggade till pt. Fattar ni hur glad jag blev? Det gjorde hela min dag. Så kul verkligen, cred till den bruden. Tack för dem orden, behövde dem.

Idag händer inte så mycket, varit i skolan och inte gjort mycket alls haha. Nu är jag med en kompis och senare ska jag hem och måla igen. Vad som händer i helgen är lite oklart, på lördag ska jag nog till en kompis jag inte träffat på länge. Kulkul!
Nu ska jag checka youtube, hadeeee :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

How is life? Det rullar, goa vänner, snart student, lever life. Ja men typ så. Ups and downs hela tiden men varför ska de vara lugnt liksom, hah. Träningen går bra, vilandet går ännu bättre haha. Tränar inte så mycket längre och det känns bra faktiskt.

Just nu sitter jag med Justin Bieber i bakgrunden, älskar. Funderar på livet och allt som händer, snackar med lite vänner och bara chillar. Sippar på te också, mumma. Är så seg i mitt huvud asså, var lite arg innan och tog ut min ilska på några set marklyft, högreps. Hahah, tror dem andra på gymmet märkte jag va arg, slängde med vikterna och såg nog rätt sur ut haha. Men nu har jag lugnat ner mig, är så trött också så ska nog sova snart.


Cred till tjejer som kan vara glad för någon annan tjejs skull.
Cred till tjejer som kan säga bra saker till andra tjejer.
Cred till tjejer som hjälper andra tjejer.
Cred till tjejer som höjer andra tjejer.

Tjejer är inte bäst, men vi skulle kunna vara. Om vi slutar att hata på varandra och försöker att hjälpa varandra istället för att se ner på varandra, HALLÅ de är fan 2017. Keep it up girls.


Likes

Comments

Tjosanhejsan.

Just nu sitter jag óch dricker te och äter lite fruktsallad med jordnötssmör medans Hanna är på andra sidan telefonen. Hade ett riktigt bra benpass innan, härligt! Idag har det inte hänt så mycket, skola efter det hem och fira väldens bästa mormor som fyller år idag! Grattis till henne! Efter det gym och nu sitter jag här hemma och ska kolla lite youtube innan läggdags. Imon är det skola, rida sen utgång, ska bli såå kul.

Denna låten, hans röst och hela han. YES!

Likes

Comments

Fika med Lovis efter skolan, mysigt! Vad längesen jag snackade av mig med henne. Fina Lovisa! Sen åkte jag hem och tränade, sprang lite och körde sen axlar och mage. Frågan är hur längesen de va jag fick så bra kontakt i axlarna som jag fick idag.. jag kommer inte ihåg de iallafall, härligt pass iallafall! Ja ni ser, jag lökade sönder gymmet haha.

Nån random bild på insta som va passande in på bekanta haha.

Strax dags för lite fruktsallad innan läggdags. Jag ska också hålla i idrotten imon så måste planera den! Börjar 10.45 så ska se om jag hinner med en promenix med Baltasar på morgonen kanske. Nu måste jag duscha, så jag blir fräääsch igen. Hoppas ni får en grym vecka alla!

PS. Vädret är påväg åt rätt håll, jag vill ha mera som, mera värme nu!

Likes

Comments