Midsommar betyder spirt och fylla, midsommarmat och nubbe, midsommarkrans och midsommarstång. Man åker ofta iväg till något ställe, Öland, Jönköping, Halmstad för exempel. Eller samlar man massor med vänner hemma och går loss. Det är väl så en midsommar ska se ut?

Därför trotsade jag normerna lite, åkte till en kompis kollade film, åt glass och degade i en soffa. Vi skulle faktiskt åkt på fest men ingen pallade så soffan blev det. Tyckte de var fett mysigt ändå, hade noll lust att dricka mig redlös och ligga bakis hela dagen idag. Ganska trött efter att ha börjat jobba, så mycket att lära sig, ta in, alla intryck och man är alltid lite spänd i början innan man kommit in i allt. Så tror tröttheten kommit ifatt mig lite, så känner att jag hellre vilar upp mig än att göra mig ännu segare.

Så är ganska seg idag också så ska nog inte göra så mycket faktiskt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är såå sugen på en tatuering, jag vet precis vad jag vill ha också. Ett lejon, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det, hittar så många fina, men en tatuering jag har fastnat mycket för är Jessica Pamlins lejon. Eller hela hennes sleeve är så snygg! Kolla bara, så grymt snygg!

Eller vill jag ha ett lejon med en krona på, lite mindre och lite andra blommor och grejer också. Men är så inspirerad av hennes arm, hon har mer nu än på bilden. Men ett lejonet och rosorna är så snygga! Något liknande vill jag ha. Här kommer några fler jag tycker är snygga också.

Ta lite av varje och göra en awesome sleeve som man senare kommer ångra? Ja de kan hända att jag skvätter på lite bläck på min kropp igen, men måste fundera ut något riktigt grymt och personligt som jag kan stå för isåfall. Vart ska jag ha den? Är sugen att tatuera benet igen, tycker det är så snyggt, men en grym sleeve är också najs. Ska grunna ett tag till tror jag.

Likes

Comments

Onsdagen den 14 Juni 2017 tog jag studenten.

Det började med champagnefrukost med hela klassen, alla var så fina, så taggade och de var supermysigt. Vi drog till skolan efter några timmar och träffade våra mentorer och delade ut "klassens" som vi även gjorde på champagnefrukosten. Jag fick "bor på gymmet" och "softis", väldigt olika haha.

Vi hade studentlunch med alla studenter och lärare, delade ut stipendium där ett gick till mig!? Så sjukt och så glad blev jag, så häftigt! Vi såg från fönstren att de började komma folk med plakat där nere och alla blev så taggade! Vi var klass nummer två att åka ut, jag kommer inte ihåg så mycket av den stunden, de var en så häftig upplevelse och alla var så glada! Vill uppleva detta om och om igen!

Sedan åkte vi flak och ja hela denna dagen var så häftig, JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Jag är så stolt över mig själv, betyg som jag stolt visar upp, ett stipendium och jobb.

Jag är så redo för vad framtiden har att erbjuda!

Likes

Comments