View tracker

Hejsan, lördag idag och ytterligare en vecka som går mot sitt slut. Är riktigt seg i huvudet efter praktiken, varit vaken i en timme ungefär men känner mig fortfarande inte vaken. Men är ändå sugen på att dra mig bort mot gymmet en stund och köra ett antal set marklyft innan det är dags för praktik igen. Ska boosta mig själv lite, min alldeles egna PWO - GLASS! Känner jag att jag behöver en extra knuff till gymmet, käkar jag alltid en skål med glass. För det är ett vinnande koncept alla dagar i veckan, sen är det lördag också så varför inte? Orkade heller inte göra någon riktigt bra frukost idag.. Men skiter faktiskt i det för har ätit sjukt bra den senaste tiden så en dag med lite svajig kost gör absolut ingenting, jag menar kolla talriken nedan.. Igår var ajg verkligen strikt och idag.. njee. Lärt mig att det kallas - BALANS.

Nu ska jag käka upp min skål med glass innan det är dags att dra mot gymmet. Vi hörs senare om jag hinner med det. Annars hörs vi imorgon, hadee!

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot
Ta studenten, pubrundan och börja jobba!

3 saker jag gillar
Ärliga människor, choklad och Felix.

3 saker jag inte gillar
Folk som pratar bakom ryggen, göra slut via telefon och sitta still.

3 saker jag vill
Tjäna pengar, bli stark och äta choklad.

3 saker jag borde göra
Äta mer, blogga mer och spara mer pengar.

3 saker jag kan
Vara ärlig, rida och prata mycket.

3 saker jag inte kan
Innebandyregler haha, fejkskratta, se något fel och inte göra något åt det.

3 saker jag ofta pratar om
Youtube(ers), sex och framtiden.

3 saker jag önskar mig
PENGAR! Ett långt friskt liv och att äckliga människor försvinner.

3 saker jag blir stressad av
Min dag inte går som planerat, någon inte svarar på ett viktigt sms och folk som inte pratar - typ blyga.

3 saker jag ska göra i veckan
Praktisera, träffa Felix och prova på något nytt.

Likes

Comments


Hejsan!

Fredag idag och helg.. för dem flesta iallafall. Jag ska praktisera inatt och natten imorgon också, så ingen helg för mig. Men det är kul så ska inte klaga, är ju ledig andra dagar liksom. Har iallafall tränat idag, var riktigt trött när jag vaknade men piggnade till tills jag skulle till gymmet och fick till ett bra pass. Bröst, axlar och lite lats idag. Kändes bra allting, inga tunga vikter. Fast belastning och ca 4-5 arbetsset på alla övningar. Done!
(Ps. på insta finns film från passet)


Nu ska jag börja packa lite och göra mig iordning för att åka till praktiken om en stund, önska mig lycka till.. med att vara vaken alltså. Haha, har försökt vända dygnet så gott det går. Men det kommer gå fint tror jag. Ha en trevlig helg alla!

Likes

Comments

Har hunnit med en hel del idag faktiskt, tränade på morgonen. Blev ett benpass som innehöll uppvärmning såklart sedan benböj, sumomark och raka marklyft med fast belastning. Det gick sjukt bra allting tills jag skulle köra raka marklyft men körde klart mina set iallafall och avslutade med lite mage.
Efter det så blev vi bjudna på lunch hos mormor, ris, kycklinggryta och broccoli, hon kan hon. Sen blev det en spontan tripp till Växjö för att träffa Hanna och det blev lite köpt.. lite söta hårsnoddar och ett diadem. Köpte en bh och en beige kappa också. Va inte meningen att jag skulle köpa någonting alls men Hanna sa "man måste unna sig lite ibland" haha och det lyssnade jag på. Här är kappan jag köpte iallafall, alla har ju typ dem.. men dem är såå snygga.


Har varit hemma en stund nu, snackar telefon med Felix, letar balklänning och multitaskar x100. Har kollat på Jocke och Jonnas spökjakt också, haha sjukaste ändå. En mamma kände hade en bild på sin bil och hon visade oss den bilden igår för man skulle se ett ansikte i den och de sjuka är att man ser det. Var helt skeptisk först för jag tror liksom inte på sånt men sen när jag såg det så blev jag sjukt rädd haha, rös i hela kroppen. De va galet, såg så verkligt ut.

Nu måste jag tvätta ansiktet och lite så innan de är läggdags.
Godnatt!

Likes

Comments

Att vara trygg i sitt hem och även utanför, på stan, i skolan, på klubben eller ensam ute på kvällen är viktigt för att vi ska kunna må bra och känna oss lugna. Jag vet själv hur stressad och nervös jag blir när jag inte känner mig trygg någonstans. Jag har aldrig känt mig otrygg i mitt hem, men att känna sig otrygg i sitt hem måste vara fruktansvärt. Hemmet ska var den platsen man går till för att kunna slappna av och ta det lugnt på. Tänk dig då att hela tiden behöva trippa på tå för man aldrig vet vad som kan hända. Det kan vara hotfulla föräldrar, psykisk ohälsa eller missbruk - helt enkelt en dysfunktionell familj.

Tryggheten utanför hemmet är inte lika självklar tycker inte jag, på allmänna platser t.ex där alla får vistas så vet man aldrig när man stöter på fel person vid fel tidpunkt. Personligen tycker jag att jag känner mig mer otrygg nu än för några år sedan, jag vet inte om det är för att jag är mer medveten om vad som kan hända och vad som händer i världen eller om det beror på något annat. För några år sedan var jag t.ex ute i skogen och sprang på kvällarna vilket jag inte vågar göra idag för att jag skulle känt mig rädd. Jag känner att jag inte kan lita lika mycket på andra människor längre även om jag skulle vilja det, man vill ju tycka bra och tro bra om alla.

CPG Security

En stor del till varför jag utbildar mig till väktare är för att kunna få en tryggare miljö för alla, jag vill att man ska kunna gå i stan ensam på natten utan att känna sig rädd. Jag vill ge folk en trygghet att kunna leva fritt vilket man inte kan om man känner sig otrygg att vistas på obekväma platser på obekväma tider ibland, det är något jag vill ändra på.

Viktigast av allt tycker jag är att man är trygg i sitt hem och känner att det är en trygg plats man kan gå till. Jag tror aldrig att man kommer att kunna känna sig 100% trygg överallt någon gång, men att känna sig trygg på platser man dagligen kommer till som skolan, hemmet, jobbet och även allmänna platser som klubbar, affärer osv tycker jag är en viktig del för att kunna må bra vilket jag vill att alla ska göra såklart.

Likes

Comments