När du inser att det inte kommer bli som du tänkt dig, att allt bara rasar och tårarna inte går att hejda. Är det då vi ska ställa oss upp, torka tårarna och va starka? Det starkaste man kan göra är att visa sig svag ibland.

För det va ett samtal jag gjorde en midsommarkväll som gav mig lite hopp, ett samtal som slutade väldigt bra och gav mig chansen att få uppleva saker jag aldrig skulle gjort annars. Minnen som alltid kommer finnas kvar och som jag aldrig vill glömma.

Att våga känna sig sårbar för första gången är inte det lättaste, att känna att man har så mycket att förlora är läskigt. Rädslan tog över och jag stängde in mig i mig själv för att ingen skulle komma åt lilla flickan i mig som senare öppnade sin famn igen och gick i tusen bitar. Ibland samarbetar inte hjärtat med hjärnan, när känslorna tar över och förnuftet inte hinner med.. Just nu känner jag att jag aldrig vill ge bort mitt hjärta igen, jag ska reparera det och be om förlåtelse för att sen beskydda det. Jag skyller inte på någon annan i dethär fallet för att ibland måste man göra saker som skrämmer en annars kommer man ingenstans. Ibland vinner man ibland förlorar man, det är väl livets gång?

En kvinna sa en gång till mig "kärleken är evig, men föremålen varierar". En klok kvinna som sa att jag skulle va rädd om barnet inom mig som just nu är tom. Jag ska gå vidare en dag, lära mig av mina misstag, förstå mig på mig själv och lämna ut mitt hjärta igen. En dag. Idag vill jag bara få känna mig svag ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade ett riktigt bra gympass nyss, tränade ben och kände att varje övning, varje set, varje repetition gav något! Ökade lite vikter och fick ändå till någorlunda teknik och kontakt, har haft en träningssvacka men nu börjar de gå framåt igen.
Värmde upp med benspark och legcurl med lätta vikter innan 9 set benböj. Ökade lite vikt och körde ett set men ville inte köra till fail utan tog av lite vikt och körde lite mer teknik för jag vill ha med tekniken i ökningen. Nästa gång kör jag samma viktökning men fler set, ökar sakta nu för att inte tappa teknik och kontakt som jag gjort innan bara för att jag ska ta mycket i vikt.
Efter det lite abductor o adductor 5 set vardera sen tog jag ut det sista med mycket vikt i uppvärmningsövningarna.
Nu har jag varit ute på en PW på 30 min och ska nu hem o få i mig lite maaat!

Har tappat apptiten lite på senaste tiden så är typ aldrig hungrig vilket suger, får nog inte i mig tillräckligt så hoppas den kommer tillbaka snart!

Idag är det kanelbullens dag så ikväll ska jag äta massor med kanelbullar! .. Kan va så att jag redan ätit en hehe!
Ha det bäst haaaaaj!

Likes

Comments

Vart sjuk några dagar och har precis blivit frisk typ.. Har varit ganska skönt faktiskt att vila lite från träningen, är ju ganska dålig på att vila annars tyvärr. Men tränade ben idag ganska intensivt och sedan en PW i skogen på 30 min efter det. Blir nog kul imon hehe..

Har en vecka kvar i skolan innan jag går ut på praktik, ska bli kul. Ska vara på en fritidsgård i 5 veckor sen är det typ vinter och jullov, tiden går sååå fort. Har beställt min studentmössa nu också så tiden får gärna gå fort till studenten. Lääängtar!

En slapp söndagkväll med Ted, går igenom youtubes alla klipp och degar, äter glass och har liiiite söndagsångest på de.. Lördag hela veckan tack.

Ska fortsätta med detta så hörs vi!

Likes

Comments

Klockan är 12.00 ungefär och skoldagen är slut, ja vårt nya schema är grymt. Började med idrott vid 08.40 och hade intervallträning, va riktigt kul. Sen hålltider och sist religion. Ganska chill dag och ska strax gå till bussen och åka hem, ska träna lite med Baltis i väntan på Ted sen ska vi trääääna! Ska prova att köra högreps denna veckan och lågreps nästa - började med ben igår och dem mår riktigt bra idag ska ni veta haha.. Idag är de biceps och axlar för min del.

Börjar med idrott imorgon också och valfritt, jag tänkte springa till simhallen och köra några varv på hinderbanan och lite på utegymmet. Mjaaa får se, benen lär ju inte må bättre imon hehe!

Nu ska jag dra mig mot bussen!

Likes

Comments

Godmorgon söndag.. Denna helgen gick ju något för fort men den har vart jättemysig iallafall. Var ledig i fredags och då var Ted o jag iväg och badade med Baltis, ett sista dopp för i år tror jag faktiskt.. Sååå kallt! På kvällen så åkte vi tillbaka till sjön och satt där till 00 typ och bara pratade o hade de mysigt.

Igår lördag så var vi på kräftskiva och hade de jättetrevligt hos Teds syster.
Innan de va vi på gymmet lite o tog de lugnt, testade lite nya övningar o lite så bara sen gick vi en ganska lång runda.

Idag så ska jag inte göra någonting, imon är de ju skola igen och nu börjar allt dra igång på riktigt. Ska bli skönt med rutiner igen haha för de kan verkligen behövas just nu så på ett sätt är de skönt. Har ju de roligaste året kvar också så är supertaggad på det!

Likes

Comments