Hejsan!

Nu har det gått tre dagar sen skolavslutningen. Under dom tre dagarna har jag varit med kompisar. Jag har haft en mysig pizza kväll fylld med skratt, långa promenader med Leia (familjens hund), Chillat och ätit gott. Alltså en perfekt start på sommarlovet!

Jag har bestämt att detta sommarlov ska bli det bästa sommarlovet jag någonsin har haft fyllt med skratt, minnen och dom man älskar! Den veckan som kommer är lite seg eftersom att min mamma fortfarande jobbar då, men då får man passa på att vara med kompisar. För att veckan efter det så rullar mitt sommarlov igång på riktigt eller jag tror att det är då jag fattar att det faktiskt är sommarlov. För då ska vi börja med att flyga upp till Piteå!

Snart är det också midsommar vilket betyder i mina ögon midsommarstång, blommor, god mat, bada och festa. Men jag har ingen koll på vad jag ska ha på mig, jag tänker mig någon blommig klänning som man typ blir glad av om ni förstår vad jag menar.

Hoppas ni också har haft det bra och att det fortsätter så! <3

puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag, den 14 juni har jag fått mitt efterlängtande sommarlov! Jag har kämpat och slitit för att avsluta årskurs 7 med bra betyg som man kan vara stolt över. Vissa betyg blev man ju lite mindre glad över, men andra blev man ju dubbelt så glad än vad man hade tänkt att man skulle bli. Jag brukar säga "man kan aldrig göra bättre än sitt bästa" och det känner jag att jag har hållit fast vid. Jag har ju haft svårt i skolan på olika sätt innan och att komma ut med betyg jag är stolt över är första gången i mitt liv. Så jag är glad över det i alla fall! :)

Dom flesta tänker eller tycker att det kommer bli så skönt med sommarlov och att dom önskar att sommarlovet aldrig tar slut. Självklart så tycker jag att det är super kul med sommarlov och skönt, men också uttråkande. Jag menar jag kommer ändå längta efter så mycket som att faktiskt gå till skolan, att man har något att göra hela tiden, vara med kompisar man kanske inte hänger med efter skolan utan i skolan. Är det bara jag som tänker så? Själv så hatar jag när man inte har någonting att göra så jag hatar alltså att vara uttråkad. Därför tycker jag samtidigt att det är lite tråkigt med sommarlov eftersom att det är sååå långt haha. Men jag älskar ändå sommarlovet mycket men det är bara lite för långt för min smak.

Men idag har jag iallafall varit med Caroline, Sanna, Stina och Klara. Vi var hemma hos mig efter skolavslutningen. Vi åt köttbullar, pratade, köpte fika så att vi kunde äta någon form av picknick på IP och vi var bara anmält osociala. Haha så ja det blev en chill-dag, men vadå då? Jag hade det super mysigt och super kul såklart med världens bästa tjejer! <3

Så min dag har varit tipp-topp om man får säga det själv. hoppas er dag har varit bra!

puss och kram!

Bilden blev lite suddig, men här är vi på skolgården, med betyget i handen, påväg hemåt!

Myspys!!!!!!

Likes

Comments

Hejsan!

Ända sen jag var liten så har jag alltid älskat att skriva dagböcker. Jag älskar när man får berätta om sitt liv och vad man gör eller vad man har gjort osv. Jag är en sån där person som tänker 24.7 så jag älskar när man kan "lufta" hjärnan lite och dela med sig av allt som har hänt. Så nu fick jag då idén till att göra en blogg. Vet inte om jag kommer att vara så aktiv, men ska verkligen försöka!

Jag är i alla fall 14 år och ska fylla 15 i vinter, så jag är 02. Jag är en Stockholms tjej och älskar att rida, sjunga, vara med kompisar och shoppa. Som dom flesta andra i min ålder gör :). Jag gick om 5:an, så jag går med 03:or och ska nu efter sommarlovet börja i 8:an. Men jag hoppas att ni gillar min blogg... Jag kommer visa ganska mycket av mitt liv och vad jag gör, haha hoppas ni gillar det!

puss och kram <3

Här kommer en bild på mig och två av mina bästisar, Sanna och Caroline! <3

Likes

Comments