Header

hästar

Kom precis hem från en provridning, är varm och smutsig efter en avrammling. När vi kom hem så möts vi av världens gladaste lilla valp, Nino.

Men nog om det, klockan 12:30 kom Ella och hennes mamma och hämtade mig och Klara då vi skulle på provridning på Andreagårdens ridcenter.
Andreagården är ett stall där dem har foderhästar som man rider lektion på en gång och rider valfritt en annan dag. Känns som ett bra ställe för oss tre då vi alla vill gå ett steg längre genom att ha foderhäst.
Så när vi kom dit så fick vi varsin häst som skulle kunna passa oss, jag fick flugskimmlen Boy, Ella fuxen Amadeus och klara skimmlen Betty.
Vi gjorde iordning hästarna och började rida. Det gick bra men som sagt så ramlade jag av, och efter att jag ramlat av så flög Klara av med, men det gick bra.

Det känns som om att vi kommer att utvecklas mycket här men efter en avrammling så blir man ju alltid lite osäker. Men vi får se hur det blir, nu ska jag ta av mig mina ridkläder och försöka äta något.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hästar, allmänt

Denna vecka har jag prao, jag praoar på min ridskola krf och det är verkligen kul. Så idag var första dagen på praon.

När jag kom till stallet vid typ 8.30 så släppte vi ut alla hästar och ponnys, måste nog vara det roligaste att ta in och ut de då det är typ helt kaos och alla små ponnys springer in i varandras boxar och så😂.
Men sedan när de var ute i hagen så var det daks att mocka, detta var nog det jobbigaste😁. Sedan äter en stunds mockande så var det dax för att höa och fodra. Sopa var det sedan dax för och sen tog vi lunch.
Sen släppte vi in alla hästar och ponnys och det var kaos, haha.
Efter det så bytte vi schabraken till ponnysarna och sen så slutade vi.

Det är så kul att få vara i stallet hela dagarna, så jag ser fram emot de kommande dagarna.

Suddig bild från när vi släppte ut ponnyerna från hagen.

Likes

Comments

allmänt, bilder/videos, hästar

Nu sitter jag här i skolan och har rast så varför inte skriva ett blogginlägg, det var ju ett tag sedan. Dock har det inte hänt speciellt mycket här i livet, haha. Men 8:an usch det är en jäkla massa prov och inlämningar som ska vara klara så jag hinner knapt andas. Men när jag kommer hem så är jag tvungen att plugga franska, det måste nog vara det värsta ämnet i skolan. Men men nu ska jag inte sitta här och snacka skola.

I söndags så var jag i stallet hos Milou som vanligt, så då passade jag på att ta några bilder. Gud vilken fotomodell han är asså, måste säga att jag har blivit bättre på att fota eller ad tycker ni?

Men sedan så red jag och då han hade lite ont i hovarna för att han har gått mycket på grus så då gick vi i rida i en lite gräs paddock i stället. Men jag är nöjd med ridpasset, han gick väldigt fint i början med sedan blev han lite tjurig men jag är ändå nöjd.

Men här är några av bilderna😊

Likes

Comments

allmänt, hästar, bilder/videos

Igår var jag och red i Klagshamn.

Jag red Qrut och han är väldigt snäll men dock så har han inte så mycket qrut i sig XD. Vi hoppade lite småhinder för att då jag har en ny ridlärare så vill hon se vad vi kan.

Men ända sen jag började på Klagshamn RF så känns det som om jag har utvecklats väldigt mycket då när jag bara red på Milou så utvecklades jag typ ingenting i ridningen bara mest i det teoretiska. Så jag längtar efter alla dessa kommande år på KRF och att utvecklas ännu mer inom ridningen.

Men jag tog lite foton på mig här om dagen och så här blev resurlatet😊

JAg tycker att det ändå lev helt okej.

Likes

Comments

bilder/videos

ÄLSKAR verkligen min nya kamera den tar så snygga bilder!😍
Men här kommer lite bilder som jag har tagit på de söta storhästarna Zack & Zammie, även lite bilder som Klara tog på mig🙈

Likes

Comments

bilder/videos, new in

Äntligen har jag fått en kamera,
det är en Canon EOS m3😍
Så nu kan jag ta massor med fina bilder.
Här är några som jag har tagit😊

/Kajsa

Glöm inte att följa min katt på instagram @vitnos_

Likes

Comments

allmänt

Igår åkte jag och 7 kompisar trampbåt.
Alltså hur mysigt det var så kul och vi hade med oss lite picknick som vi åt, det var så kul att åka runt på Malmös kanaler. Men efter de så gick vi till Trianglen en stund och kollade lite. Sen gick jag till en annan picknick😂 där mina föräldrar och min syster och hennes var. Jag var där en stund sen gick jag hem och sov.💗

Men idag så åkte jag och red det gick rätt så bra. Men fick veta att Milou har risk för fång så man blir lite orolig😭❤️
Men efter de så åkte faktiskt jag mamma och min syster till min mormor i Småland. Vi ska stanna här inatt och så åker vi till skolan tidigt i morgon bitti😊

Men nu sitter jag och myser med mormors kattungar😍. De är SÅ SÖTA OCH SÅ MYSIGA och nu har de även börjat leka så det är ju otroligt kul🐱

Likes

Comments