Header

hästar, allmänt

Denna vecka har jag prao, jag praoar på min ridskola krf och det är verkligen kul. Så idag var första dagen på praon.

När jag kom till stallet vid typ 8.30 så släppte vi ut alla hästar och ponnys, måste nog vara det roligaste att ta in och ut de då det är typ helt kaos och alla små ponnys springer in i varandras boxar och så😂.
Men sedan när de var ute i hagen så var det daks att mocka, detta var nog det jobbigaste😁. Sedan äter en stunds mockande så var det dax för att höa och fodra. Sopa var det sedan dax för och sen tog vi lunch.
Sen släppte vi in alla hästar och ponnys och det var kaos, haha.
Efter det så bytte vi schabraken till ponnysarna och sen så slutade vi.

Det är så kul att få vara i stallet hela dagarna, så jag ser fram emot de kommande dagarna.

Suddig bild från när vi släppte ut ponnyerna från hagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

allmänt, bilder/videos, hästar

Nu sitter jag här i skolan och har rast så varför inte skriva ett blogginlägg, det var ju ett tag sedan. Dock har det inte hänt speciellt mycket här i livet, haha. Men 8:an usch det är en jäkla massa prov och inlämningar som ska vara klara så jag hinner knapt andas. Men när jag kommer hem så är jag tvungen att plugga franska, det måste nog vara det värsta ämnet i skolan. Men men nu ska jag inte sitta här och snacka skola.

I söndags så var jag i stallet hos Milou som vanligt, så då passade jag på att ta några bilder. Gud vilken fotomodell han är asså, måste säga att jag har blivit bättre på att fota eller ad tycker ni?

Men sedan så red jag och då han hade lite ont i hovarna för att han har gått mycket på grus så då gick vi i rida i en lite gräs paddock i stället. Men jag är nöjd med ridpasset, han gick väldigt fint i början med sedan blev han lite tjurig men jag är ändå nöjd.

Men här är några av bilderna😊

Likes

Comments

allmänt, hästar, bilder/videos

Igår var jag och red i Klagshamn.

Jag red Qrut och han är väldigt snäll men dock så har han inte så mycket qrut i sig XD. Vi hoppade lite småhinder för att då jag har en ny ridlärare så vill hon se vad vi kan.

Men ända sen jag började på Klagshamn RF så känns det som om jag har utvecklats väldigt mycket då när jag bara red på Milou så utvecklades jag typ ingenting i ridningen bara mest i det teoretiska. Så jag längtar efter alla dessa kommande år på KRF och att utvecklas ännu mer inom ridningen.

Men jag tog lite foton på mig här om dagen och så här blev resurlatet😊

JAg tycker att det ändå lev helt okej.

Likes

Comments

bilder/videos

ÄLSKAR verkligen min nya kamera den tar så snygga bilder!😍
Men här kommer lite bilder som jag har tagit på de söta storhästarna Zack & Zammie, även lite bilder som Klara tog på mig🙈

Likes

Comments

bilder/videos, new in

Äntligen har jag fått en kamera,
det är en Canon EOS m3😍
Så nu kan jag ta massor med fina bilder.
Här är några som jag har tagit😊

/Kajsa

Glöm inte att följa min katt på instagram @vitnos_

Likes

Comments

allmänt, bilder/videos

I tisdags så slutade jag äntligen skolan, jag gick ut 7:an what ska jag börja 8:an är det inte helt sjukt. Skolavslutningen var kul , klassens mentorer skulle sluta så vi tackade av de, fick våra betyg och gick. Och då så gick jag och några klasskompisar till Donken och åt, det var väldigt trevligt.❤️

Men på kvällen så åkte jag och min familj till Köpenhamn för vi skulle på little mix konsert. Alltså wow det var så roligt att se de live spm man hör på radion. Det var en väldigt rolig upplevelse. Det var faktiskt min första konsert som jag va på, eller jag har ju varigt på Zara Larssons "konsert" på Malmö festivalen och jag har sett Ace Wilder på gröna Lund. 🙈

🙈🙊🙉

Likes

Comments