HEMMET, NEW IN, TIPS


Har länge velat ha en kruka från DBKD men så häromdagen såg jag att dem fått in liknande på Blomextra. Jag köpte storlek small och den kostade bara 79 KRONOR (!!!) jämfört med en äkta som kostar 399:- i samma storlek. Så jag kände att det var värt att hellre köpa de som är lite billigare när dem ändå är så lika varandra. TIPS TIPS TIPS!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

LIVET


Lördagen bjöd först på en goefrulle innan Wille drog iväg till skurup för att spela deras sista kvalmatch, dem vann så på kvällen firade dam och herrlaget deras uppgång till div 5. Vi samlades några tjejer hos Sofie innan vi drog vidare mot banketten. Kvällen var rolig så länge den varade....

Igår tog jag och Wille bara det lugnt, på dagen körde jag iväg och köpte en sak som ni får se senare i ett annat inlägg, man kan väl säg att det är ett riktigt kap! Gårkvällen slutade i soffan med glass, bra avslut på helgen med andra ord.

See u later💋


Likes

Comments

Contains affiliate links


Äntligen har vår matta kommit!! Köksbordet har stått utan någon matta nu alldeles för länge så det var på tiden att vi köpte en att ha där under. Jag har kollat på denna ett bra tag nu och f i n a l l y är den vår.

Du hittar den HÄR


Likes

Comments

LIVET


Det kan inte endast vara jag som tycker om höst och vintermånaderna (!!), att ut och gå och känna sig lite småfrösen för att sedan komma hem och tända ljus, krypa ner under en filt med en bra serie på tv:n är ju underbart.

 Förra året kunde jag knappt vara ute i kylan då jag hade stora problem med min hud, det sved så otroligt mycket i mitt ansikte så fort det kom en liten vindpust. Nu är jag tacksam för att allt har blivit bra igen och numera älskar jag att kunna ut och gå i det friska vädret, efteråt så känner man sig mycket piggare och fräschare. 🍁


Likes

Comments

LIVET, VARDAG

//Blus- Gina Tricot// Armband- Hermès//

Godmorgon hjärtan! Jag vaknade hos Wille, han körde till jobbet tidigt imorse men jag börjar inte förens senare så jag har bara tagit det lugnt nu på förmiddagen. Jag ska bege mig ut och gå en runda nu med Walter tänkte jag, det är ju verkligen höstväder ute idag men det är lite mysigt tycker jag🍂.

Skön torsdag på er!Likes

Comments

LIVET


.. aka bästa dagen!!! Jag har varit ledig idag så Olivia kom hit och vi fikade såklart på kanelbullar dagen till ära. Vi har bara tagit det chill, inte träffat henne på länge så vi hade mycket snack att ta igen. Mysigt!


Likes

Comments

Hej på Er! Längesen jag skrev något här nu tycker jag..

I helgen var jag och Wille i Helsingborg och lyxade till det lite extra eftersom vi hade ettårsdag. På vägen dit stannade vi på en Ittala-outlet som Willes mamma tipsat om. Vi kom just när dem hade 30 % på allt så jag gick väl bananas där inne kan man säg.. Jag är i alla fall väldigt nöjd och kan visa allt senare! Vi övernattade på ett mysigt litet hotell som låg precis vid stranden. På hemvägen stannade vi på Väla och Ikea och vi fick med oss lite nya möbler och inredning hem därifrån. XX


Likes

Comments

Instagram@kajsa_aasen