View tracker

-Klicka för att komma till erbjudande-

Lucka 6 i nellys grymma kalender är alltså "the winter shop". Tog ut lite utvalda favvisar från hemsidan! Och alla dessa är det som sagt riktigt bra priser oh rabatter på. Så najs!!! In och shoppa!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Med Alicia Vikander

Kollade denna intervju med Alicia Vikander igår och fastnade säkert en timma framför videos med henne. Tycker att hon är en av världens vackraste kvinnor och även en grym skådespelerska! Hon har gjort så himla många bra filmer och man blir ju lite stolt över att hon är Svensk.

Hon har en fantastisk utstrålning och bjuder på sig själv i alla intervjuer! Ni borde verkligen kolla!

Denna satt jag och skrattade åt hela kvällen igår! otroligt underhållande hahaha!

Likes

Comments

View tracker

Min bästa lutchi

Gah. Ger upp på livet-haha nejdå men har bara känt en sån otrolig stress nu i ett dygn. Alltså magknipsstress på grund av skolan. Skrev nyss en salsskrivning som jag blev klar med 17:30... för sent för att skriva prov enligt mig. Satt med Lutche och snackade skit i 5 timmar innan provet dock så håltimman blev en fröjd.

Nu när jag kommer hem ska jag nog försöka ta mig till gymmet... alternativt äta tacos och sen sätta på en film.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Spegel HÄR / 2. Ljuslila kudde HÄR / 3. Lila kudde HÄR / 4. Ljusstake HÄR / 5. Rund kudde HÄR / 6. Vas HÄR / 7. Pläd HÄR / 8. Ekollonburk HÄR

Likes

Comments

wow vad mysiga bilder jag delar med mig av idag, haha cred,

Blev en sån där typisk söndag idag. Lång frukost, följt av plugg och städning. Vid tvåtiden gick vi över till grannarna som fixat adventsfika för en massa människor med den fina tanken att alla skulle ha med sig gamla leksaker som de skulle skänka i julklapp till flyktingbarn. Så fin tanke! Samlade självklart ihop godsedjur, spel och pussel för att bidra så mycket som möjligt. Ett helt rum fylldes av paket, blev helt varm i hjärtat.

På tal om att hjälpa till. Gjorde en, ja kanske inte så stor gärning men ändå... hjälpte pappsen att tvätta bilen också-wow väldigt uppskattat. Nu har jag landat hos mamsen och sitter helt fastklistrad framför nya BECK- ääälskar svenska kriminaldeckare, absolut bästa jag vet!

Likes

Comments

The theory of everything

" Bara tjugoett år gammal fick Cambridgestudenten Stephen Hawking beskedet att han drabbats av en sjukdom som angriper hans motoriska funktioner, hans tal och rörelseförmåga. Han har två år kvar att leva meddelar läkarna. Men Stephen vägrar att acceptera sitt öde och med obrutet stöd från sin unga hustru kämpar han mot sjukdomen för att kunna slutföra sin doktorsavhandling. Femtio år senare bidrar Stephen Hawking i högsta grad fortfarande till förståelsen av vår värld som en vetenskapens frontfigur."

Wow! Denna film är så otroligt bra och framförallt gripande. En sann berättelse och att Stephan Hawking som det handlar om lever idag. Otroligt sevärd film där tårarna inte går att hålla tillbaka.

Ska försöka se denna ikväll då det var ett tag sedan jag såg den senast! Lova mig alla att ni kollar.

Likes

Comments

Julstämning och andra advent idag ju.

Godmorgon på er! Vaknade av mig själv vid halv 9. Utvilad och redo att vara lite produktiv idag! Sitter nu med en kopp te och kollar ikapp gårdagens och dagens avsnitt i julkalendern. Tycker fortfarande att den är så mysig!!!

Idag står plugg på schemat! Ska plöja mig igenom hela psykologiboken och kanske ta en paus genom att trava mig bort till gymmet. Ha en bra dag ni med!

Likes

Comments

Igår vankades det födelsedagsfirande för älskade Linnea. Hon styrde upp en fin middag med härliga människor och god mat. Hur trevligt som helst! Senare under kvällen tog vi oss in till stan och då hade vi tjejer bestämt oss för att köra på ett eget bord på klubben VIDA. Blev en mycket trevlig kväll och vid 3-tiden deckade jag hos Emma.

Hur spenderade ni er fredagkväll?

Idag då? Jag åkte från Emma redan vid 09 imorse, härligt krispigt ute.... eller nej jag ångrar mig.. svinkallt!!!! Men ändå lite mysigt att promenera hem sådär på morgonkvisten. Idag har jag degat, totales. Inväntar att klockan ska bli ca 16 så att jag kan promenera bort mot jobbet- jobbar till 21, så får vi se vad som sker därefter. Är sugen på att ha filmmöjs och bara chillaxa efter gårdagens bravader, får se om någon är inne på samma banor som mig! Kram på er

Likes

Comments

Idag firar vi min bästavän som blir 18 år.

Likes

Comments