GODMORGON!

Hörni idag är vädret så fint! Började morgonen med en frukost på balkongen, att man kan göra det är helt fantastiskt! Efter det tog jag en promenad till mamma där jag är nu och ska stöda lite inför visningar kommande vecka. Efter det ska jag ta mig till gymmet och köra kondition och lite ben! Hoppas ni får en härlig dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

@country house

Hey Loves!

Är heelt utmattad efter att kört bil i tre timmar. Mer ansträngande en vad man kan tro faktiskt. Iallafall så fick jag, Linnea och Paulina den galanta idén i fredags att dra till mitt landställe så det gjorde vi, spontana tjejer som vi är (xd). Vi åkte direkt efter skolan igår och stannade ett dygn. Vi köpte tacos som vi tillagade, pratade om livet, bara mös och satt ute på verandagolvet under taket medan regnet smattrade utanför. Vi fick alltså ett tjejdygn med alls om behövs--> varandra! Vi till och med ställde samman sängarna så vi alla kunde sova tillsamman! Ahhh riktigt mysiga måste jag säga.

Imorse lagade vi en mysig frukost, gick en skogspromenad och handlade färdkost innan vi åkte hem igen. Mina tjejer är mitt allt.

Likes

Comments

Nu är vi på mitt landställe och har fixat världens mysigaste frulle! Hoppas ni får en bra lördag godingar.

Likes

Comments

Godmorgon!!!!!!!!i'm so happy!!!

Vi har äntligen fått en lägenhet i de området vi önskat och kollat på under ett halvårs tid. Mer om detta senare men vi flyttar in veckan efter studenten och jag känner bara en sån otrolig lycka. Påväg till skolan idag så tog jag och Olivia en kaffe på vägen så nu är jag redo att kicka igång dagen med prov och allt. Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Hey you all!

Sitter vid tågstationen och nästan gråter över vädret. Det är kallt ovh regnar!!!!! Snälla kan vi bara få tillbaka det härliga vårvädret!!!

Jag är iallafall Påväg till Täby för att plugga lite innan jag och mamma springer iväg på vår säkert 70e visning på 3 månader. Denna ser dock väldigt bra ut och jag har en BRA känsla den här gången!

Juridikprov imorgon och efter det är skolan klar för denna vecka och helgen kan börja. Denna helg ska bli väldigt rehabiliterande. Jag och tjejerna tänkte nämligen åka till mitt landställe ute i vildmarken haha! Andas skog och dricka te! Hur mysigt???

Ey! Skorna kommer från Steve madden och jag har ÄNTLIGEN gått in dem. Hade livets skavsår först men det var det värt för nu sitter de fint på fossingarna!!

Likes

Comments

Denna låt är ju för härlig och nu finns den även med justin Bieber! Tycker att deras röster passade såå bra tillsammans. Grym mix!!!

Likes

Comments

Tema: P-skiva @VIDA

Gah! så trött man är men så värt det då kvällen igår var amaze!

Efter allt hårt slit med den här studentskivan så var det äntligen dags. Jag vet inte om alla skolor runt om i sverige har dessa typer av skivor eller hur gör ni? Vi i Stockholm har iallafall en middag på en nattklubb som klassen tillsammans hyr. Vu hade på klubben Vida och jag tycker att det blev riktigt bra. Middagen hade vi tillsammans med våra familjer! Under middagens gång var det fina nomineringar med tillhörande rim, det var lekar och lambos! Precis som det ska vara. Jag fick "klassens flaskläpp" - haha en aning kul!

Vid 22 rullade föräldrarna iväg och kompisarna rullade in! Blev en del festande innan vi drog oss hem i en taxi runt 02-03 någonting! Hörni!!!! SÅ nära studenten nu och jag är så löjligt nöjd över skivan!

Likes

Comments

Godmorgon.

Är i ruskig stress just nu! Jag sitter i väntrummet till min psykolog nu iallafall så vi för hoppas att hon kan lugna ner mig lite iallafall.

Jag har absolut inte hunnit med allt jag behöver göra under denna helg och nu känner jag hur de kommer ikapp. Jaja! Idag har min klass studentskiva vilket innebär middag och partaj för hela slanten. Har varit mycket jobb med det men snart är det över! Snart studenten!

Har en jeans kjol från H&M, hoodie från Gina och Isabel marants. Fått några frågor om min älskade jacka också, och den är från New Look.

Likes

Comments

SUNDAY BREAKFAST

GOD LA MORGON!

Jag har sovit 12 timmar inatt efter en vecka av nästan ingen sömn alls. Det var väldigt skönt! Jag vet att det kommer bli tider nu framöver där sömnen kommer läggas på hyllan så man får ta de chanserna man får att sova.. hah!

Sitter just nu framför första avsnittet av ska säsong 4 och är så taggad på att följa även denna säsong av livets serie! Älskar den. Annars så jobbar jag ikväll och ska nog sova ikapp ytterligare! Om inget alldeles för kul kommer emellan det vill säga.

Snart börjar skolan igen och massa plugg väntar....... MEN! På tisdag är det min klass studentskiva! Ser fram något otroligt till det. Ska bli riktigt kul!!!

Likes

Comments