Header

Idag skall jag lära sanna friståendet som vi skall tävla i på RT i april. Skall bli så spännande. I övrigt är träningen inställd denna veckan då många är iväg på sportlovet. Själv är jag hemma... Som vanligt...

Mina fem jeans jag beställde från h&m ligger på Maxi och väntar på mig.  Inga förhoppningar om att det passar men men vi får hoppas. Man blir ju fattig som föräldraledig så man får ju passa på när priset tilltalar och dessutom faller mig i smaken.

Likes

Comments

Ohh ,  vi fick vår nya tv idag.  Megafin. 4k, så nu måste jag skaffa en kamera som filmar 4k. Åhh,  nej,  typiskt! Vi köpte en från Ikea för ett tag sedan. Tyvärr höll den inte måttet utan skall tillbaka till butiken igen,  den blöder i alla hörn. Lite krav måste man  ställa på kvaliteten.  Nu är vi mitt i en ommöblering igen. Tillbaka till Samma ställe som vi hade det från början.  Man måste känna efter ju.

Eftersom jag inte har bloggat varje dag så är jag ute ut tävlingen om en resa till London. Jaja,  hade inte vunnit ändå, haha.

Här kommer i alla fall lite bilder. Dock tagna med mobilen.
Oh förresten, i alla hjärtans dagpresent köpte pierre kajlis.se och kajlis.nu till mig.  Så fint ❤️❤️❤️ Nu kan jag starta min webbutik.  Jag gav honom två Ck-kallingar.  Kändes inte alls lika personligt som hans present. Han är fin på alla sätt och vis ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag menar,  varför ha samma frisyr någon gång?  Skoltiden! Och en gammal bäbisbild på mig.

Likes

Comments

Äntligen är den klar.  Vad tycks?

Likes

Comments

Jag frågar: Vill du ha mer banan?
Oliver svarar: nä!
Jag och Pierre bara tittade på varandra. Som om han svarade på min fråga.

Fick ganska bra bilder på Ollie men jag har svårt för fokusen. Det funkar ju inte med manuell fokus när Ollie rör sig fort som en vessla.  Måste säga att 7D:n hade bättre fokusområden.  Vad jag vet än så länge. Har knappt hunnit sätta mig in i kameran.

Likes

Comments

Blev inte en enda bra bild idag.  Jag bjuder på lite bilder på världens underbaraste son.

Likes

Comments

Pierre har köpt och arrangerat ett gäng tulpaner.  Helt underbara och med hjälp av mitt nya objektiv,  ett Tamron 24-70mm 2,8/f,  blev det också underbara bilder.

Likes

Comments

Då är det bara att hänga med och vänta in ljuset.  För varje dag blir det ljusare och ljusare,  snart är våren här.

Likes

Comments

Trots moln och regn finner jag många vackra ting med hjälp av kameran. Det gäller bara att fokusera på rätt saker.

Likes

Comments