Header

Så, det är så här det känns att leva. Äntligen går jag min egen väg och leker inte skugga åt någon annan. Mitt företag känns som det står still men det går sakta framåt, jag skall snart börja sälja men jag jobbar i kulissen och det går framåt med stormsteg. Webbutiken är snart färdig och min första produkt är i tanken klar och leverantörer är funna. Snart mina vänner skall jag driva och jobba för min egen skull... Jag är ju kvar på The Greenhouse men inte alls i lika stor utsträckning, vi får se. Min största fasa just nu, förskolan. Vad gör man när man inte är nöjd och har en ihålig känsla i magen? Vi fick inte den förskola vi önskade och den vi fick känns inget bra... Året börjar gå mot sitt slut. Det har varit ett år med mycket upp och nedgångar. Men vad vore livet om det stod still? Gud vad trist...  Gott nytt år mina vänner. Jag hoppas på ett underbart 2018, har flera roliga händelser att se fram emot. Avslöjar efter nya året!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Japp, det är klart. Jag är nu egen företagare. Min dröm blev sann, till slut! Jag tillverkar ljus av ekologiskt odlad soja. För varje sålt ljus skänker jag 3:- till hsr.se för att rädda våra hav.
Butiken har inte öppnat ännu men följ mig gärna på Facebook och Instagram så att ni är redo för öppningserbjudandena.

@Kajlis Vackra Värld på Facebook

@kajlisvackra på Instagram

Likes

Comments

Jag gjorde ett snabbt beslut att lämna Canon bakom mig och gick över till Sonys spegellösa fullformatskamera. Jag vet inte vad som hände men jag var jätte missnöjd med Canon 6D. Min tidigare kamera var en 7D och den bara älskade jag men det totalt störde ut mig att jag inte fick ordning på fokusen på 6D så dags att prova nytt istället. Men, Sony, jag älskar den. Jag skaffade Sony A7, inte den dyraste alltså men jag älskar den redan. En nackdel... Objektiven är sinnessjukt dyra... Grrr.

Idag låg dimman riktigt tät över Älmhult. Jag ÄLSKAR dimma. Det ger en magisk vibe till naturen. Dimma och fullmåne=spot on! Jag var dock på väg till jobbet när jag upptäckte dimman vilket inte gav mig någon chans att fota men vilken inspiration jag kände, wow! Nu vill jag ut och fota!
Update. På måndag skall jag till Värnamo och diskutera finanser inför mitt egna företag. Wihooo!

Likes

Comments

Idag skickade jag min ansökan om 'stöd till start av näringsverksamhet'. Starten har blivit lite försenad på grund av massa administrationskrav från här och där men nu närmar det sig. Så, stay tuned!

Likes

Comments

Välkommen till Älmhults The Greenhouse. Yoga studio & store.

Vi erbjuder klasser för hela familjen.

Behandlingar, så som massage, Feldenkrias metoden och ansiktsmassage.

I butiken säljer vi Raw-treats, smoothies, juicer, & Kombucha-drycker.

Här finns ekologiska Yoga kläder för barn, män och kvinnor och mycket annat...givetvis ekologiskt men också närproducerat.

Välkomna.

www.almhultsgreenhouse.se


Likes

Comments

Wow, bättre sent än aldrig. Jag har ganska många bilder att gå igenom till men här kommer en försmak på hur underbart vackert Emme och Håkans bröllop var.

Likes

Comments

Haft en underbar dag och jag kan nog säga detsamma för Oliver. 1 år 😍 Vi började dagen med att låta Oliver gå all in på tårtan framför min kamera.

Likes

Comments

Längtar tills jag börjar jobba men har redan ångest för att lämna Oliver.
I och för sig bara till Pierre men ändå. Trots allt bara varit han och jag i ett år.

Titta vad fint det börjar bli i The Greenhouse.

Här kommer lite bilder från systers möhippa som blev kanon. Vilken dag!

Likes

Comments

Snart kickar starten igång. The Greenhouse i Älmhult är beräknat öppna första helgen i september och igår fick jag äran att vara med Shona och se varorna som kommit till butiken. Ekovänliga, hållbara produkter för alla åldrar. Här kommer en lite titt på vad  vi kommer att sälja. I'm in love!

Likes

Comments