Header

Både Oliver och Pierre är dunderförkylda. Vi hade tänkt riva ut källaren men med honom sjuk trodde jag inte det skulle bli av men, jag tog brytjjärnet i egna händer och gick ner i källaren. Tanken är att vi ska gjuta platta och lägga klinker, nya väggar och tak och fuktskydda underifrån. Nu blir man såå sugen på att göra det bobart när man ser vilka ytor det blir. Dem som bodde här innan tyckte det var en bra idé att inreda ALLT med spånskivor. Tak, väggar och golv direkt på isolering där det bara är sand under. Fukt, fukt fukt! Vi börjar så får snickaren göra resten! Dagen avslutades med att jag trampade på en bräda och fick en spik i foten och slog mig med hammaren på lillfingret så en blodblåsa poppade upp men lille arbetsskada har väl ingen dött av. Gillar att ta i lite grann.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hittade denna underbara t-shirt som nu är på väg till mig.

#levis #fashion #mode #nittiotaletärtillbaka

Likes

Comments

Japp, nu drog sambon till jobbet och kommer inte hem fören 22:30 ikväll. Denna veckan är verkligen och fasa. Vi träffas knappt alls. Men men, någon måste ju jobba.

Hoppas alla hade en underbar påskhelg. Själv var den ganska mysig förutom att jag hamnade på akuten med ensidig pulserande huvudvärk som fick mitt ena öga att falla och spy som en fontän mitt i natten. Fyra timmar på akuten och jag fick till svar. "Jag vet inte, du kanske har druckit Coca cola på kvällen?" Jag bet ihop och nöjde mig med svaret att jag inte skulle och åkte hem. Idag, efter fyra dagar är det bra igen.

Det blir inte mkt gjort om dagarna. Oliver skall ha all uppmärksamhet och det ger jag honom gärna. Förra helgen igen var vi på vår första långresa. Älmhult tävlade i Rikstruppen i Karlskrona. Första gången någonsin. Späckat schema. Mellan amning, matning och blöjbyte sov Oliver i famnen på Pierre som en ängel. Men det var intensivt  ioch jag kände mig  i stressad  i trots  i det flöt på. Två nätter i karlskrona, vi överlevde trots det var ont om plats i sängen för oss alla men jag är överlycklig över. Inte supernöjd med Karlskronas matutbud så vi skippade lunchen och passade på att köra hem snart Oliver somnade. Han är inte den som gillar bilåkning så det var bara att passa på. Sista halvtimmen skrek han men det gick så över förväntan ändå. Extra pipig när framtänderna ska ut. Nu vet vi att vi kan göra det igen.

Likes

Comments

Påsken är över. Jag hade önskat lite varma grader men men inget att göra åt. Hade jättemysig dag igår först hos svärmor och svärfar och därefter hos mamma och pappa. Tack för det ni är underbara. Satte lite ny färg på skallen och skaffade större brillor, ser jag inte smartare ut?

Likes

Comments

Snöade in på att rita hus idag och alla som känner mig vet att jag inte kan bara låta drömmar vara korta så det slutade med att jag hade ritat mitt drömhus och nu kan jag inte sluta tänka på det!

Någon som har en billig tomt till salu? Gärna lite utanför Älmhult så att vi kan få vår baksida mot ängar och natur. Sisådär 5000m2. Åh vad härligt det hade varit!

Dröm dröm!

Det har varit riktigt härligt väder. Insåg att vi inte hade kaffe hemma. Testade nya barnvagnen och gick till Maxi. Ollie somnade efter två minuter så den är godkänd. En timme fram och tillbaka tog det i rask takt... Mitt knä värker som tusan nu. Längesedan jag gick så långt. Skönt efteråt dock!

Likes

Comments

Oj, många bollar i luften. I veckan var vi i Markaryd och kollade in deras nya idrottshall. Wow! Underbart. Jag ser verkligen fram emot nya hallen i Älmhult. Idag har vi skickat ansökan om bidrag till gymnastikgrop en som vi hoppas få med i hallen. Åhh, en 20-årig dröm för mig har då blivit verklighet. Markaryd har det verkligen optimalt. Vilket förråd till grejerna. Wow! Jag önskade givetvis att gropen funnits när jag träna men... Jag hoppas nu istället att andra skall få lyckan och nyttja den i klubben. Nu håller vi tummarna!

Likes

Comments

Igår fick jag min första #vegobox.
Alltså, gud vad goda saker som fanns i boxen. Linschips, nougat och sweet Corn var favoriter. Mmm.

Likes

Comments

Länge har jag funderat på vad jag skall hitta på efter föräldrar"ledigheten". Eftersom jag slutade på mitt förra jobb lagom tills min son föddes har pressen och stressen legat och plågat mig. Frågan om jag skulle hitta nytt jobb ochvad vill jag göra? Vill jag plugga? Vill jag vara anställd? När jag har en idé så vill jag snabbt som attan få den i rullning. Bara det att jag fick 100 idéer, hur gör man då? Jo. Uteslutningsmetoden så klart! Tanken av att lämna Oliver på dagis fick mig att skaka, se stjärnor och inbilla mig att jag aldrig skall jobba igen. Så, Oliver och min familj  är viktigast för mig. Jag kan alltså inte vara anställd då jag inte kan kontrollera mina jobbtider. Då min sambo jobbar skift skulle jag aldrig kunna ha ett jobb där jag jobbar kvällar då dagis inte finns så sent om kvällarna och jag skulle inte vilja ha honom där på kvällar. Pierre är hemma halv elva varannan vecka och det suger! Så... Funderade på att kanske plugga till förskolelärare började sedan fundera... Gillat jag verkligen andras barn? Jag gillar ju mitt eget men inte kan det vara samma med andras barn så nej... Inte plugga till det! Café har jag alltid vilja starta sedan jag jobbade på café olé men inrikta mig på bara ekologiskt vegetariskt/veganskt och glutenfria maträtter... Nu har Älmhult två nya caféer på gång så nej, vi skippar den idén. Fotograf då? Det finns ingen fotostudio lokalt i Älmhult. Jag älskar fota men intalar mig själv att jag aldrig skulle klara det, att jag inte  är tillräckligt bra på det... Och utrustningen är dyr, jag behöver en lokal med högt till tak...för mycket kostnader och för dåligt självförtroende! (Dock vill jag fortfarande fota bröllop)
Så... Gymnastiken, träningen. Jag har i många år inbillat mig själv att jag skall driva alla möjliga grupper i gymnastik och leva på det. Tro mig, det finns många i kö och det skulle fungera men då kommer vi till tider igen... Bara kvällar och helger kan detta hållas. Dessutom finns inte tillräckligt med halltider i Älmhult för att alla grupper skall kunna träna så det får förbli ideellt arbete.

Nu kommer vi till det roliga... Jag skall starta webbutik!!! Jag kommer att sälja kläder och accessoarer. Jag bestämmer helt mina arbetstider och hur hög belastning jag vill ha på sidan genom att styra antalet varor jag säljer.

Just nu letar jag leverantörer. Saknar ni något som ni vill att jag skall ta in så kom med förslag! Det är ett ganska långt arbete dit men nu har jag bestämt mig! 😁

Likes

Comments

Uärsh....

Likes

Comments