Header

Jag gjorde ett snabbt beslut att lämna Canon bakom mig och gick över till Sonys spegellösa fullformatskamera. Jag vet inte vad som hände men jag var jätte missnöjd med Canon 6D. Min tidigare kamera var en 7D och den bara älskade jag men det totalt störde ut mig att jag inte fick ordning på fokusen på 6D så dags att prova nytt istället. Men, Sony, jag älskar den. Jag skaffade Sony A7, inte den dyraste alltså men jag älskar den redan. En nackdel... Objektiven är sinnessjukt dyra... Grrr.

Idag låg dimman riktigt tät över Älmhult. Jag ÄLSKAR dimma. Det ger en magisk vibe till naturen. Dimma och fullmåne=spot on! Jag var dock på väg till jobbet när jag upptäckte dimman vilket inte gav mig någon chans att fota men vilken inspiration jag kände, wow! Nu vill jag ut och fota!
Update. På måndag skall jag till Värnamo och diskutera finanser inför mitt egna företag. Wihooo!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag skickade jag min ansökan om 'stöd till start av näringsverksamhet'. Starten har blivit lite försenad på grund av massa administrationskrav från här och där men nu närmar det sig. Så, stay tuned!

Likes

Comments

Välkommen till Älmhults The Greenhouse. Yoga studio & store.

Vi erbjuder klasser för hela familjen.

Behandlingar, så som massage, Feldenkrias metoden och ansiktsmassage.

I butiken säljer vi Raw-treats, smoothies, juicer, & Kombucha-drycker.

Här finns ekologiska Yoga kläder för barn, män och kvinnor och mycket annat...givetvis ekologiskt men också närproducerat.

Välkomna.

www.almhultsgreenhouse.se


Likes

Comments

Wow, bättre sent än aldrig. Jag har ganska många bilder att gå igenom till men här kommer en försmak på hur underbart vackert Emme och Håkans bröllop var.

Likes

Comments

Haft en underbar dag och jag kan nog säga detsamma för Oliver. 1 år 😍 Vi började dagen med att låta Oliver gå all in på tårtan framför min kamera.

Likes

Comments

Längtar tills jag börjar jobba men har redan ångest för att lämna Oliver.
I och för sig bara till Pierre men ändå. Trots allt bara varit han och jag i ett år.

Titta vad fint det börjar bli i The Greenhouse.

Här kommer lite bilder från systers möhippa som blev kanon. Vilken dag!

Likes

Comments

Snart kickar starten igång. The Greenhouse i Älmhult är beräknat öppna första helgen i september och igår fick jag äran att vara med Shona och se varorna som kommit till butiken. Ekovänliga, hållbara produkter för alla åldrar. Här kommer en lite titt på vad  vi kommer att sälja. I'm in love!

Likes

Comments

Åh, vad jag saknar Sri Lanka. Ett helt underbart land för den kanske inte så kräsna. Sri Lanka är så enkelt, så mysigt, så... avslappnat. ( Bortsett från alla Ryssar som beter sig som svin och som faktiskt ingen gillar- japp, jag skrev det)

Jag är så sjukt flygrädd. I stort sett alla flyg har jag lipar, svettats, haft dödsångest och till och med funderat på hur jag skall skriva ett farvälbrev till alla jag älskar innan vi dör i krashen. Jag har funderat på hur jag skall ta mig ut ur den lilla rutan om vi hamnar i vatten men nej, dem är för små.
Sista resorna har jag fått lugnande utskrivet av läkare. Ganska kul faktiskt. Jag betedde mig som ett hängande lakan. Pierre fick i stort sett dra in mig i taxin när vi hade landat. Inne på hotellet satte jag mig på sängen och somnade med huvudet före, stupade i sängen. Haha. Som Berra i Sällskapsresan ungefär 😂😂😂.

Nu är det annat. Oliver skall ju givetvis med på nästa resa och jag måste vara stark inför honom. Hur skall detta gå??? ...när blir nästa resa??? Skall det alltid vara så förbannat turbulent över länderna kring Dubai, Quatar och där?!? Jävla berg...men fina är dem 😍

Likes

Comments