Header

Wow, bättre sent än aldrig. Jag har ganska många bilder att gå igenom till men här kommer en försmak på hur underbart vackert Emme och Håkans bröllop var.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en underbar dag och jag kan nog säga detsamma för Oliver. 1 år 😍 Vi började dagen med att låta Oliver gå all in på tårtan framför min kamera.

Likes

Comments

Längtar tills jag börjar jobba men har redan ångest för att lämna Oliver.
I och för sig bara till Pierre men ändå. Trots allt bara varit han och jag i ett år.

Titta vad fint det börjar bli i The Greenhouse.

Här kommer lite bilder från systers möhippa som blev kanon. Vilken dag!

Likes

Comments

Snart kickar starten igång. The Greenhouse i Älmhult är beräknat öppna första helgen i september och igår fick jag äran att vara med Shona och se varorna som kommit till butiken. Ekovänliga, hållbara produkter för alla åldrar. Här kommer en lite titt på vad  vi kommer att sälja. I'm in love!

Likes

Comments

Åh, vad jag saknar Sri Lanka. Ett helt underbart land för den kanske inte så kräsna. Sri Lanka är så enkelt, så mysigt, så... avslappnat. ( Bortsett från alla Ryssar som beter sig som svin och som faktiskt ingen gillar- japp, jag skrev det)

Jag är så sjukt flygrädd. I stort sett alla flyg har jag lipar, svettats, haft dödsångest och till och med funderat på hur jag skall skriva ett farvälbrev till alla jag älskar innan vi dör i krashen. Jag har funderat på hur jag skall ta mig ut ur den lilla rutan om vi hamnar i vatten men nej, dem är för små.
Sista resorna har jag fått lugnande utskrivet av läkare. Ganska kul faktiskt. Jag betedde mig som ett hängande lakan. Pierre fick i stort sett dra in mig i taxin när vi hade landat. Inne på hotellet satte jag mig på sängen och somnade med huvudet före, stupade i sängen. Haha. Som Berra i Sällskapsresan ungefär 😂😂😂.

Nu är det annat. Oliver skall ju givetvis med på nästa resa och jag måste vara stark inför honom. Hur skall detta gå??? ...när blir nästa resa??? Skall det alltid vara så förbannat turbulent över länderna kring Dubai, Quatar och där?!? Jävla berg...men fina är dem 😍

Likes

Comments

Livet är magiskt. När man som mest önskar något, går det i uppfyllelse. Jag är ateist och tror på människan men universum löser mina problem åt mig. Jag har varit rädd för att inte hitta jobb nu efter föräldraledigheten men så helt plötsligt hittade jobbet mig! Inte vilket jobb som helst heller. Mitt drömjobb. Ni har väl inte missat att Älmhult får sin egen yogastudio & butik mitt i Älmhult, vid torget. Öppnar senare i höst och då finner ni mig där! En studio för barn och vuxna med yoga, dans, gymnastik, flying yoga och mycket mer.
Redan nu kan ni följa Shona, grundare och ägare genom bygget av The greenhouse på Instagram.
Missa inte The greenhouse!!! 😍😍😍

Likes

Comments

Tackar Sophia och Harald för all god mat och mysigt sällskap igår. Blev en helt fantastisk fin kväll.

Likes

Comments

Jag tror alla känner igen sig. Man ser ett fint plagg, en fin grej, något man vill ha och känner begär för. Man har blivit påverkad av media, varandra eller skyltfönstret (ovanligt numera) Ja undrar, när är man nöjd? Varför letar man alltid efter något finare, bättre och nyare? Materialist! När skall man sluta köpa den där skålen, det där plagget, den där gardinen bara för att man vill och inte för att man behöver? Igår, körde vi på det begagnade istället. Farmors gamla soffbord. Gratis. Detta har stått i mina föräldrars källare ett bra tag. På något vis höjdes mysfaktorn här hemma och känslan av att det inte var nytt är rätt okej. Så, låt oss ärva, nyttja och restaurera mera. Minska skräpet, minska plast och kemikalier genom mindre konsumtion. Köp för att du behöver. Garderoben är full. Nyttja den, Linda!

Ohh, äntligen bokat en frisörtid... apropå utsläpp?!?! Suck!

Likes

Comments