Header

Snöade in på att rita hus idag och alla som känner mig vet att jag inte kan bara låta drömmar vara korta så det slutade med att jag hade ritat mitt drömhus och nu kan jag inte sluta tänka på det!

Någon som har en billig tomt till salu? Gärna lite utanför Älmhult så att vi kan få vår baksida mot ängar och natur. Sisådär 5000m2. Åh vad härligt det hade varit!

Dröm dröm!

Det har varit riktigt härligt väder. Insåg att vi inte hade kaffe hemma. Testade nya barnvagnen och gick till Maxi. Ollie somnade efter två minuter så den är godkänd. En timme fram och tillbaka tog det i rask takt... Mitt knä värker som tusan nu. Längesedan jag gick så långt. Skönt efteråt dock!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj, många bollar i luften. I veckan var vi i Markaryd och kollade in deras nya idrottshall. Wow! Underbart. Jag ser verkligen fram emot nya hallen i Älmhult. Idag har vi skickat ansökan om bidrag till gymnastikgrop en som vi hoppas få med i hallen. Åhh, en 20-årig dröm för mig har då blivit verklighet. Markaryd har det verkligen optimalt. Vilket förråd till grejerna. Wow! Jag önskade givetvis att gropen funnits när jag träna men... Jag hoppas nu istället att andra skall få lyckan och nyttja den i klubben. Nu håller vi tummarna!

Likes

Comments

Igår fick jag min första #vegobox.
Alltså, gud vad goda saker som fanns i boxen. Linschips, nougat och sweet Corn var favoriter. Mmm.

Likes

Comments

Länge har jag funderat på vad jag skall hitta på efter föräldrar"ledigheten". Eftersom jag slutade på mitt förra jobb lagom tills min son föddes har pressen och stressen legat och plågat mig. Frågan om jag skulle hitta nytt jobb ochvad vill jag göra? Vill jag plugga? Vill jag vara anställd? När jag har en idé så vill jag snabbt som attan få den i rullning. Bara det att jag fick 100 idéer, hur gör man då? Jo. Uteslutningsmetoden så klart! Tanken av att lämna Oliver på dagis fick mig att skaka, se stjärnor och inbilla mig att jag aldrig skall jobba igen. Så, Oliver och min familj  är viktigast för mig. Jag kan alltså inte vara anställd då jag inte kan kontrollera mina jobbtider. Då min sambo jobbar skift skulle jag aldrig kunna ha ett jobb där jag jobbar kvällar då dagis inte finns så sent om kvällarna och jag skulle inte vilja ha honom där på kvällar. Pierre är hemma halv elva varannan vecka och det suger! Så... Funderade på att kanske plugga till förskolelärare började sedan fundera... Gillat jag verkligen andras barn? Jag gillar ju mitt eget men inte kan det vara samma med andras barn så nej... Inte plugga till det! Café har jag alltid vilja starta sedan jag jobbade på café olé men inrikta mig på bara ekologiskt vegetariskt/veganskt och glutenfria maträtter... Nu har Älmhult två nya caféer på gång så nej, vi skippar den idén. Fotograf då? Det finns ingen fotostudio lokalt i Älmhult. Jag älskar fota men intalar mig själv att jag aldrig skulle klara det, att jag inte  är tillräckligt bra på det... Och utrustningen är dyr, jag behöver en lokal med högt till tak...för mycket kostnader och för dåligt självförtroende! (Dock vill jag fortfarande fota bröllop)
Så... Gymnastiken, träningen. Jag har i många år inbillat mig själv att jag skall driva alla möjliga grupper i gymnastik och leva på det. Tro mig, det finns många i kö och det skulle fungera men då kommer vi till tider igen... Bara kvällar och helger kan detta hållas. Dessutom finns inte tillräckligt med halltider i Älmhult för att alla grupper skall kunna träna så det får förbli ideellt arbete.

Nu kommer vi till det roliga... Jag skall starta webbutik!!! Jag kommer att sälja kläder och accessoarer. Jag bestämmer helt mina arbetstider och hur hög belastning jag vill ha på sidan genom att styra antalet varor jag säljer.

Just nu letar jag leverantörer. Saknar ni något som ni vill att jag skall ta in så kom med förslag! Det är ett ganska långt arbete dit men nu har jag bestämt mig! 😁

Likes

Comments

Uärsh....

Likes

Comments

Jag kan verkligen rekommendera dessa två produkter från Eco Viking. Väldigt populära, oliver älskar dem. Jag hittade dessa på Maxi i Älmhult.

Likes

Comments

Istället för att kasta det jag inte vill ha i garderoben så tänkte jag ha en liten dragning och tävling på prylar som är för fina och dessutom för onödiga att kasta. Jag hoppas någon annan kan dra nytta av mina grejer. Det enda du behöver göra är att lägga en kommentar nedan, följa mitt instagramkonton så drar jag en vinnare på fredag. Vi startar med denna fina Donna Karan strandväska som jag köpte i New York för några år sedan. Lycka till.


Följ mig HÄR


#donnakaran

#tävling

Likes

Comments

Låter bilden tala för sig själv!

Likes

Comments