Header

Åh, vad jag saknar Sri Lanka. Ett helt underbart land för den kanske inte så kräsna. Sri Lanka är så enkelt, så mysigt, så... avslappnat. ( Bortsett från alla Ryssar som beter sig som svin och som faktiskt ingen gillar- japp, jag skrev det)

Jag är så sjukt flygrädd. I stort sett alla flyg har jag lipar, svettats, haft dödsångest och till och med funderat på hur jag skall skriva ett farvälbrev till alla jag älskar innan vi dör i krashen. Jag har funderat på hur jag skall ta mig ut ur den lilla rutan om vi hamnar i vatten men nej, dem är för små.
Sista resorna har jag fått lugnande utskrivet av läkare. Ganska kul faktiskt. Jag betedde mig som ett hängande lakan. Pierre fick i stort sett dra in mig i taxin när vi hade landat. Inne på hotellet satte jag mig på sängen och somnade med huvudet före, stupade i sängen. Haha. Som Berra i Sällskapsresan ungefär 😂😂😂.

Nu är det annat. Oliver skall ju givetvis med på nästa resa och jag måste vara stark inför honom. Hur skall detta gå??? ...när blir nästa resa??? Skall det alltid vara så förbannat turbulent över länderna kring Dubai, Quatar och där?!? Jävla berg...men fina är dem 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet är magiskt. När man som mest önskar något, går det i uppfyllelse. Jag är ateist och tror på människan men universum löser mina problem åt mig. Jag har varit rädd för att inte hitta jobb nu efter föräldraledigheten men så helt plötsligt hittade jobbet mig! Inte vilket jobb som helst heller. Mitt drömjobb. Ni har väl inte missat att Älmhult får sin egen yogastudio & butik mitt i Älmhult, vid torget. Öppnar senare i höst och då finner ni mig där! En studio för barn och vuxna med yoga, dans, gymnastik, flying yoga och mycket mer.
Redan nu kan ni följa Shona, grundare och ägare genom bygget av The greenhouse på Instagram.
Missa inte The greenhouse!!! 😍😍😍

Likes

Comments

Tackar Sophia och Harald för all god mat och mysigt sällskap igår. Blev en helt fantastisk fin kväll.

Likes

Comments

Jag tror alla känner igen sig. Man ser ett fint plagg, en fin grej, något man vill ha och känner begär för. Man har blivit påverkad av media, varandra eller skyltfönstret (ovanligt numera) Ja undrar, när är man nöjd? Varför letar man alltid efter något finare, bättre och nyare? Materialist! När skall man sluta köpa den där skålen, det där plagget, den där gardinen bara för att man vill och inte för att man behöver? Igår, körde vi på det begagnade istället. Farmors gamla soffbord. Gratis. Detta har stått i mina föräldrars källare ett bra tag. På något vis höjdes mysfaktorn här hemma och känslan av att det inte var nytt är rätt okej. Så, låt oss ärva, nyttja och restaurera mera. Minska skräpet, minska plast och kemikalier genom mindre konsumtion. Köp för att du behöver. Garderoben är full. Nyttja den, Linda!

Ohh, äntligen bokat en frisörtid... apropå utsläpp?!?! Suck!

Likes

Comments

Vilken skit, min ljumske/ höft vill inte samarbeta. I fem månader har den låst sig och jag kan inte ens gå ner i spagat längre då något är i vägen, sjuk värk har jag fått av det. Jag kan inte sitta i skräddarställning heller. Jag väntar röntgen men tydligen fanns ingen tid fören oktober. Sviter från graviditeten/ förlossningen tror man. Får väl se vart det barkar hän. Någon som haft nåt liknande? Vill träna fullt ut men jag kan knappt gå. Håll tummarna för mig.
Lite sugen på att fota. Önskar att jag haft lite mer tid bara. Mest Oliver i min kamera numera, undrar varför, haha. Han vet hur man ler framför kameran.

Likes

Comments

Wow, testat baby yoga. Gillade det verkligen, dock höll inte Oliver med. Han skulle pilla på en av mammorna fina röd nagellack på tån.

Efter ett totalt meltdown av sömnbrist ( 9 månader) så satte jag mig för att lösa nya h&m katalogen. Oj, vad mycket fint. Oliver valde dock att slita itu tidningen i så många små bitar han kunde och sedan försöka äta bitarna. Hans underbara skratt gjorde det så  värt det. H&m kan jag se på nätet.

Sjukt sugen på att sätta ihop lite kostråd och sälj veckoprogram. Känner att jag har den inspirationen nu.

Snart sovdags. Oliver somnade precis i min famn.

Likes

Comments

Stackarns liten Oliver. Han har haft feber sen igår. Började på 38,1. Nu är den uppe på 39,7. Det är hemskt att se honom så slö. Han har inga andra symptom, bara lealös och trött och vinkar på allt och alla haha. Han vill amma konstant och bara kramas, lille plutt.

I morse kom sugbilen. Dem har äntligen börjat suga ut all sand i källaren. Tydligen skall dem fylla tre lastbilar med sand, så mycket sand finns i källaren som i dags stund håller en luftfuktighet på 99%!!! Första lasten är borta nu. Spännande, detta kommer att bli sååå bra! Inredd källare. Wow!

Likes

Comments

Oj vilka hektiska veckor det varit. Att vara föräldraledig innebär inget med ledighet. Oliver kryper och snabbt går det. Inte en sekund kan jag lämna honom. Antingen reser han sig mot ett av soffborden eller så äter han blomjord eller i stort sett vad som helst som ligger på golvet. Damm, smulor, gräs... ja, vad som. Förra veckan hade vi uppvisning med gymnastiken, träning, tog en sväng till Ljungby för att uträtta lite, fortsatt möbleringen här hemma, sjukgymnasten med min ljumske som låser sig och massa annat. Denna veckan körde vi träning i måndags, sista innan tävlingen på lördag. Igår höll jag i taccokväll för fjorton personer, alla gymnaster i min grupp. Med Oliver i högsta hugg gick det men jisses, helt slut. På morgonen var vi på sista omgången babysim vilket var underbart. Oliver njöt varje sekund både över och under ytan. Idag höll jag i en mammalunch för fyra + bäbisar, supermysigt men nu är vi trötta och saknar Pierre. Jag har bokat av allt i morgon, känner att jag behöver en vilodag och bara vara hemma. ( svårt) Fredag skall alla redskap packas och lördag åker vi till Växjö för att tävla i DM och på söndag jobbar Pierre över. Blir ingen vila i helgen inte men men vila kan man göra när man är död. Tihi. Nu- tvätt, disk och dammsugare!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått inspiration tillbaka för att fota, så mycket så jag vet inte vart jag skall ta vägen för jag har inte tiden till det. Jag fick i alla fall tummarna ur och fotade Oliver som tyckte det var en bra idé att slita av sig strumpan och tvätta den i handfatet istället för sina händer. Igår var en milstolpe för honom, han reste sig upp mot möbler två gånger så nu försöker han överallt, hjälp!

Likes

Comments