Header
View tracker

Idag har Pierre dragit på sig Baby Björn selen och Oliver somnade i den.  Varför funkar det inte när jag använder den? 

Det börjar närma sig jul och jag känner panik över julshoppingen.  Det känns lite svårt att få med sig Oliver då han ska bli buren heeela tiden.  Än så länge har alla klappar beställts från nätet...tråkigt!  Önskar man kunde supporta de lokala butikerna men men...

Nu är en vegansk gryta, en form av gulasch soppa,  klar och doftar smaskens på spisen.  Lite varmt bröd med så blir det toppen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gud vad hemskt.  Oliver charmade BVC sköterskan och pratade och log mot henne. Därefter satte hon sprutor i låren på honom och gud vad han grät.  Det var första gången jag hört honom riktigt gråta.  Åh fy,  jag fick en känsla av att någon skadar vår bäbis och så börjar jag med böla. Åhh,  vad ont i mig det gjorde. Pierre blev också alldeles medtagen och till och med sköterskan såg ledsen ut.  Fy,  vad ont i mig det gör när han gråter! Nu sover han i min famn efter att ammat sig till sömns.  Jag vill inte släppa honom nu.  Jag älskar vår familj sååå.

Likes

Comments

View tracker

Jag har börjat klippa giltar för att armsticka en stor filt.  Stickningen kommer inte ta mer än en timme medans klippa befintliga filtar tar två timmar per filt ca och att få det gjort så blir jag väl klar lagom till nästa jul. 

Planerar en start av ny gymnastikgrupp.  Seniorgymnastik, 25+. Nybörjargympa där man lär sig kullerbytta, hjula,  stå på händer och sedan avancera hur långt man vill helt i egen takt.  Alla redskap används för att bygga jämna muskler,  bygga balans och mjuka upp kroppen och göra den smidig genom bland annat stretchövningar. Många föreningar har startat detta och uppslutningen är enorm.  Just nu försöker jag lösa logistiken här hemma och som det ser ut så lutar det åt fredagar mellan 17-18 i Gemöhallen.  Vi får väl se vad det finns för redskap att jobba med där. Men först ska jag och Pierre lösa det här hemma :-) Men vad kul det hade varit . Hmm,  undra om gympaklubben kan anställa mig deltid så tar jag in alla 80 som står på kö också; -)

Likes

Comments

Vi firade min födelsedag i helgen.  Hade supermysigt och fick så fina presenter.  Glas,  blommor,  plantor , underbara Kooee vasar av svärmor och svärfar och bidrag till en ny kamera men främst fick jag umgås med min underbara familj. Nära och kära är det viktigaste vi har så därför träffar jag er gärna,  varje dag!

Likes

Comments

Jag är så sugen på att köpa en ny soffa igen.  Jag kan inte riktigt finna myskänslan i den vi köpte för... host... några månader sedan...Nu vill jag ha en Ektorp hörnsoffa från IKEA.  Jag har haft en sådan tidigare,  trea och dem är så sköna . Rotade lite i mitt galleri och insåg att jag aldrig köpte någon vas,  men vill fortfarande ha flera.  Alla är så fina.

Likes

Comments

Oj,  vad vi har gjort grejer.  Det blev en stor gryta svamprisotto gjord.  Jag har städat bilen och Pierre har sågat ner delar av valnätsträdet.  Efter en dusch är det rätt gött och dricka koffeinfritt kaffe och invänta en stor tallrik glass.  Junior älskar livet i rörelse och har nu sovit i vagnen i två timmar och lite till.  Sitter och planera inredning.  Jag är inte riktigt nöjd med soffan.  Vill ha en soffa till.  En mysigare... planera planera :-) Mysig helg till enda.

Likes

Comments

Idag fortsatte vi ute i trädgården,  fullt med valnötter igen och jag gick lös på alla drivbänkar.  Junior sov hela tiden vi var ute och sover fortfarande.  Antar att han fått en överdos friskluft,  haha.  Nu står en morotsgratäng i ugnen.  Massa morötter,  lök och paprika.  Allt givetvis egenodlat.  På med mjölk och grädde salt och peppar och in i ugnen.  Förhoppningsvis blir det gott :)

Likes

Comments

Mm,  här är ont om tavlor men när Pierre får bestämma blir det Star Wars tema.  Här är en av tre i Star Wars temat som skall upp på väggen.  Vi köpte dock för stor ram, paspartout ( stavning?)  kan vi vara utan. Det är skillnad på vitt och vitt.  IKEAS vita är nästan alltid gult så det blir att lämna tillbaka de andra stora ramarna och köpa tre mindre.

Idag trodde jag att jag skulle stapla ved men det blev inte så.  Det blir valnötsplock idag igen då det har trillat nästan lika mycket som igår. 

Jag hade hoppats på klart väder i natt för att fota stjärnfallen men det blir mulet hela natten så det skiter sig.

Ha en underbar helg där ute!

Likes

Comments

Hur häftigt är inte det här?!?!  Och det är bara en liten del som trillat ännu.

Likes

Comments