Header

Jag älskar vaserna från Cooee, kolla de nya i glas!

Likes

Comments

Oj,  vad mycket det finns att köpa till Oliver.  Han rullar runt hej vilt och vill hoppa hela tiden.  Vi köpte en hoppgunga till honom men den var för stor så nu har vi beställt en gåstol till honom.  Jösses vad grejer man köper på sig och han är inte fem månader ännu.  Vi behöver ett större hus!

Likes

Comments

Jag hade ju lovat att vlogga. Min resa till en starkare kropp till Toughest 2017 men filmerna får vänta.  Jag kommer att filma massor men det finns inte tid att redigera så jag får nog göra en full film när träningen är klar. Ledsen 😢Den enda gång jag kan blogga är när han sover... Vilket alltid är på mitt bröst... Hade verkligen vilja men nej,  Oliver kommer först!

Virkad overall

Likes

Comments

Wii,  överlycklig.  Köpte Adobe Premiere 15 och Adobe Photoshop 15. Nu skall här redigeras. Skall bara hitta tiden 😀

Likes

Comments

Som sagt så har jag startat igång med min vlogg.  Det gick inte riktigt som jag önskade igår.  Eftersom vi har ny dator har vi fått installera Adobe Premiere på den datorn men inget fungerade igår när jag skulle klippa ihop. Allt ljud snabbspelade men filmen gick i rätt hastighet.  Allt blev sjukt pixligt dessutom. Trodde jag skulle slänga ut datorn.  Av någon anledning kan jag inte heller spara i 1080p?? Höll på att bli tokig.  Någon som har någon tanke om vad som gått fel? Testade Movie Maker.  Där var inga problem med varken ljud eller att spara i 1080p men där kan man ju inte riktigt göra så mycket som i Premiere,  vill inte jobba i det. Hjälp!!!

Lägger in en rolig felskrivning från kvp.se, fniss.

Likes

Comments

Idag har jag satt igång med vloggen.  Länk kommer senare.  Startade dagen med en rask barnvagnspromenad och 100 squats... Smart!!!  Jag har inte tränat på ett och ett halvt år.  Ni kan ju tänka er hur det kändes efteråt. Hoppsan! Jaja,  all in!

Likes

Comments

Jag är inne på vecka två av min förkylning.  Jag som aldrig är dålig. När jag äntligen blev av med hostan så vaknar jag dagen efter med superont i halsen,  så jag knappt kan prata. Sjuka nummer två...? Jag hoppas jag är frisk till första dagen av min vlogg för den ser jag fram emot.  Den första januari startar jag igång och då gäller bygga en hälsosam kropp, en stark sådan... Jag menar,  jag ska hoppa studsmatta med min son när han är tio år... Då är jag 45!!! Jag hoppas det blir en resa mot Toughest 2017. Det beror på hur axlar,  knän och rygg vill samarbeta men vi kör långsamt. Glad fortsättning på er!

Har ni grillat korv i kaminen någon gång? Gott och mysigt!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på året som gått.  Ett riktig bra år!

Likes

Comments

Det vankas jul,  jag har ingen alls julstämning i sinnet.  Tråkigt.  Jag har försökt att jula till det lite i alla fall och bakat,  freestylade ihop veganska rawfoodbollar med pepparkakssmak toppade med O'boy ohh jösses vad goda dem blev.

Jag tillät mig själv inhandla lite snygga underkläder och en julig klänning i alla fall.  Förhoppningsvis dyker den upp innan jul.

Så snart jag är frisk tänkte jag att jag skulle starta upp en vlogg,  en mat och träningsvlogg. Jag outar mig själv i denna vlogg för att bygga upp en stark och hälsosam kropp efter graviditeten.  Rumpan hänger i knävecken och många muskler har försvunnit totalt.  Jag hoppas kunna inspirera fler för att bli starka och må bättre så hoppas ni vill hänga med på min resa.

Oliver firar sin fyra månaders dag med en dab. Hej!

Likes

Comments

Oj, sade jag när min sambo påpekade att byxorna var uppslitna i rumpan... Jag har suttit sönder dem! Jag antar att det är ett tecken på att jag Måste köpa nya kläder.  Det blir inte så mycket tid till det.  Bojkottar alternativet att beställa då de senaste tre köp jag gjort har varit totalt misslyckat.  Inget har passat.  Vad har hänt med H&Ms kläder? Som gravid kom jag inte i storlek 56, då skall tilläggas att jag gick upp bara 13kg från mina 68. Gick vidare till Kappahl och kom i 38:or. Allvarligt,  H&M säljer alldeles för mycket Asienkläder,  alltså storleksmässigt. Kvaliteten är riktigt usel också för den delen... Oj,  nu tappade jag tråden... Jo,  större delen tillbringar jag i soffan med junior i knät.  Han gillar inte ligga själv så,  bära eller sitta med honom och då passar inga hårda jeans.  Han river sig på gylfen mm.  Nu har jag suttit sönder mina favvobyxor,  ett par beigea chinos.  Då vet man att man inte konsumerar för mycket kläder i onödan haha.  Det är som kylen  den är oftare tom än full.  Jag hinner inte storhandla.  Det ekar riktigt tomt och vi har levt på rester hela veckan.  Jag måste erkänna att jag inte frivilligt går ut i minusgrader eller packar in bilen med vagn osv för att storhandla. Idag och igår har vi haft Starks el här som dragit om all el och fixat med kontakter,  element mm mm.  Blir så jävla bra! Jag och oliver tog vår först selfie,  vad tycks? I morgon blir det Växjö kiropraktik,  mina kotor är fruktansvärda.  Det skär mellan dem så vi hoppas på ett bra knäck och därefter lite julklappsshopping.

Likes

Comments