Postad i: Vardagligt

Betydligt bättre väder idag. Jag passade på att rida en långrunda idag, bara jag och Kakki, så att vi kunde välja gångarter själva. Det var verkligen perfekt väder idag. Tyvärr var de få stubbåkrar som finns kvar alldeles för blöta, men grusvägarna blir desto bättre av regnet. Det blev en både tölt, trav och en massa galopp. När vi kom tillbaka till stallet var vi båda så svettiga för det var SÅ VARMT. Jag hade tur som var i stallet så tidigt (typ 10) för sekunden vi kom tillbaka från rundan gick solen i moln och man började höra åska på avstånd.
Annars har jag bara pluggat idag. En himla massa matte, för vi har prov på tisdag. Jag har också varit på träningen igen efter en veckas efterhängsen förkylning som nu äntligen gett med sig.

Mina goda lunchmackor. Avokado <33

Likes

Comments

Postad i: Kompisar, Mat

Lördag och helg! Shit vad jag uppskattar helger. Efter en sovmorgon och en god frukost har jag bara gjort nyttiga saker som att städa, dammsuga och tvätta. När Emmy sen skrev och frågade om jag ville med och käka asiatisk var jag inte sen att säga ja. Mmmm <3 Nu har vi bara fortsatt hänga och snacka. Sånna kvällar är så viktiga, och sånna vänner är också viktiga. Så skönt att ha nån som känner en så bra och som man kan prata med allt om.

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Tycker att min lille häst blir lurvigare och fluffigare för varje gång jag kommer till stallet. Vinterpäls i mitten av september. Jag förstår honom dock, det är redan så kallt att jag vill dö. Idag hann jag bara rida i 5 minuter innan himlen öppnade sig och regnet bara vräkte ner. Både jag, Kakki och paddocken var genomblöta på bara någon minut. Trots det kämpade vi oss igenom ett pass på 30 minuter i konstant spöregn (och såklart upphör det precis när vi är klara). När jag kom hem blev det genast ett varmt bad, och nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten. Trevlig fredag!!

Likes

Comments

Postad i: Jag

Var är jag nu? Jag går i skolan i Lund. Naturvetenskapsprogrammet på Spyken, för att vara mer exakt.
Jag trivs ganska bra. Eller kanske mer åt "helt okej"-hållet.
Jag kan börja med att säga att jag älskar skolan. Det gör jag verkligen. Jag hade nog inte kunnat hitta en skola som passar mig bättre, och det är jag jätteglad över.
Första veckan tyckte jag var pest för att jag inte lärt känna klassen alls. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte dömmer efter ett första intryck. Nu när alla har lärt känna varandra bättre så har folk börjat slappna av lite och visat sig vara lite skönare än vad jag först trodde.
Det ända som nu stör i bakhuvudet hela tiden, det är linjen. Har jag valt rätt linje? Passar jag in här? Kommer jag klara av det? Slösar jag bort mina gymnasieår på någon jag inte är intresserad av? Jag vet inte om detta är någon sorts förvirring på grund av att det är en ny omställning, så just nu försöker jag att inte tänka på det allt för mycket och mest fokusera på att inte komma efter.

Likes

Comments

Postad i: Kompisar

Ni vet när man haft så kul att man glömmer bort att man äger en mobil o därför inte knäpper en enda bild? Det vaknade jag upp till idag.
Igårkväll var det fest hos Timea, och mer än så har jag inte att tillägga, och som sagt, tyvärr inga bilder att dela.

I och med att det blev en sen kväll igår tog jag idag min första riktiga sovmorgon på hela sommarlovet (say whaat???) och vaknade halv 12. Det enda måstet jag har idag är att cykla till stallet, men ska även försöka hinna träna lite ikväll. Kanske ska jag kolla ett avsnitt till av en ny serie jag börjat följa innan jag reser mig ur sängen. Kanske passa på att ligga i solen, nu när den visar sig för första gången på året.

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Vardagligt

Önskar mig själv välkommen hem och välkommen tillbaka. Jag kom hem för två dagar sen (berättar om resan i ett annat inlägg) och har sen dess ägnat tiden åt att packa upp, städa och vara i stallet.

Idag spenderade jag förmiddagen i Lund med mamma. Och jag som inte skulle spendera några pengar... Kom hem med en långärmad träningströja från Nike och ett plagg från Adidas. Skäms verkligen när jag räknat ihop allt jag shoppat i sommar. Måste verkligen lära mig att hålla i pengarna.
Till lunch köpte vi sallad på Grönt och Gott (mums) och satte oss och åt i solen framför Domkyrkan.
Vi svängde in om en musikaffär och köpte gitarrsträngar. Ja, varför då, kan man ju undra. Igår fick jag ett ryck och ville lära mig spela lite gitarr, så jag letade fram mammas gamla som stod i källaren. Meeen den saknade en sträng, och resten av strängarna var över 20 år gamla, så vi köpte ett nytt paket. Efter många youtube-tutorials så har jag nu lyckats både byta strängar och stämma gitarren. Känner dock redan efter 30 minuter att man får så ont i fingrarna när man inte är van.

Likes

Comments

Postad i: Kompisar, Vardagligt

Den ena dagen inte så olik den andra. Jag är i stallet. A lot. Nu när jag har sommar och kan vara där varje dag känner jag verkligen hur jag o Kakki har utvecklats mycket tillsammans och det går framåt dagligen. Vi har haft 2 kanonbra ridlektioner sen sist. Tyvärr har tränaren jag brukar ha flyttat, så jag vet inte hur det blir med ridlektioner för henne framöver. Det är synd, tyckte verkligen om henne.

Förra fredagen hade vi en trevlig kväll hemma hos Linnea. Vi firade hennes födelsedag (några dagar för sent). Vi var runt tio tjejer som lagade tacos tillsammans, sjöng, dansade och lekte lekar. Vi hade tur med vädret också så vi kunde sitta ute och äta. Mys, mys, mys!

Igår var jag med Joel hela dagen. Vi tog tåget in till Emporia vid 11. Som vanligt shoppade jag järnet och Joel shoppade inget alls. Fick med min två toppar, ett par jeans, ett par svarta bikinitrosor och tre scrunchies från sommarrean. Tror jag ska göra ett inlägg med shopping från senaste tiden (det har blivit en hel del!!) När vi kom hem fikade vi med hela familjen innan vi vinkade av mamma o pappa som åker till Belgrad i 4 dagar. Efter det spelade jag, Joel, Oliver och Frida en runda monopol (jag förlorade som vanligt) innan vi lagade mat. Ännu mera mys, mys, mys!

Likes

Comments

Efter tre veckor var det nu dags för konfirmation. Så fina alla var. Jag skulle ljuga om jag inte sa att både jag o Joel fällde en lite tår var haha.


Efter konfirmationen åkte alla vi ledare hem till Hanna i Staffanstorp. Vi grillade och hade en jättetrevlig eftermiddag med vädret på vår sida, tack o lov. Jag kommer sakna alla resten av sommaren!

Likes

Comments