Header


Så i påsken har jeg tilbringt mesteparten av ferien min på Hvaler, og har kun slappet av og nytet det faktum at det har vært ferie. Nå er jeg hjemme igjen, klar for en liten treningsøkt før jobb. Jeg har vært grusomt dårlig på å update bloggen her inne i det siste, noe jeg ønsker å forbedre meg på nå fremover. Håper dere hadde en like trivelig påske som meg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsGOD MORGEN

I dag starter jeg dagen med havregryn, chia, mandelmelk og syltetøy.
Ha en flott dag, alle sammen!♩Likes

Comments
MY DELICIOOUS APPLEPIE

Eplekake er noe av det beste jeg vet! Dette er riktig nok mer en eplepai, men den er fortsatt veldig god! Blandingen av varme epler, kanel og deilig kakedeig gir meg vann i munnen. Idag har jeg faktisk løftet opp rumpa mi og lagd en. Den ble veldig god, og jeg brukte ikke lange tiden.

Dette brukte jeg:


En hel pose kakemix

4 egg

1 dl olje

2-3 dl vann

Og epler, kanel og sukker/sukrin, såklart!Så bare blander du alt sammen og bruker kreativiteten med eplene på toppen. Enklere blir det ikke!Likes

Comments


Ny uke! En god mulighet for å kunne starte på nytt. Eller fortsette med det gode fra den uken som var.


Jeg hadde en fantastisk treningsøkt i går, og elsker følelsen av å se bra ut og ikke minst føle meg bra. Mener det er alt for mange som er redd for å innrømme at de liker å bra ut, for det er ingen hemmelighet og noe jeg mener man ikke trenger å skjule. Jeg sitter på kjøkkenbenken og hiver i meg noen brødskiver før jeg tar turen ut. Holder fortsatt på å finne en deltidsjobb, så skal jobbe med dette idag.
Så gjerne rop ut, om dere kjenner eller vet om noen som har en ledig stilling!


Haha, mobilen min avslører foressten at bildet ikke er tatt i dag da den viser "16:39" på skjermen, men det passet liksom veldig fint til morgeninnlegget mitt.

Likes

Comments

Lio's café


E og jeg pleier alltid å dra hit for en liten snack når vi er i nærheten. Lio's ligger på Grunerløkka ikke så langt unna Birkelunden. En liten og bortgjemt cafe som er utrolig hyggelig. Super god mat og veldig hyggelige folk!!


Nå tar vi turen til en pub i nærheten for å se på fotball. Etterpå blir det ettermiddags-tur på gymmen. Vi blogges :-)

Likes

Comments


Helg ♥

I dag sov jeg ekstra lenge.
Helg betyr fri og ferie fra alt som heter plikter. Det er flott! Lå og koste meg under dyna (selv om jeg må innrømme at jeg aldri er noen morgenfugl) og tenkte på absolutt ingen verdens ting. Det eneste problemet med helger, er at jeg ofte synes jeg ikke får utnyttet helgen ordentlig slik jeg ofte ønsker. Eller få gjort det jeg hadde tenkt til å gjøre. Den suser liksom bare av gårde før jeg får løftet rumpa opp av senga og forsvinner i luften. Men litt bilder har jeg fått tatt. Det har jeg alltid tid og plass til i planskjemaet. Selv om jeg ikke har noe planskjema...


Nok prat! Nå skal jeg få på meg noe annet enn ullundertøy og dra ned til byen for å møte E.
Hva skal dere i kveld?


Likes

Comments


-


Jeg hadde som sagt en liten foto-sesjon nede på Rådhuset her om dagen og det er alltid gøy med photoshoots! Kjolen jeg skulle ha på er fra Odd Molly, en strikket kjole i en nydelig lyseblå farge. Det er greit med litt strikka kjoler i et litt kjøligere vær, selv om denne ikke inneholder noe ull. Langarmet og behagelig er den ihvertfall! Dere kan sjekke ut nettsiden deres her.


photos: kodakmoments_bynina @instagram

Likes

Comments