Header

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


Så satt jeg med den tanken. Den slo meg. Jeg er i min egen verden som ingen andre ser. Jeg danser på roser, jeg svever. Og nå er jeg klar til å gå ut. Ut i det store. Jeg har tenkt på alt der ute, som trengs å gjøres. Som trengs å utrettes.Jeg finner ikke helt ut av hva. Er det å skape noe? Hjelpe mennesker i nød? Redde verden? Hvordan redder man egentlig verden?

Jeg hater hvor jævla filosofisk jeg av og til har en tendens til å bli, og hvordan tankene mine, lik et iphone-headset, krøller seg til små knuter når jeg legger dem vekk. Hvorfor føles tankene, som er så viktige inne i hodet mitt, så fantastisk meningsløse når jeg skriver dem ned på en datamaskin? Kanskje det er bedre å bare gjøre. Det føles alltid bra. Men tomheten, den kommer alltid tilbake.

Men sånn er vel livet.

Likes

Comments

-


When I'm asleep
I can't feel my feet

They try to find
where I want to be

I don't understand
they don't make sense
cause

when I'm awake,
dreaming

I understand
every part of it.

-

Likes

Comments


Jeg har alltid satt pris på
å sitte på café. Jeg har ofte tenkt at det er en meningsløs ting å bruke tiden på.

Men jeg bryr meg ikke. Jeg søker meg selv hit når jeg vet jeg kunne gjort noe "nyttig". Jeg sitter der, i mitt hjørne. Her er nyttig. De andre er mine gjester, ja, de er statister. Tid og rom finnes ikke.
. . .

Jeg ser på de alle menneskene som går forbi — der utenfor vinduet, høre bakgrunnsstøy som ikke er støy, en klirrende lyd av porselen - lukte den nytrukkede kaffen.


For når jeg sitter på café, med kaffe og macbook'en min, blir jeg inspirert. Avslappet. Det får meg til å huske hvorfor jeg verdsetter å være menneske. Og verdsette de jeg er så glad i.

Likes

Comments

the blogger

Navnet er Kaja Helene, jeg er en jente på 22 år. Jeg jobber som modell og går linjen Interaktivt design på Westerdals Oslo ACT. Her får du et innblikk av min livsstil, min hverdag og tanker. Du er velkommen til å følge meg.