Ukens høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt var medieprisen som var på torsdag. Det er så digg å kunne gjøre noe annet enn å bare være på skolen. Jeg skrev litt om medieprisen tidligere denne uken hvis dere vil lese om det.

Ukens nedtur:

Etter mange dager med fint vær så begynte det å regne i dag, det er så typisk. Endelig fikk vi fint sommervær så går det et par dager før det regner igjen.

Ukens fineste dag:

Den fineste dagen denne uken var fredagen når jeg var på grillkveld med vennegjengen. Det har jo vært så utrolig varmt de siste dagene. Vi grillet, tente bål og bare koste oss utover kvelden. Det er så koselig når vi kan samles alle sammen.


EN FIN DAG MED BRA MENNESKER

Ukens tv-serie:

Jeg vet at den spalten her alltid blir litt kjedelig siden det blir det samme hver gang. Pretty Little Liares står fortatt på agendaen, jeg prøver å få sett den ferdig og det går fremover det kan jeg nevne.

Ukens beste kjøp:

Beste kjøpet denne uken må bli jumpsuiten. Jeg er så fornøyd med det kjøpet, og den er brukt en del allerede. Jeg har selvfølgelig kjøpt litt mat denne uken her også. Det var en så sykt god fondant på Esmeralda i Tønsberg - den anbefales!

Ukens mest brukte plagg:

Ukens mest brukte plagg blir derfor jumpsuiten, den går til så mye fint og er så lett å slenge på seg. Jeg brukte den både på medieprisen og i konfirmasjon i dag. Den er laget av et så utrolig behagelig stoff.

Ukens wantie:

Jeg ønsker meg så mye et nytt skjørt i både hvit, sort og olastoff. Jeg trenger litt nye skjørt i hvert fall nå utover sommeren. Det er så behagelig å ha til strandturer, sommerkvelder eller bare til hverdags.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

ELSKER DENNE JUMPSUITEN....

FAVORITE SPRING OUTFIT AT THE MOMENT

Good fredag! Blir dere like glad av mye farger? -det gjør jeg! Jeg har lenge ønsket å få inn litt farger i vårgarderoben min, men nå har jeg funnet det perfekte plagget. Jumpsuiten kom også i dus lilla/rosa farge, men valget for min del var ikke så veldig vanskelig! Jeg gleder meg til å kunne bruke denne flittig fremover til både sene sommerkvelder og til litt viktigere begivenheter. Nei, dette kjøpet er jeg utrolig fornøyd med, og den kan kombineres med så mye.

Likes

Comments

Heii! Nå er det lenge siden sist. Jeg er midt i eksamensperioden, så mye av tiden forsvinner til det. I dag våknet jeg opp til blå himmel, sol og varme. De dagene her har vært helt fantastiske! I dag hadde jeg "fri" fra studier og skolebenken.

Som en del vet så går jeg på medier og kommunikasjon. Hvert år samles alle medielinjene i Vestfold for å kåre og hedre de beste bidragene som elever har laget. Dette er en prisutdeling som kalles for Medieprisen. Siden jeg går første året på Videregående så var dette første gangen klassen min var med på det.

Det ble delt ut priser innenfor de ulike hovedkategoriene fotografi, film, lyd, tekst, web og design. Det var tre fra klassen min som var nominert, det ble dessverre ingen priser på oss, men vi slår sterkere tilbake neste år. Skolen min tok derimot med seg mange av prisene, og det var utrolig mange bra bidrag fra alle de forskjellige skolene.

I mellom prisutdelingene var det ulike unneholdninger blant annet sang og -dansenummer. Halvveis ut i utdelingene var det pause med mat og drikke. Det var en del av oss som syntes det var passe med en pause da. Når alt var ferdig var ferdig gikk vi ut for å ta litt bilder, herregud for en flott gjeng med venner jeg har! De gjorde helt klart denne dagen helt super.

Ønsker dere en fin kveld videre!

- FØLG MED GJERNE PÅ SOSIALE MEDIER -

Instagram: Kajafredriksen_

Snapchat: Kaja.otilie


Likes

Comments

For en solskinnsdag! Førte dagen i mai startet utrolig bra med blå himmel og sol, jeg kan ikke si annet en at det gjør meg så glad. Endelig er våren her for fult, jeg kjente jeg ble utrolig glad inni meg når jeg kunne stå opp og se at det stod 1.mai på kalenderen. Det er ganske utrolig å tenke at neste måned allerede er en sommermåned. Jeg er utrolig glad i mai måneden, og forbinder denne måneden med sende kvelder på terrassen, sosiale sammenkomster, sommerklær, grillkvelder, feiring av nasjonaldagen, deilige kveldsturer -listen er lang.

1. Jeg vil kjøpe en stor softis å nyte den på en brygge.

2. Feire 17.mai med venner, og lage til en fin lunsj eller frokost med masse digg mat.

3. Klippe håret. Jeg vil få klipt håret igjen og kanskje farget det enda litt kaldere. Jeg har ganske blondt nå, men det begynner å bli mye gult skjær i det noe jeg må få fjernet.

4. Ha grillkvelder med venner, hvor vi kan sitte ute i fint vær, grille digg mat og kose oss. Mai måneden er hvor grillingen begynner for fult, så hva er vel ikke bedre en god grillmat og venner.

5. Jeg vil kjøpe mer blomster! Duften av sommerblomster er noe av det beste som finnes. Jeg er utrolig glad i peoner, som er en av min favorittblomst. Den frisker så opp samtidig som rommet får litt farger.

6. Båtturer! Jeg gleder meg til å få satt ut båten og dra ut. Det er så deilig å bare dra rett ut på båten etter lange timer på skolebenken. Ta med litt mat og drikke, og kjøre langt ut på havet.

7. Dra på storbytur. Jeg vil dra med meg et par venninner og dra til en storby, hvor vi kan gå på cafe, dra på shopping, kanskje spise lunsj i en park og slappe helt av.

8. Ta første badet i sjøen. Det er noe jeg og et par venninner har pratet om lenge at vi skal, som nå er vel snart på tide før det blir sommer. Bade i kaldt vann er noe jeg er utrolig pysete på, men det er en veldig oppfriskning i hvert fall.

9. Bli bedre på å drikke vann. Kroppen har bare godt av å drikke mer vann og det er ikke en hemmelighet at vann er det siste alternativet mitt når det kommer til drikke. Det går mest i te, kaffe eller brus.

10. Bli bedre på komme meg ut og gå tur. Jeg har veldig lett for å heller velge å bli hjemme hvis noen i familien skal gå tur, jeg har jo bare godt av å bli med. Så nå skal jeg prøve å slenge meg litt mer med, når jeg har tid.

Likes

Comments

Heiii! Endelig er fredagen her igjen, jeg ville bare komme innom for å si at jeg lever. Nå er det en stund siden jeg blogget rett og slett fordi jeg hadde prøveeksamen i matematikk i dag. Jeg er så fornøyd med meg selv for følte det gikk så bra. Det er den beste følelsen jeg vet om, når jeg føler jeg mestrer noe.

Familien har vært her i hele dag og vi har kost oss med god mat og snacks. Det er alltid hyggelig å ha besøk, men også utrolig deilig å få litt alene tid etter alle har dratt. Hvor jeg kan sette meg ned med snacks og bare lese et moteblad eller se på TV.

Jeg er usikker på hvordan det blir med blogging til uken som kommer, men det får jeg bare se an. Nå snart jeg er ferdig med studiene er det fult tilbake igjen.

Ha en fin fredag videre!

Likes

Comments

Good tirsdag! Nå sitter jeg og en venninne på biblioteket for å gjøre litt studier. Som jeg fortalte i går har jeg matteprøve til fredag, så nå er det studier hele tiden.

I dag blir det nok bare øving før jeg tar tidlig kvelden. Håper du får en fin tirsdag videre!

Likes

Comments

Heiii! Enda en mandag er over, så sykt deilig! I dag våknet jeg til regn og overskyet vill jo ikke ha det været nå. Det utviklet seg ikke akkurat noe bedre utover dagen, for nå snør det bortover. Jeg var så klar for vår nå med sol og varmegrader.

Denne uken er det mye studier som står på planen. Jeg har mattetentamen til fredag, så det må øves forhåpentligvis hele uken. I morgen er planen å gjøre studier med et par venninner hvis jeg skal komme meg gjennom den fredagen. Jeg syns matte er moro, men det er ikke mitt sterkeste fag selvom.

Jeg har laget en liten plan over uken, men om den blir helt sånn er jeg usikker på.

MANDAG:
- skole

- studie på dagen

- et blogg innlegg

TIRSDAG:

- skole

- studier med jentene etter skolen

- et eller to blogg innlegg


ONSDAG:

- skole

- studier

- et blogg innlegg

TORSDAG:

- skole

- studier (på cafe?)

- to innlegg

FREDAG:

- mattetentamen

- et innlegg

- fotografering hvis fint vær

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt blir mange litt mindre ting, blant annet at vi hadde fri på mandag- det var utrolig digg! Noe jeg også syntes var moro var å få Instagram bildet mitt på Nouw`s topp ti Instagram bilder.

Ukens nedtur:

Jeg er en av de som trenger litt tid på meg når det kommer til å komme tilbake til hverdagen igjen etter ferie. Så når jeg fikk slengt et hefte med engelsk tekster i fanget på tirsdag morgen, var jeg ikke helt med. Da var nemlig tiden for prøve eksamen startet.

Ukens tv-serie:

Jeg holder fortsatt på med PLL, men her om dagen fikk jeg litt sansen for Gilmore Girls som jeg nesten også har sett ferdig. Det er en veldig enkel serie som kanskje vil være kjedelig for de som er glad i action, men inneholder mye familiedrama, kjærlighet, oppturer og nedturer.

Ukens film:

I går så jeg Bridget Jones Baby filmen igjen! Jeg så den for første gang når den kom ut på kino, før jeg så den igjen i går. Det er en sikkerlig feel good film, med masse bra sanger. Nå er jeg utrolig glad i sånne filmer, så anbefaler alle den.

Ukens beste kjøp:

Denne uken er eneste innkjøpet jeg har gjort en kaffe, jeg prøver fortsatt og holde meg til å spare så mye jeg kan.

Ukens mest brukte plagg:

Jeg har brukt mye bukser denne uken og en av dem er den rosa buksa, som jeg har skrevet om tidligere. HER KAN DU LESE INNLEGGET!

Ukens wantie:

Jeg har sett på en så fin heldress som jeg har så utrolig lyst på! Den er helt svart og fra nettsiden Asos. Den passer til så urolig mye og kan brukes til pent og hverdag -så da var det bare å spare!

- FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER -

INSTAGRAM: Kajafredriksen_

SNAPCHAT: Kaja.otilie

Likes

Comments

Good søndag! Enda en uke er over og ny uke starter. I dag våknet jeg til utrolig fint vær og varme. Typisk meg ender jeg nesten alltid opp med å sitte inne selv om det er fint vær ute. Jeg har roet helt ned og ladet opp til en ny uke, med Netflix og mat. Jeg klarer virkelig ikke å komme over at det snart er sommer og det nærmer seg mere og mere.

Så derfor ville jeg vise to av mine favoritt sommer bluser, som jeg bruker mye hver sommer. Begge er fra BIKBOK og ble kjøpt i fjor. Jeg er utrolig fornøyd med de, og er fine til det meste. Jeg har brukt de mest sammen med hvit bukse eller et skjørt.

Likes

Comments

Good fredag! Første uken etter påskeferien er ferdig, litt fri igjen gjør ingenting - og enda flere fridager i Mai. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen enda. Jeg ville vise dere noen av mine rosa skjønnhets favoritter. Det er blandt annet NYX, HUGO BOSS, MAKEUPSTORE og COSMICA. Håper dere får en fin fredag videre, og litt inspirasjon av mine favoritter!

HÅNDKREM

MASCARA

PIGMENT

SMINKEFJERNER

BLUSH

ANTIBACK

NEGLELAKK

DUSJSÅPE

LIPLINER

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw