God kveld! Jeg bare elsker søndager, hvor jeg kan slappe av og nyte dagen. I dag har dagen gått til lang og god frokost, tur, te og peiskos. Det har kommet så utrolig mye snø, bare over helgen!

Her er noen bilder fra dagen:

Likes

Comments

Food, Lifestyle

Good søndag! I dag tidlig våknet jeg med sikerlig søndags stemning. Etter en helg med skolearbeid og familien, så er det deilig å bare slappe av litt, få unnagjort rydding og pleie seg selv. Til frokost lagde jeg speil egg og frukt, sammen med kaffe og smoothie. Det var så godt med litt annet enn det vanlige! Det er akkurat sånn en søndag skal være og enda bedre er det at det ligger et tykt lag med snø uten for vinduet!

Ha en fin dag videre<3

Likes

Comments

Lifestyle

Goood torsdag! Nå er det ikke lenge igjen til helg, som blir utrolig deilig! I dag har jeg hatt en kort skoledag, som er ganske greit. Jeg får så mye mer tid på ettermiddagen til å gjøre det jeg ønsker, når jeg slutter tidlig.

Jeg fikk unnagjort alt av innleveringer og skoleoppgaver på skolen i dag. Så akkurat nå har jeg dratt på besøk til onkel og tante, for å tilbringe litt tid med minstemann i familien. Han blir bare større og større for hver dag som går.

Har dere hatt en bra dag?

Likes

Comments

Goood onsdag! Har dere hatt en bra dag? I dag har jeg hat studier fra halv ni til halv fire, så det ble en lang dag på skolebenken. Det som er ganske greit med onsdager er at vi har fire timer mediefag, noe som er ganske gøy! Jeg ville bare komme innom å si hei før jeg skal ta turen videre. Jeg tenkte å prøve meg på en helt ny aktivitet i dag, så det blir spennende.

Bildene er fra fredagen når jeg hadde en hel dag med mediefag. Temaet for naturbildene skulle være, høst og Halloween, mens de andre ble tatt mer for moro. Parken er bare så fin nå med alle de gule trærne, som gir sikkerlig høst stemning.

Hva synes dere om bildene?

Likes

Comments

God tirsdag! Har dere det fint? Jeg snufser og er forkjølet fortsatt, som jeg har vært nå i tre uker. Over kan dere se dagens antrekk, en jakke fra Carlings, og kjole fra BIKBOK. For å oppsummere Tirsdag: sove, stå opp, spise, skole, sofa, netflix, slappe av.

Likes

Comments

In my makeup bag:
Sminke er noe jeg synes er veldig gøy, og jeg føler meg alltid freshere etter noen minutter foran speilet om morgenen. Til hverdagen er jeg opptatt av en ren hud og lett øyensminke, da er jeg som regel good to og! Jeg har lagt inn linker til de aller fleste produktene hvis noen av dere vil teste de ut.

Når jeg sminker meg liker jeg å ha fokus på en så ren hud som mulig, dette varierer selvfølgelig litt etter hvordan huden min ser ut. Først legger jeg et lag med GloMinerals sin Luxe Liquid Foundation, deretter legger jeg NYX sin HD Concealer under øynene og på urenheter, også setter jeg sminken med Rimmel sin STAY MATTE. Etter at basen er satt legger jeg GloMinerals sin Bronze Sunkiss i kinnbena, langs hårfestet og langs neseryggen for å varme opp og forme ansiktet.

Til slutt tegner jeg opp øyenbrynene med Mac sin dipbrow, og fyller de med NYX sin Eyebrow Cake Powder, før jeg setter bryna med IsaDora sin Brow Shaping Gel. Så bøyer jeg øyevippene med en vippetang og legger på min favoritt maskara på de øvre vippene. Om jeg vil ha litt ekstra glød legger jeg The Balm sin highligther på kinnbena, langs neseryggen og under øyenbrynene. Til slutt leger jeg NYX sin Butter Gloss på leppene.

Her har du en perfekt høstsminke, eller hverdagssminke hvis du ønsker det. Jeg håper du har en fin onsdag❤

Likes

Comments

Lifestyle

 

Goood kveld, nå ble det sen oppdatering her! Har dere det fint? Jeg hadde planer om å titte innom tidligere, men jeg  har en travel uke foran meg med mye jobb og skole. I dag våknet jeg med sår hals som er enda verre en i går. Jeg vil så gjerne komme igjen med trening igjen, men vil ikke risikerer  å gå ut med så sykt hoste. Det blir mye skole fremover, jeg har en del oppgaver som skal leveres, av alt fra intervjuer, til norsk og magasinforsider. Når du går på Media så får du vi de litt større oppgavene. Det meste går greit, men når det kommer til å analysere tekster i norsk så slites det litt mer.

 

Jeg har samlet litt inspirasjon over for å fjerne den teite mandagsfølelsen...Nå tenkte jeg å lage meg en kopp kakao, og sette på Netflix. Dere får ha en fin kveld videre, så snakkes vi senere!

 

Håper du har det fint!

 

Likes

Comments

Food

                                                                 

                                                                              

Hei mandag! Det er starten på en ny uke, med nye muligheter. Forkjølelsen henger fremdeles igjen på andre uken nå, herlig. I helgen har jeg vært i Oslo, hat koselig besøk og ellers ikke så mye mer spennende; hverdagen går i skolearbeid og morsomheter der jeg får tid om dagen.

 

For øyeblikket er jeg plassert på skolebenken igjen, som jeg skal være i tre år til. Jeg har startet på Videregående skole, hvor jeg går Media & Kommunikasjon. Valget var ganske enkelt når det stod om hva jeg skulle gå på vgs. Jeg ønsket en hverdag som var litt mer praksis, enn bare kjedelig skole timer. Jeg har masse jeg vil dele med dere fremover, jeg må virkelig bare finne tiden til det. Håper dere henger med allikevel!

Håper dere får en fin uke!

 

 

 

 

 

 
 

Likes

Comments

Lifestyle

I går var jeg en tur i "tigerstaden" med familien min. Vi dro ikke før innover til Oslo før klokka fire på dagen. Når vi hadde kommet frem, så dro vi rett ut for å spise. Vi spiste på THE LOCAL OVEN en resturante som anbefales veldig. Pizzaene koster litt, men var virkelig verdt det. Vi fikk også se utsikten fra toppen av bygget, siden restauranten var en del av et jobb bygging. Videoen fra topp etasjen kan du se på Snapchat. Restauranten lå rett ved Telenor Arena så det ikke ble så langt å gå til studioet senere.

Noen dager før Stjernekamp, fikk vi tilsendt en liste over hvilke sanger de forskjellige skulle synge. Temaet var altså Danseband og EDM ( Electronic Dance Music).

Vi sto i kø en stund før vi slapp inn i studioet. Vi kunne høre at det ble tatt mange lydprøver fra studioet, før vi kom inn. Etter en 40 minutter i kø så slapp vi endelig inn. Det ble gått igjennom hva som skulle skje til forskjellig tid, og når vi fikk bruke glowsticksa. Etter mye frem og tilbake startet endelig alt. Det var veldig annerledes å se det live enn på TV. Man kunne se alt som skjedde til en hver tid, og man måtte få med seg alt som skjedde.


Jeg får legger meg til rette under pleddet med en kopp te. Har vært syk i over en uke snart, så nå vil jeg bare bli frisk. Kan ikke akkurat være hjemme heller, for da får jeg fravær. Dere får ha en fin kveld videre!

 

Likes

Comments