Good tirsdag! Nå sitter jeg og en venninne på biblioteket for å gjøre litt studier. Som jeg fortalte i går har jeg matteprøve til fredag, så nå er det studier hele tiden.

I dag blir det nok bare øving før jeg tar tidlig kvelden. Håper du får en fin tirsdag videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heiii! Enda en mandag er over, så sykt deilig! I dag våknet jeg til regn og overskyet vill jo ikke ha det været nå. Det utviklet seg ikke akkurat noe bedre utover dagen, for nå snør det bortover. Jeg var så klar for vår nå med sol og varmegrader.

Denne uken er det mye studier som står på planen. Jeg har mattetentamen til fredag, så det må øves forhåpentligvis hele uken. I morgen er planen å gjøre studier med et par venninner hvis jeg skal komme meg gjennom den fredagen. Jeg syns matte er moro, men det er ikke mitt sterkeste fag selvom.

Jeg har laget en liten plan over uken, men om den blir helt sånn er jeg usikker på.

MANDAG:
- skole

- studie på dagen

- et blogg innlegg

TIRSDAG:

- skole

- studier med jentene etter skolen

- et eller to blogg innlegg


ONSDAG:

- skole

- studier

- et blogg innlegg

TORSDAG:

- skole

- studier (på cafe?)

- to innlegg

FREDAG:

- mattetentamen

- et innlegg

- fotografering hvis fint vær

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt blir mange litt mindre ting, blant annet at vi hadde fri på mandag- det var utrolig digg! Noe jeg også syntes var moro var å få Instagram bildet mitt på Nouw`s topp ti Instagram bilder.

Ukens nedtur:

Jeg er en av de som trenger litt tid på meg når det kommer til å komme tilbake til hverdagen igjen etter ferie. Så når jeg fikk slengt et hefte med engelsk tekster i fanget på tirsdag morgen, var jeg ikke helt med. Da var nemlig tiden for prøve eksamen startet.

Ukens tv-serie:

Jeg holder fortsatt på med PLL, men her om dagen fikk jeg litt sansen for Gilmore Girls som jeg nesten også har sett ferdig. Det er en veldig enkel serie som kanskje vil være kjedelig for de som er glad i action, men inneholder mye familiedrama, kjærlighet, oppturer og nedturer.

Ukens film:

I går så jeg Bridget Jones Baby filmen igjen! Jeg så den for første gang når den kom ut på kino, før jeg så den igjen i går. Det er en sikkerlig feel good film, med masse bra sanger. Nå er jeg utrolig glad i sånne filmer, så anbefaler alle den.

Ukens beste kjøp:

Denne uken er eneste innkjøpet jeg har gjort en kaffe, jeg prøver fortsatt og holde meg til å spare så mye jeg kan.

Ukens mest brukte plagg:

Jeg har brukt mye bukser denne uken og en av dem er den rosa buksa, som jeg har skrevet om tidligere. HER KAN DU LESE INNLEGGET!

Ukens wantie:

Jeg har sett på en så fin heldress som jeg har så utrolig lyst på! Den er helt svart og fra nettsiden Asos. Den passer til så urolig mye og kan brukes til pent og hverdag -så da var det bare å spare!

- FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER -

INSTAGRAM: Kajafredriksen_

SNAPCHAT: Kaja.otilie

Likes

Comments

Good søndag! Enda en uke er over og ny uke starter. I dag våknet jeg til utrolig fint vær og varme. Typisk meg ender jeg nesten alltid opp med å sitte inne selv om det er fint vær ute. Jeg har roet helt ned og ladet opp til en ny uke, med Netflix og mat. Jeg klarer virkelig ikke å komme over at det snart er sommer og det nærmer seg mere og mere.

Så derfor ville jeg vise to av mine favoritt sommer bluser, som jeg bruker mye hver sommer. Begge er fra BIKBOK og ble kjøpt i fjor. Jeg er utrolig fornøyd med de, og er fine til det meste. Jeg har brukt de mest sammen med hvit bukse eller et skjørt.

Likes

Comments

Good fredag! Første uken etter påskeferien er ferdig, litt fri igjen gjør ingenting - og enda flere fridager i Mai. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen enda. Jeg ville vise dere noen av mine rosa skjønnhets favoritter. Det er blandt annet NYX, HUGO BOSS, MAKEUPSTORE og COSMICA. Håper dere får en fin fredag videre, og litt inspirasjon av mine favoritter!

HÅNDKREM

MASCARA

PIGMENT

SMINKEFJERNER

BLUSH

ANTIBACK

NEGLELAKK

DUSJSÅPE

LIPLINER

Likes

Comments

Disse to første dagene har gått utrolig fort unna, noe som ikke gjør meg noen ting. Nå håper jeg bare på at det fine været holder seg til helgen også. Er så kjipt å sitte inne med studier, når det er det flotte været ute. Jeg ser mer om mer frem til sommer nå. Lengter etter de dagene jeg kan sitte lenge ute i de varme sommer kveldene, grille BBQ og slappe av med venner og familie. Nå er det kun en kort periode igjen på skolebenken heldigvis. Det er utrolig rart å tenke på at jeg snart er ferdig med det hele første året på VGS. Nå sporet jeg helt inn på andre ting her, men poenget mitt var at jeg ser veldig frem til sommer nå - det er jeg nok ikke alene om!

Q: Hva skal du i sommer?

- FØLG MEG GJERNE PÅ SOSIALE MEDIER -

INSTAGRAM: Kajafredriksen_

SNAPCHAT: Kaja.otilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hallo onsdag! Jeg har savnet å ha litt varierte innlegg, så nå ble det et outfit innlegg igjen. Noe jeg ser er at innlegg som kun inneholder bilder av ting er noe dere liker. Det kommer det derfor mer av det, samtidig som jeg skal få ut andre ting.

Q: Hva slags type innlegg ønsker dere å lese?

Dagens outfit er en bukse fra Bikbok, t-shorte fra H&M og jakke fra Carlings. Det jeg elsker med dette antrekket er de rosa buksene. De gjør så mye ut av seg, i forhold til hva et par sorte jeans hadde gjort.

Likes

Comments

Dagens outfit ble en enkel Levis t-shorte, pimpet opp med noen fishnet strømpebukser. En så liten detalj som strømpebuksene kan gjøre en stor forskjell. Det var veldig enkelt, men så bra ut samtidig. Første skoledag er over og jeg er allerede giret på helg. Videre utover kvelden skal jeg bare slappe helt av og gjøre litt studier.

Likes

Comments

Hei, god tirsdag. Jeg må innrømme at det var vanskelig å stå opp i dag, selv om det var sol og blå himmel. Det ble en ganske enkel sminkelook i dag, menjeg ville vise dere et av mine favoritt øyenskyggepaletter.

Dette er ZOEVA sitt Nude Spectrum Eyeshadow Palette. Jeg fikk det i januar, og har brukt det hele tiden. Jeg er så fornøyd med fargene, de er utrolig pigmenterte og gode å bruke.

Ønsker dere en fin tirsdag videre!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw