Hei,

i går fikk jeg endelig sett filmen Skjønnheten & Udyret. Jeg har ventet så lenge på å fått sett den, så da dro vi en vennegjeng å så den. Etter min egen mening syns jeg den var så søt, siden jeg stort sett er glad i Disney filmer. Det er jo så klart veldig smak og behag, om du liker musikaler og sånn selv. Men er du en person som er glad i sang, dans, latter og Disneyfilmer, er den definitivt noe for deg. Var veldig fornøyd med at jeg valgte å se den, og det ble endra bedre med en gjeng venner.

Nå blir det en rolig kveld før det blir mere kino med skolen i morgen. Hvis du har sett filmen, kommenter gjerne hva du syntes. Håper du har hatt en fin torsdag!

Klem

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei,

som jeg fortalte i går var jeg på lanseringen av den nye BIKBOK kolleksjonen A BIKINI A DAY. Det som skjedde der var at dørene åpnet kl.18, og vi ble sluppet inn i butikken. Der hadde BIKBOK satt opp hele kolleksjonen, i tillegg til et godis bord og rød løper med pressevegg. Først hadde de som jobbet på BIKBOK en Q&A med de to jentene som hadde designet kolleksjonen, før vi fikk shoppe. Det var godibags til de hundre første som handlet og vi var en av alle som fikk kapret seg en. Vi fikk begge handlet litt annet i tillegg siden det var 30% på hele butikken. Lanseringen og opplegget får en 10/10 fra meg.Om det er av interesse kan jeg gjerne vise hva jeg har handlet, så let me know!

Klem

Likes

Comments

Hei,
rett etter skolen i dag hadde jeg planlagt Oslo tur med en av mine beste venner. Det var en spesiell grunnen til at vi dro til Oslo akkurat i dag. Det er sikkert mange som vet hva jeg skulle på gjennom Snapchat (Kaja.otilie). Jeg har vært på lanseringen av Bikbok's nye badetøy kolleksjon, noe som var utrolig moro! Det er veldig sjeldent jeg får med meg sånt i ukedagene, men i dag bestemte vi oss for å dra på det.
Det ble mye shopping, god mat og godt selskap. Jeg vil fortelle og vise litt bilder i morgen fra lanseringen, så stay tuned!
Klem ❤

Likes

Comments

God torsdag, nå er det endelig snart helg igjen! Rett før vinterferien så satt jeg på fake negler , for å være modell for tremenningen min. Treg som jeg er har det gått en måned siden jeg satt på de, og trenger nå påfyll av litt av hvert.
Så nå sitter jeg og får fikset neglene mine, og er så spent på resultatet. Jeg tenkte å vise dere litt senere, så følg nøye med!

Likes

Comments

God tirsdag!

Håper dere har hatt en super tirsdag så langt. Det har i hvert fall jeg. Rett etter skolen i dag dro vi en jente gjeng på kafe sammen. Det er noe av det koseligste jeg vet om, å sitte å små prate og drikke kaffe. Vi er ikke en gjeng som akkurat er stille heller så det ble mye latter og prat, som alltid.

Det er alltid greit å ha noe som motiverer deg til å bli ferdig på skolen, for så å kunne gjøre noe hyggelig. Det gjør dagen så mye bedre med en gang. Jeg har en del bilder som dere kan få se under fra dagen. Noen av bildene er det de andre jentene som har tatt.

HA EN STRÅLENDE TIRSDAG!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ny uke, nye muligheter. Det leser jeg i hvert fall over alt. Selv er jeg helt avhengig av planlegging denne uken, for det er mye som skal skje. Aller først kan jeg i hvert fall huke av mandag, og si meg ferdig med den. Mandager kjenner jeg sliter så mye på meg, og jeg blir helt utslitt. Det er heller ikke til så mye hjelp at jeg sitter på skolebenken helt frem til halv fire. Nå kunne jeg nesten trengt en ferie, men får heller tenke på alt bra som jeg kan se frem til.

Jeg hadde veldig lyst til å vise dere det nyeste innkjøpet mitt. Jeg er veldig dårlig på å investere i bukser, men nå fant jeg endelig en jeg likte. Detaljene med de blå rutene og sømmen på buksebena, var det jeg falt for. Jeg trengte for en gangs skyld noe annet en svarte bukser i klesskapet. Så er fornøyd med dette kjøpet.

Nå tenker jeg snart å ta kvelden, og legge meg foran tv-en. Det er noe jeg har så sterkt behov for på kvelden.

WISH YOU ALL A BEAUTIFUL DAY...

Likes

Comments

Onsdag...dagen midt i uka, som bare er i veien. Det skjer aldri noe spesielt på onsdag, bortsett fra en lang skoledag og en lat ettermiddag. Selv har jeg ligget syk siden tirsdag. Jeg har ikke så mye motivasjon til noe egentlig, utenom Netflix og ligge på sofaen akkurat nå.

Unnsett er det en helt spesiell dag i dag. 8. mars og kvinnedagen. Så oppi alt av paraceter og soving, ville jeg stikke innom og si gratulerer med kvinnedagen til alle kvinner. Jeg heier på alle dere fantastiske kvinner der ute som gjør en fantastisk jobb. Midlertidig skal jeg bli frisk!

- Kaja

Likes

Comments

Shit....dette var lenge siden. Så mye har skjedd siden sist gang jeg skrev. Jeg har vurdert lenge om jeg skulle starte opp bloggen for fult igjen, men alt stresset og følelsen av å ha måtte poste noe hver dag tok knekken på meg. Det ble for mye, så la den til side og forsetet med hverdags ting. Det var mye som skjedde de siste månende i 2016, som tok opp alt av tiden min.

Det var blant annet mitt første halvår på videregående så mye stod på spill. Jeg var ekstremt opptatt å passe inn, få venner og overleve den nye hverdagen. Det er ikke bare å skaffe seg nye venner heller, men føler selv at klassemiljøet er veldig bra. Grunnen er fordi jeg har fått en haug av flotte og positive venner rundt meg, som gjør at jeg kommer gjennom dagen og har lyst til å dra på skolen.

Jeg skal selvfølgelig ikke legge skjul på at det har vært en dans på roser, det er noen dager jeg har vært så psykisk langt nede. Da tar det som regel litt tid før jeg kommer meg igjen, men det er bare noe man må jobbe med seg selv med. Det er noe jeg fortsatt gjør, men de fleste dager er helt supre.

For min del har det alltid vært mye av og på med blogging, fordi jeg som oftest ikke har hatt tid. Mens noen andre ganger har jeg følt at jeg ikke har klart å levere 100%, så jeg har heller valgt å legg bloggen til sides. Jeg er jo ekstremt glad i å skrive men det tar tid, og man skal ha motivasjon til det.

Å ikke levere et prosjekt som ikke er perfekt for eksempel et blogg innlegg, er en av svakhetene mine. Det er noe jeg liker lite å fortelle høyt. For jeg er en sikkerlig perfeksjonist. Så jeg skal helst alt gjort ordentlig. Det var en periode jeg skrev 3 blogginnlegg per dag, så jeg kunne sitte inne en hel dag kun for å få det perfekt og av best kvalitet. Men da føler jeg hele gleden med å skrive og blogge forsvinner.

Jeg har ingen en plan for bloggen enda, så alt får komme som det kommer.


- Kaja

Likes

Comments

God onsdag! Har dere det fint? Jeg snufser og er forkjølet fortsatt, som jeg har vært nå i fire uker. Over er det bilder fra antrekket i går. Hva synes dere?

Likes

Comments