Livet

God morgon!
Är ett väldigt höstigt väder nu när det är juli, fast det är ju den typiska svenska sommaren. Vill ut och springa, men tvekar pga vädret. Vill inte riskera att blir sjuk igen.
För att byta ämne till någonting helt annat, så testade jag igår kväll en ansiktsmask från Löwengrip och känner idag verkligen att min hy mår mycket bättre och är fräschare. Så den rekommenderar jag varmt.

Likes

Comments

Pykisk ohälsa

Hej!

Visste inte att första inlägget skulle blir såhär, men man kan inte alltid planera allt. Hörom dagen försökte jag skriva ett inlägg, men efter en lång tids skrivande försvann allt. Just nu behövde jag bara skriva av mig.

Jag lider som sagt av psykisk ohälsa och får panikångestattacker som kan komma i princip när som helst. Vanligtvis känner jag en hint av det innan och kan försöka hantera det på bästa sätt, men det är inte alltid att det går. Jag vet hur det känns att nå botten och inte ha någon som hjälper en upp. Jag vet hur det känns att inte kunna andas, att få andnöd när personen bredvid inte märker någonting.

Har under flera timmar nu försökt att sova, men mina "demoner" är här och jag blir inte av med dem. Jag har ingen att ringa och prata med. Ingen jag kan be komma över eller som jag kan komma till. Undrar ni kanske om jag är en ensamvarg, eller en asocial person? Jag kan säga att det är på grund av att de få personer som jag haft en nära relation till har svikit mig på diverse sätt. Det är inte relevant hur, men det har förekommit i säkert 99% av de nära relationerna jag har haft. Diverse lögner och svek som jag inte klarar av. Detta har i sin tur lett till att jag inte kan öppna mig för nya människor, även fast jag vanligtvis vill. Jag försöker. Men den muren är ständigt uppe som ett skydd. Jag vill prata med nya människor och lära känna dem, men mitt psyke tillåter det inte många gånger. Det är min skyddsbarriär.

Jag ska inte säga att jag inte har några vänner. De få vänner jag har värdesätter jag högt och de gör jag mig inte av med i första taget. Dessvärre vill jag inte störa dem och berätta saker jag redan gjort många gånger, då jag förstår att det är tröttsamt för dem.

För ungefär 20 minuter sedan var det nu senaste gången jag ansträngde mig för att få syre i mina lungor. Panikångesten är något fruktansvärt. Jag kan inte sova trots att jag är så himla trött. Hela ansiktet svider. Kroppen svider. Jag är så trött på allt just nu.

Likes

Comments