Älska det som har varit!

För att gå framåt i livet och känna sig lycklig och tillfredsställd, att må själsligt bra, så bör man göra upp med det förflutna. Livet har inte alltid varit en dans på rosor, jag har länge funderat på att skriva ett sånt här inlägg, men, det är NU, det är dags!

Vi backar några år, jag kommer inte att nämna nga namn, kanske någon känner igen sig, kanske inte! Jag skrapar endast på ytan på ett par relationer här nedan, det har däremot varit många relationer genom åren, som tagit slut av olika anledningar, skola, flytt, jobb etc

  • Relation ett;

Vi hade kul ihop, vi drack kaffe och skrattade, barnen lekte, vi lagade mat ihop, promenader, vi hade kul i varandras sällskap, men, en dag tog det slut, jag stängde av, det blev för mycket för mig, för intensivt, jag ville inte prata om det, jag ville bara ha luft, jag höll på att drunkna!
MEN, ingenstans var det ditt fel, jag hade kunnat säga "stopp" tidigare, dragit i handbromsen, jag hade kunnat prata med dig, men, det hade gått så långt, jag minns så väl, hur jag låg där, under en filt i soffan, tyckte synd om mig, men, kände även en skam, en skam över att jag bara drog mig tillbaka, utan någon förklaring... Förlåt, du förtjänade att få en förklaring, har tänkt på oss emellanåt, med sorg, men, idag gör jag det med ett leende ❤


  • Relation 2;

återigen så har det varit mkt skratt, goda middagar, kaffe, ja, t o m en mindre resa planerade vi, vi har haft kul, vi har mått bra ihop, ställt upp för varandra, men, en dag så vände allt, det var som att vända på ett blad, där och då så var vi inte vänner längre, det blev infekterat... Jag har varit så arg, jag är inte arg längre, det finns längre inget att vara arg över, däremot så finns det, tyvärr, en uns av besvikelse kvar, jag kände mig "orättvist dömd", jag vill inte känna besvikelse längre, jag är klar med den, jag vet att den kommer att avta, jag vet att jag kommer att må bättre när den är borta! Förlåt för allt, jag saknar det vi hade ❤


----------------------------------------------------------

Hur mycket vi än vrider och vänder på detta, så har allt det förflutna påverkat vem vi är idag, utan dessa relationer, så hade vi inte varit den vi är idag, JAG hade inte varit densamma utan dessa relationer, alla relationer genom min livstid!

Ett stort tack till alla som på ett eller annat vis har funnits i mitt liv, jag hade inte varit densamma utan er ❤

Jag är långt ifrån perfekt, perfekt kommer jag aldrig att bli, jag är inte bättre än dig, misstag kommer att ske, grodor kommer att hoppa ur munnen, jag är bara människa, men, jag kämpar på, jag kan bli bättre, jag håller på att lära mig, jag använder mig ofta av mantrat "Rom byggdes inte på en dag", och hur sant är inte det 😊

Kärlek till er/ Linda


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev jag väckt tidigt, eller ja, kl 07.40, jag har haft turen att få sova länge på morgonen, barnen har satt sig och tittat på barn-TV när de har vaknat, de har hjälpt varandra på morgonen, iaf, så ringde Thomas, då var han bara några få mil bort, rastade då av hundarna i ett lätt disregn, innan han kom hem.

Massa pussar och kramar på morgonen, och en kaffe med min kärlek, en toppenstart på dagen ❤


Nu ligger han och sover, frukost ska fixas, hundarna ska äta och sen får de gå ut i hundgården, det ser ut att bli uppehåll några timmar nu.

Jag har funderat lite på vilken träningsform som passar mig, raska promenader på motionsbandet fungerar bra, men det är inte tillräckligt, promenader ute fungerar ju också, men då har jag svårt att hålla tempot, och saktar ner ganska ofta, gym är inget för mig, egentligen går alla aktiviteter som innebär att åka till någon lokal, helt bort, jag vill kunna hålla på hemma! Jag vill träna för att jag ska må bra, att kroppen ska må bra.

Igår beställde jag hem en bok, skriven av Rachel Brathen, Yoga Girl

Jag hoppas det är något som passar mig 😊


Nu ska hundarna få mat, och dagen fortsätter 👌

Likes

Comments

Idag vaknade gossen på 6 år och mådde illa, kräks, är det magsjuka eller är det ngt annat??

Är det som det brukar vara, så är han sig själv om ett par timmar igen!

Vi behandlar det som magsjuka, oavsett!!

Ja Ja, bara att kravla sig igenom denna dagen då!

Lilla älskade gosse 😢❤

Likes

Comments

Idag har Thomas åkt iväg för jobb i ca 2 veckor, jag blir alltid så rastlös när han åkt, så idag har jag passat på att plocka fram shorts till barnen, nu börjar det äntligen bli varmare om dagarna!

Fyllt på lite extra blomjord i krukorna ute, barnen hjälpte till att vattna.

Ngt större projekt kommer jag säkert att hinna med!

Fick även tummen ur och packade ett klädpaket och skickade iväg 😊

Dessa 2 veckor har vart intensiva, vi har hunnit med att få upp nytt tak på ladan, 1 stukad fot, haft 2 födelsedagar här, en tappad tand, och firat morfar, kusin och en kompis till Hannah, igår hade vi bröllopsdag, firade dock inte stort (någon gång tar vi in på hotell), en tatuering hann vi även med!
Spikat upp innertak på nya altanen, handlat golv och tapeter till kommande projekt!

Jag ska försöka hinna med lite målning på fasaden, innan Thomas kommer hem nästa period, just nu är det i skarven mellan de målade, som det lyser igenom, levande material rör ju på sig!

Ska även rensa upp lite på gården, nog finns det att göra 👌

Bildbomb med blandade bilder kommer här nedan 😊

Likes

Comments

Jag har inte haft nån större lust att blogga på senaste tiden, alla har vi våra "ups and downs"

Vi pysslar på här hemma, lite överallt, oturligt nog så stukade Thomas foten i helgen, så det satte lite käppar i hjulen, men, som en skänk från ovan, kom våra fantastiska grannar och hjälpte till med taket på ladan!

Idag får det bli en bildbomb på allt möjligt 😊

Calle har hunnit fylla 2 år, massa jobb med ladan, som ska rustas upp ännu mer i sommar, fixat upp lite på vår fina altan, som vi byggde förra året 😊

Mitt i allt så byggde jag en sandlåda, som snart ska fyllas!

Likes

Comments

Jag försöker hålla mig till LCHF, det går okay, fortfarande lite för mkt fusk.

Först och främst försöker jag utesluta gluten, vilket faktiskt är riktigt lätt, då jag aldrig riktigt vart en macka-människa, och sen var det detta med kolhydraterna, jag kör inte strikt, men vill hålla nere på max 5-20g/100g (beror på vad det är och vilken mängd).

För att slippa göra massa olika maträtter, så äter vi oftast samma, jag hoppar bara över pastan tex! Har ju gått omkring med tänket:

"Potatis är bättre än pasta"
"ris är bättre än pasta"
"jordnötter är bättre än övrig snacks"

Listar några produkter med kolhydratsinnehåll/100g

Pasta - 71,9g

Ris - 79,1g

Potatis - 16,1g

Pulvermos - 68,1g

Jordnötter - 10,3g

Chips - 51,3g

Gräddglass - 19,6g

Ben & Jerry - 30g

Det kan såklart skilja lite bland olika märken!


Ja, potatis är bättre än pasta, men riset då? Ur glutensynpunkt så är det ju bättre, men otäckt högt kolhydratsinnehåll! Som jag, naivt inte hade nån aning om, tills förra veckan, jag måste helt enkelt få in vanan att titta mer på näringsdeklarationen (var flitig på det förr).

Igår gjorde jag en variant av biffstroganoff, och ris till (jag gjorde en grönsaksröra med philadelphiaost åt mig), men snacka om vad dåligt samvete jag fick, när jag lagar mat åt barnen, och serverade en kolhydratsbomb åt dom!!

Tycker det är så svårt, barnen älskar pasta, ris, men potatis gillar de inte, jag vill ge de en "vanlig" kost, eftersom de äter vanlig mat i skolan, men jag vill ju ge bra mat också.

En svår balansgång, som jag måste lära mig, om jag tänker fortsätta att göra en maträtt med tillbehör (köttfärssås och spaghetti tex, istället för spaghettin så äter jag sallad till, dvs, inget extrajobb i köket)

Apropå mat, så är det dags att slänga ihop dagens middag!


Likes

Comments

Tatuerade in makens namn på handen, att tatuera in någons namn, ger många delade meningar!

Vi träffades sommaren 2003, vi har haft våra upp- och nedgångar, men, vi har bara blivit starkare ihop, som par, han är ju även min bästa vän!

Utan honom, så hade jag aldrig varit den jag är idag, dessutom, han är pappa till våra 5 barn ❤

Hur man än vrider och vänder på det, så är vi för evigt sammanlänkade.

Jag vägrar att gå igenom livet med tänket "tänk om det tar slut", vi lever här och nu, jag mår bra med han, han gör mig lycklig, å visst kan jag bli galen på han ibland, han får mig att skratta ❤❤❤

Det är ju han jag älskar mest 😍

Diamanten, en schysst detalj 💍💎 Använder ring i perioder, men, nu har jag alltid diamanten med mig 😉

Likes

Comments

Med maj så kom även värmen, här har det ännu inte kommit upp i 2-siffrigt, men vad gör det?

Vi gick ut mitt på dagen, och jobbade på, grillade över öppen eld, både till lunch samt middag!

Dagens jobb har bestått av att hjälpa våren på traven, vid hundgården är det så sjukt mycket vatten, så vi måste få bort snö och is... Vi får helt enkelt planera upp nästa vinters snöröjning, lite bättre 👌

Det fick bli en provisorisk bro åt hundarna 😃

Likes

Comments

Det är intressant hur allt blir, vi satt nu ikväll, framför brasan ute på gården, och pratade om hur allt har lett oss hit!

Vi har gjort många köp, men, det absolut bästa köpet, var en tomt, den där tomten som ledde till att vi sålde huset, flyttade in i husvagnen, och tillslut ledde oss till Norrland!

Här trivs vi, här njuter vi, här lever vi!!

Grillringen är ytterligare ett köp, den kommer vi att använda mycket nu framöver 👌

känns som ett ämne som jag kan prata mycket om 😊

Har en fin kväll, för det tänker vi ha ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag är inte så mycket för att fira mig själv, men, fyller år gör jag visst varje år ändå!

I år blev det nyttopresenter, som jag själv önskat, en kaffebryggare samt en ny brödrost, se nedan

Vi åt god mat, grillat och drack kaffe, fick även lite fina blomster och pengar!

Snart kör vi igen, Calle om 3 veckor och Mattheus om 5 veckor, det är så mkt roligare när barnen fyller år 😊


Nu ska jag slänga ihop en senare lunch, eller om det blir tidig middag? Efter det tar vi kaffe hos grannen innan vi traskar iväg och kikar på brasan, hoppas bara snöandet upphör snart!

Likes

Comments