Den här helgen blev inte som jag tänkt mig. Det har varit ett högt tempo hela den här hösten och ibland blir man nog lite fartblind när det går i ett. Mycket på jobbet, massor med möten, en hel del roliga aktiviteter på fritiden och renovering här hemma, allt hand i hand. Tror att någon högre makt eller kanske en inre makt fick en fiffig ide: vi ger henne en förkylning i present så orkar hon inte fara fram som en tornado på några dar. Ok tack för den... Har inte tid att ligga här på soffan egentligen men just nu orkar jag inget annat,så ja det funkade...

Likes

Comments

Lite bilder från Top hat på Malmö operan igår kväll. Fantastisk steppdans, många härliga skratt. Pia Johansson och Lennart Jhäkel var ett riktigt snyggt par och Johannes Brost som butler var såå charmig. Skratt fyller på med så mycket härlig energi även om det blev några timmars sömnbrist som start på this black friday😃.

Likes

Comments

Här längtar man efter helgen hela veckan och så håller man på att somna fredag kl 23. Funderar på 10 min powernap för att kunna hålla mig vaken till 24... Var på Operan i Malmö igår med jobbet och tittade på Top hat. Underbart underhållande med många stora namn som Lennart Jhäkel, Pia Johansson-halv åtta hos mig, Johannes Brost mfl. Hade kramp i kinderna ett tag av alla härliga skratt. Hemma och i säng vid 01 inatt och så ringde klockan 06 imorse. Kanske därför sängen drar ikväll... Fick upp lite adventspynt i alla fall. Fick upp? Lät som en släng av magsjuka men jag menar förstås att jag pyntade till det lite.Mysigt i duggregnet.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag fick till min träning så nu bokade jag in två långrundor i kalendern. Tog två varv på tre km på det lokala Galgberget här i Halmstad. Tur att det finns en ljusslinga där för nu mörknar det jättetidigt. Jag var ute i en knapp timme och lyckades klara mig utan regn tills det var ca en km kvar. Fick ny härlig energi och rensade bort en del negativ stress ur hjärnan. Motion är verkligen viktigt när tempot är lite väl högt för tillfället.

Likes

Comments

Vilken lång dag det här blev. Började 7.30 och lämnade jobbet 20.45. Många barn visste mycket om det som hänt i Paris så vi tände ljus och satte oss i en ring efter mellanmålet. Vi tänkte på dem vi saknar och så hade vi en tyst minut. Man önskar att man kunde skona barnen från verkligheten men barnen idag är i allra högsta grad medvetna och då måste vi möta dem i deras tankar. Vi hade föräldrarmöte med alla Vargenföräldrarna ikväll. De hade många frågor och funderingar som vi fick svara på. Vi har en blogg : vargenaled.wordpress.com där man kan följa livet på vår uteförskola. Vädret är väl den stora oron framöver men vi är INTE en ur och skur-förskola. Vi vill vara ute så mycket som vädret tillåter men vi kan krypa in vid behov. När jag lägger huvudet på min kudde om en liten stund, så kommer jag att somna direkt kan jag lova.

Likes

Comments

Jag är en riktig boktok och läser ca 60 böcker per år. Just nu är det Keplers Stalker jag håller på med. Keplers böcker är ruggiga, råa och mycket spännande. Annars läser jag gärna nåt med glimten i ögat som Jonathan Tropper. Jag är mycket svag för Jojo Moyes just nu. På Akademibokhandeln i Halmstad anordnas ofta bokkvällar med vin, buffe och härliga boktips. De kvällarna tar jag alltid chansen att göra några fina fynd. Min mamma har alltid läst massor så hon har varit en stor inspiration för mig. Vi delar böcker och köper några var under året. Jag har även några kollegor som jag ofta bytar böcker med. Böcker är som godis!!

Likes

Comments

Har krupit ner under täcket i en husvagn i Borås. Hälsar på en god vän som jag inte träffat på länge. Körde hit ikväll efter jobbet och ska stanna tills på lördag. Det var svart när jag kom och här ute i husvagnen är det natta så jag väljer en bild från solnedgången i Halmstad istället. Fick sovmorgon i husvagnen imorgon bitti då hela familjen där uppe ska upp i ottan. Kör tyst från gården så ni inte stör mig, bad jag lite kaxigt. Natti världen zzzz

Likes

Comments

Min vita nymålade hall är klar och jag blev mycket nöjd. Tidigare har jag haft alla mina favoritböcker framme. Nu blev det tvärt om, alla böcker jag inte hunnit läsa får stå på hyllan.

Likes

Comments

Idag var det dax att ge sig ut i skogen med mina Vargar. Vi har 16 st 5 åringar i vår grupp men idag hade vi bara 13. Pigga, glada och ystra lekte de Daidalos och Taurus. På måndagar är det oftast "dålig täckning" på barnen. De har så mycket att ta igen i leken med sina kompisar, de behöver komma ut och röra på sig och tycker nog att vi pedagoger mest är i vägen. Imorgon ska vi leta gråsuggor igen och gå på nya äventyr.

Likes

Comments

En kväll i målningens tecken. Har planer på att sälja min lägenhet framöver så jag homestylar just nu för fullt. Sovrummet och stora rummet har målats grått i en ljusare och en mörkare nyans. Supersnygga i kombination med vita detaljer. Hallen går från vit till jättevit. Har planer på att måla tvättstugan och köket oxå. Får se om inspirationen och orken håller mig sällskap ett tag till. Ser fram emot sovmorgon imorgon, långfrukost, långpromenad och därefter inköp av mer färg👍natti natti

Likes

Comments