Det har alltså gått ungefär två veckor sedan jag gick på sommarlov, mitt sista sommarlov!

Tanken var ju att jag skulle sommarjobba men det är fortfarande lite oklart om jag har jobb eller inte men det får jag reda på innan nästa måndag då det är tanken att jag sånna fall ska börja jobbet då.

Under dessa cirka två veckor har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket vilket är jätte skönt, det jag har gjort är att vara ute lite med min storebror på havet med hans båt sedan har jag mestadels spenderat lovet hemma.
Dock har jag bestämt att nu måste jag se till att få saker gjort så resten av sommarlovet ska jag banne mig göra mycket saker under dagarna.

Vi har haft så himla bra väder de senaste dagarna vilket är tummen upp i och med att jag och familjen troligtvis inte åker till Spanien denna sommaren. (Vi har åkt till Spanien varje sommarlov + andra lov sedan födseln ungefär)... så det känns ju sådär.

Hoppas iallafall att ni har en grym sommar så ses vi i nästa inlägg.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen började med att jag gick till skolan som vanligt och gjorde klart det mesta i skolan, nu är det bara en redovisning kvar och sedan är det säkert någon extra uppgift att göra.
Efter skolan hämtade mamma upp mig sedan åkte vi på roadtrip till en av mammas studie kompisar då vi skulle lämna gamla kläder och en cykel till henne.
Efter att vi lämnat sakerna så åkte vi förbi en NAKD outlet vilket va drömmen! Köpte dock bara två plagg men provade ca. 10 stycken olika plagg. PARADISET!
Jag körde även vägen hem vilket va ca. 1 h.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag så ses vi i nästa inlägg.
Kram

Likes

Comments

Har tyvärr inga bilder på köks delen (spis mm.) då det var väldigt stökigt och ville inte städa upp för att ta några simpla bilder, så det får bli en annan gång.

Hej!
Jag älskar att inreda och brukar ofta söka runt på inrednings sidor på nätet för att få inspiration även om jag inte har något rum att inreda då jag är nöjd över hur mitt sov rum ser ut just nu. Men men, jag älskar inredning över lag.
I helgen var jag hemma hos min storasyster och hon har det så fint och simpelt i sitt kök och hennes köksinredning. Och hemma hos henne får man verkligen sådan inspiration.

Likes

Comments

Igår spenderades halva dagen på hammarkullefestivalen med mina två storasystrar och deras barn. Så himla mysigt och älskar verkligen att gå på karnevaler/festivaler, speciellt med det vädret som var igår (30 grader)!
Rekommenderar alla göteborgare och ni som åker till Göteborg vid denna tid att gå på hammarkullefestivalen som håller på denna lördagen och söndagen i Angered.

Ha en bra dag så ses vi i nästa inlägg.
Kram

Likes

Comments

Mina presenter nu på morgonen

Idag är det min arton års dag och nu på morgonen kom min lillebror, mamma och pappa in och sjöng för mig. Min storebror har flyttat hemifrån och min lillasyster åkte till New York tidigt i morse på klass resa, så det va ju time:at.
Senare idag kommer dock mina storasystrar och deras familjer och firar mig, även mormor och morfar så det blir ju fart till efter middagen iallafall.

Jag har precis ätit frukost och nu ska jag göra mig iordning sedan sätta mig och plugga. Rolig födelsedag delux.
Men jag har spridit ut mitt födelsedagsfirande med vänner så igår träffade jag en och nästa fredag ska jag gå ut med två andra sedan kommer jag ju träffa andra hela nästa vecka i skolan (klasskompisar) osv.

Ha det så bra så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Idag är det dagen innan jag fyller arton!!

Lite om dagen idag:

Idag var jag i skolan som vanligt, och jag har förhoppningsvis bara tre uppgifter kvar att göra i skolan nästa vecka innan allt är klart i andra året på gymnasiet!!
Denna helgen ligger allt fokus på att plugga till körkortet.
Idag efter skolan åkte jag in till stan och träffade en efterlängtad kompis, vi köpte sallad och satte oss vid älven. Efter det gick vi runt lite i stan och åt glass, sedan blev det färd hemåt.

18 år imorgon!
Imorgon fyller jag alltså arton år som ni säkert förstått vid detta laget.
Dagen ska firas hemma med familj och släkt och sedan blir det till att plugga hela långa helgen.
Tänkte gå ut till en klubb min första gång på fredag men sedan insåg jag att det är bättre att prioritera plugget före utgång 😅
Så det blir utgång nästa fredag istället troligtvis.
Nu ska jag faktiskt sova även om klockan bara är 21 på kvällen men somnar jag nu så går det fortare till morgondagen.

Ha det bästa så ses vi imorgon!!

Ledsen för att jag inte har några bilder, då jag prioriterade att vara social och inte ta upp mobilen särskilt mycket. Måste självklart bli bättre på att ha med bilder i varje blogg inlägg.

Likes

Comments

Jag fyller alltså 18 år om fyra dagar!!
Jag behöver dock inspiration från er på hur jag ska fira min 18 års dag då jag inte vill göra något allt för stort.
Och vad ska man önska sig när man fyller 18?
Ge gärna tips 😘

Ha det bra så ses vi i nästa inlägg.
Kram

Likes

Comments

Jag vet inte om det bara är jag men har inte denna helgen känts väldigt lång?
Det har den iallafall gjort för min del.
Helgen började med att jag och mamma åkte och shoppade lite och sedan så övningskörde jag hem.
Lördagen gick mycket tid åt att sitta i bilen då jag åkte med och lämnade min lillebror på kalas i stan och hämtade sedan min lillasyster utanför stan typ 1,5 h bort. Och då var nästan hela den dagen gjord.
Idag (söndag) har jag bara ägnat min tid åt plugg då det fortfarande är mycket stressigt i skolan.
Jätte skönt är ju att jag är ledig från skolan torsdag och fredag, så det är bara tre dagar i skolan.
Men dessa tre dagarna har jag glosförhör på ca. 30 spanska glosor, en inlämning, ett prov och opponering.

Något som jag kan se fram emot är att jag fyller 18 år på torsdag!
Nu ska jag fortsätta att plugga så ses vi i nästa inlägg.
Kram

Likes

Comments

Usch och fy vad mycket det är i skolan såhär i slutet av vår terminen.
Det är även mycket runt omkring som måste bli gjort vilket gör att allt i vardagen blir ett stort stress moment.

Allt i skolan:
Jag har alltså en inlämning nu på tisdag, en inlämning som är förberedelse inför gymnasiearbetet som jag ska göra i trean. Det betyder att arbetet är som ett mindre gymnasiearbete helt enkelt.
Nästa fredag har jag även en inlämning på instuderingsfrågor på två sidor som ska besvaras inom socialisation, som jag inte har börjat med alls.
Jag har även två stycken nationella prov veckan som kommer.
Veckan därpå har jag prov inom socialisation.
Ni förstår ju hur mycket det är just nu...

Utanför skolan:
I och med att jag snart fyller 18 år så är jag mitt uppe i stressen med körkort. Plugga teori plus skolan är ingen bra kombination alls...
Jag har även träning två gånger i veckan i kickboxningen som tar upp en hel eftermiddag.

Hoppas ni inte har det lika stressigt som jag har det och kan njuta av dom sista veckorna i skolan/jobb innan sommarlovet.

Likes

Comments

Direkt efter skolan åkte jag, min lillasyster och mamma till min mormor och morfar för att hämta en bok och ta en fika.
Mormor och morfar passar även våran hund Zanto för att min storebror, hans flickvän och deras hund bor hemma på grund av att dem renoverar i deras lägenhet.
Det var iallafall en mysig stund och nu är tankarna tillbaka till skolan återigen.

Ha det så bra så ses vi i nästa inlägg.

Likes

Comments