Är så kär i min nya jacka! Väldigt out standing men det är precis vad jag gillar.
Hur varm som helst och älskar verkligen färgen.
Vad tycker ni? Gillar ni den? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags så var jag och några kompisar återigen på excet. Jag ger mig själv en klapp på axeln att jag orkat med dessa helgerna och ser nu fram emot en lugn helg utan festande, det va ett långt tag sedan så detta känns välbehövligt.

Vi får se vart veckan leder oss och se vart helgen tar oss.

Likes

Comments

Efter en hektiskt skolvecka så valde jag och några klass kompisar att dra till excet i fredags, första gången jag var där och älskar schlagerbaren!!
Börjar dock bli lite trött på att klä upp mig varje helg nu när man tänker på det, men när man väl är där så är det så roligt och värt att man tog sig tiden att vara med kompisar och ha en rolig kväll.

Vad tycker ni om att festa, eller föredrar ni hellre en helg hemma?

En morgonbild i väntan på bussen

Likes

Comments

Fredagen började med att jag jobbade efter skolan i 4 timmar, juste! Har jag berättat att jag börjat jobba lite då och då? Känns iallafall jätte bra att få tjäna in lite extra pengar utifrån CSN.

På lördags morgon så åkte jag och mamma till Borås för att hon skulle hämta en lärobok och sedan gick vi runt lite i stan. Därefter åkte vi vidare till Allum och Frölundatorg och jag fick shoppat lite nya grejer. (Kommer i ett inlägg).
När jag kom hem fixade jag mig iordning lite för att sedan äta tacos med familjen och sedan åka vidare på fest.

Idag så kom min storasyster med hennes familj. Vi fikade lite och sedan körde jag min lillebror till ishallen för att han skulle kolla på någon match.
Jag är helt slut idag så nu blir resten av dagen att bara ta det lugnt och förbereda sig inför en ny skolvecka.

Likes

Comments

Är helt slutkörd efter alla helgerna som varit och jag känner mig bara mer och mer deprimerad på grund av att jag dels inte presterar alls i skolan. Skolan är något som ger mig extremt mycket ångest just nu.
Plus att min hälsa är on the lowest nu.
Jag äter onyttigt varje dag + helgerna vilket gör att min träning och hälsa går riktigt illa.
Jag tror att detta påverkar min vardag mycket negativt för att jag inte tränar vilket jag behöver för att känna extra glädje i vardagen och det känner jag inte alls just nu.
Längtar tills fredag då denna skolveckan är över och jag kan pusta ut och tagga upp inför lördagen och planera skolarbeten som ska göras till nästa vecka.

Bästa lillebror gjorde smoothie/glass för att uppmuntra mig lite en tisdagskväll som denna.

Likes

Comments

Idag är det dagen efter fest. Igår var jag på 18 års fest i en lokal precis som förrförra helgen. Bara jag som tycker att det är så mycket roligare med hemmafester än lokalfest?
Jag hade iallafall en trevlig kväll igår och nu laddar jag upp inför kommande skolvecka och kommande helg.

Idag var jag och store broschan ute och plocka lite svamp för att få rensa kroppen på lite tankar och liknande, vilket behövs och skogen är en mycket bra plats för just det.

Likes

Comments

Okej så jag älskar att stå ut lite från mängden men inte allt för extremt, och så hittar jag dessa snyggingarna?!!!
Älskar dom och lätt ett av dom bästa köpen jag gjort när det gäller skor, plus att dom är helt glittriga gör det bara bättre.
Jag är nämligen en glitter lover så allt med glitter är passande i min garderob.

Vad tycker ni om skorna?

Har även på mig ett par jeans som är köpta för några veckor sedan. Också ett par favoriter!

Likes

Comments

Denna helgen är det en lugn helg om man jämför med tidigare.
De tre senaste helgerna har jag festat då jag firade en kompis som fyllde arton med en utgång, sedan en vanlig utgång med samma kompis fast helgen därpå, sedan var jag även på arton års fest förra helgen. Så det är skönt att pusta ut denna helgen för nästa helg är det dags igen och troligtvis två helger därpå är det också bokat med fest.

Dagen
Idag gick jag i skolan till kl. 11:05 sedan åkte jag hem och var ensam hemma till ca. Kl. 16:00 för då kom pappa och min lillebror hem från allmänhetens (is pass). Sedan vid 18:00 så kom även min lillasyster och hennes pojkvän hem. Mamma är iväg och pluggar så hon kommer hem imorgon.

Vi hade iallafall en vanlig fredags kväll med hemgjorda pizzor och choklad och chips framför Fångarna på fortet.

Hoppas ni får en kanon helg så ses vi i nästa inlägg.

Kram

Likes

Comments

Jag har på riktigt mat ångest just nu.
Jag vet att jag inte kan relatera till dem som har fysiska eller psykiska problem när det gäller mat eller ångest, men detta är så långt jag någon sin kommit mot det negativa när det gäller mig personligen.
Senaste månaderna så har jag slutat träna, mestadels för att jag inte orkar då jag vill träna i grupp för att jag har svårt att ge mig ut själv och springa tillexempel (älskar dock att träna).

Maten, maten, maten… den har försämrats enormt mycket under det senaste månaderna men ändå fortsätter jag att trycka i mig sötsaker hela tiden även om jag vet att jag bara kommer ta mer och mer. Jag tänker alltid "idag kan jag äta lite extra för att imorgon ska jag börja mitt hälsosamma liv". Detta är självklart något som inte förändras och jag fortsätter att tänka denna tanken varje dag.

Det börjar nu gå till en gräns där jag nästan mår dåligt över att kolla på vissa delar av min kropp då jag dels inte är van vid att se mig såhär och även för att jag vet att det är jag själv som har orsakat detta.

Om någon av er känner igen er i detta får ni gärna kommentera era bästa tips eller liknande, annars får ni iallafall ha en bra dag och förhoppningsvis så har ni fått lärt känna mig lite, lite bättre som person.

Likes

Comments

Förra fredagen firade vi en gammal klass kompis som jag har börjat umgås med mer och mer nu för tiden vilket är hur kul som helst!
Kvällen började då med att vi åt middag på hennes morbrors resturang som va så fin, hade rooftop vilket gjorde att man kunde se hela Göteborg.
Sedan var det utgång som gällde och kvällen slutade med att vi kom hem runt 04:00 tiden.

Igår träffades vi igen vi möttes upp efter skolan och gick och åt pizza på Vapiano, jätte gott och väldigt mättande! Vi satt och prata i flera timmar sedan gick vi runt i stan och kollade in lite mysiga ute ställen och kaféer. Därefter drog vi väldigt spontant till FarsHatt och kvällen blev väldigt lyckad.

Bara bilder från förra fredagen

Likes

Comments