Everyday life

Yes! Da blir det en liten Oslo tur på meg i helgen. Jeg skal besøke mamma, siden hun har hatt så lyst at jeg skulle komme en tur på besøk før jul. Så det blir kjempe koselig det! :D
Så får jeg kjøpt litt julegaver også mens jeg er der nede.


Jeg gleder meg, men gruer meg litt også siden jeg reiser uten typen min...hehehe :) Men det blir så gøy å dra til Oslo igjen en liten tur. Så jeg tar nattbussen nedover torsdagskveld og opp igjen søndagskveld, så får vi hele fredag. lørdag og nesten hele søndag på å kose oss.


Jeg er så glad i Oslo! Er så stort og der er så mye mer en her i Fosnavåg og området her. Har så veldig lyst å flytte ned dit en gang! Vi har jo lyst til det begge to, men det koster å bo i Oslo, så vi får bare vente å se hva som skjer :)


Så kommer det et innlegg når jeg kommer hjem om hva vi gjorde osv! :D

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Everyday life

Da var det fredag og endelig helg!

I dag på jobb har jeg stått i kassa fra 09:00 - 12:30, og i dag solgte vi farsdagskaker og roser til 99kr siden det er farsdag på søndag. Mange som kjøpte, og sikkert enda flere etter jeg var ferdig.

Etter lunsj, ryddet jeg i hyller og greier. Så litt før jeg skulle dra hjem for dagen, sa sjefen til meg at jeg skulle få med meg ei kake og roser hjem! What? Hehe, det synest jeg var koselig.

Jeg syklet til jobb, så samboeren min kom å henta kaka og rosene :D Har ikke smakt på kaka enda, er ikke så glad i marsipan, men må jo smake på den;) Får bli dessert etter middagen i dag :)

Så håper du har en fin fredagskveld og god helg! :)

Likes

Comments

Fotogarfering, Everyday life
Happy Friday everybooody! :D


Nå har jeg hvert syk nesten en hel uke! Men i dag var jeg frisk nokk til å dra på jobb. Så i dag har jeg stabled svinekjøtt halve dagen og stått i kassa resten av dagen. Ganske grei arbeidsdag det!

Så jeg holder på å bli frisk igjen. Skal bli godt å slippe å hoste så mye at jeg får gangsperre i magen! Trodde nesten jeg kom til å få six-pack når jeg ble frisk igjen! Haha! :D Men nei da, det ble ingen six-pack nei...:P

Jaja...

Det var en dag jeg gikk en tur til butikken, skikkelig høstvær, og på vei hjem tok jeg noen fine høstbilder som jeg tenkte jeg måtte dele. Så her er de :)
Høsten har så mange fine farger, så er så mye fint å ta bilder av.


Men nå skal jeg slappe av litt før det blir biff til middag her med oss! Namme nam <3

God helg allesammen! :)

Likes

Comments

Sying/DIY

Da var det halloween igjen! Tenkte jeg skulle dele ett innlegg jeg skrev på min gamle blogg på blogg.no. Hadde egentlig tenkt å dele dette tidligere men jeg har vært skikkelig syk så jeg har ikke fått skrevet før nå :P

Jeg så en video på Youtube (har ikke link lenger) av noen stilige lykter som jeg ville prøve å lage selv!

Så her er hva du trenger får å lage lyktene: to glass (jeg brukte ett lite salsaglass og ett lite jalapenoglass, du velger jo selv hva slags glass du vil bruke), RX lim (det var eneste limen jeg hadde, funket bra den!), limpistol og lim, svart akrylmaling eller tavlemaling, og silkepapir i den fargen du ønsker!
De brukte tavlemaling siden de brukte kritt utenpå malingen på limet slik at det så litt mer stearin-ish ut :P


Bildene er ikke de beste (tatt med iPhone 4s) men de funker! :)

Så det første jeg gjorde var å klippe ut silkepapir i passelige biter som jeg limte på glassene. Etter det hadde tørket tegnet jeg på ansikter på papiret men en orange fargeblyant (er ikke så lett å se). Så begynte jeg å tegne på ansiktene på papiret med limpistolen.

Så begynte jeg å lime nedover glassene slik at det så ut som smeltet stearin som rant nedover rundt hele glasset. Når det var tørket, malte jeg over og imellom limet slik at alt ble svart uten om inni øynene og munnen. Det var ikke så lett å male mellom limet noen steder så jeg malte på innsiden også siden jeg brukte batteridrevne lys.

Og det var det! De er veldig enkle å lage og de er kjempe stilige! Her er de både med og uten lys. Jeg ble veldig fornøyd med lyktene og kunne tenkt meg å lage flere og større lykter! :D
Så håper alle har en fin og trygg Halloween uansett om du feirer eller ikke! :D

Og håper du likte lyktene! Kanskje du har laget noe lignende selv før? Kommenter gjerne om du har eller om du vil lage disse selv :)


Likes

Comments

Everyday life

En liten stund siden jeg har blogget nå! But I'm back now! :D

Nå har jeg endelig fått meg praksisplass på Kiwi her i Fosnavåg. Første dagen min der var på Fredag 20.10.17. Er godt å ha noe å gjøre om dagene, er noe dritt og gå å ikke ha noe å gjøre.

Så jeg jobber Mandag, Onsdag og Fredag, 09:00-17:00. Er greie dager det! Er også godt å ha fri innimellom dagene så jeg får slappet av litt :)

På mandag, prøvde jeg å sitte i kassa for første gang noen sinne! Trodde det kom til å være skummelt og vanskelig, men der var ikke det! Det var mye enklere og mindre skummelt enn jeg trodde. Hadde også alltid hjelp fra noen så klart :D Men jeg synest det gikk bra, og blir nokk enda bedre etter hvert.

Jeg går å rydder i hyller og setter på plass varer, og sitter i kassa av og til. Noe som jeg synest er veldig greit. Jeg har veldig hyggelige kollegaer og veldig hyggelig sjef! Liker meg godt så langt! Jeg liker også godt uniformen min! Er så grønn og fin! Og så passer det så fint at der er en K på brystet! Siden jeg heter Kaisa! Hehe :D

Også tok jeg bilde av denne nydelige blomsten her en dag da jeg gikk hjem fra jobb, så måtte bare ta med bildet! :)

Nå er det bare en dag til på jobb så er det helg!
Så ja...det var det for i dag! :)

Likes

Comments

Everyday life, Mote/make up

Da var det mandag igjen. I dag har jeg gjort noen ærender. Jeg har vært på et møte, men mer om det i et annet innlegg!

Og så var jeg hos Pernilles Clinique. Har hatt en inngrodd tånegl som de har vært veldig flinke til å hjelpe meg med. Nå er det blitt ganske bra! Så nå er det bare å være forsiktig, ta grønnsåpebad og så er det tilbake til Pernilles om en måned.

I dag var dette antrekket mitt. Jeg synest det var ganske stilig. God jakke fra New Yorker, kjempe fine sko fraaaa...det har jeg glemt, vanlig, sort thights, overall skjørt som en gang var en overall bukse (jeg sydde den om til skjørt), og en søt blonde topp fra Moods Of Norway. Så en fin veske som går så fint at med skoene!
Tenkte jeg skulle ta bilder ute til en forandring! Å bildene ble så bra! :D Så fra nå av tror jeg at jeg skal prøve å ta flere bilder ute. Blir så fint naturlig lys, mye finere enn å stå inne på soverommet, hehe :) Dette er rett utenfor leiligheten vår, veldig fin plass å ta bilder!


Men nå skal jeg bare lage meg noe god mat, se på noe kjekt og slappe av resten av dagen.

So that’s it for todayyy! <3

Likes

Comments

Everyday life

Ja da har lille fluffy gutten vår, Silver, blitt storebror! Han har fått seg en nydelig liten lillesøster som heter Luna <3

Vi var å hentet henne på fredag 06.10.17, så nå har hun vært hos oss nesten en uke! Silver var ikke så glad når vi kom med henne, og han har ikke akseptert henne enda, men vi fortsetter å prøve helt til de blir bestevenner! :)

Vi ville at Silver skulle ha noen å leke med når vi ikke er hjemme, så han ikke er alene. Å så hadde vi lyst på en katt til, hehe.

Luna er en nysgjerrig liten rampe jente, som elsker å klatre på alt og alle. Hun mjauer som bare det og hun er veldig glad i kos. Hun løper rundt, leker med alt mulig og er veldig glad i mat :D

Så nå får vi bare håpe at de blir venner snart :)

Likes

Comments

Sying/DIY

Jeg er så dritt lei av å ha bare mørke dongeri bukser! Så tenkte det var på tide å bleke en av buksene jeg har. Det er en Levi's bukse som jeg nesten aldri bruker.
Så jeg begynte å lage hull i den først (glemte å ta bilde før jeg laget noen av hullene!) så la jeg den i vannbad med klor. Det tok noen dager før den ble helt bra, vannet ble mørkerødt og greier. Men etter jeg bleket den i vaskemaskinen noen ganger og brukte svamp på steder der det trengte litt ekstra bleking ble de bra til slutt!


Jeg er sååå fornøyd med buksa nå! Jeg klipte av litt nede med beina så det ble croppa jeans, som er veldig stilig! Store hull på knærne og på lårene. Og ett lite hull bake på ene benet.


Å så må jo jeg ha fishnet strømpebukse under! Å det kule beltet jeg har med en rosa genser som jeg også har croppet <3


Så hva synest du om buksa? Ble den bra? Og liker du best mørke eller lyse jeans?

Kommenter gjerne om hva du synest! :D

Likes

Comments

Cosplay

Jeg elsker #cosplay Det er så gøy å kle seg ut og bare bli noen andre. Jeg har bare ett cosplay og det er av Hatsune Miku/Miku Hatsune. Hun er en en virtuell popstjerne som er veldig populær i Japan. Og det som er så kult er at hun har live konserter! Da er hun et hologram som synger og danser. Det er noe jeg har så lyst å oppleve selv! Har så lyst å reise til Japan en dag! :)


Jeg fikk cosplayet mitt i julegave med foreldrene mine i 2013. Jeg hadde ikke mye peiling på cosplay da, (som du ser på bildene under) såååå jeg så ikke så veldig bra ut...heheheheeee...men etterhvert har jeg blitt flinkere til å sminke meg og å kle meg ut skikkelig.


På de gamle bildene har jeg på hår-greiene som følte med cosplayet, er ikke så lett å se dem, men de er sorte med en lilla stripe på, men på de nye bildene har jeg på hår-greiene som jeg har laget selv, de er litt større og de er mer like de som Miku faktisk bruker. Og jeg har parykken som og er fra samme nettsiden som antrekket, men de lange delene ble så flokete at jeg måtte bare gi opp å prøve å ordne dem...så på de nye bildene har jeg på en parykk fra ebay. Jeg synest den parykken har finere farge som passer bedre til antrekket!


Jeg har aldri vært på noe con noen gang...men har lyst. Men om det blir noe av noen gang vet jeg ikke. Menmen, er fortsatt gøy å bare kle seg ut av og til :)

Likes

Comments

Fotogarfering

Så nå har jeg melt Silver på denne konkuransen! Kattens uke fra Royal Canin. Jeg vil bare dele det med dere som leser bloggen min, å håper dere vil stemme på pusen min! <3

Han synest det er spennende å bli med i en konkuranse, siden han har aldri gjort det før! :)

Han er en nydelig raring som er høyt elsket av sin mor og far. Han mjauer og maser når han skal ut, roter med tørrforet (så mye rot!) å sitter på kanten av sandkassa si når han går på do :D Han ELSKER våtfor å snacks! :)


Han er veldig glad i å ligge i senga vår, men en koffert er den beste soveplassen! Han er også veldig glad i papirposer, plastposer, kasser av alle typer, fjær som han finner ute og så liker han å sitte på spisebordet (selv om han ikke har lov!).

Silver er den beste pusen! <3

Så gå til: https://kattensuke.no/contest, og søk etter Silver! Å gi gjerne stemmen din til han :) Da blir han kjempe glad, det blir mamma og pappa og <3

Likes

Comments