Eftersom jag inte alltid kan ha kalsonger av lite olika anledningar så är jag så glad att jag har hittat märket "Pieces" för dom har verkligen SKÖNASTE underkläderna!
Fick också med mig denna snygga kepsen hem eftersom att jag alltid velat ha en sån och nu hittade jag den billigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har funderat på dethär så himla många gånger och blir lika ledsen varje gång jag tänker på det, kan man verkligen inte vara bra på någonting? Jag ser alla runt omkring mig. En är bra på fotboll, en på hockey, en på att måla, en är datakunnig och en annan är väldigt bra på att spela gitarr. Men jag då? Jag har ingenting. Är inte bra på någonting. Har inget som jag tycker är kul eller är bra på och blir bara ledsen när jag vill göra något och så kan någon annan det tusen gånger bättre än mig. När fan ska jag bli bra på något?

Likes

Comments

Nu är alltså mitt sportlov slut för den här gången och jag måste tillbaka till skolan. Fick ångestattack nu på morgonen när jag vaknade och har verkligen bara panik då jag verkligen HATAR det jävla stället mer än allt på jorden. Charlie lovade att skjutsa mig på moppen iallafall så jag får göra något kul innan jag ska till skolan och få mitt mående nerbrutet till botten igen. När fan tar grundskolan slut?

Likes

Comments

Dagens middag blev kyckling med wook lagad av älskade Charlie. Har funderat ett tag på att bli vegetarian/vegan men älskar ju kött sååå mycket och jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra eftersom jag är så kräsen med mat och det kommer förmodligen sluta med att jag inte äter någonting alls isåfall. Var även på biblioteket och lånade en bok eftersom det ibland kan vara ångestdämpande att läsa. Imorgon blir det ishallen då älsklingen ska jobba och ska släpa mig dit och kolla lite.

Ha det gött.

Likes

Comments

Hej,
Denna veckan så har jag alltså sportlov som rubriken lyder och det har väll inte hänt så mycket direkt. I måndags så åkte jag och min partner Charlie hem till min mamma där vi alltså är nu. Sedan på kvällen hade jag möte med BUP där vi skulle lägga upp en behandlingsplan. Har där fått 4 nya tider framöver varav 3 ska jag gå själv på. Hoppas på att jag då kan få prata om trans-grejen då jag ej känner mig redo att ta upp det med mina föräldrar än. Jag vill bli mer trygg i mig själv så det kommer ju ta ett par år till innan jag vill prata med mina föräldrar om det. Igår (tisdag) bakade jag och Charlie chokladbollar och slappade. Idag åkte vi in till stan med min mamma och käkade lite kinamat för att vi var sugna och kände för en gångs skull inte alls någon ångest för att jag hade ätit mycket. Sedan har vi mest slappat. Imorgon ska vi hem till Charlie och hon ska jobba på en cup på fredag så blir väll ishallen en liten stund och sen vila ut så mycket som möjligt då det snart är skola igen tyvärr.

Likes

Comments