Header

Hejsan. Jag skulle vilja börja inlägget med att säga att jag är så avundsjuk på bloggare som faktiskt bloggar varje dag och gör det intressant varje gång. Jag föddes inte med den talangen. Men här är jag igen. Säkert ett halvår sen jag bloggade sist. Men denna gången startade jag iaf inte en ny blogg, det har jag väl gjort 9/10 gånger annars när jag haft ett långt uppehåll. På något sätt så dras jag alltid till att blogga, även fast jag är så otroligt dålig på det. Jag tror alltid att jag kanske har det som krävs "denna gången"... men ack. Jag har inget hopp den här gången inte.

Idag var jag i Halmstad med min syster och mamma. Jag är så otroligt dålig på att må bra. Jag är för det mesta utmattad. En osynlig sjukdom som nästan ingen tror existerar. Om man inte har varit med om det förr då. Men jag var där, spenderade lite pengar. (var väl det som inspirerade mig att till att blogga HAR ÄNTLIGEN NÅGOT ATT VISA. Men inte i detta inlägget. Det var för mörkt när jag kom hem och gula bilder är så oattraktivt.


En till sak jag är avundsjuk på är att alla bloggare är så jäkla snygga hela tiden. Jag satt och funderade på om jag skulle göra något inlägg alls innan för jag inte hade några bra selfies. Jag tog några photo booth bilder och ångrade mig nästan dirr. Det är förresten mamma gjorde den drömfångaren jag pekar på. Den var finare förr - katterna har lekt med den några gånger.

Det var allt jag ville säga idag. Vi hoppas väl på att det inte är ett halvår mellan detta och nästa inlägg. 

Likes

Comments

När är din födelsedag? 10 oktober

Vilka är dina 3 favorit färger? mossgrön, vinrött och marin blå, då jag har hört att svart och vit inte räknas som färger. Jökla skit.

Vilka är dina 3 favorit serier? South park, Game of thrones och Blacklist

Vad är 3 egenskaper som du gillar hos en bästavän? Rolig, omtänksam och spontan

Gillar du dit namn? Ja faktiskt, jag gillar alla 4 namn jag har, men mest gillar jag mitt mellannamn "Figelin".

Om du fick chansen och välja ditt namn själv, vad skulle det då vara? Hade nog bytt plats på Nellie och Figelin, men ser inte så stor betydelse i namn, det är ju trots bara ett kommando.

Vad är din fantasidröm? Hade nog velat leva Casey Neistats liv.

Andvänder du smink? Ja, love at first sight med eyeliner typ.


Om du skulle skriva en bok, vad skulle titlen på boken vara och vad skulle den handla om? Jag har planer/drömmar om att skriva ett antal böcker. Men en skulle heta "bränd pyttipanna och porr" och det hade varit en självbiografi, ett inside joke med min låtsaspappa hahaha.

Vad får dig att gråta? Brukar mest gråta när jag är arg. Typ när man har så mycket adrenalin och man ba vill slå men gör inte det.

Vad gör dig arg? 110% Människor

Vad gör dig glad? Soluppgångar, filmer och familj + Anton, såklart

Vad är dina 3 favorit snacks? sura godisar, frukost pålägg och jordgubbar.

Vad är dina 3 favorit drycker? Cola, vatten och rosa alkoholhaltiga drycker utomlands.

Vad tycker du är roligast att göra? Tycker det är roligt/givande att redigera filmer, filma och fotografera. Sen också att se andras verk.

Stal frågorna från Ellas blogg.

Likes

Comments

HEJ!

Det här med att blogga är inte en så ny grej för mig. Jag hade ju min "sylt och pannkakor" blogg när jag var mindre som var liksom mitt allt. Jag var skit grym på att uppdatera och jag kan nog säga att jag besökte Devotes sida mer än vad jag besökte facebook. Jag har alltid haft så mycket tankar i huvudet, nästan så jag har tio tankar samtidigt. Konstant krig i mitt huvud, som de flesta människor som har adhd. Men anledningen varför jag tog upp min gamla blogg är för att jag var så orädd över att folk skulle få läsa allt skrev på den tiden. Det var som att den enda som kunde läsa vad som stod där var jag. Jag kommer ihåg hur jag en gång skrev ett jättelångt inlägg om hur arg jag var på min mamma. Skrev saker som jag aldrig hade sagt till någon. Jag fick rätt mycket respons på det. Av vuxna som skrev att jag hade all rätt att reagera som jag gjorde, vilket jag hade. Men inte rätten att hänga ut min mamma så utan ens ha pratat med henne. När jag kollar tillbaka på det så skäms jag.

Sen när jag blev äldre och tog distans från bloggvärlden så har jag blivit så rädd. Plötsligt så har jag börjat bry mig om vad folk tycker om mig. Vilket aldrig riktigt varit ett problem för mig. Jag har alltid varit konstig, som jag alltid har gillat hos mig själv. Jag vill gå tillbaka till att inte skämmas och kunna skriva vad som helst och inte bry mig om vad folk tycker och känner. Men det nästan så att jag har intalat mig själv att mina tankar är så jäkla privata. Småsaker som varför jag valde att ha på mig en viss outfit. Känns så tråkigt att behöva lära sig att inte bry sig igen.

Dessa låtar gick i bakgrunden undertiden jag skrev detta;

Jävla Hozier, får mig känna efter lite extra när det kommer till känslor. Haha. 

Likes

Comments

Hej och hå. 

Kan inte riktigt säga att min dag började as bra. Så här är en lista på vad som hände:

* Sov för lite - hade för mycket ångest för att somna :/

* Vaknade och Anton stängde inte av alarmet direkt - klarar inte av att höra ljudet. Det är som knivar i öronen. 

* Åkte till mamma vid kvart i sju. - välkomnades av att mamma berättade att de är magsjuka och att Johan spydde under natten. kul.

* Gick till Evelyn/Emil (man får inte skriva Evelyn+Emil för då blir det kaos) - inte för det var onajs. Mer ba ansträngde att gå. 

* Gick till skolan och hade magkatarr. 

* Fortsatte ha magkatarr och var tvungen att gå hem


Och det var det. Nu är det bra. Magkatarren börjar försvinna och jag har ätit pommes (inte för att de förbättrar något) Har suttit i 40 minuter och gjort ett bildmanus som motsvarar ca 20 sekunder. Suger att det tar så lång tid att göra förarbetet för en film. Men man får bara ta det. Då minimerar man risken för fiasko när man filmar. lolz. Nu ska jag ta en cigg. 

HARE.. 


Likes

Comments

Två bra från TWS, kanske inte allas cup of tea. Men fan. Han har ju sån jävla bra kontroll över sin röst. DÖR.

Hej omvärlden!

Just nu så sitter jag på pappas kontor. Kan inte vara i lägenheten längre. GÅR. INTE. Så jag sitter här och gör skitjobb åt honom - tex. lägger logotyper på bilder som saknar dem. Sånt som en webbutvecklare egentligen inte ska jobba med. Men iaf. Natten var sömnlös så min kropp skriker efter sömn nu. Försöker fighta det med 14533857+ koppar kaffe.

På tal om det här med Malmö. Det var ingen roadtrip för mig. Anton förklarade igår att de skulle gå på någon skejt-tävling. Så jag stannar hellre hemma. Bara så att ni vet.


Likes

Comments

Bilderna är strait from tumblr.

Hejsan.

Idag så har jag ångest för att jag sov till 12.00.. Jag har blivit så allergisk mot att sova bort dagarna. Dör lite inombords när jag gör såhär. usch usch usch. Annars då? Idag är en slappe-dag. Jag tänkte unna mig detta. Det är ju trots allt lov. Imorgon är det fredag och Anton nämnde något om Malmö. Kanske blir att vi sticker dit. men vad vet jag? Har 16 kr på kontot.

Likes

Comments

hey åh hå 

Lov är nice, men efter typ halva så börjar hemmet kännas som ett fängelse om man heter Nellie Kornela Bark. Det blev att jag hängde med pappa och Linus till deras kontor och hjälper pappa lite. Har gjort en banner till pappas sidas Facebook-sida, gjort annonser och gjort en kampanj på några sommar/vår skyddskläder. Låter inte askul men det är roligt att göra saker som faktiskt har en betydelse. 

Annars då? är lite rastlös --> där av bloggar. Ska hem vid ca 16.00 då Anton slutar. Har inget roligt att skriva. Kanske uppdaterar lite sen. 

Herå 

Likes

Comments

hello peeps,

Idag är en sån slappe-dag för min del. Har varit vaken sen nio och inget produktivt har hänt hittills. Försökte dock kolla på filmen jag ska göra en filmanalys på. Men filmen gav mig typ ångest, så hetsig och fungerade inte med humöret jag sitter med nu. Anton är på jobbet till ca 16.00 och pappa vet jag inte när han kommer hem. Så jävla rastlös. Här kommer en lista sammanfattning om min dag:

Vad jag har gjort:

* Ätit lassange till frukost

*Gjort + druckit kaffe

* Sminkat mig

* Lyssnat på All Time Low's "stright to dvd" album och remebering the old times när man var liten och svin deprimerad.


Vad jag vill göra:

*Storstäda toaletten (pappa erbjöd para om jag städar hemmet, vilket jag känner är jävligt rimligt.)

*Dricka mer kaffe

*Duscha

*Spela League of legens

Likes

Comments

Casey Neistat / Louis Cole

Skulle säga att dessa är de bästa av de bästa. När jag har tråkigt så tittar jag alltid på båda/en av dem. De har ju trots allt en ny video uppe varje dag. Louis reser mycket och visar coola platser han besöker medan Casey är bosatt i new york och visar upp sina dagar där. Så hade jag nog beskrivit dem. Jättejätte bra är dem iaf.

Idag ska vi fira Antons mamma. Grattis Suzanne!!

Likes

Comments

hej!

Idag bjuder skolan på massa föreläsningar, folk som berättar om sina jobb och vilken utbildning man behöver gå för att få jobbet (skulle jag gissa på iaf). Men jag har ingen ro i kroppen för att sitta och bara lyssna på dem. Har några inlämningar som gnager i bakhuvudet. Måste få dem gjort. Sen så säger min ADHD "nej" till att bara sitta och lyssna i en timma. Den gör liksom så att jag försvinner iväg i min egen lilla värld när någon pratar konstant längre än 10 minuter.

Därför sitter jag hemma idag. Har också något äckel-virus i kroppen som inte vill försvinna. Gör mig typ helt borta. Så sitter och försöker att plugga. Försöker tappert komma in på min skoldomän, men den vill inte som vanligt. livet suger för tillfället. KUL.

Ifrågersätter valet om att börja blogga igen. Jag har ju inget intressant att komma med. aja.

Likes

Comments

Instagram@kaffenellie