Tanker

​Kære mig og kære dig


​​Lige nu kan jeg slet ikke sove, hvilket jeg hellere ikke kunne igår og nok hellere ikke vil kunne imorgen. Jeg tænker rigtig meget over, at på torsdag d. 9 februar, der er det et år siden, at jeg slog op med min daværende kæreste. Han var min første rigtige kærlighed, betød alverden for mig og vi nåede at være sammen i to års tid. Jeg har lige siden tænkt rigtig meget på, hvad nu hvis jeg ikke havde slået op? Havde tingene så udviklet sig anderledes? Måske til det bedre? 

Jeg ved det ikke for at være ærlig. Han var skøn, men alligevel var han ikke ordentlig nok til at støtte mig i de ting, som jeg gerne ville. Hvilket jo slet ikke er med til at gøre et forhold holdbart, hvilket hans sygelige jalousi hellere ikke var :))) Men alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke, hvad nu hvis? Hvad nu hvis jeg skrev en besked til ham? Skrev at jeg her den anden dag havde en drøm om ham. Skrev at jeg har tænkt på ham her det seneste stykke tid og egentlig bare gerne vil høre, hvordan han går rundt og har det?

Og dog vil jeg ikke skrive til ham. Fordi hvad hvis han ikke svarer mig? Så er jeg lige trådt over min egen 'grænse' og skrevet til ham. Sidst jeg skrev til ham var lige før sommerferien, hvor jeg lige havde fået af vide, at min far og papmor ville gå fra hinanden.Jeg havde virkelig brug for at snakke med en, som kendte mig og min familie godt, og jeg troede ærligtalt, at han ville kunne svare mig, men nej åbenbart ikke. Han må åbenbart stadig have været såret over, at det ikke gik mellem os. Ikke et eneste svar fik jeg tilbage dengang. Så hvad hvis det samme sker igen?

Han skrev faktisk til mig i efteråret, hvilket gav mig en følelse af ro og jeg fik på sin vis bekræftiget, at han ikke var sur på mig længere over mit valg. Vi skulle have været til en fest hos en fælles ven en lørdag. Dog blev jeg forhindret i at komme pga. migræne med aura, hvilket er noget forholdvis nyt, som jeg er begyndt at døje med, men det er ret voldsomt. Så skriver han til mig et par dage efter, at han havde hørt fra de andre, at jeg havde mistet noget følelse i den ene side, og om jeg havde det godt. "Hmm", tænker man så.. Skrev han så rent faktisk til mig af interesse eller fordi han var bange for at have en halv lam eks-kæreste?

I quess that I will never get to know the answer


Knus L

Likes

Comments

Tanker

Kære mig og kære dig


Her sidder jeg en tirsdag og har endelig besluttet mig for at forsøge mig i at sætte ord på mine tanker. Dog tænkte jeg først, at det ville være sundt med noget selvrefleksion.

Først og fremmest er det vel vigtigt at vide, hvem der gemmer sig bag de kommende indlæg. Jeg er L og jeg er 18 år gammel. Til dagligt går jeg i 3.g i gymnasiet og arbejder som lukkeansvarlig i Netto. Pretty ordinary, right? Mine forældre er skilt, og har begge fået en ny mand/kone ,som de har haft siden jeg var de 6-7 år gammel. Jeg har to fantastiske yngre søskende, som jeg elsker overalt på hele jorden. Jeg har en god omgangskreds, mange gode venner og veninder, som jeg holder utrolig meget af. Dog føler jeg ikke altid, at nogen rigtig helt forstår, hvad jeg tænker og føler. Fordi selvom mit liv virker temmeligt normalt og noget, som alle oplever på en eller anden måde, så føler jeg alligevel ikke, at folk kan sætte sig helt ind i det. Dertil vil jeg så forsøge at prøve at forstå mig selv bedre ved at sætte ord på tingene herinde.

Hvad jeg vil med mit liv? Det spørgsmål bliver jeg tit spurgt om. Ærligtalt så aner jeg det ikke. Det eneste jeg er klar over er, at jeg godt nok skal have et sabbatår efter gymnasiet. Jeg skal arbejde og jeg skal ud at opleve verden. Jeg brænder virkelig for humanitært arbejde og har et stort ønske om at komme ud "at redde verden". Så det må vi jo krydse fingre for lykkeds i et vist omfang.


Knus L

Likes

Comments