Eftersom det var visst en röddag idag så var vi ledig. Helgdagar existerade inte på serviceyrket, men det här går nog ganska lätt att vänja sig med också. Tänkte byta ut mina röda julgardiner men hade inga roliga att byta till just nu, så jag får avvakta tills jag beställt nya. Granen åkte ut söndagen efter jul, fanns inte ett barr kvar på granen efter vi skakat den på plats då vi inte ville att barret skulle dras runt halva huset innan vi fått ut den. Men fin var den innan iallafall. Den hade ju i och för sig varit framme sen början av december. Allt är så mysigt innan julen, dagen efter vill jag bara få bort allt så det var nog lika så bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började ett nytt jobb i måndags, ett sju-fyra jobb! Har i fyra år jobbat på typ en mack, då har det varit kvällar och långa helger. Det har funkat rätt okej, men senaste året blev jag sjukligt less på att hela dagarna vara bland folk och hålla god min. Så i oktober fick jag förfrågan om den här tjänsten, ungefär samtidigt som vi hade fått tid till utplock av äggen. Kändes som en sådär tidpunkt men samtidigt skadade det inte att lyssna vad dom var ute efter. Allt lät bra men ångesten över att tacka ja till ett jobb då jag vid den här tidpunkten hade plussat växte. Så efter ett par veckor och efter några träffar med företaget bestämde jag mig för att berätta min situation. Dom var okej med det och ville ha mig ändå, vilken lättnad alltså! Tänkte vänta några veckor till innan jag berättar för resten av kollegerna, vill gärna komma in i jobbet lite mer innan det blir något snack och ryktesspridning då vi bor i ett litet mindre samhälle.

Likes

Comments

När jag bestämt mig för att försöka bli gravid fanns det inga planer i världen hos mig att det inte skulle bli så enkelt som jag trodde. Jag visste att min sambo velat ett tag och tänkte överraska honom så där fint som man ser på youtube var och varannan dag. Så blev det inte på långa vägar..
Efter ett år av försök tog jag kontakt med gyn, vi skulle behöva försöka ett par månader till och om inget hänt så skulle vi få börja en utredning. Inget hände och jag fick komma och ta några prover, hade något högt prolaktin, fick tabletter, tog nya prover, sambon fick lämna spermaprov men inget fel hittades. Dom kunde inte göra något mer för tillfället eftersom dom kunde inte skicka en remiss till ivf-kliniken via landstinget eftersom jag inte fyllt 24år! Vilken jävla påhitt! Och dit var det ju lite mer än ett år kvar. Kan ha varit det längsta året någonsin. Varje månad samma stora besvikelse då mensen kom, fanns inte ens ett litet tecken på att ett ägg ville stanna där lite längre än vanligt. Hursomhelst, när jag väl fyllt 24 så fick jag ta om några prover, dom såg bra ut och cirka tre månader senare kom det efterlängtade brevet från ivf-kliniken i Umeå att vi hade en inbokad tid hos dom, den lyckan alltså!

Likes

Comments

Kvinna, 24år i mellersta Norrland!
Tack vare Ivf så väntar vi första barnet efter några långa års försök 🙏
Fulsnygga saker, hundar, jakt, mat och hemmet är nog det som mest intresserar mig just nu.
Kort och gott,
välkommen till mig!

Likes

Comments