KAE

Først og fremst, dette er ingen treningsblogg hvor jeg skal komme med oppskriften på hvordan du garantert vil få en stram kropp på 1 time og 23 minutter. Det bare helt tilfeldig at det første innlegget har noe med svette og tårer å gjøre.

I sommer har jeg kjent at treningslysten har kommet tilbake med et smell. Jeg vet, alt for sent å begynne på sommerkroppen i det alle løper til stranden, men for første gang er det ikke derfor jeg trener.


Det å komme seg ut å gå langt eller løpe ikke fullt så langt er så godt for både kropp og sinn. Få luftet hodet samtidig som en får bevegd på kroppen er noe alle burde gjøre mere av. Spesielt nå som høsten trer inn er jeg nødt til å finne en kilde som kan klarne opp i hodet mitt. Det mørket som legger seg over oss fremover legger seg også i hodet mitt. Så det å trene og være i aktivitet blir om ikke enda viktigere i månedene fremover for min del.


Det er ikke så mye som skal til, og når en først har kommet seg ut døren er det så sykt godt. Det er ganger jeg faktisk ikke klarer å stoppe. Hvor jeg bare går og går, mens jeg prøver å finne omveier hjem. Virkelig ingenting som er bedre en å gå uten mål og mening, men når det kommer til løping trenger jeg et mål, som jeg hele tiden kan holde fokus på, begynn i det små, og sett deg større mål etterhvert som du kjenner mestringen.Et lite siste tips, ring en venn som også kunne tenke seg å bevege seg litt, eller få deg en ny venn som liker å bevege på seg. Det er så sykt godt å ha en venn med seg, som kan pushe deg og som du kanskje også kan pushe litt. Når jeg trener alene er jeg en mester på å finne unnskyldninger for hvorfor jeg ikke skal fullføre eller presse meg litt ekstra.Likes

Comments