Hejhej!

Idag så hade jag en tidig födelsedagsmiddag med några vänner & det var så trevligt, exakt som jag hade tänkt mig! Vi bara umgicks och pratade samt hade bara kul!! Vi hade bord bokat kl 7 och sedan drog vi vidare vid ungefär nio till stadsparken det var ju så sköt väder! Glömde helt bort att ta en grupp bild på oss alla, men men...

Imorgon bär det av till Örebro, två veckor sen jag såg Jimmy!! Så måste verkligen börja packa nu asså! Sedan efter det bär det av till Göteborg. Jag spelade in en video idag men är inte säker på om jag ska lägga upp den eller inte haha, jag ska hallfall vlogga i Göteborg hade jag tänkt!

Men nu ska jag dricka massa vatten, har fått solsting av all sol! Som jag absolut INTE klagar på!

Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Igår (fredag) så började dagen med matte nationella, skitkul eller hur? Efter det så satt jag mig på tåget till Stockholm för att fixa mitt hår inför studenten. Jag blev as nöjd med håret, ville egentligen inte ens ha det så här kort men gud vad snyggt det blev! 

Idag ska jag endast vara hemma & tar de lugnt, riktig fettisdag idag, köpte hem en oxfilepizza & sedan lite glass och choklad haha. Är så exalterad för veckan fram över, mer info kommer snart! 

Likes

Comments

Hej alla!

Sist jag bloggade sa jag ju att jag faktiskt skulle försöka göra det regelbundet men så blev inte fallet haha. Jag vill verkligen blogga men när man inte har nåt speciellt att blogga om blir det lätt hänt att man glömmer bort.

På bilderna kan ni se att jag delvis tagit ut löshåret och så kan ni se lite kläder jag shoppat, jag äskar att shoppa smink men nu har kläder kommit mig lite i smaken också!

Om jag inte sagt detta så började jag också att jobba i mars månad & kommer att vara ganska upptagen under hela sommaren! Men de sista veckorna i maj och den första veckan i Juni kommer att vara väldigt händelserika!


Likes

Comments

Nu har jag varit borta från bloggen allt för länge skulle jag säga och ska försöka komma igång igen! Men jag orkar liksom inte sitta och skriva vad jag gjort i ungefär en månads tid tyvärr haha, så ska försöka uppdatera så ofta jag kan! Har faktiskt inte gjort mycket men livet har rullat på bra & mycket bra har hänt på senaste tiden! Just nu är jag på tåget och ska till Örebro tills imorgon.

Likes

Comments

Dagen började i Örebro där vi åt på Jensen Bøfhus, haha vi blev så mätta på salladen & köttet så vi orkade inte med efterrätt eftersom att vi ändå skulle på bio. Vi såg Fifthy Shades Darker, jag tyckte den var jättebra och bättre än den första! Jimmy gillade den inte så mycket, det var ju dock jag som ville se den så det är inte så konstigt. Efter det drog vi oss till Jimmy & kollade på Orphan Black och bara myste. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Don´t Starve - är ett "överlevnadsspel" där du uppstår mitt ute i skogen och sedan måste hitta redskap för att överleva, tex ved till en eld, växter eller kött till mat. Du börjar som karaktären Maxwell och desto fler dagar du överlever desto fler karaktärer låser du upp. Du måste slå upp ett läger innan det blir för mörkt och ibland sova för att hålla sinnet i balans. Självklarheten idet hela är ju att du inte ska svälta.Ca 150 kr.

The Walking Dead Season 1 & 2 - Detta spel (och tv serien känner nog dom flesta igen) handlar också om överlevnad men på ett annorlunda sätt i första säsongen spelar du som Lee som sedan får sällskap av lilla Clementine. Man ska fly från zombies och inte döda, i spelet får man också svåra beslut mellan vilken karaktär du vill rädda. Spelet utgår från dina val och anpassar sig efter dina val. Andra säsongen så spelar man som Clementine, jag har inte avslutat det ännu så jag tänker inte avslöja något! Ca 220 kr  per säsong.

Kitty Power´s Matchmaker - Precis som man hör på namnet är detta ett matchmaking spel! Det låter kanske jättetråkig och töntigt men jag tycker det är så kul. På detta spelet så har du din egna dejtingfirma och ska para ihop människor och att det ska hålla efter dejterna också. Man får massa utmaningar som man måste klara för att klara dejter och låsa upp nya svårigheter till dejterna. Ca 100 kr.

Jag tycker dessa spel är så roliga och verkligen tids fördrivande.Verkligen värt pengarna också så gillar du att spela så rekommenderar jag starkt dessa spel. I framtiden kan jag absolut göra fler reviews på spel!

Likes

Comments

Hej!

Helgen har spenderats som den oftast gör, jag & Jimmy har bara myst och hitätt en ny serie att kolla på. Orphan Black, den handlar om en Sarah som ser en kvinna hoppa framför tåget och den här kvinna ser precis ut som henne. Sara väljer då att ta på sig denna kvinnans identitet och hamnar i mer trubbel än hon redan var. Hittios är den grym! Vi har ungefär tre avsnitt kvar av första säsongen, tydligen finns det fyra till hoppas dom kan leverera eftersom att det händer så mycket i första säsongen! Men detta är verkligen en serie jag rekommenderar stort, den är så bra! 

Nu är det måndag och jag är faktiskt i skolan haha, brukar skippa måndagar för dom är så korta. Men imorgon är det Alla Hjärtans Dag och jag & Jimmy ska äta samt gå på bio i Örebro! Så det blir extra mysigt 

Likes

Comments

Jag brukar faktiskt inte vanligtvis tycka om Cola, men denna har blivit en absolut favorit!

Likes

Comments

​Äntligen har jag fått mitt paket från Nelly! köpte två klänningar, en till studenten och den till Alla hjärtans dag! Klänningarna kom dock inte som jag hade trott men gillar dom ändå! Men bilder får ni se when the time is right hihi.. 

Idag var jag i skolan men försov mig som fan, började 8.10 och vaknade 9.30 haha så jag hade det stressigt kan man säga. Just nu ska jag bara plugga faktiskt och kanske laga mat, vi får se. 

Likes

Comments

Instagram@kaddy_dabo