Header
View tracker

Igår var jag och pojkvännen på Choys Graden och firade 3 månader tillsammans, de va så mysigt. Sedan åkte vi vidare till mig för vänta på bussen till honom.

För första gången blev jag så nöjd med min ögonskugga, Använde b.l.a ögonskuggan från colourpop och Anastasia beverly hills paletten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är de lilla jag shoppade på black fridsy och cyber monad, har fått sakerna i veckan men inte riktigt tänkt på att blogga om dom hahah. Sen tog de fan sin tid att få grejerna också! Idag ska jag och pojkvännen ut och fira tre månader då kommer jag absolut använda mig av dessa godingar!

Likes

Comments

View tracker

Här är några av mina nya favoritlåtar just nu, dessa är on repeat 24/7 typ haha!

Likes

Comments

I fredags var det black friday så självklart ville men shoppa lite! Men tyvärr hittade jag inte så värst mycket men jag fick chansen att shoppa från Colourpop Cosmetics igen! Älskar verkligen deras matte liquid lipsticks så de klickade jag hem samt en bronzer och en ögonskugga! Sen idag fick jag tag på ABH Modern Renaissance paletten för 279 kr, sjukt!

Klicka på bilderna för att komma till produkten!

Shadow and pigment: MITTENS → colourpop.com

Ultra Matte Lip: LAX → colourpop.com

Bronzer: HAPPY HOUR → colourpop.com

Anastasia Beverly Hills: Modern Renaissance → Kicks.se

Likes

Comments

​För första gången i mitt liv har jag lösnaglar! Vet inte vad jag var så "rädd" för det är faktiskt jävligt skönt och fint! Jag gjorde korta eftersom att det är första gången, men nästa gång blir de lite längre. 
Produkter jag använt:

Lösnaglar: Depend Nagel Set med Rosa Lim, 24 Naglar.

Nagellack: Essie i färgen angora cardi. 

Överlack: Essie good to go.

Likes

Comments

Jag blev så inspirerad utav den nyzeeländska youtubern Shaanxo som nyligen i veckan gjorde en HASLEY inspirerad look! Den var så oroligt fin och naturligt att jag ville testa den på mörkare hy! Det är lite svårt att se på bilden men looken är naturlig med dit ritade fräknar (för jag har inga) och en rosa/nude läpp med en del contour och bronser.

Här är produkterna jag använde:

Bas: Maybelline Baby Skin Primer, Elf Blemish Control Primer, The Balm, The Balm Shelter i After Dark, Nyx Hd Concealer i nutmeg, Cody AirSpun LoosePowder.

ÖgonBryn: Lorac Pro, Svart Ögonskugga, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz i Dark Brown

Ögon: Makeup Revelution Chocolate Vice Pallet, Nyx Matte Liquid Liner, Maybelline Lash Sensational.

Contour/Bronser:Nyx Highlight and Contour Pallet, Sleek Face Form Contour Kit, Makeup Revelution summer of love triple baked bronzer.

Fräknar: Nyx Brow Gel i Espresso, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz i Dark Brown.

Läppar: Nyx Chestnut Lip Liner, Gerard Cosmetics Lipstick i 1995.


Likes

Comments

Instagram@kaddy_dabo