We are coming home 🤔 Två veckor i Buenos Aires. Två fantastiska veckor i the big one. The big city. Big life 😬 Det har varit riktigt nice, men nu räcker det. SES SNART

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Buenos Aires is the shit. Det är coola byggnader överallt, maten är NICE och ikväll ska vi på vår första pubrunda. Vi har varit på två guidade stadsturer, så nu är vi sjukt bildade och sånt. Här får ni några bilder också!
Just det: Vi var i Ushuaia också (världens sydligaste stad). Där gjorde vi inte så mycket förutom att vara på Hardrock café och bli förkylda. Bussturen till Buenos Aires tog 50 timmar.

Likes

Comments

Här är bilder ifrån glaciären i El Calafate! Nu åker vi till Ushuaia och världens ände. Ses på andra sidan! 

Likes

Comments

så trodde vi att det skulle bli men hittills har vi bara gått, och gått, OCH GÅTT. Jag ligger nu i sängen helt slut då vi nyligen kom hem från dagens 8 timmars promenad. Gårdagens ungefär lika långa promenix känns fortfarande i kroppen, så i morgon blir det nog endast två timmars trek. Men ni kan va lugna där hemma, jag (michelle) lovar att jag inte har gått ner ett enda kilo! Kalle förser mig jämt och ständigt med pasta, bröd och kakor.
​På tal om mat.. Maten här är konstig, måste berätta lite  om det men vet inte vart jag ska börja.. Det finns INGET med "naturell" smak (saknar min yoghurt💔), och allt är light. Kött är dyrt, så för mig blir proteinkällan ägg medan Kalle kör på korv. Eftersom vi sällan vistas i bra kök blir det alltid pasta, vilket jag inte kan skylla på Sydamerika men ändå. Detta kryddar vi med lite tomatsalsa. Sen är det macka efter macka, ofta utan pålägg. Mmm, längtar redan efter frukost!

bilderna är från våra hikes i Chalten där vi nu befinner oss. Juste, till alla vi ej pratat med, som ni ser på rubriken är vi i Argentina nu! Många kramar, och några extra till min älskade farfar som fyller år imorgon!
// Michan

Likes

Comments

Till slut besteg vi den där jävla vulkanen, vilket var det läskigaste Michelle har gjort i hela sitt liv. Vi kämpade mot is och starka vindar, med fem lager kläder och ishackor, för att slutligen kravla oss upp på toppen där lavan lever. En skithäftig upplevelse, även om vi nästan dog när vi skulle kana ner för glaciären.
Nu går snart bussen från Pucon, som tar oss längre söderut. Vart vi hamnar vet vi inte, men siktet är inställt på El Chalten. HEJ

Likes

Comments

Nu har vi lämnat Valparasio bakom oss. Under mindre än tre dygn hann vi med minst fem jordbävningar (ganska traumatiskt när man inte är van), stadsvandringar och en massa gatukonst. Det är en märklig stad full av konstnärer och fyllon, men visst är det ganska mysigt med alla målningar och färger överallt. Den sista bilden i inlägget är från Pucon (där vi är nu) och vulkanen som vi förhoppningsvis ska bestiga för att titta på lite lava. Ha're gött där hemma!

Likes

Comments

Nu drar vi från Santiago. Det är en fin stad och vi hade kunnat spendera några nätter till på vårt möjsiga hostel, men det är en lång väg kvar. För ett par dagar sen var det en jordbävning utanför kusten, som kändes hela vägen hit. Det var kul. Imorgon åker vi till hipsterstaden Valparaiso(?). En snabb uppdatering så ni vet att vi lever. Hejsvejs

Likes

Comments

Vi sitter nu och tar en öl (cola) på en bar i San Pedro. Idag har vi testat sandboarding. Kalle var faktiskt riktigt duktig tro det eller ej! Senare ikväll ska iväg på stjärnskådning och imorgon ska vi till "Valle de la Luna".
Här kommer massa bilder på allt vi gjort. Kram på er därhemma! ♡

Likes

Comments

Vi har varit ute på lake titipopo där det finns flytande öar (fast de fasta var finare). Vi bodde hos en familj som tog väl hand om oss, trots att vi inte riktigt kunde kommunicera. På kvällen var det dans i konstiga dräkter, det var kul! Nu ska vi till Arequipa som tydligen ska vara Lima fast bra, typ.
Good Byyyee

Likes

Comments

Nyss hemkomna från Amazonas, där vi spenderade 4 dagar. Det var varmt och lite äckligt med all gegga och skit, men vi bodde i schyssta stugor i djungeln och fick se några coola djur. Guiden var förvånad över att vi fick se så många vilda apor. Det var nog tack vare mig - apmannen. Ikväll åker vi förhoppningsvis till Titicacasjön med en nattbuss. HÖRS.

Likes

Comments