Så jävla kul det är att INGEN vill eller orkar träffa mig.
Visst att folk har ett liv, till skillnad från mig. Men att ses en stund eller ta en jävla promenad kan man väl för fan göra. Men nej.
Jag är tydligen jävligt jobbig asså. Eller jävligt tråkig eller bara dum i huvudet. Eftersom det inte finns någon som kan spendera lite tid med mig.

Så jävla kul det känns att alla hatar mig. Verkligen!
Det är exakt sånt här som trycker ner mig så jävla mycket, utan att någon fattar det. Och jag VET att det bara är jag som reagerar såhär. Att jag är känslig. Men det är ju så jag är. Jag försöker verkligen tänka "ja men hon kanske faktiskt inte ORKAR göra NÅNTING, det är nog inte personligt mot mig", men det är jävligt svårt att tänka så varje gång. Det är hela tiden något annat, eller att det inte finns ork eller lust. Tack som fan liksom.

Lika bra att jag inte finns i någons liv. För det är ju typ så det redan är..

Likes

Comments

Många tankar som snurrar runt i huvudet. Kan liksom inte koppla av vilket gör att jag inte kan somna.
Känner även att jag börjar bli hungrig, haha, fan..

Frågan är..ska jag försöka sova nu ändå, klockan är fyra på morgonen och skulle jag somna så sover jag väl bort halva dagen.. kanske ska hålla mig vaken ett tag och när det ljusnar ute kan jag ju ta en promenad eller nått. Jag skulle ju behöva röra på mig lite... 😬 Återstår att se hur det blir helt enkelt.

Likes

Comments