Obs! Detta är en reaktions och åsikts inlägg! DÄRFÖR skriver jag nu att alla har olika åsikter på saker och ting!
Fick ett mail av en HEN som ville veta mina reaktioner och åsikter om " boys som sänder dickpic" och ville ha tips hur man som bäst slipper det..

så här kommer det inlägget!
HÅLL I HATTEN!

Visst alla vet vi att detta förekommer.. ska inte sticka det under stolen!
Men ska jag vara ärlig så har jag klara mig ganska lindrigt ifrån detta (tack å lov)

Åsikter:
Tycker bara det är helt respektlöst mot mottagaren..
OM inte .. mottagaren har bett om det vill säga..
Respektlöst mot både sig själv och den andra!

Snälla!! Ha lite mer självrespekt och värde i dig själv.. (boy snälla!.. bara onödigt)

Helt sinnes sjukt att ens skicka dickpic till underåriga 😳 (Blir seriöst livrädd för boys beteende.. säger inte att alla är så!! )

Ni som inte gör det 👏🏻 (applåder! så ska de vara)

Men.. vafan sluta nu.. vad vinner ni på de?
JAG VET!
oftast en blockning, anmälning, arg gääri och definitivt en gääri som aldrig kommer ta dig seriöst och tappat all din respekt!

BOYS NI ÄR LIKA MYCKET VÄRDA SOM OSS GIRLS!!
BARA LÄGG FAN NER DEN TIDEN PÅ ATT GÖRA NÅGON NYTTA!
har du ingen nytta så hitta en bättre hobby fan!


Reaktion:
Hur reagerar jag? 🤔
Ganska enkelt..
Du blir konfronterad vad i helvete du sysslar med..
Slutar du inte så ska du ha tur om inte min far kommer å skär av dig kuken 💁🏼😅 fan vad brutalt de lät! sorry..
INTE ORDAGRANT!
Har bara en grov humor sorry!! 🙄
Eller?😏✌🏻
Men ta de på köpet 💕 Diggar er ändå 😘

Vart var vi?.. juste!
Slutar de inte så läggs det lätt en block på!..
och aldrig av-block.. ALDRIG!

Varför gör man såhär?🤔
Jag kan bara spekulera..
Dålig självförtroende och söker uppmärksamhet..
Som jag skrev högre upp 👆🏻ingen respekt..
(TRAGISKT NOG)

Men seriöst..?
Vad fan vinner man på de?
Nää fyfan! big NO NO från mig boy!

Och vill ni skicka dickpic så fråga personen i så fall först!
MEN!!..
acceptera ett nej och då menar jag de!

Fan man frågar och de är vett i skallen!
SAMMA SAK GÖR DU PÅ ALLA ANDRA
SOCIALA MEDIER!

Du skickar "vänFÖRFRÅGAN" på :
Facebook
Instagram
Snap chat
M.M..


En tjej är innerst inne inte ute efter att se din dick!
UTAN
lära känna dig som person
och
veta vad du är för typ av människa

Vad dina intressen är
Vad ni har gemensamt
OCH ute efter att helt enkelt
vara din vän

Hoppas ni får en toppen dag och du gick svar på dina frågor/ önskningar 😄💕
Ta hand om varandra sååå länge tills nästa lästimme ✌🏻 Hare gött alla och mycket kärlek åt er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejsan hoppsan!
Efter regn kommer solsken och har varit toppen väder idag, men jag tog tyvärr inte vara på de😝
Har inte hänt så mycket på sistone, jobb, familjen och sova typ.. Just nu går vi mot hösten och snart är vintern här! Som jag längtar.. kyliga vindarna mot kinderna, skoterkörning, norrsken som dansar i skyn, snön som knarrar under skorna 😍 och sist men inte minst bastu stunderna med snö doppande inräknat 👌🏻 kvälls grillning i grillstugan.. Ja då är livet perfekt! Enligt mig!
Försökt få lill syrran som är 8 år att gilla böcker och slutade med att hon äntligen hittade en bok och läsa.. själv så hittade man inget som bet i smaken.. Snart är både sommarlov och sista semester perioden slut och lillebror har blivit synd nog så stor att börja 7an.. tiden flyger iväg..
mormor var förbi idag och när jag hade min rast från jobbdagen så kom man hem till en bäddad säng och ny städat rum 💕 nog har man fina och underbara människor runt omkring! Fast rummet var inte så stökigt.. Men ändå guld värt 💕
Förra veckan var jag och mamma ute och utforskade hennes mobilkamera och jag själv kunde inge hålla händerna i styr så blev lite bilder från min sida också 😁

Men hur går livet annars då?..
Jodå det går bra, pluggar och pluggar till körkortet som närmar sig slutspurten..
Sämre med släktingen som har cancer, men bara kämpa på som man alltid gör här i livet 💪🏻
nää nu ska jag ge mig för idag 😴 sömnen kallar på mig nu när klockan ändå är 02:40..

Likes

Comments

hej alla gobitar!
Har inte uppdaterat på gud vet när.. typiskt mig visst 😅 sitter och funderar på vad jag ska skriva, har som tappat greppet lite med detta och blogga 🙈 sorry!!
Iallafall klockan är nu 04:30 och jag stirrar på mitt morgon kaffe som om det skull ha nå vettigt att skriva 🤔 men som vanligt får man skriva själv ^^
Men mycket har hänt i mitt liv och på grund av det så har jag inte haft ork eller mina tankar på just att blogga (lite överseende med detta får ni ha)

Har varit grymt stressad över skolgången och som sagt legat efter som bara den.. Haft panik över att inte få mitt yrkesbevis som florist och att ha dyslexi på det hela gör juh inte saken bättre.. var på topp med skolan ända till maj då helvetet rasade ut.. Min dator med allt material som var några rader kvar av alla kurser blev till ett minne blått..

Hårdisken i daton hade på något märkligt sätt brunnit och det var två veckor kvar nu att lämna in alla uppgifter som jag poff förlorade och att skicka in datorn var inget val.. eftersom allt material skull inte hinna komma innan betygen skull sättas.. Hade minst 5 stora uppgifter som skull pang in och gymnasiearbetet som jag fick börja om från ruta ett .. såå.. joo!! lite eller grymt stressad var jag! nätter och vissa delar av dagarna satt jag och skrev uppgifterna.
Och det tog på både kropp och själ kan jag lova!

Dagen kom då jag fick samtal om att en nära gått bort och det gjorde saken bara ännu värre.. Men på något sätt så drog jag mig själv till stacken och slutförde det jag kunde med uppgifter och tårar som kom över stress och sorg.. Och av olika skäl for jag inte ens på begravningen..
( visst ni tycker nog säkert att det var dumt av mig att inte fara) Men.. som sagt av olika saker gjorde jag mitt val.

Min vän som jag umgicks med mycket då.. fick mig att se glädje i sorg och stressen.. Jag kanske inte var på just den pratglada sidan eller ens engagerad i att föra en konversation som sagt.. Men utan just den människan just den tidpunkten i mitt liv skull jag nog inte sett mer än stress och sorg.. Små saker kan göra under!

STUDENTEN!! var bakom hörnet och slitna trötta jag försov mig 🙈 som vanligt! fy vad hemskt att försova sig på sin egen student.. men jag hann till betygen och utspringet.. Jag valde en lätt student om man säger så.. inge flak åkande eller supa mig redlöst full, för jag ville ha största möjliga minne av att jag äntligen klarat skolan.. äntligen kalla mig florist och flaket skippade jag för att spendera tid med nära och kära! Jag tog studenten och vi for hem, firade med gotta så man kände hur magen vred sig 😂 när alla gäster for mot kvällen så tog jag och mamma en cider ( jag hade redan druckit 2) men iallafall.. vi drog till kalix bron och satt där vid vattnet och njöt av solen, fåglarna, utsikten och där slog det mig.. bättre student kunde jag då banne mig inte vela ha! senare mot kvällen följde jag mammsi hem och spenderade resten av natten/kvällen med nå jyrisar 🙂

Började jobba dagen efter studenten och jag kunde äntligen andas ut efter allt, man blev mänsklig igen 😂

sen kom ett till besked av att en till nära gått bort och for på begravningen och såklart sörjde man och tunga dagar väntades.. men det är mänskligt 🙂

JOBBET funkar bra och trivs som attan.. och nu sitter jag med sista nattpasset för denna vecka.. med rubbade sömn tider och mat rutiner ✌🏻 såånt är livet.. Men nog går det till sig 🙂 finns juh värre saker i livet!

Funderar på om det hänt nå mer i mitt liv under denna period.. och märker att jag glömt det viktiga.. canser är det värsta som finns bland oss.. och det har drabbat många i min släkt.. farmor dog av det, morfar fick canser men kunde lyckligt vis efter år bli klassad som frisk igen.. Och nu har vi en till i släkten som fått det.. (fy fan) rakt ut sagt! HEN har nekat behandling efter att ha sett hur morfar lidit av behandlingarna och HEN har helt enkelt gett upp hoppet om livet 🙁 HEN har hållt sig i någorlunda skick med sjukhus veckor och så.. Men nu går det som ett stup ner.. (ord går inte att beskriva hur maktlös man känner sig )
Talet har försvunnit helt och varit så ett tag, förlamad, uppsvälld hela HEN och sämre blir det för varje dag.. Och att se sina anhöriga/ nära familj ta sådan stryk av detta gör otroligt ont.. Visst vi alla tar stryk men visar på olika sätt.. Har märkt att jag är lite udda när det gäller sånt som tynger eller oroa mig, sårar m.m.. i vår familj sörjer man genom att gråta som dom flesta gör..
Men jag.. jag stänger inne det, jag försöker förtränga det, typ som att fly från det och så har det alltid varit för mig.. Jag är en grubblare helt enkelt.. och när allt blir för mycket så känns det som en explosion som bara väller.. och därför tror folk att jag är för allvarlig eller överreagerar oftast.. Men då har det också malt i en ett bra tag.. nästan ätit upp en insidan ut🙄

nog för mig nu😴 tröttheten knackar på och ska fördriva sista timmarna som jag alltid gör.. Funderar, Hitta lösningar på saker, och njuta av tystnaden som jag alltid älskar 💕👌🏻😍 Tystnaden är min bästa vän oftast 😅✌🏻

Likes

Comments

Hej, var ett bra tag sen sist jag bloggade... men känner att det är dags nu med ett nytt inlägg. Jag har funderat lite upp å ner på min blogg om den ska vara kvar eller ej, svårt beslut men jag stannar kvar här..

Idag så har det inte hänt så mycket, sitter på bussen till luleå för att lämna av min skatt till flyget och det tar imot i hjärtat att han ska gem, men sånt är livet.. bara bita ihop och dra sig i kragen och tänka positivt.. (fast det kanske inte finns nå positivt med det) så försöker jag hålla huvudet högt.. skolan går just nu skit eftersom jag har mycket som ligger på hög.. men ska bli bättre.. kommer vara en kamp att slippa massa skitgöra men man tar sig alltid dit man vill om man verkligen kämpar på och troe på sig själv.. UF går juh som det går.. det sket sig totalt med det.. Själv funderar jag på att ta tag i träningen igen med bror min och haft arbetsintervju som gick kanon och till påsk jobbar jag 👏 #keepyourheadupnomatterwhat

Likes

Comments

Tjenare folket!

Förlåt för min dåliga uppdatering, fullt upp med examensarbetet, UF företaget och andra saker i livet..

Men ska försöka bli bättre på detta, eller måste bli bättre! Examensarbetet vet jag inte hur de kommer gå för att du ska ju ha vissa timmar och ett visst antal a4 sidor skrivna, men nog går det bra ska vi se :) UF företaget går framåt och äntligen är snart Facebook sidan klar och även showroom, hemsidan och bästa möjliga kvalité är på gång. Ett UF företag går ut på att prova på hur det känns att ha ansvar för ett företag och alla dessa saker som medföljer.

Har även börja övningsköra igen efter en paus och efter sommaren är planen att kunna fara överallt och ha körkort, måste ju hälsa på mina vänner som är lite längre bort och känna friheten lixom :D

Glor på Adams live och just slutfört lite examensarbete, dock mycket kvar men man får ta steg för steg.

Sen förstår jag inte hur en förälder som gör allt i sin makt för att skrämma och skapa oro hos "hens" barn kan kalla sig förälder... nämner inga namn eftersom bloggen är offentlig just i detta sammanhang.

Jag tycker och har lästa mycket att det ej är ok att "hen" ska göra så som görs, blir fruktansvärt förbannad när man ser oron i barns ögon och rädsla... Barn ska inte behöva gå igenom något av detta som händer och att straffa barn med är inte rätt, dom lär sig inget av det och allt blir en dålig cirkel lixom, jag tycker att man ska prata om de dåliga sakerna och att barnen själv ska få fundera igenom vad de gjort och komma på en lösning på just problemet som dom skapat. NÄ.. BLIR SÅ OTROLIGT FÖRBANNAD!

Nog om de tycker jag, idag har jag äntligen fått tillbaka mitt ID-kort som varit borta ca 1 år, tappade de i fyllan och nu har den hittat hem :)

Ska nu dra en cigg och fortsätta med pluggandet om jag ids mer :) annars blir det imorgon, ha de toppen alla fina

Likes

Comments

hejsan!
idag har jag inte gjort många knop, städat och donat i rummet och äntligen fått min el-cigg som är utan nikotin för att jag ska sluta röka👏 är rökfri sedan en vecka tillbaka och känns otroligt härligt! Mat lusten kom som en smäll och nu är man konstant hungrig 😊 men bara tacka och ta imot, så smal som jag är och behöver mer matlust.
snart är vintern här och längtar redan, måste erkänna att jag har redan lyssnat på julmusik 🙈
inskaffade igår nytt smink, mer värme ljus, och nya ansiktsprodukter. imorgon har jag en lektion och vi får se hur den går, hoppas på de bästa. Sen är min student mössa påväg och är riktigt taggad för det med!
några dagar kvar tills min älskling kommer hem från tyskland. nu blir det att käka något och sedan kanske tvätta 😏 . Var i fredags på begravning och gjorde denna underbara bok till dom som stod henne nära, var tuft men det är så livets gång är. Oh jo... jag vet att denna blogg kanske inte är så upp piffad men de ska vi ordna snart så ser den mycket bättre ut, håll ut bara ❤
hoppas ni får en otroligt bra dag i detta höst väder ❤❄🍁👋👋 ha de gött så hörs vi kanske ikväll eller imorgon

Likes

Comments

hej alla fina!
idag har jag och min underbara kollega/ chef planerat inför jul och höstens mysiga stunder massa binderi och dekorationer. Nu sitter jag på bussen hem efter en otroligt "mål inriktad" dag med mycket prat om gymnasiearbetet och mycket vad man själv som kund skull köpt och ej. idag kommer mina små syskon till mamma och mig, blir kul att ha dom hos oss igen efter en "pappa vecka" och äntligen får man busa och Goa dom. idag har vi i butiken fixat in mer snittblommor och jag har rensat hela kylen, även fått lite "lek blommor" som kan förekomma i florist branschen och bundit lite buketter som prydat upp butiken 👌 och massa fina kombinationer 👏👏👍🙈💐🍁 men nu ska jag göra lite skolarbete i bussen, så ha en magisk måndagkväll alla fina ni❤ haregött

Likes

Comments

haft en otroligt trevlig dag med mycket prat inför blivande gymnasieelever om min linje och mycket skoj hade vi, men tog mycket energi och det var värt de. lunch dejtade med dom bästa tjejerna och som var gott sällskap 😊 mycket prat om allt möjligt och massa skratt 😀 har även stoppat in växter i leopard geckos terrarium, hjälpt lille bror med plugg, städat i rummet och fått mina fina bilder som nu hänger uppe på hyllorna. just nu ligger jag i sängen och glor lite tv innan man möter John blund, imorgon väntas praktiken och mitt hjärta kommer också❤ sen får vi se vad helgen har att erbjuda! sov gott alla och hoppas ni får/haft en bra dag

Likes

Comments

hej! nu kommer mitt första inlägg (jippi)
påväg till skolan och vädret är bara för bra, solen skiner och kylan biter lätt i händerna. Snart blir det vinter, som jag längtat!
Morgonen började med att jag tappade hela tiden saker på mina fötter så man kan säga att otursdagen är här för mig, men de hindrar inte mig från att ha positiv energi! Hoppas ni alla får en bra dag och många kramar till er alla ❤

Likes

Comments