Spørsmål: Jeg er en empatisk og jeg føler mennesker hele tiden.
Er det mulig for empaths å føle ånder? Du vet, som i folk som har gått over.

Ja.

De døde kan ikke være i fysisk form lenger, men de er fortsatt energi og etterlater seg energiske rester eller energisk signatur.
Det er energi du er følsom for, ikke menneskekropper.

Du kan være følsom ikke bare for ånder, som du kaller dem, men også til andre usynlige "ting".
Jeg har, til forskjellige tider, følt energien av de døde samt ulike ting: engler, "voktere/gurduan angels" og ja, Gud.

Men jeg opplever energi gjennom følelse og noen ganger å vite, men ikke normalt gjennom visuelle eller auditive prosesser.
Med andre ord, ser jeg ikke de døde - i hvert fall ikke mesteparten av tiden.
For mine venner som gjør opplever energi visuelt, er det et helt nytt spill, og en jeg virkelig ikke vil ha noen del av meg selv involvert i.
En ting alle mine "visuelle" venner har fortalt meg er at de er nesten konstant plaget av de døde fordi de døde vet at de kan bli sett og at de kan kommunisere.
Så di drar til mine visuelle venner om hjelp.

En slik venn har rapportert til meg at det er vanskelig for henne å holde på en jobb eller å sove fordi hun er stadig presset til å gi hjelp.

En annen forteller meg hvor forvirrende det er å ha ånder dukkende opp på det mest ubeleilig og vise ham noen lykkelige øyeblikk fra dem var i livet, før dem viser deres død.

I løpet av de siste månedene, hadde jeg en mulighet i min åndelige vekst for å legge den visuelle gaven til min repertoar og etter ca en uke med det, tok jeg et stort skritt tilbake og koblet den fra.
Det er én ting å føle ting rundt meg som er usett og vet veldig godt at det er en annen tilstedeværelse i nærheten, selv om det er glad, trist, sint, sjalu, i smerte, nysgjerrig-men det er en helt annen ting å ha gaven av å kjenne og gaven av se, slik at du kan se ting rundt deg slik at du ikke bare kan føle disse tingene rundt deg, men også se dem - så vel som å se glimt av fremtiden.

Noen ting er lettere å ikke vite, ved mindre vi er godt forberedt for dem og virkelig vil ha disse gavene.

Som å føle ånder, har jeg følt dem i angivelig hjemsøkt og visstnok i ikke hjemsøkte hus, både ved følelse av tilstedeværelse og et temperaturfall.
Oftest er det bare å føle en tilstedeværelse eller en ekstern følelse, akkurat som jeg gjør med levende mennesker. Energien til en person vil forbli på et sted etter døden, noe jeg ofte føler ved eiendom salg eller på steder der beboer brukt uforholdsmessig mye tid, eller en betydelig sans av sterke negative følelser som frykt eller sinne.
Denne energien sin signatur vil nøle på kroppen etter døden, også, og spredt over det omkringliggende området, som en aura flytter ut fra en kropp.
Dette, tror jeg, er grunnen til at vi empaths og intuitives ofte sanser energirester rundt gravene og i kirkegårder.
Selv om personens livskraft ikke lenger er der, skipet som holdt livskraften og energien fortsatt er full av energisk rest, som gjør en favoritt kjole eller dress personen ble gravlagt i. Ikke bare graven holder energi signaturen, men de som besøker ofte bringer med seg sterke følelser som forsterker inntrykket av energi.
Enten Ånden er eller ikke er til stede for sin gjenværende energi til å merkes.

Energien til en fraværende person kan føles med levende mennesker også.
Et eksempel fra ett år siden: et par dager etter en tidligere kjæreste flyttet ut, en empatisk venn som hadde aldri hadde møtt ham, og visste ikke at han eksisterte.
Gikk inn i huset mitt og umiddelbart kommenterte energien i enkelte rom hvor han og jeg hadde brukte mye tid på å dekorere sammen eller bare sitte og snakke.
Hun sa at det er lykkelige følelser av oss "bygge vår borg sammen" var fortsatt der, men at hans personlige energi ble filtrert gradvis.
Hun refererte til den som "manglende mann" energi.
I dag er det ikke lenger noen følelse av hans energi i mitt hjem og alle hans gaver har blitt fjernet fra lokalene og alle bånd med ham har blitt kuttet.

Mitt poeng i alt dette er at energi er fortsatt energi og veldig unikt tilhørighet til en bestemt person, om at personens kropp er levende eller ikke.
Det energiske mønster som fortsetter.
Noen kaller det en sjel.
Noen kaller det en ånd.

-H.K!
#empath #empathcy #empat #spirituelt #introvert #extrovert


Kilde og original artikkel -> http://www.thespiritualeclectic.com/2014/11/07/ask-an-empath-do-empaths-feel-spirits/

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ja, det er riktig!

Jeg har faktisk startet musikk produksjon, og jeg produserer sammen en kamerat.

Kameraten min og jeg har drevet med musikk sammen før, men kameraten min har holdt på godt og vel 10 år nå.Jeg driver selv å lærer meg fl studio fult ut enda sånn at jeg ikke bare produserer tekster, og det å lære meg å sette alt sammen, mixe etc på riktig måte.

Jeg selv har lang erfaring med å skrive tekster, men dog på engelsk, denne gangen kommer vi til å lage mye blandet engelsk og norsk, men vil prøve å holde oss til norsk fest/pop/RNB stil.

Musikken vår vil ligge i typ samme kategori som Morgan sulele, katastrofe, Aksel og hef, etc.Dere kan ta en titt inn på SoundCloud siden til Richard, link til denne følger her!
https://soundcloud.com/richardor/richardo-party-all-the-nights-beat-prod-by-richardo-studioNavnene musikken vil bli produsert under er:RICHARDO PRODUCTION

og

KAASA PRODUCTION
Håper musikken fremover vil falle i smak hos de fleste.

Vi kommer også antageligvis til å påta oss å lage russesanger litt etter hvert som vårt renommé har blitt bygd opp og spredd blandet det norske folk!-H.K!#musikk #produksjon #produsere #norsk #norskemusikere #norskeprodusenter #party #russ

Likes

Comments

Den psykiske evnen til empati er ofte misforstått. Noen sammenligner det med andre relaterte synske evner som clairsentience og psykometri. Mens clairsentience lar synske få kjenne følelser og fysiske reaksjoner av andre, i motsetning til en empat, føler en empatisk ikke nødvendigvis følelsen(e) som sine egne følelser eller fysisk smerte.

Mange tror at clairsentience er en mer høyt utviklet form for empati.
Psykometri er muligheten til å få informasjon som kan inkludere alle sansene ved å berøre en gjenstand eller person uten intensiteten en Empath opplever.

Den Empatiske Natur

En empath føler følelser og fysiske smerter av andre som intenst eller mer enn sin egen.
Denne kryssilden av følelser kan overstimulere en empath og selv manifestere som uberegnelig oppførsel.

Hvordan føles det ?

En empath er så følsomme for energier som omgir h*n, spesielt energiene til andre mennesker, at h*n kan bli offer for enormt stress og indre konflikt.

Det kan føles som en elektrisk strøm eller rett og slett en nervøsitet som plutselig overmanner h*n etterfulgt av en flom av følelser.

Følelsen av tristhet eller melankoli kan komme ut av ingensteds og overvelme h*n.
Dette blir veldig forvirrende ettersom empath kanskje ikke fullt ut forstår hva som skjer med h*n, og prøve å eie disse følelsene ved å forsøke å forstå hvorfor h*n føler seg så merkelig og ubegrunnede følelser.

Det er ikke overraskende at flertallet av empather på et eller annet tidspunkt bli svært deprimert.
I tillegg til negative følelser, kan en empath også plukke opp på en persons positive gleder / følelser. Men dette skaper en opp og ned effekt, en følelsesmessig berg og dalbane for den uerfarne og utrente empath.

Hvordan empater Mottar informasjon!

Ingen vet egentlig de egentlige mekanismene for empatiske evner.
Mange teorier har blitt opprettet som et middel for forklaring.

Ikke alle empaths har bare denne ene muligheten, og noen kan samle informasjon fra flere synske evner som fungerer i samklang som en mega synsk evne. For eksempel kan empath ubevisst bruke psykometri evner til å motta informasjon ved å berøre en person eller et objekt.

Den empatiske evne behandler deretter denne informasjonen til følelser.
Går dette også utover disse to synske evnene, kan personen også ha sterke klarsyn, klarhørsel og andre evner som bistår i behandlingen av informasjonen h*n mottar.

Inntil empaten stopper for å undersøke han/hennes individuelle prosesser for å finne ut om hun opererer på strengt empatiske evner, eller et team av evner, er det vanskelig for h*n å finne måter å kontrollere den informasjonen h*n mottar.

Det krever tid og tålmodighet til å teste seg selv på hver mulig måte, men når en baseline er etablert, er det lettere å se hvordan hver synske evne er tilkoblet og hvordan hver av dem samhandle og funksjoner.

Kan alle bli en empath ?

Som andre synske evner, ingen er sikker på hvordan eller hvorfor disse evnene finnes, hvordan de fungerer, eller hvorfor en person kan ha dem, mens en annen ikke.
Noen folk tror det er en genetisk overføring siden synske evner ser ut til å gå i familier fra generasjon til generasjon, som i "Ghost Whisperer".

Mark Thurston, PhD, bruker Edgar Cayce målinger for å undersøke hvordan synske evner utvikler seg. Cayce rens målinger antydet at psi evner er et resultat av sjelens utvikling gjennom ulike inkarnasjoner og fysiske innvielser.

En annen teori foreslår at mange synske evner er mystisk forbundet med enkeltpersoner som har hatt en Nær Døden Opplevelse (NDO).

I disse tilfellene er det antatt at en person som har kommet tilbake fra en slik opplevelse har åpnet en slags dør eller forbindelse mellom den fysiske og åndelige verden.
Denne forbindelsen er noe uklar om personer med synske / empatiske evner.

Å kunne mestre empatiske evner!

Den uerfarne empath er vanligvis overveldet av den plutselige flommen av informasjon h*n mottar, spesielt når disse erfaringene skjer med h*n som barn.
Følelsene og til og med fysiske fornemmelser en empath plukker opp fra en annen person kan være sterkere enn hennes egen.
Dette gjør det svært vanskelig å skille hvilke følelser som er han/hennes og hvilke som tilhører noen andre.

Et barn har ikke de mestringsstrategiene som en voksen.
Disse psykiske evnene kan gjøre barnet høyt stresset og altfor følelsesmessig.
Hvis h*n ikke har noen i livet sitt som forstår hva som skjer, kan h*n bli misforstått.

Noen ganger kan barnet bli feildiagnostisert som å ha forskjellige følelsesmessige eller psykiske lidelser. Barn kan bli fanget i dette rammeverket tidlig og forblir definert av en sykdom eller lidelse hele sitt voksne liv.

Isolasjon

Mange empater finner en fysisk løsning på flom av følelser og andre opplevelser ved å leve i spredtbygde strøk for å ha en faksimile av et "normalt" liv.
En landlig livsstil betyr ikke at en empath blir immun mot følelser og energier av andre, men h*n er absolutt i stand til å takle det bedre enn hu*n kanskje ville gjort i et tettbebygd miljø.

Snakke med noen hjelper!

Det er svært nyttig for en empath å ha en fortrolig h*n kan betro seg til og aldri bekymre seg for å bli dømt av.
Dessverre, noen med synske evner føler seg vanligvis isolert og selv utstøtt for å være annerledes.
Disse følelsene er ofte forsterket av de mange følelsene h*n opplever fra andre mennesker, og de kan bli ødeleggende.

Teknikker for å kontrollere Reaksjoner!

Det er flere utprøvde teknikker som kan hjelpe empater å minimere og t.o.m fortrenge sine empatiske evner.
Problemet med fortrenge evnen sin er at empater blir ofte fort irritabel og nervøs siden empati er en normal funksjon for h*n.

Meditasjon er en av de mest effektive og vanlige teknikker som brukes for å hjelpe til å kontrollere og å forstå empatiske og andre psykiske evner.
Det finnes flere online ressurser som tilbyr assistanse for eksempel:

Mystic Familiar, et internasjonalt nettsamfunn, tilbyr psykiske utviklingskurs for empaths.

Den kjente autoritet på sinn og kropp healing, Deepak Chopra, M.D. sammen med David Simon, M.D. driver Chopra senter for velvære og tilbyr ulike programmer på nettet samt ulike workshops i hele Amerika.

Gratis Meditations tilbyr en mengde gratis meditasjoner og mantraer.

Leve som en empath!

Derek empath må lære er å minimere personlige reaksjoner på informasjon som mottas.
Dette kommer med mye trening og til slutt, vil h*n være i stand til å skille mellom hvilken følelser som er han/ hennes og hvilke som tilhører noen andre.


-H.K!

#empath #empathcy #empat #spirituelt #introvert #extrovert

Likes

Comments

Jeg har hele mitt liv vist at jeg var "sensitiv" å kunne plukke opp på ting som andre ikke kunne.
Jeg visste også at kroppen min ikke klarte å håndtere sensorisk stimuli på samme måte som andre organer gjorde.
Jeg kunne lett bli overveldet av kløende klær, for mye støy eller merkelige lukter.
Høye lyder i et rom kunne sende meg over kanten.

Noen ganger hvis for mye følelser, lyder etc var rundt meg på en gang, sendte det meg rett i ett full blåst panikkanfall av angst.
Men det var før jeg begynte å studere Sensorisk Prosessering Lidels at jeg virkelig kom til å forstå at det å være en "empath" er ikke bare noe oppspinn som "new agere" funnet opp for å gjøre seg selv spesielle.
Jeg lærte at nervesystemet mitt er faktisk kablet annerledes enn de fleste mennesker.
Ja, det er faktisk en vitenskapelig virkelighet.

Jeg liker å tenke på Sensorisk Prosessering Lidels som vitenskapens forklaring på hva som har vært kjent av mystikere som "Empath".
I denne tidens vitenskap og mystikk som kommer vakkert sammen.

Revolusjonerende ergoterapeut, psykolog og hjerneforsker A. Jean Ayres, Ph.D., forklarte Sensorisk Prosessering Lidels som en "trafikkork" i hjernen.
Dette trafikk korket holder deler av hjernen fra å motta og tolke sensorisk informasjon riktig.

Noen med SPL mottar sansestimuli akkurat som andre mennesker gjør: lukte, se, høre, berøre, smake, balanse, og følelsen av hvor kroppen er til en hver tid, men når de sensoriske signalene når hjernen, blir de kryptert.
Ikke bare hjernen tolker informasjon annerledes, men personen med SPL kan faktisk være tilgang til MER informasjon enn den gjennomsnittlige personen.

Å bli oversvømmer med så mye tilleggsinformasjon kan noen ganger føre til atferd som virker merkelig for andre mennesker, selv upassende.
Når i virkeligheten, så er den atferden helt passende gitt den erfaringen at en følsom person har, som kanskje ikke er den samme opplevelsen som alle andre har.
Med andre ord, blir bokstavelig talt det h*n opplever en virkelighet på en ny måte.

The Gifted Empath

Herfra og videre, vil jeg henvise til Sensorisk Prosessering Lidelse som Sensorisk Prosessering FORSKJELL fordi etter min mening, er det ikke en lidelse.
Det er en manifestasjon av menneskelig evolusjon. Empaths, sensitive og de med Sensorisk Prosessering Forskjell kan godt ha evner som vanlige folk ofte lurer på, inkludert muligheten til å oppfatte subtile lyder, lys og energi vibrasjoner, følelsesmessig finesse og selv mystiske fenomener.
I de siste årene har vi sett en rask økning i antall barn født med SPL.
Etter min mening er dette et tegn på at den menneskelige rase utvikler seg mot en overlegen tilstand.
Evnen til å ta inn mye større mengder sensoriske data er en evolusjonær sprang for vår menneskelige rase.

Har du SPL?

- Hyper følsomme for berøring: berøring kan være ubehagelig prøver å unngå taktil stimulering

- Hypo følsom for berøring: Kan kreve touch eller oppsøke sterke sanseinntrykk

- Problemer med Self-Soothing: problemer med å beroligende deg selv, krever mye hjelp utenfra til å behandle livets utfordringer, irritabilitet, følelsesmessig berg og dalbane

- Sensorisk unnvikende atferd: redd for høyder, mister balansen lett, unngår raske bevegelser, unngår klemmer og øyekontakt

- Sensorisk søkende atferd: Begjærer rask bevegelse, spinning, spenningssøkende, tygger på penner, negler,

- Følsom for negativitet: negativt snakk, skumle historier, vold eller grusomhet på TV, nyheter, osv ...

- Sosial Unnvikelse: Overveldet av sanseinntrykk i folkemengder, liker å tilbringe mye tid alene

- Hyper følsom for støy: distrahert av støy andre ikke legger merke til, redd for støy, sjokk av høye lyder

- Hypo følsom for støy: svarer ikke når navnet ditt blir sagt, søker høy musikk eller TV, lager støy for moro

- Hyper følsom for lukt: Utilpass av kroppslukter, lukter på badet/offentlig dusj etc, lukter fra matlaging, kan lukte lukt andre ikke kan

- Hyper sensitiv til severdigheter: Følsom for sterkt lys, og har dempet belysning, unngår øyekontakt

- Allergi: overfølsomhet for mat, miljø, medisiner

- imune sykdommer: Fibromyalgi, kronisk tretthet, lupus, etc ...

- Extra sensorisk persepsjon: av noe slag

- Mystiske opplevelser: av noe slag

- Indre konflikt: dyp følelse av at du ønsker en fredelig verden, men personlig opplever indre uro - de to synes ikke å matche, og det kan føles forvirrende

Hvis du har en håndfull av disse trekkene, er du sannsynligvis ett Empatisk SPL menneske.

Self-Care for HøySensitive Mennesker

Det er ikke lett leve som en empathet å være en svært følsom person.
Den empatiske hjernen filtrerer ikke unødvendig stimuli på samme måten som andre menneskers hjerner gjør.
På grunn av dette, har svært sensitive mennesker en tendens til å ha mer bevegelse, flere stemmer, flere fargeinnslag, FLERE dufter, FLERE følelser og mer energi.

Empatiske SPL mennesker slites raskt ut.
Deres hjerner bruker mer strøm per minutt enn personen ved siden av h*n.
De har en tendens til å bli syk lettere enn andre.
Å kunne plukke opp så mye sensoriske og energiske stimuleringer oversvømmer dem med mer informasjon om verden enn andre folk får - som er gøy!
Men det kan også være utmattende.

Hvis dette er stemmer for deg, bør du vurdere å forlate ditt forsøk på å passe inn å være som alle andre.

Du er ikke som alle andre - du er annerledes.

Når du befinner deg i en uutholdelig situasjon, i stedet for å tvinge deg selv til å lide gjennom til det punktet av utmattelse, angst eller panikk, så velg å ta vare på deg selv på nye måter.
Det er din rett, og faktisk - det er ditt ansvar å gjøre deg til å velge dine omgivelser på en måte som støtter din velvære.

Eksempler på Self-Care

Følelser: Mange empather føler andres følelser så utsøkt at det kan være vanskelig å fortelle hvem følelsen tilhører.
Øv ved å spørre deg selv: "Er denne følelsen mitt eller deres?"

Sammenslåing: empather har en tendens til å fusjonere med andre.
Noen kaller det "lekkede grenser", men denne tilstanden viser en ekkel misforståelse på den delen av Labeler.
Sammenslåing med å føle en annen sin følelse som ens egen er ikke en svakhet ,det er en supermakt! Samfunnet har bare ikke klart å henge på enda.
Ta vare på deg selv ved å velgehvem du funksjonerer sammen med omhu.

Sanse stimulering: Bare å leve i din egen kropp kan være over stimulerende.
Følelsen av fordøyelsen i magen kan tolkes som en merkelig, ubehagelig følelse.
Smerter kan kjennes mer intenst enn det er av andre.
Lyden i ørene kan være ekstreme.
Å være for varmt eller for kaldt, kan bli for mye for hjernen å behandle.
Omsorg for deg selv betyr å lære å lese tegnene kroppen din gir deg.
Hvis interne opplevelser føles som for mye, ta en pause og sitte alene på et rolig sted i 20 minutter.

Mer Effekten: å leve i en kropp kan virke enkelt nok for de fleste, ikke et problem i det hele tatt, Men for deg, kan det ta et visst nivå av målbevisst fokusert oppmerksomhet bare for å klare det.
Fordi du starter ut porten ved hjelp av mer oppmerksomhet og energi til å håndtere interne og ekstern stimuli, betyr det at mindre er tilgjengelig for et vanlig liv.

Hjernen kjører bokstavelig talt flere programmer enn gjennomsnittsmennesket.
Egenomsorg betyr å få nok hvile og alene tid, Du kan trenge hyppigere pauser eller å arbeide færre timer enn andre mennesker.

Kjærlighet og omsorg for den spesielle kroppen du har fått!

Du er bokstavelig talt ett mirakel av menneskelig evolusjon det skjer rett foran verdens øyne!

Likes

Comments

Iphone 7

I kveld fra 19-21 hadde apple lansering av nye iphone 7, det var utrolig mye spekulasjoner om den ville hete iphone 7 eller om det ble en iphone 6se.
Apple lanserte også mye annet som f.eks en vanntett apple watch med mer, men la oss nå forholde oss til iphone 7!

iPhone 7 blir en helt heidundrandes rå telefon, 12 megapixle kamera, forbedra zoom, og en profesjonell fotograf sitt alternative drømmekamera.

På bilde over kan dere se hvor nydelig bra bilde iphone 7 sitt kamera tar med og uten fult zoom.

Bare se på dette bilde hvor stilren fresh design iphone 7 har, sammen på bilde er de aller første landene som får iphone 7, Norge er for engangs skyld inkl.


For utenom sinnsykt oppgradert kamera har de fjernet hjemknappen, men erstattet denne med hel skjerm, touch id og haptic touch så du får følelsen av å trykke på hjemknappen.
Apple har også gjort iphone 7 støv og vannsikker, dette er noe som også er Apple sin første vann og støv sikre telefon.

iPhone 7 er prisene som følger: 32gb 7.390kr, 128gb 8.490kr og 256gb 9.590kr

iPhone 7plus er prisene noe dyrere, men verdt det, prisene for iPhone 7plus er følegene:
32gb 8.790kr, 128gb 9.890kr og 256gb 10.990kr, iPhone 7/7plus kan forhåndsbestilles f.o.m fredag 9/9-16 og lanseres den 16/9-16

Hva tenker du ? tenker du å anskaffe deg iPhone 7 ?, jeg vet jeg skal, har faktisk klart å ivareta min 6S plus uten knust skjerm i motsetning til den forrige jeg hadde heheh.

-H.K!

#apple #iphone #iphone7 #appllansering #iphonelansering

Likes

Comments

Velkommen inn i feil miljø!

8.klasse!

Vi startet på ungdomsskolen, helt ny skole og vi som startet dette året var 8.klasse Nr.2 som startet på denne skolen da skolen var helt ny.

Dette året gikk som det gikk og det var ikke veldig bra.

Alle fra barneskolen ble spredt inn i forskjellige klasser og det var utrolig deilig da det ble totalt slutt på mobbingen, bortsett fra en i 9 el 10 trinn som klaska en is/snøklump i nakken på meg samme vinter, han gikk også på samme barneskole som meg selv og mobba meg en stund for at jeg konstant gikk i gummistøvler da jeg sleit ut skoa mine så fort en periode.

Jeg var flink første uka på ungdomsskolen med å komme meg på skolen osv, lekser dreit jeg fortsatt i, men jeg skeia enda mer ut enn som så, skolen lå ca 500m unna der jeg bodde så jeg hadde ikke veldig lange veien å gå.

Jeg skulka stort sett hele året, lå kun hjemme å sov å bedrev faenskap til vanlig, begynte å snuse og drikke, ble etter hvert hekta på å stå på rulleskøyter i skatepark å ble utrolig flink også fikk jeg høre.

Jeg tuller ikke når jeg sier jeg var borte 3.5/4 av dette skoleåret, hadde 114/190 skoledager fravær, slapp heldigvis å gå 8.klasse om igjen da jeg tok initiativ til å starte på skole for vanskeligstilte elever og ungdommer!

9.klasse!

Dette var en utrolig stor lettelse for meg, starter på Verkstedvegen ungdomsskole som jeg med hånden på hjertet kan si er den beste skolen jeg har gått på i mitt liv, jeg starta året med å skulke, men etter hvert som jeg ble komfortabel med å gå der kom jeg meg dit hver dag med mye hjelp fra min kjære mor som kjørte meg fra Langhus til Ski hver dag.

Eneste ulempen med denne skolen er at det var folk som allerede var i feil miljø der sammen med mobbeoffer fra andre skoler rundt i follo, og folk med ADHD og andre problemer.

Jeg ble etter hvert kjent med og dratt mot feil miljø, begynte å henge mer i dopmiljøet i Ski som stort sett samlet seg utenfor mc'ern på Ski Storsenter etter skolen hver dag, satt der med folk til langt utpå kvelden å hang mens det foregikk dophandel med mer der.

På denne tiden hadde jeg også starta å røyke tobakk, ting gikk stadig videre nedover, jeg drakk enda mer heavy enn vanlig, så fort helga kom var det å finne fest ett sted å bøtte nedpå med alkohol.

Ingen kjente noen grenser, jeg tålte alkohol usedvanlig godt i tenåra, kunne fint drekke en kasse pils alene før jeg var full, da var jeg 14 år.

Ting ser ikke så lyst ut her nå, og verre blir det en periode til.

Dette var en kort del oppvekst historien min, kommer tilbake med del 5 imorgen, blir nok noen flere deler da jeg skal prøve å å med meg hver minste detalj jeg kan huske.

Som dere ser er jeg ikke helt den jeg var og/eller er per d.d.

Sliten, drittlei, forbanna og bare kaos, helvete og faenskap rundt meg på den tiden.

Likes

Comments

Fortsettelsen på min oppvekst!

Nå skriver jeg det jeg husker av de 3 siste årene på barneskolen før det verste, mest juicy greien begynner i tenåra, og da også noe lengre innlegg.

5.Klasse

Dette året gikk heldigvis ganske bra i forhold til alle andre år opp igjennom barneskolen, til tross for at jeg alltid hang etter på skolen teoretisk, praktisk var jeg alltid foran de fleste i klassen.

Jeg kom også enda mer i puberteten dette året og husker spesielt i dusjen etter gymmen engang, da pekte og bemerka han ene i klassen veldig at jeg hadde begynt å få hår visse plasser, han sa det ikke rett ut, men pekte på håret sitt og pekte nedover for å vise hva han mente for noe ovenfor de andre gutta i klassen.

Det var også en annen gang at en eller annen i klassen dytta en annen ut i gangen mellom jente og gutte garderoben i bare håndkleet så han mista håndkleet foran så si alle jentene i klassen, og han bytta klasse fort, klassen vår var det ikke mye bra skolemiljø i.

Vi fikk også en ny i klassen dette året som også var fra Island.

Heldigvis for meg, og uheldigvis for han så ble han klassens nye mobbeoffer, så jeg slapp stort sett unna hele dritten, jeg tenkte ikke over det den gang, men tenkt uendelig over det i de senere åra at jeg gikk fra mobbeoffer, til selv å bli en mobber.

Jeg trodde på det tidspunktet at jeg bare erta han litt innimellom, de andre skjønte t.o.m jeg at de faktisk mobba.

Når jeg gjorde no syntes han stort sett selv det var moro og smilte og lo sammen meg, frem til leirskolen da jeg tråkka KRAFTIG Over streken, han ene i klassen hadde kjøpt sånn prompe gass greier på boks som lukta helt for jævlig, denne tok jeg da å ga han en god dose av rundt rumpa, så dette stinka i hele hytta klassen sov i resten av oppholdet på leirskolen, han jeg gjorde dette mot ble sendt hjem samme dag stakkar.

Dette året er faktisk også det året jeg for første gang debuterte seksuelt (10 år gammel).

6.Klasse

Dette året var faktisk egentlig ett ganske så bra år uten å være mobbeoffer og også uten å være noe særlig til mobbing av andre i klassen, det dabbet Lism litt av og var ikke fult så moro mer, klart det skjedde innimellom, men det var ikke langvarig for den personen det gjaldt, heldigvis.

Jeg på den andre siden begynte å drite mer og mer i i lekser, begynte å bli mer frekk og slibrig i kjeften mot lærere, di i klassen, skulket vel 1/4 av dette skoleåret, hang alltid sammen Hreinn og når/hvis han ikke var på skolen satt jeg stort sett alene å digga musikken til Eminem (likte ikke Eminem før jeg begynte å forstå lyricen hans).

Jeg fant en slags trøst i musikken til Eminem, og kunne også sammenligne meg selv med Marshall (hans egentlige navn).

Vi begge to vokste opp og gikk skolen som noen lonere, alltid den som ble mobbet, vi begge to vokste opp med en bror og en trygdet mor (mamma hadde en grunn), faren vår stilte heller ikke opp som han burde.

Musikken hans gikk så innpå meg at jeg selv ville bli rapper en gang som han selv var blitt, problemet var at jeg kunne ikke ett døyt engelsk, hverken prate eller skrive, men jeg ga heller aldri opp drømmen, og enda ikke gjort den dag i dag.

7.Klasse

Dette året var jeg fult ut i pubertet allerede (12 år), begynte å få mørkere stemme, kroppen forandra seg, og kvisene kom også selvsagt med, med andre ord, testosteronet bobla inni meg.

Dette året ble det også litt mer av mobbing igjen og ble kalt for pizza tryne (ja jeg var veldig plaget av kviser en stund).

Jeg gjorde fortsatt ikke lekser, hørte ei heller ikke på lærer(e), vi fikk en ny til i klassen som vi trodde var homo en stund da han alltid glodde på gutta i dusjen, så han fikk selvsagt også gjennomgå, derav inkl meg dessverre.

Jeg ble så kvalm og svær i kjeften at jeg sa litt høyt i timen (La oss kalle han Ali, ikke virkelig navn) "

Ente med at

Lærern kom å henta meg etterpå å fikk huden full selvsagt, jeg sto å fnøys av lærern og små lo av han midt i trynet, gikk inn, pakka tinga mine og gikk, for jeg skulle ikke være på skolen mer.

Jeg slet meg også igjennom skoledagene med tanke på teori, lese/skrive vansker og fokusering/konsentrasjons vansker.

Prøvde å fortelle lærerne jeg hadde at jeg klarer ikke, sitter jeg for lenge å leser eller skriver så begynner bokstavene rett og slett å flyte rundt på arket, lærera trudde bare jeg prøvde å sleppe unna å satte meg til å gjøre x10 mer fordi jeg hang etter, dette resulterte i at jeg heller satte meg å tegna forskjellige ting i de forskjellige skrivebøkene jeg hadde i forskjellige timer, ser man gjennom bøkene jeg hadde er det nesten ikke annet enn tegninger og skriblerier.

Vi slutter på barneskolen om 1 uke å skolens tradisjon er at alle 3 syvendeklassingene setter opp en avslutnings forestilling for resten av skolen, jeg var jo glad i musikk blitt så jeg spilte gitar sammen en annen i klassen og ble etter hvert dreven nok på dette.

Dette året var jeg borte ca 2/4 av skoleåret, enten jeg var syk, "syk" eller bare hang rundt å drev dank med andre folk når jeg skulle vært på skolen.

Når jeg gikk ut av 7.klasse og skulle starte i 8.Klasse så kunne jeg ikke en gang sette sammen en eneste setning på engelsk, bare følg med i historien videre fremover så får du vite mer av hvordan jeg sank enda mer ned, og samtidig dro meg opp igjen sakte, men sikkert!

Klassen vår fikk også høre når vi slutta i 7 at vår klasse har vært skolens histories verste klasse oppigjennom!

Remember, today could be fucked up, but tomorrow will be a totally different day !

-H.K!

#mobbing #barn #barneskole #skole

  • 33 Lesere

Likes

Comments

Dette er som nevnt del 2 av forrige innlegg og jeg skal prøve å starte der jeg slutta så godt det lar seg gjøre.

Våren i 2.klasse

Det er en tilsynelatende flott vårdag for alle andre, men for meg så er det enda en dag med påbegynnende vegring for å komme seg på skolen.

Alle ser så utrolig happy ut, leker å står i i friminuttene.

Dette var faktisk en av de mer rolige dagene på skolen, vi hadde danna en liten indianer leir i ett lite skogsområde i skolegården å lekte indianere å slipte Stein mot Stein å bandt ferdig slipte steiner til pinner å hugga ned tjukkere trær å bygde hytter.

Litt senere ut i uka så kommer jeg inn i klasserommet å ser noen står å bygger ett slott med sånne bygge pinne leker jeg ikke husker navnet på, det ble svæært.

De lurte på om ikke jeg kunne hjelpe dem å bygge fra innsiden, jeg fikk kommet meg ut da dem skulle ha ett kryphull ut og inn (sa dem).

Fortsatte å bygge iherdig alle mann, så til slutt det var jo ikke no hull å komme seg ut/inn med, nevnte dette å fikk beskjeden "nei du skal være der inne, ødelegger du for å komme ut får du bank"

Jeg kjente jeg ble ordentlig lei meg, for jeg trudde faktisk jeg hadde det gøy og hyggelig med noen andre i klassen for engangs skyld.

3.Klasse

Dette året startet faktisk ganske bra å varte utover frem til vi skulle begynne å lære litt mer heavy stoff på skolen.

Vi ble også nesten tvunget til å lære å skrive løkke, noe jeg ikke klarte over lengre tid, så jeg begynte å skrive løkke bokstaver uten at dem hang sammen.

Vi hadde også leserkonkurranse i klassen med gjevne mellomrom (lese hest trur jeg de het), jeg fant ikke noen av bøkene man kunne velge i noe interessante så jeg kom over "Harry Potter og de vises sten"

Jeg hadde ikke roa i kroppen til å sitte stille å lese så jeg fikk vel lest 1/4 av boka før jeg ga opp alt sammen.

Vi hadde også lese test for å se hvordan vi lå an med leseferdighetene i klassen og det viste seg at jeg var den som lå laaaangt bak hele klassen fordi jeg leste og leser også p.d.d ganske sakte.

Dette året var det heldigvis ikke no mobbing av hva jeg husker.

4.Klasse

Dette året ble på en måte ett vendepunkt for meg på utrolig mange måter, vi begynte med deling i matte i tillegg til det vi hadde fra før pluss noen andre ting, dette ble alt for mye for meg.

Dette var også første gangen jeg ble hekta på syrisk og tyrkisk mat da moren til han fra Syria i klassen lagde mat i klasserommet i forbindelse med noe utenlands greier vi hadde om.

Mine vendepunkt i 4.klasse ble at jeg måtte ut av klasserommet i mattetimene å få spesial undervisning da jeg ikke skjønte matte, mamma fant faktisk igjen ett skriv fra skolen for 2 år siden der det står jeg kunne komme på skolen å lære matten i spesial undervisning på mandag, komme tilbake på tirsdag å få sammen spm å svare "jeg vet ikke hva svaret er"

Jeg ble jo selvsagt mobbet fordi jeg måtte ha denne en på en undervisning med egen lærer å kalt dum og det som var.

Vi begynte også å dusje etter gymtimene, og blei også mobbet i dusjen for stor bak, liten foran, jeg var den første som kom i puberteten av gutta, om ikke første i hele klassen, jeg vokste veldig om hverandre i bredde og høyde.

Jeg hadde også klart å skrive navnet på den jenta jeg var forelska i siden 2.Klasse med sprit tusj på armen med stoore bokstaver, glemte meg å dro opp armen så ene jenta så det å ropte ut i klassen, nok ett tilfelle å mobbe meg for.

Jeg ble med noen av folka i klassen ut i skogen på oversiden av skolen, bak barnehagen som lå rett ved siden av skolen for å leke i ett friminutt der lekte vi å hadde det moro, frem til jeg skulle være fange og dem dro opp noe tau å bandt henda mine rundt ett tre med ryggen til, og gikk da klokka ringte oss inn igjen.

Jeg klarte nå heldigvis å komme meg løs nesten med en gang, men jeg gikk bare stille inn i garderoben å henta sekken min osv og gikk hjem fra skolen med tårene i øynene og påbegynnende å renne nedover kinnene.


Jeg klarte nå heldigvis å komme meg løs nesten med en gang, men jeg gikk bare stille inn i garderoben å henta sekken min osv og gikk hjem fra skolen med tårene i øynene og påbegynnende å renne nedover kinnene.Jeg kommer tilbake litt senere idag med del 3, da å ligge å ha flashback av disse tingene ikke er særlig moro, men hjelper å få det ut, bryr meg egentlig ikke om det 2 eller 200.000 lesere, men vil gjerne at så mange som mulig kanskje kan dele for å få mer bevissthet på mobbing i skolen

-H.K!

#mobbing #barn #barneskole #skole

Likes

Comments


Denne historien er ingen dans på roser sånn det har fremstått for nærmeste familie og venner, den kommer i flere deler da jeg er nødt å grave frem ting jeg har fortrengt for mange år siden blant annet.

Som barn

Jeg var egentlig en utrolig rolig, men også en helt for jævlig villkatt av en rebell.

Mamma og pappa skilte seg når jeg var rundt 3-4 år gammel, så mamma oppdro meg og broren min alene.

Jeg starter på skolen

Jeg starter i 1.klasse som alle andre selvsagt og det året går forholdsvis ganske så bra, jeg er lærevillig og liker meg godt på bøleråsen barneskole, sommerferien kommer å vi som hadde bursdag i sommerferien ble alltid feiret med is en av di siste dagene før skolen sluttet.

Siste dag kommer mamma på skolen å henter meg og jeg, mamma og lillebror drar rett fra Langhus og til hytta nesten, i nedre toke (dette ble etter hvert en tradisjon).

Hytta.

Vi pleide alltid å være på hytta i en 2mnd tid mens det var sommerferie fra skolen, hytta er også i senere tid i livet blitt det stedet jeg faktisk KAN OG KLARER å slappe helt av og ikke få angst, depresjon etc.

En hytte for meg er som på hytta, vann i alle kanter, ingen strøm, TV eller Internett og man faktisk MÅ bruke fantasien til å finne på ting og å ha det moro.

2.klasse starter.

Vi drar hjem fra hytta med noen dagers mellomrom før skolen starter for å forberede oss til skolen starter med innkjøp av det man trenger av bokbind, pennal etc.

1. Skoledag i 2.klasse starter og dette går relativt greit, frem til man kommer litt inn i året der det starter mobbing i det små, jeg har alltid hatt og har fremdeles MYE spytt produksjon så jeg ble derfor alltid kalt for guggen.

Dagene i 2.klasse går, og eneste ordentlig vennen jeg har i klassen heter Hreinn (fra Island), så vi henger stort sett hele tiden sammen både på og etter skolen.

Vi går i mot våren igjen om jeg husker riktig i 2.klasse og da kommer to av gutta og skal mobbe meg fordi jeg hadde sagt til ene jenta i klassen at jeg var forelsket i hu / syntes hu var pen.

De to gutta i klassen kommer mot å presser meg opp i ett hjørne og begynner å skal ta det jeg har i sekken, å gjemme dette og kaste det rundt i klasserommet.

Jeg kjenner tårene presse på, men klarer å unngå å vise dette overfor dem, for da hadde dem bare begynt å mobbe meg fordi jeg da hadde stått å grått.

Dette er del 1 av historien, del 2 skriver jeg enten når jeg ikke får sove i natt, eller så skriver jeg i morgen, akkurat disse tinga sitter klart i hode, så jeg slipper å dra det frem fra fornektelse.

-H.K!

#mobbing #barn #barneskole #skole

Likes

Comments