​Hello. Julia och Madelene har precis checkat ut efter några timmar av bara snack vid köksbordet och lite fika ifrån söndags. Mysigt var det och väldigt välbehövligt, bara sitta och göra ingenting. Hur skönt som helst. Tränade idag också, gick inte speciellt bra men känns ändå kul att glida ner på träningarna så försöker att inte tänka på hur det går. Ibland går det bra och ibland inte. 

Annars så har jag suttit och kollat igenom de flesta intressanta högskolor och universitet. Försöker väcka fram tankar om vad jag ska bli och vad jag vill plugga, ibland är det journalist, ibland advokat och just nu är jag inne på civilekonom. Men det är mycket som ska klaffa och mycket som ska kännas rätt så valet känns inte givet överhuvudtaget. Har inte heller bestämt när jag ska plugga men försöker motivera mig själv att nästa höst ska jag sitta i skolbänken igen. Då blir jag kvar hyfsat tidigt och hinner slappa detta år. Jag önskar och tror verkligen valet av program och yrke kommer sätta sig efter julen och efter den låånga hemska vintern. Man ska ändå hålla på med det hela sitt liv så det måste verkligen kännas rätt. Så de så, tack för mig och godnatt.

Likes

Comments

​Go'kväll. NU, nu känner jag ett sug igen. För att blogga. Skriva och anteckna, få ner allting någonstans och inte bara i hjärnan och i tankarna. Framförallt känner jag ett sug för att skriva, det är nog det bästa som finns. Bara kladda ner några meningslösa ord, sätta ihop dem med några andra ännu mer meninglösa ord och tillslut få fram något vettigt. Något intressant och något att bygga på. Så kanske är det inte just bloggandet, det är mer skrivandet. Var jag än är eller vad jag än gör har jag en galen fetisch för att just skriva och tänka. Konstiga egenskaper egentligen men jag hoppas de någon dag kommer resultera sig. 

Har för övrigt köpt min första egna dator sen "jag vet inte när-tiden", hade en skoldator under 3 år på gymnasiet men den lämnade jag tillbaka någon gång i juni och har sedan dess varit utan en dator. Jag insåg för några veckor sedan att jag behöver en och inte minst till när jag ska plugga om några månader/något år/några år. Vem vet när man sätter sig i skolbänken igen, ingen vet och för första gången i mitt liv känns det skönt att ha något jag inte kan kontrollera. Det blir som det blir och går som det går. Imorgon ska jag gå upp tidigt, åka till mitt jobb, åka hem och träna handboll på kvällen och sen kommer jag sova gott nästa natt också, precis som jag ska göra med denna. Det är något med barn och långa dagar, det gör en trött. Hade jag inte trivts så bra som jag gör så hade det aldrig gått ihop men jag har den turen och imorgon ska jag ha hemkunskap, wihooo det längtar jag till! Godnatt på er. Likes

Comments