Header

känns som att ingenting kan förstöra min dag idag. vaknade vid 8 imorse brevid världens bästa. käka frukost och nu ska jag bara ligga i soffan tills jag ska jobba kl 15

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej igen.

Nu var det ett tag sen, jag har haft fullt upp med livet den här sommaren så har inte blivit så mycket kärlek på bloggen. med kanske lite mer kärlek i verkliga livet.

i sommar har jag jobbat och slitit mest hela tiden. inte blivit mycket fritid här inte, men nu hoppas jag att det blir ändring på det och att jag hinner med att skriva av mig lite här :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vart en sväng till grytthyttan idag. De var väl helt okeej. men ändå skönt att komma hem. Vi fick en 2 rätters lunch på grytthyttans gästgiveri. och så klart lite kaffe på de. när vi kom hem så åkte jag åå Jenny till dalen åå ragga.
nu har jag äntligen städat klart i mitt rum så jag kan åka hem med gott samvete på fredag. ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag var det en helt okej bra dag. mycket skratt och gråt.

var i skolan idag och när jag kom hem var min bror här. blev så jävla glad. kände att jag behövde just detta. peptalk med storebror.käkade hans favorit mat också... köttbullar :) men sen när han skulle åka var de lite sadface. men det var ändå skönt att han kom och hälsade på så där spontant.

Likes

Comments