Min mor har i mange år bagt de lækreste knækbrød og som jeg husker det, så var de pretty easy at lave.
Jeg var Rema med min mor i går, hvor vi faldt over en "Birkes kornblanding til knækbrød" fra mærket "Knaseriet."
Blandingen kostede ikke mere end 12 kroner, så det er helt klart knækbrød på budget!
Posen indeholder: solsikkekerner, hørfrø, havreklid, græskarkerner, sesamfrø og blå birkes.

Og som jeg huskede det, så er de altså pretty easy at lave og de er SÅ lækre! De tager ca 35-40 minutter at lave og så skal der faktisk kun (udover kornblandingen) bruges ingredienser man næsten altid har i huset.

Så nemt laver du knækbrødene:

Ingredienser:

1 pose kornblanding (eller 330 g valgfrie korn/frø)
300 g hvedemel
1 dl olie
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl vand

Alle ingredienserne blandes sammen i en stor skål og æltes til en klistret dej.
Dejen deles op i 2 og hver halvdel rulles tyndt ud mellem 2 lag bagepapir til 35x40 cm (ca. 3mm tyk)
Træk det øverste lag bagepapir af og placer dejen og det nederste bagepapir på en bageplade.
Kør spor i dejen med en pizzaskærer, så knækbrødene får en passende størrelse.
Bag knækbrødende i ca. 25 minutter ved 170 grader (varmluft), til de er sprøde og lysebrune.
Knæk brødende fra hinanden og lad dem køle af.

Nu vil jeg nyde det sidste af min 11-dage lange ferie, inden jeg skal tilbage på arbejde i morgen.

x kaaatriine


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments