Sitter i skolan med Peder och väntar på Emelie! Orkade inte gå hem så vi ska träffas en stund nu är väl tanken:)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är redan skol trött, de regnar och jag går för min moppe e trasig! Kan de bli värre? Nä jag tror fan inte de.. I alla fall så har jag haft en rolig helg och ska försöka att fokusera på skolan för vill ändå få bra betyg osv! Moppen är på service så får väl tillbaka den snart! Me asåå detta vädret kan jag tyvärr inte säga något positivt om, de suger BALLE!

Är snart vid skolan men vi hörs later! ciao

Likes

Comments

igår så hittade jag åå emilia en liten död fågel bääbis så vi vah tvungna att begrava den! rip ranghild
puss fiaa

Likes

Comments

nidag vaknade jag vid tio, såå skönt att vara ledig! sen tog jag bussen till malevik där jag blev hämtad av emelie och va med henne på hennes rast å gympa lektion..hah sen åkte vi in till stan och dör träffa vi emma å emelina, mycket trääävligt:) 

nu är jag hemma igen och har ätit jätte god middag, och ligger i sängen nu och snackar med lite trvligt folk, vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, är jätte trött fortfarande men får se om jag träffar någon:) 

pusspå er<3 

 beställde en glass på donken idag och fick en extraBÄST<3dagens sämsta bild sry, jenas hollister, tjockis tröja cubus fynd, skor prime, tygpåse 

Likes

Comments

Har precis kommit hem från stallet, blev 40-50 minuters skrittande med min fina prins, det gick inte så bra men alla dagar kan ju inte gå bra. Ska nnu äta innan det är dags att städa... Och efter de duscha innan jag dra till stan åå träffar littee friendds! Myys. + ikväll så flyttar emelie hit så vi ska la bara ha mys kväll. 

Åå kan ju säga att mitt tidsinställda inlägg hade rätt, FYYFAN VAH TRÅKIGT DE VAH! Ville hem efter 20 min! Ajja nu 'r de gjort och jag slipper skolan idag! 

Men blggar mera senare under dagen,

puss fiia

Fösta dagen bäbisen vah min <3

Likes

Comments

ser nu att mitt inlägg jag skrev i morse inte kommit ut.. hehe jaja iallafall så har denna dagen verkligen varit hemsk,fyfan vad jag har haft tråkigt och mått så dåligt, de har bara varit en almänt dålig dag och att vi har varit i skogen har fan inte gjort saken bättre, jaja nu ligger jag i sängen och har precis duschat ska strax gå och lägga mej för somnar verkligen när som helst, men sååsååååååååÅ skönt att slippa sätta väckarklockan imon eftersom vi är LEDIGA<33

 

 

Likes

Comments

detta är ett tidsinlägg men jag lovar att det kommer att stämma när ni läster detta!
JAG VILL HEM

Likes

Comments