Bästa gänget i Benalmádena, Spanien mellan den 15/10 - 11/11 2017

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var vi på flygplatsen i Malaga och ska efter 4 veckor nu här nere i Spanien åka hem! Känns både lite vemodigt men också skönt att åka hem men lämna den goa värmen och solen för frost och kyla hemma känns inget vidare. Kommer bli en härlig dag i Malaga idag då det nästan är 25 gr redan och klockan är inte 10.00 än men den får vi inte njuta av idag...

Då var vi på plats ombord och på väg mot Sverige!

Jag och Susanne, Mats Nader och Lea, Lis-Maj Rima och Ulf, Monika Karin och Kicki, Peder Ann-Katrin och Ingemar. (Peder och Ann-Katrin är gifta med varandra).
Några av alla mina nya vänner!

Likes

Comments

Sista dagen och sista träningen här nere...

Lite träning också för huvudet denna sista dag, kluriga frågor att besvara, lite tävling bara på kul och efter det bjöds på fika!

Våra härliga och duktiga sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator. Vi ger muggar till alla med bild på dom själva + datum då vi varit där. Maria delar ut presenterna och de är uppifrån från vänster till höger Pärra som är chefen för anläggningen, Ingela (sjuksköt.), Sanna (kurator), Linnéa (sjukgymn.), Linda (min sjukgymnast) och Gun (arbetsterapeut). Nedre bilden är Lars-Erik (sjukgymn.), Marielle (sjukgymn.) och Elvira (arbetsterapeut).

Sista måltiderna här nere Lunchen intogs ute i solen, dröjer nog innan det händer igen!

Kökspersonalen säger Hej då! Kvinnan till vänster heter Margareta och är spanjorska men duktig på svenska och har varit en klippa här nere, hon har fixat med alla utflykter och dessutom fixat nästan varje kväll med tv:n som strulade. Fått starta om parabolen som hade en tendens att lägga av prick 20.00 varje kväll!

Likes

Comments

Näst sista träningen, känns lite vemodigt...

Vi har lite avslutningsfest, är ute på restaurang hela gänget och äter. Lite av sista natten med gänget..

Vi är på ”Kinarestaurang” och äter, fantastiskt egentligen hur billigt det är att gå ut och äta här om man jämför med Sverige.
Jag äter Biff med bambuskott, delar en flaska vin med Susanne till detta och avslutar det hela med en Irish Coffee för allt detta betalade jag 18,95 euro = 187,96 SEK. alltså under 200 spänn!!! Helt otroligt!

Vi avslutar kvällen med att öva på en sång som vi ska sjunga för personalen i morgon på avslutningen 😉😊

Vår sång till den underbara rehab.personalen här nere i Spanien på Scandinavian Rehabcenter!

Likes

Comments

Träningen fortsätter, här kämpad det i gymmet syrran i rosa på crosstrainern till vä. Rima på gåbandet och min position är crosstrainern i mitten som jag smet ifrån då jag fotade 😉

Har haft teori, fotinfo. av bästaste Linda idag också. Ankica ställde upp som patient när Linda visade olika tejpningar av foten vid olika åkommor!

Efter middagen ikväll var vi några stycken som åkte på bussutflykt till Malaga. Strosade runt lite och så träffade jag tomten 😉😊 och shoppade mig ett par boots!

Likes

Comments

Börjar märkas nu även på aktiviteterna här att det börjar gå mot slutet av vår vistelse här. Haft lite framtidsplanering tex. idag.

Redo för sista våtvästpasset i bassängen! Har ett par vanliga bassängpass kvar men med våtvästen det sista och var riktigt jobbigt idag, pust...

Jag och Susanne åkte in till Fuengirola ikväll för att shoppa lite bl.a för att köpa en väska till Susannes dotter som hon spanat in. Vi åt även middag i Fuengirola, skål 😉

De har börjat med lite jul i affärerna här nere, antar att det även hemma nu börjar dyka upp lite.

Likes

Comments

Då har sista veckan av min vistelse här i Spanien dragit igång, tycker att det gått otroligt fort!
Tränat på enligt schemat!

Kul överraskning på Fb, har vunnit 2 böcker i en tävling jag var med i 😊

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort många knop utan bara varit! Stannat på anläggningen hela dagen och solat och badat vid/i poolen. I morgon går vi in i sista veckan här nere i Spanien.

Likes

Comments

Började regna åska och vara busväder redan i går kväll och har kommit och gått hela natten och även på morgonen idag. Var lite oroväckande för idag hade vi tänkt oss en utflyktsdag! Men inget att göra åt för vädret rår ingen på och det fick bli som det blir! Det blev ömsom sol och ömsom regn på första utflykten som gick på förmiddagen efter frukost till Mijas en liten mysig by uppe i bergen! Det var trevligt ändå och var riktigt fint där, kan bara föreställa mig hur det hade varit i strålande sol.

Kom en riktig störtskur och Susanne och jag räddade oss in på en pub och tog en kopp kaffe!

Tjurfäktningsarenan i Mijas, kostade pengar att gå in där för att titta men skulle inte falla mig in att gå in där, skulle inte sätta min fot där även om jag fick betalt...

Små söta Åsnor användes som taxi om någon ville åka runt och kika här. Tror inte åsnorna tyckte det var så kul precis 😞

Kom tillbaka till anläggningen här till lunch men sen efter vi ätit så tog jag och Susanne bussen för nya äventyr, vi åkte in till Malaga där vi strosat runt hela eftermiddagen och kvällen, tittat oss omkring, shoppat lite och ätit gott!

Likes

Comments

Fredag och sista passen denna vecka innan helgledighet! Lite kul idag 😉😊 Mindfullnes tex. har jag aldrig provat förut så var skoj pröva på!
Sen hade vi en fantastisk avslutning på dagen på stranden i Benalmadena 😊👍🏻

På väg till strandaktivitet, ett härligt glatt gäng är vi!

Massor av fartfyllda roliga aktiviteter hade vi på stranden på eftermiddagen, en kul avslutning på veckans jobb och slit 😉

Våra fantastiska sjukgymnaster Linda och Linnéa 😍

Susanne och jag avslutar fredagen hos mig med lite gott att äta och dricka till Idol 🎶

Likes

Comments