En härlig varm och fin lördag nu till ända. Började dagen med en promenad, gick ner till havet och gick strandpromenaden en bit. Varmt och gott redan på förmiddagen. Vi såg delfiner som simmade och hoppade utanför där vi gick, tyvärr lyckades jag inte få någon bra bild på dom men kanske nästa gång!
På ett ställe utmed stranden rustades det för bröllop, fin plats att gifta sig på!
Innan vi gick hem så fick det bli lite gofika på ett café och vila benen lite, kaffe och så festade vi till det med en croissant av det större måttet med choklad typ nutella 😉😋
Efter lunch sen så har vi legat vid poolen här på anläggningen, tänkte först gå till havet/stranden men vi var ganska möra efter förmiddagspromenaden så var skönt att stanna ”hemma”.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var första träningsveckan här nere i Benelmadena, Spanien till ända och det kommer nu bli en välförtjänt vila lördag o söndag!
Började med stavgång i morse följt av teori med Ingela som pratade kost. Har också haft ett bassängpass och ett kul pass på eftermiddagen med dans allt från salsa, bugg och macarena 😉😊.
Har också fått akupunktur av Linda!
Ikväll lite fredagsmys med kompisarna med mycket skratt!

Likes

Comments

Efter en regnig dag i går och även lite skurar under morgonen och tidig förmiddag så har vädret åter blivit kanon och solkusten lever upp till sitt namn. Varit en härlig dag!

Likes

Comments

Dagen började med världens oväder, ett ordentligt åskoväder med blixtar och dunder med ösregn. Strömmen gick och ficklampor och tända ljus fick letas fram vid frukosten.
Ovädret drog dock bort ganska snabbt men följdes av lite regnskurar under hela dagen men dagens program har funkat att genomföras ändå, blev sittgympa inomhus i morse, ingen stavgång och rörelseträningen på eftermiddagen gjordes inomhus.

Till kvällen var alla regnskurar också borta och vi gjorde en liten utflykt in till själva Benelmadena där det blev lite shopping och lite fika på stan 😉😊🤗

Likes

Comments

Dag 2 till ända, som bl.a har bestått av bassängträning, fått introduktion på gymmet av alla träningsmaskiner och haft ett yogapass. Efter träningsdagens slut tog vi en liten promenad runt omgivningarna och avslutade med kvällsfika hos Rima.

Likes

Comments

Första frukosten här i Spanien 😉😊

Fått första veckans schema! Idag varit mest inskrivningar på olika ställen men även lite träning. Avslutade med avslappning vilket var skönt 😴

Här tränar vi! Idag har vi haft cirkelträning bl.a här men kommer också vara lite andra övningar här!

Här är terassen och här kan man välja att äta om man vill om man inte vill sitta inne i matsalen.
Varit en härlig dag med omkring 25 gr.

Likes

Comments

Efter en lång natt/morgon är jag äntligen på plats i Benelmadena, Spanien! Här ska jag tillbringa 4 v., träna mycket men även ladda batterierna och vila mellan varven! Åkte ju hemifrån redan 00.30 (taxin kom då) så blev ingen sömn alls, slumrade nog till ngt i bilen ner men minimalt. Slumrade även lite på planet men har mkt sömn nu att ta igen.
Kom i alla fall ner till ett helt fantastiskt väder, varmt och skönt!

Kan inte klaga på rummet jag fick, precis utanför dörren är poolen!

Hängt med dessa sköningar idag Rima och min syster Susanne!

Selfi på oss 😉😊

Likes

Comments

Börjar dagen med att lösa Melodikrysset 😉

Packat och stått i idag inför min Spanienresa som jag far iväg på i morgon eller påbörjar redan i natt kan man säga då taxin hämtar mig redan 00.20 för att ta mig till Landvetter!
Dagen försvann i ett nafs så missade räkmackans dag som visst var idag, alla mackor var slutsålda då jag kom till affären så fick bli en smörgåstårta med räkor istället 😉 den smakade bra den med 😋

4 v ska jag vara i Spanien i Benelmadena som ligger 2 mil söder om Malaga. Tror inte jag ska behöva frysa, inte första veckan i alla fall 🤗😀

Likes

Comments

Då har jag läst ut den första av mina bokmässeböcker 😉 Tog sin lilla tid. Inte att läsa ut boken för den slukade jag i ett nafs utan på att påbörja läsningen, har haft fullt upp med annat och läsandet har då tyvärr fått stå tillbaka lite. Men nu har jag läst ut fantastiske Björn Hellbergs 24:e deckare/bok om kommissarie Sten Wall och som vanligt blev jag inte besviken! Nej som vanligt levererar Hellberg och man läser snabbt ut böckerna för man vill bara läsa mer och mer när man börjar. Jag har bara så svårt fatta att det är just Björn Hellberg som skriver deckare 😱 Ja, denne sympatiske och älskvärda man 😊 men sen om man ser till språket i böckerna och uttrycken ja då förstår man bättre 😉 Är en fröjd att läsa! Jag fick förutom en spännande deckarhistorien också lära mig något nytt, vad ett Likspett är för något 😉 ja, man lär så länge man lever!
Summa summarum en riktigt bra bok och den får full pott av mig, blir 5 tummar upp av 5 möjliga 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Gick bra på bowlingen ikväll 😊 Vi vann vår match, spelade mot Cornerlive ikväll och vann med 5-1 gôtt!
Efter 2 spelade omgångar ligger vi i topp, inte illa pinkat... 😉😊

Likes

Comments