View tracker

Jag ligger i hängmattan & brottas med myggen, här sprutas icke med DDT tack&lov. Däremot är det full spruta på ung(djävlarna)arna som checkade in idag. Jag satte mig på takterrassen med hörlurarna på. Funkar fint. LittleShop har stängt på fredagar så jag åt på mitt hak. Bra det oxå. Unnade mig pedikyr & manikyr men det slutade med att jag filade naglarna själv, havet var lika salt idag som igår, "lånade" en bok på lyxresorten en bit bort & en iskaffe på ett annat (helt tomt) ställe där man kan hyra lägenhet, eller om man föredrar, egen villa med pool där jag tog ett varv i infinitypoolen

Fast jag har en egen pool framför min bungalow

En privat strand, fast imorn är den nog full i småmänniskor med tillhörande föräldrar som badar med kläder på & envisas med att konversera mig på thai. Lite kul för jag kan bara säga ananas...

Likes

Comments

KäraDagbok

Jag reser ju med kungen av fotmassage

& en vegetarian

Vi hamnade av en slump på Chamkar. Fantastiskt käk, egenodlade råvaror & utsökta smaker.

Finns 2 Chamkar House, en mitt i Pub Street & en lite utanför gyttret i ett fint gammalt hus med odlingarna i matsalen utomhus. Den var bäst!

Likes

Comments

upp kl05:00 då MrLee tutade igång oss för färd mot soluppgången vid templet. Efter 20 dollar & inköp av kaffe & croissant satt vi med horder av andra turister & såg solen sakta dyka upp. Magiskt.

Helt magiska omgivningar

​Säg hej till In!

Likes

Comments

KäraDagbok

Eftersom F behövde förnya sitt visum drog vi till Kambodja. Bokade in oss på ett hotell där poolen i trädgården var största(enda)behållningen.

Inte en mygga eller minsta myra så långt ögat kunde se, vi skulle snart bli varse hur det kunde komma sig....

Efter frukosten tog vi en liten promenad i 40 graders värme(korkad idé)runt kvarteret bara. Vi möttes av värsta Lützendimman när vi kom tillbax...

I det här landet är turisterna allt så lite DDT med jämna mellanrum för att utrota små insekter är en självklarhet. 

& vi undrar varför de inte återvinner pet flaskorna utan bara slänger dem rätt i diket😬​

Likes

Comments

Fredag & dagen börjar med frisörbesök. Varför tvätta håret själv liksom? Sedan till storstaden & 60årskalas för Gert.

Vi började med drinkar på Shangri-La & fortsatte till Issaya där det bjöds på en flott & makalöst god middag. Tack Maja & Gert!

Efter maten dansades det halva natten på Maggie Chou. Dagen efter var det ett lite trött gäng som gick på sunday market. Eller Frigga gick direkt till massage & stannade där i 2 & 1/2 timma. Vi hade mycket att bära efter det besöket.....

Kvällens middag satt som en smäck.

Imorse började vi med några vändor i poolen(ambitiöst & tungt som fan) sedan till tygmarknaden & ett av alla 152 shoppingmalls stora som en mindre stad i Sverige. Nu har jag orangutanglånga armar. Vi har hängt vid floden med kalla drycker i händerna & solen i plytet, åkt rosa taxi & stannat för fotmassage , betalat sjukt mycket pengar för en kaffe när abstinensen kickade in, åkt tuktuk i little india utan att hitta lampaffären &  jag gick vilse när jag bara skulle kolla en grej✌🏻️

Likes

Comments

View tracker

Kära Dagbok

Det var ungefär en evighet sedan sist. Inte mycket har hänt egentligen fast kanske ändå. Tisdagen började med stress & jag glömde packa ner raggsockorna. Fanfanfan, satt vid nödutgången där det blåste in skitkall luft. Faktiskt var det inte tätt.  Jag virade i.n fötterna i KLM's fulblå filt, drog sjalen över huvudet & blundade​. Vaknade lagom till frukost. Hann precis ta en cig i 35 graders värme, lagom lång tid för jeansen att klibba fast på rumpan & resten av mig innan Frigga & In  dök upp med bilen. Efter en lunch  vid floden som smakade himmelskt  & 1 timmes bilfärd var vi framme i huset.  Underbart hus, underbart.

så här glad är jag

Likes

Comments

Kära Dagbok

Jättefin plast men lite ostadig att dra runt på de små hjulen. Älskar Chinatown i KL! Räddade min rygg på hemresan.

Ps. Påminn mig om att aldrig boka AirfuckinFrance igen någonsin.

Likes

Comments

Kära Dagbok

Näst sista dagen i Melaka. Tidig lunch hos The grumpy old man & hans vännina, som lagar de godaste nudlarna häromkring. Visade gubben fotot jag tog på honom förra året, han blev glad & uppmärksammade det faktum att han hade exakt samma tröja på sig då som nu.

Killarna fortsatte till MrOng & jag cyklade till The Shore. Lika tomt som sist. Idag sysselsatte poolkillarna sig med att lite slött dra i olika grejer på gymet. Securitykillarna jag kom på halvliggandes i solstolarna häromdagen mötte jag redan i lobbyn. De tjingade glatt utan tillstymmelse till förlägenhet över incidenten sist. Efter ett par varv i poolen smög jag in i en av lägenheterna de bygger i skyskrapan som sitter ihop med hotellet. Riktigt flott, 2 sovrum med varsitt badrum, fönster från golv till tak & en jacuzzi på plastgräset i "trädgården".


Köpte mig ett mintgrönt parasoll & trampade hem till balkongen. Här fläktar det så skönt.

Likes

Comments

Kära Dagbok

Jag cyklade till tandläkaren, tog en ordentlig omväg & förbannade det faktum att det inte finns en enda uppförsbacke i den här staden. Vem vill till tandläkaren liksom? En timme senare var all tandsten borta & gaddarna nyputsade & fina. 266 riksdaler. Oj vad pengar jag sparat! Firade med en cig & iste i parken. En inte så fager snubbe försökte få med mig på middag, han gav sig inte förrän jag sa att jag väntar faktiskt på min man. Då dröp han av med ett "Jesus loves you". På det hela taget en bra dag.

Likes

Comments