Du träffar den rätta när du minst anar det

Den meningen cirkulerar i mitt huvud varje gång jag ser på honom... Vem är han? Vart kommer han ifrån? men framförallt, hur kan han ha fånga mitt hjärta så snabbt?

Det har nu gått 8 veckor sedan jag såg honom stå bakom dj-bordet och få alla på dansgolvet att svettas. Det har nu gått 8 veckor sedan jag första gången hälsade på honom och drunknade i hans himmelskt blåa ögon... Det har nu gått 8 veckor sedan han kysste mig och det kändes som om vi var helt ensamma i världen....

Här sitter jag 8 veckor senare och mitt hjärta skriker av kärlek. Jag vill bara ställa mig upp och skrika ut hur mycket jag älskar honom, men jag vågar inte.

Tänk om han inte känner likadant? Tänk om han avslutar detta? Tänk om jag ångrar mig?

Kärlek är ett mystiskt ord och en mycket underlig känsla. Det lever ca. 7 miljarder människor i världen, och ditt hjärta väljer att fästa sig vid en individ som kan vända hela din värld upp och ned. Ja, kärlek är en underlig känsla och i vissa fall svår att sätta fingret på. MEN jag vet! Jag vet att jag älskar honom! Oavsett hur sårbar jag kommer göra mig, så måste jag berätta för honom, annars brister jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till Dig som läser detta.

Nu undrar Du säkerligen vem jag är och varför jag har startat denna blogg?
Du lär inte få veta exakt vem jag är men jag kan förklara syftet med bloggen för Dig.

Jag är en helt vanlig tjej från Göteborg i 20-års åldern. Det är allt Du behöver veta, då syftet med denna blogg är att dela med mig mycket av mitt privatliv och känslor, funderingar etc. UTAN att hänga ut mig själv eller personerna i fråga.

Nu när Du väl har lite bakgrund kring mig och syftet kan vi väl starta?

Likes

Comments