Header

Du vet när du tittar på någon och får den där speciella känslan. Du tittar på personen och vet så mycket mer än det som alla andra ser. Du vet saker som ingen annan vet, ni har varit med om saker som ingen vet om och ni har något speciellt som ingen annan kommer ta ifrån er och heller inte förstå sig på.

Det är lätt för andra att säga vad som är rätt och vad som är fel. Det är lätt för andra att säga att "sådär ska det inte vara" och "hur kan du stanna kvar där?" men den stora frågan är vad de vet om saken? Svar: ingenting.

Det enda du egentligen kan uttala dig om är dina egna relationer och dina egna känslor. Om någon försöker sätta ord på dina känslor och dina upplevelser så är det bara vitt brus du kan skaka av dig. Om någon försöker förvandla dina minnen och omvärdera dina erfarenheter till raka motsatsen så är det ingenting du behöver lyssna på.

Det viktigaste är bara att du alltid får den där speciella känslan när du tittar på personen och att det är äkta och från dig, bara dig och ingen annan. Kom ihåg det.

/M

Likes

Comments

Allt du inte velat skriva men som du ändå tänkt. Nu finns det här.

Likes

Comments