Hej på dig. Jag är en tjej i mitten av den trevligaste tiden i livet, tonåren. Hormoner och skola, framtid och historia. Det här är jag, iallafall den del av mig som många i verkligheten missar. Inte för att jag är osocial utan för att jag inte vill dela med mig av min känsliga sida alla gånger. Naturligtvis finns det några som står mig riktigt nära men jag har alltid någon detalj de inte visste om. Utöver min sociala sida så är jag oftast glad, trevlig, kreativ, nyfiken, omtänksam, snäll och mycket mer. Mina vänner brukar säga "smart" och "deep" också. Visst gör jag mitt bästa i skolan och nöjer mig inte förrän jag har nått mitt mål men smart är jag inte alltid. Med deep menar de ofta att jag talar på ett djupt sätt, lätt att anförtro för mycket och avslöja dolda pusselbitar. Höll på att glömma det jag gör större delen av tiden när jag inte är i skolan, övertänker. Om allt och ingenting på samma gång.

Jag lever för att skriva. Skriver för att leva. Hur du än vänder på det så stämmer det in på mig. Utan ord finns ingen kunskap ingen makt ingen värld. Det finns ingen värld utan ord.

Jag ber dig inte att läsa om du inte vill men det skulle betyda mycket om du kommenterade vad du tyckte om första inlägget.

Det här är jag, deal it or leave it!

Likes

Comments