Denna veckan har Felicia Bergström, Sascha Richardson och Therese Lindgren fått nog av kroppsideal och att folk kommer hem till en. Felicia tog upp att hon hade folk hos sig som smyg fotade och att hon inte kunde gå i underkläder hemma ens. Therese tog upp att man inte ska trycka ner sin kropp som gör att man kan gå, andas ,prata, se osv. Och våran Amerikanska Queen S (Sasha) tog upp att hon la upp en video i veckan (lookbook) och folk skrev "du är inte tjock!!" och hon blev såklart arg för tjock är inget dåligt ord. GO GIRLS!!

Therese Lindgren visade sin crush för första gången!!!!!!! Ja, eller typ rösten iallafall fast omgjord haha. I videon verkade han super gullig och snäll.

Tova Helgesson har äntligen fått samarbete med Marabou, för ganska längesedan dock. Men Marabou Barbro var med, och dom gjorde YouTubes snällaste tag som Tova och Sara songbird även gjorde på Saras kanal.

Jockiboi & Jonna har släppt i veckan att dom har fått en egen serie på TV3 som handlar om deras bröllop fix +DOM SKA ÄVEN FILMA HELA BRÖLLOPET!!!!!! Det är 10 avsnitt och har premiär den 27e juni på TV3 play. Dom har även sagt i en youtube video att grannen Alex ska vara med och han är superrolig i det lilla dom har spelat in.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Azealia har fått något spel, hon har hoppat på både Zayn Malik och 14 åriga Disney sådisen Ski Jackson på Twitter med rasistiska och nedvärderade komentarer.

Azealia är en amrikansk rappare från New York som hoppade på zayn för hans musikvideo till den nya låten Like I Would, som hon tyckte var för lik hennes musikvideo. Ski Jackson sa vad hon tyckte och Azealia hoppade på hon också men Skis svar satte nog henne på plats lite.

Likes

Comments